Login
Glemt password Opret bruger

Sky: Roma og Chelsea meget tæt på aftale

Salah1.jpg

Kategori: Transfer og rygter

Kilde: Retesport

Skrevet d. 23/07/15 15:45 af Jonas

Mohamed Salah ligner en ny Roma spiller, efter at Roma og Chelsea nærmer sig enighed.

Sky Sports melder nu at Roma og Chelsea er enige om at den Egyptiske wing spiller i Roma næste sæson. De mangler kun de sidste detaljer.

Parterne skal være blevet enige om en lejeaftale for 2 mio. euro med en købsoligation på 20 mio. euro, der vil blive udløst næste sommer.

Roma skal ligeledes være enig med Salah om en 4-årig aftale til 3 mio. euro.

Salah lægger selv op til at et skifte er nært forstående, med en besked på sin officielle twitterprofil, om at han er klar til at skifte profilbillede.


20 kommentarer


Lund
466 indlæg.
d. 23/07/15 16:13

Jeg forstår simpelthen ikke, at man går med til en købsobligation. Vi risikerer at give rigtig mange penge for et flop næste år. Salah er en fin spiller, men det er bestemt ikke den position, hvor vi har det største behov hverken nu eller antageligt næste år. Jeg havde virkelig foretrukket at kaste penge efter Baba eller Digne. At tro på Adriano i fire år virker mærkeligt.Koch
844 indlæg.
d. 23/07/15 16:24

Er til dels enig, men man må også tænke på pengene. Roma har højst sandsynelig ikke råd til at smide 20 mil efter Baba, som Augsburg efter sigende kræver + købe Dzeko og Salah. Synes det er godt vi styrker angrebet, da det var i en sørgelig forfatning sidste sæson.
Forsvaret synes jeg ser udmærket ud med ankomsterne af Adriano og Szczesny, selvom en ny højreback ikke ville skade.

[Rettet af: Koch - 23/07/2015 - 16:25]


Lund
466 indlæg.
d. 23/07/15 16:58

Problemet er, at det kun udskyder pengeproblemet. Vi kan nu se frem til et noget kedeligt transfervindue næste sommer. Vi kan hente mange nu ja, men det bøder vi så for næste år, hvor behovet kan vise sig at være lige så presserende som nu.


DanieleTotti
805 indlæg.
d. 23/07/15 17:09

Men vores økonomi skulle jo også meget gerne forbedre sig løbende, så måske er det ikke helt dumt? Kontinuerlig Champions League fodbold, øget marketing osv. Så på en eller anden måde skulle vores økonomi gerne forbedres så vi har råd til at lægge pengene for transfers med det samme.


Crap_Bag
1171 indlæg.
d. 23/07/15 19:05

Jeg har ikke, siden Doumbia-fadæsen, håbet så meget på, at en mulig transfer ikke går igennem.


Lamela
2782 indlæg.
d. 23/07/15 20:15

Shit, det er så dumt på så mange faktorer, det ikke er til at beskrive.


Kelevra
1261 indlæg.
d. 23/07/15 22:57

Med tanke på hvor godt besat netop wing positionerne er, så synes jeg, til de penge, at det er en rigtig dårlig handel. Jeg håber virkelig, hvis denne handel går igennem, at Salah bliver en kæmpe stjerne for klubben.Kelevra
1261 indlæg.
d. 23/07/15 23:02

Ellers kan dem der spiller FIFA altid glæde sig over at der står Roma på en forbedret udgave af det her ultimate kort til næste sæson/udgave -
Mohammed Salah FIFA 15 ULT


Wør3n
324 indlæg.
d. 24/07/15 06:11

Hvorfor er det dumt? Vi skriger på offensive forstærkninger her på siden!
Vores elskede Roma scorede ikke mange mål i forrige sæson. Gervinho har spillet pænt i pre-season, men var en katastrofe i forrige sæson.

Salah viste at han var en klassespiller i Viola. Det er da lækkert hvis vi signer sådan en spiller. En som alle de andre tophold også vil ha'.

Jeg er uforstående over for denne kritik af sådan et profilindkøb.totti er gud
1115 indlæg.
d. 24/07/15 06:52

Jeg er også på....vi skal have folk i front der kan runde, en mand og smide den ind i til Dzeko :-) Gervinho Salah perfekt....


DanieleTotti
805 indlæg.
d. 24/07/15 08:31

Ja hvorfor er det så dumt?

Gervinho er vel lidt et spørgsmålstegn om han kan finde niveauet igen? Ljajic og Iturbes aktioner ender ofte i ingenting = boldtab der giver kontramulighed eller målspark til modstanderen. Falque er en god pasninsspiller der passer fint ind, men skal nok lige spilles ind på holdet. Ibarbo har vist gode takter men slog ikke for alvor igennem i sit seneste halvår i klubben? Holebas der var en af de få der slog kvalificerede indlæg sidste sæson er der ikke til at slå indlæg ind til vores forhåbentligt nye angriber. Florenzi skal højst sandsynligt spille højreback hvis der ikke bliver indkøbt nogen. Det efterlader os med en ret nosseløs offensiv der skal supplere Dzeko med bolde fra kanterne såfremt han kommer.

Næ, ind med Salah der viste at han kunne gøre en forskel med det samme. Vi har som sagt stadig ikke scoret inde fra feltet gennem et velspillet angreb i vores venskabskampe endnu, og vores angrebsspil så meget tamt ud mod City.


mexes
2514 indlæg.
d. 24/07/15 09:12

#Wør3n, #DanieleTotti

Jeg tror i høj grad, at det er hele måden tingene sker på, at man synes Salah er en 'dum handel'.
Hvis vi allerede havde sikret os Dzeko, Adriano, Szczesny osv. så tror jeg ikke man vil undres ligeså meget over Salah, som tilfældet er. I mit tilfælde så synes jeg ikke det er en dårlig handel, men jeg så bare at man først sikrede sig de spillere, som vi akut står og mangler.
Der er jo ingen tvivl om, at det ikke er kanterne. Og jeg mener umiddelbart ikke, at Salah er meget bedre end dem, som vi allerede har, trods hans gode forår.
Men derfor er handel stadig fin imø. men vi skal til at have sikres os på målmandsposten, Dzeko og venstrebacken nu!


Crap_Bag
1171 indlæg.
d. 24/07/15 09:36

Der er da ingen tvivl om, at han er en god spiller. Men som jeg ser det, er han, i bedste fald, kun marginalt bedre end Ljalic/Iturbe/Gervinho, så det virker helt forkert at bruge af de forholdsvis få midler på denne position!?

Derudover er jeg bekymret for hans mentalitet. Har læst en del om ham, på diverse fora og han er, efter sigende, både arrogant og selvcentreret = nogle af de egenskaber jeg hader mest ved en fodboldspiller.

Men hvis han kommer, hvad meget tyder på, så håber jeg da, at han kan hjælpe klubben til succes! Skulle det så vise sig, at vi laver en ny "Doumbia", ja så vil det ikke komme som et kæmpe chok for mig.Kelevra
1261 indlæg.
d. 24/07/15 11:40

Når jeg siger "dårlig handel", så handler det ikke om hvor god han er.

Jeg tænker på hvem der på sigt skal ofres for ham. Hvis handlen er strikket sammen som det fremgår af artiklen her, så skal klubben lægge €20 mio. næste sommer. Det er virkelig ærgerligt at man ikke har sikret sig de svageste positioner på holdet først, før man binder sig til andre handler.

Angriber
Højre & venstre back
Målmand

I den rækkefølge efter min mening. Hvor angriber og backs er absolut nødvendigt at sikre sig. I stedet går man ud og jagter en spiller der er hypet. Ja han spillede godt for Fiorentina, men rolig nu. Hvad gav klubben for Iturbe?

Mangler vi wings? (Måske bedre wings, men nej.)
Går ikke ud fra at jeg bliver nødt til at remse wings op?

Synes heller ikke Romas problem denne sæson har været at sætte angreb op. Problemet har været at der ikke er nogen til at afslutte inde i boksen. Så kan fløjene løbe nok så meget, men der mangler en reel trussel inde foran målet. Derfor ser jeg ikke fløjene som svageste led, eller skyld i dårlige angreb.

Fint hvis klubben sikrer sig Dzeko, så er der i det mindste en angriber. Destro og Doumbia har ikke imponeret. Jeg havde stor tiltro til Destro, men ja.. Doumbia not so much.

Men hvem skal indbringe de €20 mio. næste sæson? Eller denne for den sags skyld? Skal vi ofre en fløj?

Eller skal vi ofre et talent? Romagnoli?
Eller en af stjernerne? Nainggolan?

Hvem vil I sælge for at gøre plads til Salah?

Så vil jeg hellere se pengene blive brugt andre steder.

1

DanieleTotti
805 indlæg.
d. 24/07/15 12:42

Ljajic ville jeg uden tvivl sælge for at få Salah, uden at blinke. Hvem siger vi skal ofre nogen ? Idéen er vel at vi hele tiden skal forbedre klubbens økonomi ved at udvikle klubben. Hvis vi får købt stærkt ind nu på nogle af de nøglepositioner der halter er det jo ikke sikkert at vi behøver ofre nogen næste sæson hvis vi skal betale hele Salah. Problemet nu er jo at vi har 3 positioner hvor holdet slet ikke er godt nok (målmand, venstre back og angriber). Jeg er ikke imponeret over vores kantspillere, og synes også der skal opgraderes der. Vi har mange af dem - ja, men kvaliteten er altså heller ikke imponerende.

Får vi forstærket de 4 positioner solidt nu, er det jo ikke sikkert at det er nødvendit at bruge 50-60 millioner euro næste sæson.


Tottithorsen
4342 indlæg.
d. 25/07/15 09:36

Chelsea og Roma ER enige men viola og destro agerer stopklods i at handlen endeligt gennemføres. Viola ønsker destro billigt eller på et lån hvor Roma betaler lønnen...
Så salah handlen kan nå at falde på gulvet


Kelevra
1261 indlæg.
d. 25/07/15 23:17

Okay. Nu mener jeg ikke Ljajic kan gå ind og dække Salah i en transfer. Men hvis du synes det så ok. Selvfølgelig skal økonomien konstant forbedres - det bliver den ikke ved at binde sig til handler. Og lad os nu huske på FFP. Penge skulle gerne bruges først og fremmest der hvor det er yderst nødvendigt. Og her tænker jeg at der skal et stort beløb til at sikre klubben en god angriber. Så kan man kigge på Salah når alt andet er ordnet.

[Rettet af: Kelevra - 25/07/2015 - 23:19]


DanieleTotti
805 indlæg.
d. 26/07/15 08:04

Nej selvfølgelig kan Ljajic ikke dække udgifterne til en Salah transfer. Der er der ingen af vores kantspillere der kan. Men skal der nu sælges en for at gøre plads til Salah er Ljajic første mand i mine øjne.

Selvfølgelig er det vigtigt at forstærke holdet hvor det er nødvendigt o.l.. Men hvis vi ikke køber nok kvalitetsspillere ind, ja så kommer vi ikke i Champions League næste sæson - og sker det ikke er det jo en økonomisk katastrofe. Og der mener jeg altså at en forstærkning af vores kantspillere i forhold til det vi har nu også er tvingende nødvendig. Vi får et Napoli hold der var lige i hælene på os sidste sæson, samt forstærkede Inter og Milan hold at kæmpe med. Lazio regner jeg ikke med kan holde kadence igen når de skal spille europæisk også.


Kelevra
1261 indlæg.
d. 26/07/15 10:32

Jeg tror sådan set vi er enige, jeg så bare hellere at man fokuserede på de netop angriber og backs, evt + målmand før man hentede flere kanter :)Crap_Bag
1171 indlæg.
d. 26/07/15 13:49

Chelsea er meldt interesserede i Callejon(forståeligt), kunne tænkes at de sender Salah den anden vej.. Så kunne vi fokusere på Dzeko samt en klasse VB og evt. en Santon som back-up på begge back-pladser.


Seneste Nyheder

Florent Ghisolfi er ny sportsdirektør
(23/05/24) 0


Sådan kommer Roma i Champions League
(23/05/24) 0


Atalanta - Roma
(12/05/24) 71 0


Leverkusen - Roma
(09/05/24) 35 0


Roma - Juventus
(05/05/24) 29 0


Roma - Leverkusen
(02/05/24) 14 0


Napoli - Roma
(28/04/24) 34 0


AS Roma - Bologna
(21/04/24) 28 0


EL: Roma - Milan
(18/04/24) 10 0


Udinese - Roma
(14/04/24) 36 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma