Login
Glemt password Opret bruger
RCD logo 2014.png

Bar guide

RCD logo 2014.png

Navn: Tir Na Nóg
Adresse: Frederiksgade 40, Århus
Hjemmeside: www.tirnanog.dk
Facebook: Link
Beskrivelse:
Tir Na Nog er Aarhus’ bedste bud på en Roma-bar. Stedet er en irsk inspireret pub, der ligger i centrum af byen. Den tiltrækker folk i alle aldre.
Som udgangspunkt er stedet ikke en fodboldbar, men den har hele fire skærme. Tre af disse er storskærme, og den sidste er en stor fladskærm. Ved Roma kampe, der bliver vist på dansk tv, vil de som udgangspunkt blive vist på Tir Na Nog, dog med enkelte undtagelser. Er kampene ikke på Tir Na Nog’s program over weekendens fodboldkampe, kan de blot kontaktes.
Tir Na Nog fører i skrivende stund konkurrencen om det bedste flirtested i Aarhus.

Navn: Kick Off
Adresse: Overgade 45-47, Odense C
Hjemmeside: www.kickoff-sportspub.dk
Facebook: Link
Beskrivelse:
Kick Off er placeret centralt i Odense og er en sports bar der sender mange forskellige kampe og sportsbegivenheder. Kick Off har flere små skærme og to storskærme til større arrangementer. Kick Off er en hyggelig bar og der er altid god stemning. Hvis Romas kamp sendes på en dansk kanal er det helt sikkert at den vises på Kick Off. Ellers er det bare at spørge og så er de altid meget flinke til at hjælpe. Kick Off har et stort udvalg af øl og en stor alm. Fad koster 33 kr.

Navn: Trinity College Rome
Adresse: Via del Collegio Romano 6 - 00186 Roma
Hjemmeside: www.trinity-rome.com
Facebook: Link
Beskrivelse og rabatter:
Trinity College er Roma Club Danimarcas samarbejds bar i Rom. Samarbejdet med Trinity College betyder at medlemmer af RCD, mod fremvisning af medlemskort, modtager 1 euro rabat på alle drikkevarer, samt en særlig rabat på en udvalgt fadøl. Trinity College er samtidigt stedet som vil ligge plads til, når RCD arrangerer ture til Rom.

Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma