Login
Glemt password Opret bruger

De Rossi fyret

Danielle_de_rossi_as_roma_coach.jpeg

Kategori: Klubben

Kilde: romapress.net

Skrevet d. 18/09/24 09:51 af geggeri

AS Roma har fyret cheftræner Danielle De Rossi

Efter en elendig sæsonstart med kun 3 point i 4 kampe og et kampprogram, som har været relativt let, har Roma besluttet at skille sig af med Roma Legenden.

AS Roma ønsker at give en ny træner muligheden for at få næsten en hel sæson og få muligheden for at bygge projektet op fra bunden.

Officiel udmelding: https://www.asroma.com/en/news/71904/club-statement






20 kommentarer


geggeri
666 indlæg.
d. 18/09/24 09:54

Det er sjældent at jeg selv kommentere på noget, men jeg er godt nok chokeret over at De Rossi allerede er blevet fyret. Resultaterne har været elendige indtil nu, men jeg synes spillet har vist potentiale og der har været meget kaos omkring transfervinduet med både Dybala-sagaen og de sene handler.

Jeg havde håbet at han havde fået længere snor, både med de gode resultater fra sidste sæson og den store udskiftning.

Daje Danielle



Arsi
707 indlæg.
d. 18/09/24 10:10

Synes godt nok også det er for tidligt! Som du nævner Geggeri, så har der været så meget med det transfervindue som har været kaos at spillerne jo også lige skal igang.

Det ikke billigt at fyre en træner og at vi gør det efter 4 kampe er for vanvittigt af ejerne. Nu skal vi ud og hente en ny træner som så gerne skal have kvalitet og så starter vi forfra…


asromadk
3699 indlæg.
d. 18/09/24 10:22

Som et plaster der skulle tages af.

Eneste overraskelse for mig her er at man havde modet til at gøre det allerede nu. For mig har der aldrig været tvivl om at det ville ende hvor det altid ender (og så ville han alligevel være fortid ved juletid).

Undrer mig over at folk har kunne bevare gejsten, når det har været så tydeligt at man under DDR har manglet i)kvalitet rent håndværksmæssigt på trænerposten, ganske enkelt, ii) taktisk har det første punkt været tydeligt, iii) en træner som ikke har haft noget som helst grundlag for at kunne sammensætte en trup under de forudsætninger der har været (DDR kender knapt sine egne visioner eller har en relation til Ghisolfi, så hvordan skulle de kunne skabe noget sammen..??)

Mange ting. Det har ikke engang været entydigt elendigt, bare sådan en hane med evigt lunkens vand. Der bare aldrig ville blive varmt, det var tydeligt.

Desværre lige en postgang for tidligt, håber virkelig en anden klub tør tage chancen med ham. Hvis ikke Serie A så serie B, så han kan begynde at skabe sin karriere. Alt, alt for tidligt at skulle lede noget der skulle siges at være en top 4 klub i Italien.


asroma87
3197 indlæg.
d. 18/09/24 10:35

Please please please - få nu en TOP træner ind denne gang. Som kan styre spillerne og som har erfaring.

Thomas Tuchel kunne være spændende. Der er også Roger Schmidt.

Sidst, hvis det skal være italiensk, så er Stefano Piolo ledig?


Sund
1087 indlæg.
d. 18/09/24 10:45

Den havde jeg ikke set komme allerede nu. Chok, men modig beslutning.

Havde som jer andre inderligt håbet på den romantiske historie om at han førte dem tilbage til toppen, men det har været tydeligt hele vejen igennem at han mangler det taktiske aspekt.
Da han kom til klubben som træner boostede han klubben med gode resultater, men det har været varm luft og mere en oprejst gejst, der kun levede kortvarigt.

Jeg tror vi går efter Piolo.
Men lad os se, klubben må næsten have en klar når man melder så pludseligt ud.


asroma87
3197 indlæg.
d. 18/09/24 11:01

Så begynder de første træner rygter at komme...

Edin Terzic
Stefano Pioli (han er dog på vej til Saudi)
Ivan Juric

Jeg orker snart ikke mere....... ZZZZZZZZZZZZZZz

Det kan være det er en ny ejer og ny ledelse vi skal have. For klubben sejler jo fuldstændigt

Hold da kæft mand.


tbroma10
592 indlæg.
d. 18/09/24 11:05

Jeg har lovet ikke at komme med al min pessimisme før engang i det nye år, men mit bidrag er også overflødigt al den stund at så godt som alt hvad asroma.dk og Sund skriver, er jeg fuldstændig enig i.

Ift. De Rossi, et nødvendigt og modigt træk. Det er helt åbenbart at der ikke har været en bæredygtig plan (hvis der overhovedet har været en plan i det hele taget). I kampen mod Genoa var det jo et meget overbevisende deja vu til Mourinho; man har 15 gode minutter i første halvleg, hvor man får sit mål og så pakker man sig ellers med lange bolde i en hel halvleg, hvor skæbnen så er så ond (eller retfærdig) at det udlignende mål kommer i sidste sekund og dermed føjer spot til skade når det gælder den miserable sæsonstart.

Ejernes største fejl var kontraktforlængelsen med De Rossi. Han havde et par gode kampe lige da han overtog, men derfra begyndte hyppige systemskift, manglende rød tråd og den slags at indtræffe. Da vi så endelig så truppen efter sommertransfer deadlinen, var det helt umuligt at finde hoved og hale i hvad der egentligt skal være Romas taktiske udtryk under De Rossi. Der blev handlet i øst og vest, og jeg er fortsat af den klare opfattelse at i hvert en enkelt spiller er handlet alt alt for dyrt ift. kvaliteten. Tiden må vise om Dovbyk fortjener denne skepsis og selvom han scorede et mål i søndags, så jeg alt andet end en kvalitetsangriber på banen. Måske er jeg forudindtaget og pessimistisk for en sikkerheds skyld, når det gælder denne ukrainer, men jeg er simpelthen rystet over hvor ringe førstegangsberøringer han tager. Og alt det med at han ikke får de rigtige bolde; det gjorde Lukaku heller ikke og Dovbyk løber ofte rundt som en forvirret knægt der ikke aner hvor han er. Det kan naturligvis handle om tilvænning og han er vel også en slags offer for den manglende taktiske klarhed, men jeg tror at de skeptiske ender med at have fat i den lange ende.

Lad os få Pioli. Tuschl kan også være spændende, men han spiller vist mest med tre back kæde og jeg nægter at tro på at vores nuværende wingbacks har niveauet, især efter Saelemaekers er ude i tre mdr. Sarri kunne være interessant, men det er nok for kontroversielt. Jeg tror faktisk at de allerede har en slags aftale på plads med en træner, ellers havde de ikke gjort det her lige nu. Men lige præcis den her ledelsesbeslutning, den virker på alle måder nødvendig. De Rossi skulle alene have været caretaker efter Mourinho og så skulle man have hentet en i umiddelbar forlængelse af sæsonafslutningen, som så kunne sætte sit hold i transfervinduet. Vi har jo haft penge nok al den stund at vi har brugt i underkanten af en mia. på nye spillere (!).



tbroma10
592 indlæg.
d. 18/09/24 11:25

Og lad mig da tilføje; lad os tage hele plasteret af nu vi er igang og finde en ny sportsdirektør.


Romaneren
1606 indlæg.
d. 18/09/24 11:55

For mig giver det her 100% fornemmelse af galehus. Tænk at skrive under med en træner i tre år i slut juni for at fyre ham efter en håndfuld kampe i midt september. Og man har lige brugt en lille milliard på at købe spillere til ham i et kæmpe satset transfervindue. Ø

Fuldstændig vildt. Og for mig en kæmpe overraskelse. Der må være gået noget galt på ledelsesgangen.

Kan slet ikke se en vej frem, som passer med det projekt, som Roma ellers lige skulle have påbegyndt. Tror mere på noget Terzic/Kovac end en Pioli—agtig løsning. Skal vi mon til at kløjes med Allegri?? Må nogen tro at ledelsen forvilder sig ud på jagt efter et ‘stort’ navn, når nu det ikke gik med et ‘småt’ navn. Tuchel, Pioli, Allegri… Jeg dør lidt indeni bare ved tanken.

Jeg håber sgu på Juric - koncepttræner, relativt ung og fortjener chancen i en storklub.

… Mon ikke Ghisolfi har kig på Will Still? Det ville ligne ham at finde noget ungt, lovende og uprøvet fra den franske liga.

Ellers er der Farioli, som lige røg fra Nice til Ajax - lovende ung italiensk træner, som vist aldrig rigtig har trænet i Italien. Den nye De Zerbi, har jeg hørt ham omtalt som


Tottithorsen
4426 indlæg.
d. 18/09/24 12:39

Rygter om Juric er landet.

Hvilken formation foretrækker han?


tbroma10
592 indlæg.
d. 18/09/24 12:52

Juric spiller med tre back kæde. Ofte 3-4-2-1


asroma87
3197 indlæg.
d. 18/09/24 12:57

Hellere Juric end Terzic mv

Juric kender Serie A


Tottithorsen
4426 indlæg.
d. 18/09/24 13:28

Juric er iflg rygter done deal



asromadk
3699 indlæg.
d. 18/09/24 14:00

Ja, men eftersigende kun til sommer2025. Med option på mere hvis han skaffer CHL.

Så er der da lagt i kakkelovnen til han.


tbroma10
592 indlæg.
d. 18/09/24 14:23

Fornuftigt at starte med en betinget kontrakt sæsonen ud. Jeg ved ikke hvad jeg skal mene om Juric - han har været der længere, men jeg har aldrig rigtigt studeret ham. Men man må jo notere sig, at flere trænere de seneste år har forsøgt med et 3-4-2-1 system - det plejer ikke at være vejen til et længerevarende ophold.


Romaneren
1606 indlæg.
d. 18/09/24 15:25

Juric kan få hold til at spille rigtig smuk fodbold - og få små hold til at overpræstere. Sidstnævnte bliver der nok brug for, hvis vi skal nå CL herfra med et halvt nyt hold.

Derudover er han kendt som værende ret ultimativ - både omkring at undlade at bruge spillere, der ikke passer ind i hans stil - men også omkring at ville have tingene på sin måde ift transfers, hvor han gerne forlader klubben, hvis ikke han føler, at han bliver bakket op.

Sidstnævnte kan godt komme på kollisionskurs med Ghisolfi og hans franske indkøb - omvendt tror jeg at vi har en udmærket trup til Juric-bold, og Juric kan meget vel gøre stjerner ud af Baldanzi, Pisilli, Koné og vores unge wingbacks. Samuel Dahl kunne han meget vel selv have ønsket til sit Torino-hold med de kvaliteter, han har.

Det er bestemt et sats - men jeg tror det er den mindst ringe løsning for nuværende.


tbroma10
592 indlæg.
d. 18/09/24 15:43

Jeg håber du har ret. Så indgående kendskab har jeg på ingen måde til ham. Men for min skyld må han meget gerne få succes og få tvunget et sportsdirektør skifte igennem


Romaneren
1606 indlæg.
d. 18/09/24 16:02

Det car eksempelvis Ivan Juric, der ‘skabte’ den Kumbulla, der slog igennem i Hellas Verona og som vi købte i dyre domme i kapløb med Inter og Lazio.

… Måske han kan kaldes tilbage fra lånet i Espanyol, hvor han ifølge WhoScored-kampbedømmelser har fået en forrygende start med fuld spilletid og nærmest været holdets bedste hver gang


asromadk
3699 indlæg.
d. 18/09/24 19:52

Juric er den helt rigtige mand - klubber har været hurtig - og modig - og har valgt en træner man nok burde have overvejet allerede i forsommeren.

Jeg tror rigtig meget på ham, hvis jeg skal være helt ærlig. Det eneste afgørende er at han forbliver tro mod sine principper, koncepter og ideer - og ikke bliver ramt af den romerske syge, fx ved pludselig at stille til start med en opstilling og taktik som han aldrig har praktiseret.

Sjovt nok tror jeg rigtig meget på at Juric kan skabe succes for Dovbyk. For man burde alt andet lige komme til markant flere chancer nu, hvis Juric kan få sat sit aftryk.

Mest spændende bliver det at se hvad han gør med kanterne/wingbacks... Giver han Dahl og ungdommen chancen (det kan man håbe...) eller bliver det bare sådan en kylling-version af hans koncept hvor han kører med en CB på back...

Endelig glæder jeg mig til at se Roma - starten på sæsonen har været frygtelig, da jeg op til hver kamp har følt det blot var at være vidne til en uundgåelig deroute under DDR. desværre. hvor ville man gerne have haft det anderledes.



Tottithorsen
4426 indlæg.
d. 19/09/24 10:55

Hvorfor tror du så meget på Juric??


Seneste Nyheder

Monza - Roma
(06/10/24) 35 0


EL: Elfsborg - Roma
(03/10/24) 30 0


Roma - Venezia
(29/09/24) 23 0


EL: AS Roma - Athletic Bilbao
(26/09/24) 25 0


Roma - Udinese
(21/09/24) 23 0


Officielt: Ivan Juric er ny træner
(18/09/24) 0


De Rossi fyret
(18/09/24) 20 0


Genoa - Roma
(14/09/24) 35 0


Juventus - Roma
(01/09/24) 21 0


EL: Romas modstandere
(30/08/24) 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma