Login
Glemt password Opret bruger

RG's sidste pre-match pressekonference?

Rudi-Garcia-Roma.jpg

Kategori: Kampe

Kilde: vocegiallorossa

Skrevet d. 19/12/15 14:34 af asromadk

For kort tid siden blev der afholdt pressemøde forud for kampen mod Genoa imorgen kl.15.

Pressemødet kan siges at have noget særligt over sig i og med presset på Roma træner Rudi Garcia er enormt, og rygterne om, at det bliver hans sidste kamp er massive.

Her følger et uddrag:

Hvilken kamp bliver det med tanke på omstændighederne?
Det ved jeg ikke. Vi må gå ind til kampen - som jeg altid har sagt - med lysten til at bringe lysten og motivationen. Vi ønsker at vinde denne kamp. Men der er ingen lette kampe i Serie A, og Genoa er i en presset situation, ligesom vi er det. Vi har kun kun ét mål for øje - at gøre alt for at hente de 3 point. Det er det eneste resultat, der interesserer os.

Sidste kamp på bænken for Roma?
Jeg spekulerer ikke over det. Jeg har andre ting at skulle fokusere på. Men jeg kender spillets regler, og det er intet problem. Jeg forbliver motiveret, ligetil og rolig - jeg tror på drengene. Vi spillede fallit i pokalen, og det er sæsonens lavpunkt. Jeg tog visse beslutninger efter kampen, og jeg agerer for at søge løsninger. Vi skal ud og give alt søndag. Vi har brug for karakter og personlighed.

Mangler der støtte fra klubben; hvordan er det nået hertil?
Fordi vi ikke har vundet siden 8. november. Forinden gik alt som det skulle. Men alt er ikke sort, og den store, sorte skygge er først og fremmest et nederlag til en serie b klub, dette er den egentlige falliterklæring. I Champions League kom videre, hvilket er et skridt i den rigtige retning i forhold til sidste år. Mit klare mål i serie a er at have et hul til 2.pladsen på maksimalt 3 point. Så dér er vi. Vi har spillet mange svære kampe, og ikke engang halvvejs i sæsonen har vi fremmadrettet hjemmekampe mod Napoli, Inter og Fiorentina - alt kan ske. Problemet er, at vi har ladet en oplagt chance passere, og det vi rasende over, jeg selv frem for alt. Men vi kan ikke ændre det, vi kan kun vælge at bringe alt fremmadrettet for at bringe os op på pladserne i serie a, der giver direkte adgang til Champions League.

Du taler om at have taget visse beslutninger, hvilke? Spiller Iturbe? Er Gervinho klar?
Iturbe og Gervinho er i spil. Som jeg har sagt, er der behov for at give alt. Vi mangler at bringe entusiasme, engagement og spilleglæde. Jeg håber, det vil indfinde sig søndag. Der skal også ydes mere fysisk. Vi spiller mindre i anden halvdel af kampene. Der mangler 22 kampe, forhåbentlig flere, men vi skal ikke spille hver tredje dag. Efter pokalkampen har vi stået sammen, det har været nødvendigt at være åbne og ærlige overfor hinanden, så alle ved, hvad jeg vil. 'Husarresten' har ikke været en straf - det er jeg ikke tilhænger af - men hvis de vil være mere hjemme, skal der vindes nogle kampe. Vi har brugt tiden på at komme nærmere, diskutere, og jeg har haft muligheden for at komme på to-mandshånd med mange af spillerne for bedre at kunne få lagt nogle rene linjer for, hvor vi er og hvor vi vil hen. Champions League er ikke nedprioriteret, men vores mål er klart at komme tilbage til toppen af Serie A, hvor vi bør være når sæsonen er ovre.

Du svarede ikke på spørgsmålet om klubben?
Jeg taler hver dag med alle. Med spillerne med præsidenten, med Walter og Mauro. Jeg står til mål for, at der hver dag arbejdes og tages initiativer for at finde løsninger. Netop hvad der forventes af en klub. Det er ikke noget særligt, for i fodbold er det sejren som tæller.

Supporterne er ude med kritik af et mangel på ansvarstagen? Står du på mål for denne kritik?
Jeg er lederen, og jeg har - og tager - min del af ansvaret. Det er ikke nemt at spille på Olimpico for tiden, det er ikke tilfældigt, at vi er bedre på udebane. Vi har ikke kunne gøre noget ved det, men vi mangler støtten. Men det er ikke nogen undskyldning - kampen i onsdags kan vi ikke flygte fra.

Er du Romas problem?
Det er ikke mig, der har svaret. I det øjeblik jeg ikke længere føler mig brugbar, er det slut. Men jeg har altid nået målene, og jeg giver ikke op. Vi finder løsningerne, og der kan skiftes ud til januar, såfremt det er nødvendigt. Men det er udelukkende søndag der har vores fokus, og vi skal som sagt give alt.

Mener du ikke at indsatsen mod Spezia var udtryk for et hold uden motivation? Tænker du ikke på at kunne blive ofret?
Først og fremmest: jeg kan ikke kommentere på alt - i så fald skulle vi have en pressekonference kun til det. Vi arbejder i fællesskab, jeg har intet at sige. Jeg har et godt forhold til ledelsen. Det er naturgivet at de støtter spillerne. Problemet for holdet er, at man spiller ude mod Torino med en god moral såvel som mod Napoli og BATE, forefter at faldet sammen mod Atalanta og Spezia hjemme. Det er værd at reflektere over - spillerne må tage ansvar, der skal løbes, og man skal ofre sig for sine medspillere, og vi andre må forsøge at forstå, hvordan det kan gå så vidt. Jeg har masser energi, og det har jeg også brug for, for dette hold er meget bedre end det viser, og det skal jeg have dem til at forstå. Det skal skinne igennem i alle kampe. At ryge ud af pokalen var en skandale, men det skete også på det værst tænkelige tidspunkt. Havde vi bare lidt flere point i Serie A, så ville et exit i Coppaen - omend uacceptabelt - være nemmere at bære over med. Men det ændrer ikke på, at vi ikke burde have været slået ud.

1

5 kommentarer

asromadk
3647 indlæg.
d. 19/12/15 14:45

Hvis det synes dårligt skrevet, så er det fordi jeg gjorde det med lynets hast. Det beklager jeg, men håber, at man alligevel kan læse det nogenlunde.

Vil dog lige tilføje, at der selvfølgelig skal stå, "kampen fra i onsdags kan vi ikke flygte fra".

God lørdag derude

2


Crap_Bag
1171 indlæg.
d. 19/12/15 15:42

Så skal du bare fortsætte, med at skrive med lynets hast - det er glimrende :-)

God dag!


mester
399 indlæg.
d. 19/12/15 16:04

Rigtig god gengivelse af omtalt pressemøde .
RG virker som en fornuftig mand og håndterer også pressen pænt , så hvad går galt med
truppen . Jeg er i hvert fald utrolig splittet om han skal blive eller ej .
Men det ser Vi i morgen


geggeri
657 indlæg.
d. 19/12/15 16:49

Kampen i morgen får stor betydning. Det er nu eller aldrig for holdet, for vi får nok ikke en bedre mulighed end i år. Garcia står nok med ryggen mod muren, og andet end en inspireret sejr kommer vi ikke langt med.

ASRomadk: Det er rettet til. Lækkert at du skriver nyheder :-)


asromadk
3647 indlæg.
d. 19/12/15 17:45

Det er på alle måder knald eller fald kampen for RG. Næste kamp er 6.januar, og et trænerskifte skal forhåbentlig ske i denne lille pause. Hvis det skal ske. Det værste der kan ske er en vis fremgang og derefter et totalt kollaps slut januar, hvorefter man meget hurtigt kan ende med et forår i et træner-limbo.

[Rettet af: asromadk - 19/12/2015 - 20:20]


Seneste Nyheder

Florent Ghisolfi er ny sportsdirektør
(23/05/24) 0


Sådan kommer Roma i Champions League
(23/05/24) 0


Atalanta - Roma
(12/05/24) 71 0


Leverkusen - Roma
(09/05/24) 35 0


Roma - Juventus
(05/05/24) 29 0


Roma - Leverkusen
(02/05/24) 14 0


Napoli - Roma
(28/04/24) 34 0


AS Roma - Bologna
(21/04/24) 28 0


EL: Roma - Milan
(18/04/24) 10 0


Udinese - Roma
(14/04/24) 36 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma