Login
Glemt password Opret bruger

Van Persie er endnu en mulighed for Roma

van-persie.jpg

Kategori: Transfer og rygter

Kilde: vocegiallorossa

Skrevet d. 20/05/15 11:31 af Jonas

Robin Van Persie er den seneste angriber til at blive sat i forbindelse med et sommerskifte til Roma.

Ifølge Sky Italias Alfredo Pedullà forsætter Romas jagt på en angriber og der er flere alternativer.

Roma er meget interesseret i Aston Villas Benteke og skal allerede have været i kontakt med repræsentanter for spilleren. Jackson Martinez er endnu en mulighed, men efter en stærk sæson forventes der er opstå en budkrig på angriberen. Luiz Adriano er også stadig en mulighed, men er ikke klubbens førstevalg.

Pedulla melder nu at Manchester Uniteds Robin Van Persie også er en mulighed. Hollænderen har et år tilbage af sin kontrakt og kan meget vel forlade klubben til sommer. Kevin Strootman skal angiveligt allerede have været i kontakt med Van Persie om mulighederne for et skifte.


9 kommentarer

noroma
525 indlæg.
d. 20/05/15 13:05

Synes egentlig han er en fin mulighed. Han er ikke ligeså god som han engang var, og det ved både han og andre store klubber. Hvis United alligevel skal købe stort ind næste sæson, så tror jeg faktisk gerne de vil sende ham afsted.


Tror desværre bare at det bliver meget svært at få en god angriber til sommer, der er alt for mange hajer på markedet.

PSG sælger muligvis Cavani, og Zlatans fremtid er stadigvæk ikke bestemt. Det vil sige at PSG kommer til at købe min. en stor angriber, og muligvis to.

Manchester United sender Falcao tilbage, og hvis Van Persie også skal sælges så skal de hente to angribere.


Real Madrid køber uden tvivl en ny angriber.


Juventus står til at købe både Cavana og dybala, to mulige køb som allerede er forsvundet der.


Liverpool forventes at sælge Sterling, så de skal også hente en ny spiller.

Wolfburg melder ud at de vil forstærkes, og forventer at de sælger Dost: Off topic, men vi minder vel egentlig meget om wolfburg med henblik på hvad vi kan tillade os at købe.
Det er mange klubber som med stor sandsynlighed kommer til at købe ind.


De spillere der muligvis bliver solgt til sommer:

Lacazette - Måske bliver han i Lyon, men tvivler på at vi har nogen som helst chance for at hente ham, han er desuden en kæmpe lotto kupon.

Cavani - Juventus ser ud til at være favoritter, desværre.

Dybala - Juventus var en tand hurtigere.

Zaza - IFølge hans agent er han juve spiller næste sæson. Synes heller ikke han er god nok til at være den topscorer vi mangler.

Berardi - Ville være en dejlig spiller, meeeen juventus.

Icardi - Han ville være sjov at have på holdet, han vil selv gerne afsted, men spørgsmålet er om han er klar til at tage et stort skridt. Roma ville være en oplagt mulighed, men tvivler på at Inter vil sælge til os.

Jackson Martinez - Manchester United virker til at være den oplagte destination for ham. Ville være fantastisk at få ham på holdet ellers.

R.V.P - Tror han ender i PSG, men der er vel egentlig en meget god mulighed for at han tager til Roma, måske kunne de lave en lille aftale under bordet, som måske kan sende Strootman til Manchester om nogle år.

Falcao (Kommer an på om de vil sælge ham efter de har fået ham tilbage fra united) - Altså, han er en mulighed, men jeg ved ikke nok om ham til at kunne give min ærlige mening.

Benzema (Stort maybe.) - Ville være fantastisk med en angriber som ham i klubben. Tror faktisk han er en mulighed, men PSG er nok større favoritter til at hente ham end os.

Rahem Sterling - Det bliver en elite klub for ham.

Harry Kane (Kommer an på hvor loyal han er) - Bliver også en Elite klub for ham.

Benteke - Han ligger til vores prisklasse, og er bestemt en mulighed.

Das Bost - Er ikke specielt begejstret for ham, men han er en mulighed

Luiz Adriano - Vil virkelig ikke have at vi bruger penge på ham, men han er lidt mere realistisk.

Chicharito - Kæmpe mulighed, han hører til i en sub top klub.

Pedro - Tror han ville være fantastisk at have på holdet, og er ligeledes en kæmpe mulighed, men ser desværre at der kommer en del konkurrence.

Carlos Bacca - Lidt gammel, men hvis alt andet fejler så er han forsøget værd.


1


Tottithorsen
4342 indlæg.
d. 20/05/15 14:35

Fint indlæg Noroma...

RVP er for gammel og ærgerligt hvis Strootman skal væk om nogle år for at få RVP (gammel)

Zaza er ikke god nok

Das Bost ? nej tak ser intet i ham.... one season Wonder...

Pedro - ser ham ikke som en rigtig angriber, mere som kant

Bacca er 28 og stadig aktuel

mener helt klart vi skal satse på Jackson Martinez eller Benteke ;o)


Jonas
4091 indlæg.
d. 20/05/15 15:56

Jackson, Luiz Adriano og Bacca er alle 28, tænker ikke der er noget problem med den alder. Uanset hentes der en angriber til sommer for at han skal spille og gøre en forskel med det samme.

Benteke og Jackson må begge være at fortrække, men kan meget nemt begge ende i "budkrige", som Roma ikke kan deltage i. Ser klart Bacca som det bedste alternativ til de to, fremfor Luiz Adriano. Van Persie er der lige netop intet fremtidsperspektiv i og formentlig med et kæmpe lønkrav, ser jeg ikke hvorfor han skulle hentes.


noroma
525 indlæg.
d. 20/05/15 16:17

Havde faktisk for mig at både Bacca og Jackson var 29 - 30 år.
28 år er jo den perfekte alder! Så har de lige en håndfuld gode år tilbage.


I mine øjne er der 5 muligheder, og de hedder Benteke, Bacca, Chicha, Luiz Adriano og J.Martinez, hvor sidstnævnte bliver meget svær at få, grundet hans pris, og at han er et interessant emne for mange elite klubber.

Benteke: Helt klart min favorit, virkelig en god spiller, og han er vel også den bedste, og mest realistiske køb. Det bliver nok lidt over 20 millioner euro, men det synes jeg egentlig også er fint. Han har præsteret virkelig flot på den øverste plan i snart tre sæsoner. Han er 24 år(Tror jeg), og ser virkelig ikke noget bedre alternativ. Han vil nok hellere til en klub som Roma, end et top hold hvor han ender på bænken ligesom Bony.

Bacca: Synes han er en god spiller, men han kan vel købes for nogenlunde den samme pris som benteke, nok lidt billigere. Ville nok ikke blive skuffet hvis vi fik bacca istedet for though. :P

Chicha: Han er en relativt billig lotto kupon, tror rent faktisk han er gratis hvis jeg ikke tager fejl. Tror meget gerne han vil til en klub hvor han kan få fast spilletid, istedet for at være en power sub.

Luiz Adriano: Slet ikke så god som man skulle tro, ville næsten tro han ville være et dårligere køb end Doumbia.


Denner
527 indlæg.
d. 20/05/15 16:55

Cassano på fri haha!

- Men for fanden vi skal være hurtigere. Juve er LAAANGT foran os.

Dog ville det være fedt at få en stjerne som RVP til Serie A. Tror sagtens han ville kunne spille glimrende i Serie A og Roma hvis han valgte os :) - (Havde ham i FM 15 for inter (Roma havde afvist mig) der kom han ind som nr 3 efter Cristina og messi i ballon d'or)

Chicharito kunne jeg godt tænke mig at se :)

[Rettet af: Denner - 20/05/2015 - 16:59]


MEXESERGUD
30 indlæg.
d. 20/05/15 17:01

En anden mulighed kunne være Edin Dzeko. Han må også lufte tanken om at prøv noget nyt, eftersom City har landet Wilfried Bony. Jeg syntes Dzeko ville være en fin mulighed for Roma.
Pjanic må trække i nogle tråder der. Robin van Persie har en alt for plaget skadehistorik for, at Roma burde investere i ham. Tror heller ikke han er et realistisk køb.
Sælger Roma Destro, håber jeg Dzeko bliver hentet ind.


Lamela
2782 indlæg.
d. 20/05/15 18:59

Helt ærligt, så synes jeg, Benteke overstråler mange emner, der er nævnt. Hans fysik er vanvittig, han har godt blik for spillet, relativ hurtig af en tung fyr at være. Han spiller for en klub, hvor han selv skal skabe chancerne (de fleste af dem), og ikke bare få dem serveret på et sølvfad. Benteke vil være vores og ligaens topscorer.

TheTotti
456 indlæg.
d. 20/05/15 21:25

Benteke ville uden tvivl være en drømmesigning. Jeg tror dog at de ca 20 mill der nævnes er for lavt sat. Han ejes af en Premier League klub, hvilket betyder at prisen for en spiller i god form er fuldstændig vanvittigt opskruet. Bare se på andre handler fra England. Andy Carrol, Bony, Remy osv. Hans værdi er muligvis omkring de 20 mill, men han sælges nok nærmere for 30-35, hvis det kan gøre det.

Bacca, Dzeko eller Chicarito - Ja tak!


Lupo1927
33 indlæg.
d. 21/05/15 15:20

Jeg tænker at Juve da for helvede ikke kan hente både Cavani, Dybala, Zaza og Berardi - hvordan ser I mulighederne for at en af de to sidstnævnte kommer til Rom og hvad ville I sige til det?

Jeg er enig i, at der ikke er de store fremtidsperspektiver i RVP, men det ville til gengæld være et statement, hvis han blev signed. Den tanke kan jeg godt lide og jeg tror nu nok han har en god sæson eller to i sig endnu. Han sparker dem i hvert fald ind - og det mangler vi sgu.

Jeg kan godt lide Dzeko, da jeg synes han er en type vi mangler lidt, da han kan skabe noget tilstedeværelse i feltet, men ikke er bundet der og også kan afslutte på forskellige måder. Benteke er et kraftværk og han er vel nærmest det bedste bud på en komplet angriber, som også er nogenlunde realistisk prismæssigt - med mindre der kommer mere konkret interesse fra de store PrL klubber, for så kan prisen godt blive latterligt høj.

Chimichanga er en sjov lille én og han passer vel på en måde rimeligt godt ind i Garcias filisofi med hurtige kombinationsstærke spillere - og han har det dér målnæse, som ville være ret sundt i den romerske offensiv.


Seneste Nyheder

Florent Ghisolfi er ny sportsdirektør
(23/05/24) 0


Sådan kommer Roma i Champions League
(23/05/24) 0


Atalanta - Roma
(12/05/24) 71 0


Leverkusen - Roma
(09/05/24) 35 0


Roma - Juventus
(05/05/24) 29 0


Roma - Leverkusen
(02/05/24) 14 0


Napoli - Roma
(28/04/24) 34 0


AS Roma - Bologna
(21/04/24) 28 0


EL: Roma - Milan
(18/04/24) 10 0


Udinese - Roma
(14/04/24) 36 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma