Login
Glemt password Opret bruger

Castan i bedring, ude resten af sæsonen

castan gaar.png

Kategori: Spillere

Kilde: Gazzetta dello Sport

Skrevet d. 15/12/14 18:17 af geggeri

I denne artikel kigger vi nærmere på udtalelser fra Giulio Maira, som er den neurokirurg, der opererede Leandro Castan. Kirurgen har udtalt sig i et interview med Gazzetta dello Sport, og siger at det stort set er udelukket, at den romerske forsvardspiller vender tilbage inden udgangen af sæsonen.

Castan blev opereret forleden med henblik på at fjerne en hjernemisdannelse efter klager over svimmelhed under en kamp mod Empoli i september. Operationen var en succes, men kirurgen, der udførte operationen advarer Romas fans om, at de ikke skal forvente at se Castan på banen i denne sæson.

Selv om det er rigtigt, at andre spillere er vendt tilbage efter lignende operationer som denne, så udtaler kirurgen, at der ikke er to sygdomme af denne slags, der er ens. Først må man vente og se, om der vil være nogen form for bivirkninger, både neurologiske eller andre eventuelle bivirkninger. Selv hvis tingene går præcis efter planen, er det ikke realistisk, at han ville kunne genoptage fysisk aktivitet før efter to til tre måneder. Derfor må konklusionen være, at sæsonen med meget stor sandsynlighed er slut for ham.

Neurokirurg gav også nogle detaljer om, hvad der var for et kompliceret indgreb, Castan har gennemgået, ligesom han gav en opdatering på Castans tilstand. Det var således en meget kompliceret operation, fordi det var nødvendigt at trænge ret dybt ind i hans hoved - faktisk mere end tre centimer og tæt på en ansigtsnerve. Det betød i tillæg til et kirurgisk mikroskop og neuronavigator, at det var nødvendigt at anvende en neurostimulator, men lad os afstå nærmere fra at komme med detaljer om praktikken. Vi må gå ud fra, at det var en special udvalgt læge, at han ved, hvad han gjorde.

På spørgsmålet om, hvor lang ti det vil tage, før Castan er klar igen, blev det tilføjet, at man selvfølgelig ikke kan give en klar prognose endnu, men at Castan er i intensiv behandling. Han er allerede begyndt at tale igen, og han bad om oplysninger om sin tilstand.

Både han selv og hans familie ser ud til at tage det meget roligt. Hvis alt går godt i dag, kan Castan gå tilbage til sit værelse og derefter prøve at stå op.

Tror du, at du ved noget om italiensk fodbold, så skal du måske overveje at omsætte den viden på bet365 live betting. Du finder masser af spilmuligheder her, hvor du både kan spille før kampen, men også under kampen via det, der kaldes live betting. På den måde kan du spille helt ind til sidste fløjt i kampen, og det kan gøre det ret underholdende, hvis man også sidder og følger med i kampen i TV. På bet365s hjemmeside kan du også finde masser af nyheder om fodbold fra den italienske Serie A. I nyhedsbloggen opdateres der jævnligt, og det vil være opdaterede fodboldnyheder dagligt. Vi går en stille periode i møde op mod jul, men allerede i kampene omkring jul, vil der igen være masser af spændende kampe at spille på.

1

1 kommentarer

Liam Gallagher
808 indlæg.
d. 27/12/14 15:00

FIn artikel. Lad os håbe han kommer sig 100%! Men hvad sker der lige for den der Bet365 reklame-ting i bunden af artiklen!??Seneste Nyheder

Florent Ghisolfi er ny sportsdirektør
(23/05/24) 0


Sådan kommer Roma i Champions League
(23/05/24) 0


Atalanta - Roma
(12/05/24) 71 0


Leverkusen - Roma
(09/05/24) 35 0


Roma - Juventus
(05/05/24) 29 0


Roma - Leverkusen
(02/05/24) 14 0


Napoli - Roma
(28/04/24) 34 0


AS Roma - Bologna
(21/04/24) 28 0


EL: Roma - Milan
(18/04/24) 10 0


Udinese - Roma
(14/04/24) 36 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma