Login
Glemt password Opret bruger

Romas handler i Januar 2024

Huijsen Angelino Baldanzi.jpg

Kategori: Transfer og rygter

Kilde: Romapress.net, transfermarkt.com

Skrevet d. 02/02/24 11:12 af geggeri

Januars transfervindue er lukket og her er listen over alle handler som Roma har været involveret i.

Tilgange:
3. Huijsen
Den hollanske forsvarspiller Dean Huijsen er blevet lejet i Juventus for resten af sæsonen. RomaPress

69. Angeliño
Den spanske venstrebac k José Ángel Esmorís Tasende (Angeliño) er blevet lejet i RB Leipzig for resten afsæsonen. Som del af lejeaftalen er en købsoption.

35. Baldanzi
Den italienske midtbanespiller Tommaso Baldanzi er blevet hentet i Empoli. RomaPress

Bonus: Sanne Troelsgaard
Danske Sanne Troelsgaard har skrevet kontrakt med Romas kvinder.
TV2

Afgange
Belotti
Belotti er blevet udlejet til Fiorentina for resten af sæsonen. RomaPress

Kumbulla
Kumbulla er udlånt til Sassuolo for resten af sæsonen. RomaPress

Darboe
Ebrima Darboe, som var udlånt til LASK i efteråret, er nu blevet udlejet til Sampdoria. transfermarkt

Louakima
De franske højreback Corentin Louakima er blevet solgt til Lecco i Serie B. transfermarkt

Solbakken
Ola Solbakken er blevet udlejet til Japanske Urawa Reds for resten af sæsonen. RomaPress

Vina
Matias Vina er skiftet til Flamengo på en permanent aftale. Den Uruguayanske venstre back nåede at spille 3 år i Roma, Han returnere til Brasilien, hvor han tidligere spillede for Palmeiras. RomaPress


5 kommentarer

asroma87
3064 indlæg.
d. 02/02/24 11:20

Verdensklasse vindue!

Især Angelino tror jeg kommer til at pynte på holdet. En offensiv venstre benet, venstre back. Lige hvad holdet har mangletArsi
683 indlæg.
d. 02/02/24 14:34

Tiago Pinto slutter sin tid i Rom riiiigtig flot af. Det må man sgu give ham! Synes alt i alt han har gjort det forrygende. Der er nogle handler der har været hit and miss, men det er gamet. Jeg synes han har bragt os et stærkere sted hen og det har naturligvis også været i samarbejde med Mourinho som kan tage noget af æren for det.

Obrigado Tiago og held og lykke i fremtiden!


asromadk
3632 indlæg.
d. 03/02/24 00:08

Er I nu sikre?

Det sjove med Angelino er, at jeg langt fra kan forstå hvorfor han er SÅ god at få ind. Er han ikke bare sådan en som bliver spillet indenom, henover, og så står Llorente ved siden af ham og får ham se at se 2x dum ud.

Han er skolet godt, bevares, men manden er lavere end mig (175cm) og kommer vel ikke til at kunne fremvise den back-pondus som tit har kendetegnet en god Serie A back. Uden at jeg kender ham indgående, så er Angelino vel en let, væver, ikke-så-kropstærk venstre back, som hurtigt kommer i "maskinen" når der spilles ned mod ham. Altså når modstanderen hvad end det er Lecce, Atalanta eller Milan, kommer buldrende ned mod Mancini, Llorente og Angelino og har fanget holdet på det forkerte ben, så er han vel en back som hurtigt kommer til at ligne en der ikke kan spille forsvar i Serie A?

Eller hvad?

Håber da jeg overser noget og tager fejl. Men for mig er venstre back bare stadig det vildste mysterie. Tænk at have så god en årgang '99 (Luca Pellegrini) og så god en årgang '02 (Calafiori) der kommer op fra egne rækker - og så alligevel stå år efter år og sejle rundt på den plads. Og inden man får nævnt Spinnazolo, så er 2 gode spiller på samme position jo ikke for mange. Specielt når man nu ser at Calafiori sagtens kunne dække CB også...

Men lad os se hvad han kan ham Angelino.


Baldanzi frygter jeg også - kan han stå for presset og kan LP7 finde ud af at lade ham komme til... LP7 har alle dage skulle spille længere tilbage på banen som en boks til boks type der vil frem når de andre sætter spillet. Han skal ikke sætte spillet selv - måske Baldanzi kan være den man har manglet, når Dybala ikke rækker.


Arsi
683 indlæg.
d. 03/02/24 09:50

Asromadk - altså Angeliño er en meget offensiv back så tror også at han kan få problemer, men han vil i den offensive del være rigtig vigtig især fordi han har nogle rigtig gode indlæg, hvilket INGEN af vores backs har. Men er det ikke sådan med moderne backs? Altid bedre offensivt end defensivt? Jeg tror stadig på det er en super stærk signing og oveni købet til en billig pris hvis han købes fri.

Baldanzi er jeg ikke nervøs for i det “lange løb”. Han skal lige blive helt fit og forstå sin plads på holdet, så tror jeg at han er en guldmine. Han har et rigtig fedt drive med bolden. En rigtig 10’er. Med tanke om hvor mange kampe Dybala misser på en sæson, så er Baldanzi det nærmeste vi får til en Dybala (i en ung italiensk udgave).


tbroma10
447 indlæg.
d. 03/02/24 12:59

Baldanzi er en fantastisk transfer. Han er en af de mest spændende unge offensive spillere i Serie A, ja måske i hele Europa. Det viser stor styrke at hente ham, både her og nu og for fremtiden. De gange jeg har set ham spille på U21 landsholdet og Empoli, har han været ganske lovende og vist nogle betydelige færdigheder, som kan blive langt bedre i fremtiden.

Jeg kender ikke Angelino udover de to kampe han spillede for Galatasaray mod FCK - der var han i øvrigt ingen stor oplevelse. Jeg lagde faktisk ikke rigtigt mærke til ham, men i 2-2 kampen i Istanbul var det vist i hans side begge FC´s mål kom.

Jeg tror ikke vi har Dybala efter sommer. Han vil videre nu Mourinho er væk. Spørgsmålet er så hvem der vil have ham taget de mange mange skader i betragtning. Jeg tror han ender i Saudi Arabien sammen med Mourinho til fyrstelige gager.

Det er også helt urealistisk at vi skulle kunne holde på Lukaku, som jo nærmest har gjort klar til at drage til ørkenen med sine håbløst uintelligente bemærkninger om deres mia lønningsliga.

Så alt i alt er det skønt at få tilføjet noget ungt italiensk blod til offensiven - og fremtiden.


Seneste Nyheder

EL: Milan - Roma
(11/04/24) 10 0


Så er der Derby!!
(06/04/24) 16 0


Lecce - Roma
(01/04/24) 23 0


Sæsonen slutter med 2 hårde måneder
(31/03/24) 1


AS Roma - Sassuolo
(17/03/24) 23 0


EL: Brighton - AS Roma
(14/03/24) 33 0


Fiorentina - AS Roma
(10/03/24) 72 0


Europa League: AS Roma vs. Brighton
(07/03/24) 14 0


Monza - Roma
(01/03/24) 32 0


Roma vs Torino
(26/02/24) 36 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma