Login
Glemt password Opret bruger

Benatia: Nej Conte, du tager fejl

Benatia skyder.jpg

Kategori: Spillere

Kilde: Sky Sport Italia

Skrevet d. 30/04/14 13:27 af Wør3n

Mehdi Benatia udtaler til Sky Sport Italia, at Roma-spillerne vil bakke op om deres træner, Rudi Garcia, som i øjeblikket fører en krig på ord, mod Juventus’ ditto – Antonio Conte og bevise, at romerne ikke en flok bonderøve (for at sige det på godt dansk)
Det har Conte kaldt franskmanden, efter denne havde opfordret Juventus’ modstandere til virkelig at oppe sig ekstra i kampene mod ”den gamle dame”.

Denne udtalelse, har fyret ekstra op under tændingen i Roma-truppen, både i de sidste kampe af indeværende sæson, men så sandelig også i den, der venter på den anden side af sommerferien.

”Træneren sagde kun sin mening. Han tænkte en tanke og sagde den højt. Det kan jeg ikke se noget forkert i” udtaler forsvarsstyrmanden Mehdi Benatia i weekenden til Sky Sport Italia.

”Vi vil gøre alt for at vise, at han (Conte) tager fejl. Vi er ikke en flok bonderøve og det vil Juventus få at føle, når de kommer til Olimpico i næstsidste spillerunde” fortsatte han.

”Vi har haft en fantastisk sæson, men jeg står lidt med en øv-følelse i kroppen, da jeg ikke mener, der er otte points forskel på os og de zebrastribede. Næste år, vil vi lave om på dette”.

”Har vi fortjent mesterskabet? Ja, det har vi da. Når man får så mange points, som vi har fået i denne sæson, fortjener man da at løfte et trofæ”.

”Juventus er et fantastisk hold, men efter vi havde vundet de første 10 kampe, var det som om, der skulle hjælp til udefra, for at stoppe os. Uden at sige noget kontroversielt, husker jeg tydeligt episoder i kampene mod Torino og Atalanta, hvor vi blev bortdømt” slutter Benatia.

Det lyder virkelig som et hævntørstigt AS Roma, der virkelig glæder sig til at tage imod Conte og hans fiatmekanikere enten den 9. eller 11. maj. hjemme på et kampklart Olimpico.

2

6 kommentarer

Sofus
3092 indlæg.
d. 30/04/14 21:42

Sådan Benatia!totti er gud
1115 indlæg.
d. 30/04/14 22:45

Fantastisk Benatia (bliv i Roma trøjen) ....Vi skal slagte juve. Og håber så meget de ikke afgøre det inden Roma vs Juve kampen. For så vil conte undskylde sig med de allerede var mester, og intet havde at spille for


Tomas R
374 indlæg.
d. 30/04/14 22:51

”Juventus er et fantastisk hold, men efter vi havde vundet de første 10 kampe, var det som om, der skulle hjælp til udefra, for at stoppe os. Uden at sige noget kontroversielt, husker jeg tydeligt episoder i kampene mod Torino og Atalanta, hvor vi blev bortdømt” slutter Benatia.

haha!

Typisk italiensk. (jo jo. Jeg glemmer ikke Calciopoli. Men hvad med alle de gange, dommeren har hjulpet os?
Come on. Vi spillede pivringe i efteråret, kunne ikke score mål og spillede jo nærmest uafgjort i hele oktober og november. Det er sgu da ikke dommernes skyld!

Nå men der er da i hvert fald varmet op til en FED og mega intens kamp!


Sofus
3092 indlæg.
d. 30/04/14 23:37

Pivringe i efteråret? Kan du huske hvad der skete i efteråret? Vi vandt de første 10 kampe(ny Serie A rekord), spillede 4 uafgjorte, vandt yderligere 3 og spillede en uafgjort for så at tabe en enkel kamp til Juventus.

Hvis du kalder det pivringe så ved jeg ikke hvad der bare er okay klaret i din bog. Efteråret er muligvis det bedste i Romas historie, vi havde en lille downperiode med 4 uafgjorte på stribe, men ellers er det da et gennemgående helt fantastisk efterår.


Lamela
2782 indlæg.
d. 01/05/14 09:27

Han mener nok det sene efterår, hvor vi på en måned mistede dyrebare points, samt blev overhalet af Juve.

Dog burde Benatia, som Tomas kommer ind på, ikke begynde at kommentere på dommeren.I løbet af sæsonen har dommerhjælp/fejlene - for/imod udlignet sig selv. Vi har altså fået en del kendelser, som vi nok ikke skal brokke os over. Men Juves er der nok mere fokus på i medierne, efter calciopoli.

Selvom jeg hader Juve, så var det da imponerende, de kunne holdte hovedet koldt, hver gang vi pustede dem i nakken. Det var noget, vi ikke formåede at gøre, efter vores 1-1 kamp i Torio.
Sassuolo X, Cagliari X, dem har jeg svært ved at komme over. Vi mødte 2 hold, der ikke var godt spillende, og med den selvtillid, vi havde opbygget og frygt hos modstanderen i de første 10 kampe, er det mig uforståeligt vi ikke vandt disse kampe.

To nederlage, et til Juve og et til Napoli, som på dagen spillede bedre end os, og ja, vi var ikke heldige med marginalerne med mod os i Napoli, men de havde allerede inden målet haft flere store chancer for at score mål. Det er der ikke så meget at sige til.

Alt i alt, skal vi ikke brokke os, uden Juves super præstation, havde vi været mestre nu, men de har bare lige spillerne til at afgøre i kampene i sidste minutter. Specielt en Genoa kampen, hvor næsten alt gik imod dem. Der redder Buffon et straffe og Pirlo sætter et efterfølgende frisspark kølig ind.

En frisk Destro fra sæsonstarten kunne have hjulpet os mod, Torino, Atalanta, Sassuolo, Cagliari. Vores indlæg i de kampe blev sigtet efter Gervinho, Pjanic, Florenzi og en umotiveret Borriello, der hellere vil stå ud på kanten end i stedet for inde i feltet.
Hvor Destro er mere "doven", men befinder sig stor set inde i feltet, og er farlig.


[Rettet af: Lamela - 01/05/2014 - 09:29]


Hauge
80 indlæg.
d. 01/05/14 16:03

Har lige læst lidt op på Rudi sagen... Og må indrømme at det varme mit hjertet af hør/se at han viser lidt tænder her til de sidste tre kampe i ligaen.. så vi kan slutte af med 9 point og muligvis få smidt en kæp i hjulet på de gamle damer.Seneste Nyheder

Florent Ghisolfi er ny sportsdirektør
(23/05/24) 0


Sådan kommer Roma i Champions League
(23/05/24) 0


Atalanta - Roma
(12/05/24) 71 0


Leverkusen - Roma
(09/05/24) 35 0


Roma - Juventus
(05/05/24) 29 0


Roma - Leverkusen
(02/05/24) 14 0


Napoli - Roma
(28/04/24) 34 0


AS Roma - Bologna
(21/04/24) 28 0


EL: Roma - Milan
(18/04/24) 10 0


Udinese - Roma
(14/04/24) 36 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma