Login
Glemt password Opret bruger

Roma – Cagliari #RomaCagliari

439-optaktlille.jpg

Kategori: Optakt

Kilde: Roma Club Danimarca

Skrevet d. 20/09/14 21:51 af chrfog

Efter en halvfesen oplevelse i midtugen er det nu blevet tid til Serie A igen.

Jeg kan ikke huske, at vi har været så mange på Krølben. Førstesalen bugnede med romanisti og stemningen blev jo kun bedre, da kampen blev skudt igang. Forhåbentligt bliver nogle af de andre kampe i Champions League vist på dansk tv, så vi kan sætte kampen på flere skærme og dermed hindrer, at folk går forgæves.

Tilbage til weekendens kamp. Cagliari kommer på besøg!

Cagliari har fortsat, hvor de slap sidste sæson. Det er blevet til en uafgjort og et nederlag. I begge kampe er de kommet bagud og har kun formået at pynte på resultatet. Men de gode nyheder stopper ikke her.
For at gøre en lang historie kort, så har Cagliari i mange år haft en hurtigt-ind-hurtigt-ud politik, hvad angår trænere. Nogle har været de gengangere – mange har været gengangere. Denne gang er hjulet dog landet på den altid kæderygende Zdenek Zeman. Introen kan vi vel godt spare væk og fokusere på at krydse fingrene for, at han leverer bare halvt så fantastiske taktikker, som han gjorde ved seneste ophold i hovedstaden. Zeman havde ellers en aftale i hus med Bologna i sommerpausen, men sprang fra da han blev tilbudt titlen som øboer.

Til gengæld har Cagliari skiftet ejer i løbet af sommeren, da Cellino har fået nyt legetøj i England. Hvilket umuligt ender som et dårligt skifte for Rossoblu. Han har dog ikke medbragt den store portemonnæ. Klubbens største signing er den unge Inter-spiller Crisetig.

Cagliari er dog ikke en klub man skal tage for givet. De har flere gange været en sten i skoen. I de seneste 5 opgør mellem klubberne har både Roma og Cagliari taget to sejre hver og delt en enkelt i porten. Den statistik er ikke ligefrem overbevisende. Det er en række gamle kendinge, der står længst fremme i Cagliaris kæder. Manolas og Yanga skal være beredt. I deres seneste kamp havde Caglairi 8 skud indenfor rammen, 4 gange så meget som Roma i Empoli-kampen.

Cagliaris forsvar er der, hvor Zeman virkeligt har haft fokus.... eller de har lukket 3 mål ind i 2 kampe. Så Zemans taktiske indgangsvinkel til fodbold og nok stadig mildt til stærkt fremadrettet.

Skadeslisten til denne kamp er en smule lang. Astori, Boriello, Castan, Iturbe og Ucan er ikke på kampkortet i denne weekend. Calabresi og Somma får dog fri fra primevera holdet søndag eftermiddag.

Truppen:


Calabresi, Holebas, Cole, De Rossi, De Sanctis, Destro, Emanuelson, Florenzi, Gervinho, Keita, Ljajic, Lobont, Maicon, Manolas, Nainggolan, Paredes, Pjanic, Sanabria, Skorupski, Somma, Torosidis, Totti, Yanga-Mbiwa.

Forsvaret giver desværre ikke muligheden for rotation og vil med høj sandsynlighed bestå af Yanga-Mbiwa og Manolas. Tosic var årsagen til, at Torosidis spillede i venstre side mod CSKA, nu er han tilbage på højre, hvor Maicon får en pause. Cole sad over i onsdags og kommer til at tage sig kærligt af Ibarbo.

Midtbanen er den samme stærke kæde, vi har set tidligere. Jeg håber dog personligt, at Pjanic er lidt mere tilstede under denne kamp. Nainggolan bliver ved med at løfte niveauet for, hvad jeg troede var muligt, han kunne opnå. Han mente det i hvert fald, da han udtalte, at Champions League var hans VM.

Manden fylder 38 næste weekend, men hans fysik har tydeligvis ikke fået memoet. Han spillede samtlige 90 minutter i midtugen og står altså, hvis man skal tro CdS, til at starte inde mod Cagliari. Man må jo bare tage hatten af. Florenzi vil så gerne på tavlen, men enten er det selvmål fra modstanderen eller også vil Gervinho ikke spille bolden til ham. Nu får begge chancen en gang mere fra start.

Forventede opstillinger(CdS):

Roma(4-3-3:


De Sanctis; Torosidis, Manolas, Yanga-Mbiwa, Cole; Pjanic, De Rossi, Nainggolan; Florenzi, Totti, Gervinho.

Cagliari(4-3-3):

Colombi; Balzano, Rossettini, Ceppitelli, Avelar; Crisetig, Conti, Ekdal; Ibarbo, Sau, Cossu.

Kampen vises IKKE på dansk tv. Den kan dog streames via Csports. Vi har selvfølgelig det hele klar til kamp på Krølben, hvor vi kun mangler dig!


2

8 kommentarer

Tomas R
374 indlæg.
d. 20/09/14 23:10

Spændende om vi kan tage os sammen efter onsdagens fest.

Håber på et angreb med Florenzi/Gervinho, Destro og Totti.chrfog
333 indlæg.
d. 21/09/14 14:16

Dagens opstilling (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Yanga-Mbiwa, Manolas, Cole; Nainggolan, De Rossi, Keita; Florenzi, Destro, Gervinho


Andreas
789 indlæg.
d. 21/09/14 14:28

Fornuftig opstilling. En solid midtbane der kan beskytte et nyt forsvar og så godt med fart oppe foran, der forhåbentlig kan straffe Zeman på kontra.


napstah
278 indlæg.
d. 21/09/14 14:28

Jeg blev medlem af RCD og fik en kampganekode til Csports på en gratis måned, men den siger koden er ugyldig. Andre der har oplevet det? Vil satme gerne se kampen idag!!


Tottithorsen
4342 indlæg.
d. 21/09/14 14:57

Min kode er også ugyldig!! 😢


Tottithorsen
4342 indlæg.
d. 21/09/14 15:17

Fanme god start igen!! Lækker kæreste florenzi har ;))


chrfog
333 indlæg.
d. 21/09/14 15:50

2-0 i pausen. jeg synes, at vi har set en rimelig god indsats indtil videre. Roma virker utroligt stærke på omstilingerne og presser virkelig cagliari på kontrachancerne. Cagliari har dog ikke trukket sig fra kampen endnu og en kasse mere vil forhåbentlig lukke kampen.

[Rettet af: chrfog - 21/09/2014 - 21:30]DanieleTotti
805 indlæg.
d. 21/09/14 17:07

Puuh alt mystikken og myterne om "zemanlandia" er vist ved at falde til jorden med hans seneste comebacks til Serie A(os og Cagliari). Han kan selvfølgelig nå at rette op på det endnu, men der var ikke mange spirer til blændende angrebsspil hos Cagliari i dag. Jeg håber dog han overlever på posten til vores anden kamp mod dem :D


Seneste Nyheder

Florent Ghisolfi er ny sportsdirektør
(23/05/24) 0


Sådan kommer Roma i Champions League
(23/05/24) 0


Atalanta - Roma
(12/05/24) 71 0


Leverkusen - Roma
(09/05/24) 35 0


Roma - Juventus
(05/05/24) 29 0


Roma - Leverkusen
(02/05/24) 14 0


Napoli - Roma
(28/04/24) 34 0


AS Roma - Bologna
(21/04/24) 28 0


EL: Roma - Milan
(18/04/24) 10 0


Udinese - Roma
(14/04/24) 36 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma