Login
Glemt password Opret bruger

Optakt: AS Roma - Cagliari

Serie A

Kategori: Optakt

Kilde: AS-Roma.dk

Skrevet d. 09/09/11 14:29 af geggeri

Kick-off: Søndag 11. September 2011 kl. 15:00

Så er den endelig tid til Serie A fodbold. Første runde blev udsat på grund af en konflikt mellem spillerforeningen og klubberne som endte med en strejke. Strejken er nu ovre og Serie A kan begynde.

Roma har været igennem en meget lang sommer, ikke at den har været meget længere end normalt, men klubben er kommet på nye hænder og der er kommet og gået en del spillere. Det er dog specielt på træner og stabssiden af der er kommet flest nye til. Både en ny træner og en ny sportsdirektør har fået sat klubbens aktiviteter på transfermarkedet i gang.

Som sagt har klubben fået ny træner og med en ny træner kommer normalt også en ny filosofi omkring hvordan kampene skal spilles og vindes. I romas tilfælde er valget af træner faldet på Luis Enrique, en træner som kun har erfaring fra Barcelonas 2. hold (B) og som spiller. Han har lagt en helt ny dagsorden og forsøger at bygge holdet op, så de kommer til at spille mere som Barcelona.

Roma har allerede spillet 2 kampe i denne sæson, 2 kampe som de fleste nok hurtigt vil glemme, da det blev til et samlet nederlag til upåagtede Slovan Bratislava. Disse 2 kampe er dog blevet overskygget af en mulig konflikt mellem den nye træner og Totti. Totti blev i første kamp placeret på bænken og fik ikke meget tid på banen, mens han i anden kamp blev skiftet ud efter 74 min, noget som fik fansene til at bue og ikke hjalp på resultatet.

Roma kan dermed fokusere alene på Coppa Italia og Serie A og dette kan muligvis være en god ting, da holdet er inde i en opbygningsfase. Serie A er klart den vigtigste, mens holdet dog er det mest succesfulde i Coppa Italias historie.

Det er vigtigt at Roma kommer godt i gang med den nye sæson og får en sejr i første runde for at få fjernet pletten fra Europa League.

Cagliari sluttede sidste sæson på en 14. plads i Serie A, med 9 point ned til nedrydningsstregen. Holdet har nok en målsætning om at slutte i midten af Serie A og undgå at blive indblandet i kampen om overlevelse i Serie A.

Det er en kamp om at komme godt i gang, og Roma er den klare favorit. Derfor bør holdet også tage en sejr i den første rigtige spillerunde i Serie A og få tanket noget selvtillid.

Odds fra Bet365
Roma: 1.50
Uafgjort: 4.00
Cagliari: 7.00

Kampen kan findes på:
Canal+ Sport
direktefodbold.dk
Facebook

Forumtråd

Forza Roma, God kamp!






27 kommentarer


Lupi Junior
208 indlæg.
d. 09/09/11 15:54

En hurtig bemærkning. Atdhe.net har været beslaglagt af de amerikanske myndigheder i lang tid efterhånden, og kan desværre ikke bruges længere.



Sofus
3087 indlæg.
d. 09/09/11 15:58

Cagliari har også fyret træneren så det er også deres træners første kamp ved roret!


zambiasi
246 indlæg.
d. 09/09/11 17:45

Ej hvor bliver det godt! Jeg er lige flyttet fra Århus til Kbh, og ville høre om der er nogle der er klar på at se den på Pub og Sport hvis altså de viser den?

edit, okay kan så se på deres hp at de ikke viser kampen?:/

[Rettet af: zambiasi - 09/09/11 - 17:48]


johannt
60 indlæg.
d. 09/09/11 17:55

man kan da ikke se serie a kampe på bet365?


Dige
67 indlæg.
d. 09/09/11 19:14

det er rigtigt at atdhe.net er blevet beslaglagt, men der er kommet en ny atdhenet.tv den virker.


Marcusso
15 indlæg.
d. 09/09/11 19:51

Er ny på denne side! Kommer der opdatering på start 11'eren herinde, når den bliver offentliggjort?


Sofus
3087 indlæg.
d. 09/09/11 20:29

Ja, under kamptråden kommentere vi hele forløbet og der kommer start 11 :)



Lupi Junior
208 indlæg.
d. 10/09/11 11:56

Dige:

perfect, mange tak. Så er der igen lagt op til masser af timers bold og NFL;)


II-Capitano
321 indlæg.
d. 10/09/11 18:58

http://atdhenet.tv/


Roma
46 indlæg.
d. 10/09/11 22:29

Nice! Tak for tråden


Oscar-AsRoma
55 indlæg.
d. 11/09/11 13:57

JEG KAN IKKE VENTE :d


Oscar-AsRoma
55 indlæg.
d. 11/09/11 13:58

Glæder mig :D


Romadk
151 indlæg.
d. 12/09/11 21:27

Vi sidder vidst alle med en dårlig smag i munden efter igår . Jeg ved at jeg bliver upopulær, men jeg mener ikke at Totti skal være selvskrevet på holdkortet længere - desværre . Jeg synes spillerene var alt for langt fra modstanderen og det pres som skal sættes hjælpe Totti ikke med og hvis han gør bliver det ofte til gult eller rødt . Jeg mener at Luis E skal bruge ham som indpisker og giftig indskifter. Men jeg synes at en mand som Pjanic gjorde god figur . Hvad synes I andre ?



DeRossi16
515 indlæg.
d. 13/09/11 09:01

Jeg er ikke enig i hvad du siger. Kan godt være Totti ikke altid ligger et massivt genpres, men til gengæld er han roden til alt ondt rent offensivt. Se hvor mange sukkerbolde han ligger frem, samt gode frispark som giver returbolde. Han er stadig manden der skal spille modstanderens forsvar i stykker.

Glæder mig dog stadig vildt til at se Lamela i aktion :D


asromadk
3631 indlæg.
d. 13/09/11 09:49

Helt enig i han faktisk er en af de bedre spillere mod Cagliari.

Selvom der rent symbolsk ikke kan drages den samme parelel, så mener jeg altså at det er farligt at han efterhånden ifølge "mange" bør være selvskrevet. Måske sad der også nogle Ronaldinho fans engang og sagde at Ronaldinho skulle på holdet i Barca, og ikke kunne sættes på bænken? At det var lige ham som kunne skabe noget osv osv ..

Man U, Ronaldo. Det var heller ikke EN spiller der betød at de kunne vinde kampe.

Vil vove at påstå at begge hold spiller bedre fodbold idag, og vinder mindst ligeså mange kampe.

Ingen tvivl om at han er god, men måske det kunne blive endnu bedre hvis han langsomt accepterede at han ikke kan løber som tidligere, og ville lade være med at skabe dårlig stemning hvis han ikke er med fra start.

Selvom han har en speciel rolle på holdet, og mange af spillerne sikkert har fuld accept overfor dette, så har jeg et scenarie der gentog sig igen og igen mod Cagliari:

[Totti ligger som forreste angriber når vi IKKE har bolden, og så er taktikken at Totti skal ligge som offensiv midt når vi erobrer/har bolden]

Totti eller ej, så er det ikke noget indpiskende signal for holdet som en enhed, når Totti max bevæger sig 1/3 af banens længde.

Det vil sige, Osvaldo, Bojan, De Rossi, Pjanic, Perrotta - ja selv de 2 backs som spillede en fin kamp, Angel og Rosi - de spillere oplever at de knokler i de hårde løb fra baglinje til baglinje.

Signalet det især ikke holder mere, og af den grund jeg ikke synes Totti er en selvskreven starter, er at Jose Angel kan kæmpe sig til baglinjen, hele holdet har "overhalet" Totti ned mod modstanderens mål, og hvis han ikke får bolden, er han på ingen med i spillet - ingen løb der skaber plads for hans medspillere.

Efter afslutning eller tabt bold, oplever man så at hele holdet overhaler Totti igen den anden vej - selv Bojan og Osvaldo skal ned og forsvare på kanten mere defensivt end Totti. Og totti går stille og roligt tilbage som den dejlige forreste angriber han er blevet tildelt :) Det er sku ik holdbart.

Hvordan er det holdbart at have en spiller, der ikke deltager i holdenes løb som en enhed? Hvordan kan denne spillere være selvskreven pga hans gode offensive kvaliteter, som man så satser 100 procent på lykkes?


Så må han sku æde sig selv 45 min på offensiv midt, tage del i det sjove, og det mindre sjove, og så blive erstattet efter 45 min hvis det er det han holder til. Det andet det er efter min mening det der overskygger alle muligheder for hurtig succes og forandring.

Folk er forblændet, for ja, han er god og laver gode ting.

Men efter et 2-0 nederlag, så skal folk ikke rode sig ud i at forklare at det IKKE kan blive bedre. Også uden totti.




RomaFanVejle
230 indlæg.
d. 13/09/11 10:09

Nogen der ved hvilken skade Lamela har pådraget sig? og vigtigst, hvor længe er han skadet ??


TottiTheBest
1460 indlæg.
d. 13/09/11 12:09

@Asromadk

1-2 nederlag og ikke 2-0 - og endda "assist" af Totti :)


asromadk
3631 indlæg.
d. 13/09/11 15:18

Nej den var forkert.

Og ja den tæller som assist, men det er jo ikke ligefrem smukt spil at satse på at totti kan få ripost på sine frispark. Synes ihvertfald ikke det er det som man skal fokusere på, men det spil man praktisere som skal føre til mål.


Agurk
93 indlæg.
d. 13/09/11 18:14

Asromadk du skriver blandt andet:

Selvom der rent symbolsk ikke kan drages den samme parelel, så mener jeg altså at det er farligt at han efterhånden ifølge "mange" bør være selvskrevet. Måske sad der også nogle Ronaldinho fans engang og sagde at Ronaldinho skulle på holdet i Barca, og ikke kunne sættes på bænken? At det var lige ham som kunne skabe noget osv osv ..

Man U, Ronaldo. Det var heller ikke EN spiller der betød at de kunne vinde kampe.


Nu er der så bare den forskel, at det er Francesco Totti, der snakkes om. Ikke en spiller som Ronaldinho og Cristiano Ronaldo, som jovist havde en enorm betydning for henholdsvis FC Barcelona og Manchester United, men hvis klubtilhørsforhold man slet ikke kan sammenligne med Tottis i Roma.

Med andre ord er det en af Romas største profiler i klubbens eksistens. En af klubbens helt egne drenge. En af de helt loyale. En af fansenes helt store yndlinge.

Derfor er det helt naturligvis, at debatten om Tottis fremtid i Roma ikke kan andet end at skabe splid. For Luis Enrique kommer udefra og har overhoved ikke nær et så tæt bånd til Totti, som Totti har til klubben, Enrique er træner for.

Jeg må indrømme, at jeg personligt selv er meget delt her. De kampe jeg har set med Totti, har han været en af Romas bedre spillere og ikke faldet fuldstændig igennem. I defensiven har han ikke leveret noget, men i offensiven har han været god og påtaget sig det spilleransvar, der er så vigtigt for ethvert hold i en opbygningsfase.

På den anden side hjælper det intet for moralen, hvis man som spiller bliver sur over en udskiftning og direkte går i omklædningsrummet. Det sender forkerte signaler til klubbens unge og nytilkomne spillere.



asromadk
3631 indlæg.
d. 13/09/11 18:33

Ja jeg er enig, som jeg skrev, symbolsk kan det ikke sammenlignes.

Men jeg er efterhånden bare nået et punkt hvor jeg er så umenneskelig træt af at se Roma spille den samme fodbold. Og det er jo bare min mening, når jeg siger at der for alvor ikke kommer en revolution på holdet, før Totti accepterer sin "nye" rolle som 35 årig.

Og der synes jeg han skal deltage 100 %, og lade sig erstatte når han har tømt sig selv for kræfter. For jeg er træt af 3 års Roma kampe, hvor det ja, bevares ser fornuftigt ud, og Totti er i den grad rygraden på holdet, symbolet, ham der kan sparke frisparkene, hjørne, smide overnaturlige bolde afsted til folk.

Men det han er blevet for gammel til at spille konstant over en season, og derfor synes jeg der skal åbnes for nye muligheder.

Det er jo uundgåeligt at han enten trapper ned eller stopper helt før eller siden, så det piner mig bare at se ham spille på halv kraft.

Altså, skulle fx. Ryan Giggs også ville spille fløj hele sit liv i United, og Ferguson havde fanme bare at sætte ham på den kant indtil han selv sagde stop? - Nej. Man tilpasser sig, og sørger for at man kan bidrage 100 procent til holdet.

Den tilpasning som fx Giggs, har formået at indrette sig efter (ny plads, mindre spilletid), den ville jeg bare af hele mit hjerte ønske Totti ville lære lidt af.


asromadk
3631 indlæg.
d. 13/09/11 18:45

Folk stopper vel ikke med at være Roma fan den dag Totti stopper, så forstår ikke folks skræk, og at det skal være et Tabu belagt emne. Roma skal nok komme videre efter Totti, og hvem ved måske kunne det blive bedre hvis han accepterede at tilpasse sig efter hvad han formår pga alderen allerede nu.


Agurk
93 indlæg.
d. 13/09/11 18:45

Helt enig, Asromadk.

Ryan Giggs er et godt eksempel.


TottiTheBest
1460 indlæg.
d. 13/09/11 23:26

Jeg vil bare se Totti spille, så længe han kan :)


Romadk
151 indlæg.
d. 14/09/11 09:48

Til tottithebest - Det vil jeg også så længe han er god nok og der må jeg give Agurk og Asromadk ret . Synes han skal drosle lidt ned og bruges i de kampe hvor han kan sætte sig selv op .. Totti er konge og det bliver han ved med at være, men som jeg ser det skal han spille offensiv midt når han ikke har mere speed . men han er for dovne til at deltage i noget som helst pres. :)


TottiTheBest
1460 indlæg.
d. 14/09/11 18:17

Tror nu Totti nok skal løbe med tilbage, hvis træneren tog sig sammen, til og bede ham om det ordenligt, istedet for at sætte gang i en krig for at vise hvem der bestemmer.. Vi så det ske flere gange i slutningen af sidste sæson (under Montella), hvor Totti var den eneste af angriberne der løb med tilbage..



burhøi
79 indlæg.
d. 14/09/11 20:44

Jeg tror, at vi er helt afhængige af Totti endnu! Vi har ikke alternativet, der kan gøre det, som han kan, så er det uden betydning hvor gammel han er! Vi så i sidste sæson, hvor Ranieri holdt Totti ude, at det gik helt galt og det var først, da Totti kom tilbage på holdet, at vi begyndte at få styr på tingene!
I søndagens kamp var der ingen som helst tvivl om, at Totti gjorde det godt og var helt klart en af de bedre spillere! Så indtil nogle viser, at de kan skabe spillet og afgøre en kamp med en genialitet, så er Totti manden vi skal håbe på! Hvis LE ikke mener, at han kan bruge Totti, så skulle han da hente en spiller, der har formatet til at afløse ham, den spiller var altså ikke blandt LE` indkøb! LE skal holde hovedet koldt og ikke skabe splid i klubben` indre linier/traditioner, for så får LE bare ikke lang snor når resultaterne udebliver! LE har brug for Totti lidt endnu, for LE bliver fyret hvis ikke resultaterne kommer på et tidspunkt. Vi kan altså ikke bare sige, at vi lige bruger hele denne sæson på at prøve en ny stil/projekt af, hvis ikke vi ser lyspunkter undervejs! LE må hjertens gerne prøve nye ting af, men at ændre det hele uden nogen form for resultater går altså bare ikke i serie A og slet ikke i Rom! Jeg håber, at LE får succes og kan blive længe, men hvis han er så stædig og har så stor tro på egne evner(nu er han jo ikke en toptræner, der har vist hvad han kan, men en træner på vej op), så står han altså også bare som første mand på vippen, hvis/når huset vælter!


TottiTheBest
1460 indlæg.
d. 15/09/11 11:42

^^ Syntes (fantastisk) godt om ^^


Seneste Nyheder

AS Roma - Sassuolo
(17/03/24) 23 0


EL: Brighton - AS Roma
(14/03/24) 33 0


Fiorentina - AS Roma
(10/03/24) 72 0


Europa League: AS Roma vs. Brighton
(07/03/24) 14 0


Monza - Roma
(01/03/24) 32 0


Roma vs Torino
(26/02/24) 36 0


EL: Roma - Feyenoord
(22/02/24) 38 1


Frosinone vs AS Roma
(18/02/24) 32 0


EL: Feyenoord vs Rom
(14/02/24) 1


Optakt: AS Roma vs. Inter
(09/02/24) 17 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma