Login
Glemt password Opret bruger

Nainggolan-skilsmissen kommer nærmere

nainggolan4.jpg

Kategori: Transfer og rygter

Kilde: Roma Press, Il Tempo

Skrevet d. 13/06/18 12:54 af mexes

Siden januar 2014 har Radja Nainggolan været en af Romas allermest karismatiske og iøjenfaldende spillere. Især sæson 2016-2017 blev for alvor en iøjenfaldende sæson for belgieren med de indonesiske rødder, hvor han med 11 liga-mål spillere sig helt op blandt verdens eliten. Men han havde aldrig travlt med at forlade Roma, selvom bejlerne stod i lange køer foran Roma Store. En ligeså stærk 2016-2017 sæson blev erstattet med en - stort set - ligeså svag 2017-2018 sæson, hvor Nainggolan aldrig rigtig fandt fodfæste i Di Francescos nye spilsystem, hvor han ellers var fast mand. Nainggolan var for blot et år siden vores suverænt vigtigste spiller, nu er han på vej væk i noget, som begynder at ligne i grim skilsmisse.

Ifølge Il Tempo er Roma og Nainggolan ikke længere på tale fod. Kommunikationen foregår udelukkende gennem Nainggolans agent, Alessandro Beltrami. Der bliver arbejdet på højtryk for, at lukke striden og for at sende Nainggolan videre. Det ligner med al sandsynlighed, at Nainggolan forebliver i Italien og rejser til Inter for, at genforenes med Spalletti, som netop var manden, som fik det bedste frem i Nainggolan. Nainggolan har siden Spallettis afsked sidste sommer været hans top-transfermål, og en genforening ser altså ud til at blive en realitet.

Striden mellem Roma og Nainggolan skulle angiveligt skyldes belgierens meget kuriøse liv udenfor banen, hvor både rygning og alkohol skulle fylde mere end gennemsnits fodboldspilleren. Selvom Nainggolan altid har givet alt på banen, så har det alligevel været en aftale mellem ham og klubben, at han skulle leve mere professionelt for, at spille i Rom. Men Radja er bare Radja, og der skulle ikke været sket nogen forbedringer, hvilket har medført så stor skuffelse hos Monchi og co., at manglen på respekten fra Nainggolans side gør, at han nu er på vej væk. Alt dette på trods af, at han for ikke længe siden fik forlænget sin kontrakt.

Nainggolan var forleden ude og udtale, at fodbolden kun var hans hobby, hvilket angiveligt skulle have været dråben, som fik bærret til at flyde over for Roma ledelsen.

Begge parter skulle være meget interesseret i at få løst situationen snarest. Pengene for et salg - der snakkes i omegn af 30-35 mio € - vil nemlig falde i god jord i Rom, da man i så fald vil være plusvalenza (Roma har i dette vindue betalt 5 mio for Crisante, 7 mio for Curic og 15 mio for Kluivert) hvilket kunne betyde, at Alisson ikke nødvendigvis bliver solgt. Derudover skulle Monchi og Di Francesco allerede have afløseren klar; Hakim Ziyech. Di Francesco er klar til at genforene Ziyech med Kluivert til venstre i en "Intermedio" rolle, og Roma skulle være klar til at tilbyde marokkaneren en 5-årig aftale, mens Ajax skulle betales mindst 30 mio. €.

Daje Ninja!

Ole le, Ola la la, Radja Nainggolan, Radja Nainggolan


10 kommentarer

Montella9
278 indlæg.
d. 13/06/18 13:51

Trist trist trist. Men vi er jo vand til det, Roms sælger altid som i altid en af sine top spillere. Desværre er der mange fans og holdkammerater der sætte stor pris på Nainggolan hvilket jeg også gør. Stort tab.Lamela
2782 indlæg.
d. 13/06/18 15:33

Roma bliver nødt til at trække en streg i sandet, hvis Radja er sur på Roma og vil til Spaletti. Inter kan få lov til at betale 35-40 mio euro, eller skal han bare bænkes indtil, der kommer en udenlandsk klub. Det vil være så typisk Roma at forstærke konkurrenten år efter år. Monchi burde have nogle spanske strenge han kan hive i, og sende Radja til Spanien for en værdi af brugt gummestøvle.

I øvrigt, er det hans egen skyld. Jeg tror hans nytårs blamagen var dråben.

Jeg nævnte sidste år, at han allerede sidste år skulle være solgt for 70-80 mio euro, der var oppe og vende.

[Rettet af: Lamela - 13/06/2018 - 15:37]


mexes
2514 indlæg.
d. 13/06/18 15:39

Jeg kan sagtens suge at sælge Radja, men lige til Inter eller Juve synes jeg er lidt træls. Men Radja vil blive i Italien, så det nok svært at gøre så meget ved det.

Alt i alt, så synes jeg vores midtbane er forstærket over sommeren, så det eneste problem for mig er, at vi sælger til en konkurrent. Radjas forfatning de næste 2-3 år er ikke til at spå om. Jeg kan se det for mig, at han både stor flopper og stor hitter.


C. Panucci
191 indlæg.
d. 13/06/18 19:51

Ingen er over klubben - det kan umuligt være til debat. Ninja har gjort det kanon godt og spillet med opofrelse og dedikation, men hvis han ikke kan rette ind efter klubbens regler, så er der ikke så meget at gøre ved det. Selvfølgelig vil det være ærgeligt, hvis han ryger til Inter, men han er forelsket i Italien og muligvis også lidt i Spal (I hvert fald har Luciano et seriøst man-crush på ham). hvis det er er løsningen så allright. En pris på cirkus 35-38 mio Euro synes jeg er ganske pænt og det er vel det beløb vi (som minimum) skal regne med, hvis Zaniolo inkluderes. Altså ca. 30 mio plus Zaniolo.

Vores midtbane ser sådan set uhyggeligt stærk ud. Gonalons skal nok vise noget - jeg synes virkelig han fik spillet sig op i den sidste halvdel af sæsonen. Lad ham lige falde til og lære sproget mv. før I dømmer ham helt ude af ligningen. Han er tryghedsnarkoman ud over gængse normer og det var stort for ham, at forlade Lyon.

De Rossi, Florenzi, Pellegrini, Cristante, Strootman, Gonalons, Coric, Gerson, og evt Ziyech, så har vi altså umiddelbart Serie As bedste (og mest fremtidssikrede!) midtbane. Samtidig er vi ikke tvunget til at sælge ud, så hvis vi kan beholde Allison og vores klasseforsvar, som indirekte bliver forstærket af Karsdorp og Luca Pellegrini så er vi altså et uhyggeligt hold næste år. Et hold som virkelig skal tages seriøst.

Oppe foran ser vi jo sådan set også temmelig stærke ud, især hvis Schick for alvor er faldet til.

1

chrfog
333 indlæg.
d. 15/06/18 10:49

Radja har været en af de bærende spillere for Roma de sidste mange sæsoner. Han har altid været til fest, druk og smøger. Han har kæmpet og kæmpet for holdet og har i mange af de kampe jeg har set de seneste par år været vores bedste spiller. Strootman har til tider gode kampe efter, han er kommet tilbage. De Rossi fylder 35 lige om lidt. Nainggolan kunne sagtens være den, man byggede midtbanen op omkring i de kommende år. Men man har taget beslutningen at fjerne ham på trods af hans commitments til klubben de seneste mange år. Druk, smøger eller ej. Han har stadig præsteret bedre end mange af de andre på holdet. Så ville jeg hellere sælge det affald Di Francesco tog med fra Sassuolo, hvis der mangler penge i kassen.


Romadk
151 indlæg.
d. 20/06/18 23:02

Uhyr trist, men han er altså ikke større end klubben. Jeg ved at Belgiens landstræner også er en “klaphat”. Men det siger da noget at NBA ikke tør at udtage ham som reserve, da DeBruyne spilles Ninjas plads.....

Håber på en stor sæson!


Tottithorsen
4342 indlæg.
d. 21/06/18 19:54

Satme trist at se Nainggolan meldes enig med Inter og klubberne er også enige.
Min favoritspiller de sidste 3 sæsoner.
Fanme ikke i orden at forstærke en direkte konkurrent !
Er ligeglad med at han ryger en smøg så længe han præsterer og kæmper som han gør. Nogle andre spillere burde sgu ryge en smøg.
Men han passer desværre ikke rigtig ind i EDF spilfilosofi.

Sukmexes
2514 indlæg.
d. 22/06/18 18:17

meget enige med jer andre, men Nainggolan var i min optik en mindre katastrofe i sidste sæson. Jeg er ikke så sikker på, at han kommer til at slå igennem i Inter.

Men mega ærgerligt at klubben selv presser en klubmand ud.


Tottithorsen
4342 indlæg.
d. 13/07/18 10:19

Gør stadig ondt at se Nainggolan som det første når jeg åbner asroma.dk ;(
Men spændende transfer vindue vi har gang i. Nye folk med fart i støvlerne og kreativitet qua Pastore. Glæder mig til den nye sæson
Nogen der ved hvornår der programsættes kampe? Vi får sikkert Inter hjemme i første runde


Tottithorsen
4342 indlæg.
d. 13/07/18 23:24

Svar: 26. juli ;)


Seneste Nyheder

Florent Ghisolfi er ny sportsdirektør
(23/05/24) 0


Sådan kommer Roma i Champions League
(23/05/24) 0


Atalanta - Roma
(12/05/24) 71 0


Leverkusen - Roma
(09/05/24) 35 0


Roma - Juventus
(05/05/24) 29 0


Roma - Leverkusen
(02/05/24) 14 0


Napoli - Roma
(28/04/24) 34 0


AS Roma - Bologna
(21/04/24) 28 0


EL: Roma - Milan
(18/04/24) 10 0


Udinese - Roma
(14/04/24) 36 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma