Login
Glemt password Opret bruger

De Rossi tildelt tre dages karantæne

De Rossi5.jpg

Kategori: Spillere

Kilde: legaseriea.it

Skrevet d. 03/03/14 18:03 af Jonas

Den italienske sportsdomstol har valgt at tildele Daniele De Rossi en tre dages karantæne efter weekendens opgør mod Inter.

Domstollen har vurderet videomateriale og fundet bevis for at De Rossi slog Mauro Icardi.

Karantænen betyder at De Rossi vil gå glip af de næste tre kampe mod Napoli, Udinese og Chievo.

Juan Jesus er ligeledes blevet tildelt en tre dages karantæne efter at han slog Romagnoli i samme kamp.

Se hændelsen her:


10 kommentarer

Tottithorsen
4342 indlæg.
d. 03/03/14 20:56

Jeg er stor fan af DDR men hold kæft han har dummet sig mange gange efterhånden. Derfor er det vigtigt vi har skaffet radja naingollan ?!!!!
Roma vil appellere dommen på 3 dages karantæne, sorry men det fatter jeg ikke, der er da intet at komme efter!! en klokkeklar kæberasler af DDR.... så la da vær!

[Rettet af: Tottithorsen - 04/03/2014 - 15:38]bobo
106 indlæg.
d. 04/03/14 02:25

Synes ikke DDR skal skrottes eller ryge på bænken, men havde sku forventet lidt mere af ham. Håber ikke niveauet daler fra nu af.

Naingolan er fucking god, genial indtil videre synes jeg. Gal en bisse, en fighter og har også meget bedre offensive kvaliteter end Bradley.


mester
399 indlæg.
d. 04/03/14 05:40

Sikke en nar når han udmærket ved hvad der venter
af vigtige kampe i nær fremtid .
Han skal fratages jobbet som viceanfører med det samme .
Kæmpe fjols som taber hovedet gang på gang .
Fandme godt Vi har Radja , en rigtig kriger


P.Totti
1008 indlæg.
d. 04/03/14 09:44

Det er der ikke noget nyt i.

Hver evig eneste gang De Rossi får anførerbindet i Tottis fravær så kan han ikke stå for presset. Han er desværre for stor i roma, og påtager sig derfor meget ansvar, eller føler han skal når totti ikke er der, status er bare at han ikke er en født kaptajn.

De Rossi spiller ofte bedre på landsholdet, måske fordi han der ikke er stjernen og i stedet står i baggrunden af Pirlo og andre eminente spillere.

Ingen tvivl om at De Rossi er fantastisk på sine gode dage, men der er langt mellem dem desværre.

Senest i de sidste par kampe har han været helt væk. Totti har været skadet og pjanic er blevet sparet/skadet, hvilket betyder at han lige pludselig føler at han skal være den på midtbanen der kreere chancerne, og er der noget den mand ikke kan så er det at vise flair og kreativitet. Vi spiller så umenneskeligt langsomt når De Rossi styrer midtbanen og han laver virkeligt mange boldtab.

De Rossi er den fødte opryder, måske den bedste der er, han skal bare kende sine begrænsninger og det kan han åbenbart kun når Totti er på banen, samt han har noget kvalitet på midtbanen som pjanic/strootman, så han på den måde kun skal fokusere på det defensive.

Den dag De Rossi bluver kaptajn bliver den dag hvor vi vil falde sammen igen.

Btw, jeg er stor De Rossi fan og mener han er den bedste på sin plads, jeg er bare træt af han ikke selv kan finde sin plads.


asromadk
3647 indlæg.
d. 04/03/14 10:47

Det der er vigtigt at huske på, manden fylder imo 31 til sommer. Altså det er jo lige før han stopper på samme tid som Totti :)

- De Rossi er ikke god nok til at være en leder. Men han er mere eller mindre verdens bedste oprydder på sine gode dage i mine øjne. Busquets er måske dét bedre, men det Busquets er KUN så god pga. sin intelligens på banen. Samme intelligens man savner fra De Rossi for det mest. Busquets er skide irriterende mange gange og visse gange også helt til grin - men hans betydning og evne til at bære FCB, den er ikke til at tage fejl af.


Som vi vist alle er enige i. Når De Rossi ganske let kan trække sig tilbage og overlade tingene til Pjanic og Stroot på den midtbane som var så godt kørende i lang tid, samt at han har nogle offensive spillere som slår til --> Så falder han ind i lidt den samme rolle som Busquets, og i dette øjeblik, så er han verdens bedste til dette..

Der er derfor heller ikke noget at sige til, at når det ikke kører for Roma, og han skal ind og tage for meget ansvar for at sætte spillet op- så fejler han.

I samme ombæring kan man jo forestille sig, at Busquets i Barcelona også ville komme gevaldigt til kort, hvis han pludselig fik forvildet sig ud i at skulle sætte spillet op og være en dynamisk og alsidig boks-til-boks spiller.Denner
527 indlæg.
d. 04/03/14 12:49

For satan haha DDR! Elsker den mand men det er et dumt tidspunkt at han går ud og koger over på! specielt når det er den vigtigste sæson i MANGE år. Men vi har en fantastisk belgier der kan få lidt spilletid nu! :)

Men drenge det her er klubben(Inter) der tog næsten alle medaljer lige foran næsen for ham. jeg kan godt forstå at han koger over i en kamp som denne, den klub ødelagde jo hans største chance for en Scudetto!
Det må være hårdt at være den evige 2'er for nu kører Juve jo bare der ud af, det er lidt den samme historie med Inter for et par år siden, Roma har bare ikke den historie/mentalitet/dommerhjælp der skal til for at køre cruise controle en hel sæson og stadig vinde!
+ Totti har altså også lavet nogen hjerneblødninger i sin tid!!! (også mod Inter) Det er altså en mentalitet der er Roma med at man skal have et rødt kort i ny og næ haha! eller i hvert fald for DDR og Totti! ;)


asroma87
3121 indlæg.
d. 04/03/14 13:21

Nice valg af billede til artiklen, når man tænker på at han slog ham i hovedet...mester
399 indlæg.
d. 04/03/14 16:59

Pivringe af ham
Han er simpelthen for dum , opfører sig som en forkælet skolepige .
Der er alt for mange der glorificerer ham , så sorry ,tag jobbet fra ham
og udstyr ham istedet med en bøde


Roma1927
128 indlæg.
d. 04/03/14 20:51

Helt enig med alle i dette forum. Dog til DDR's forsvar må man fremhæve, at han ikke just har haft det nemt på det personlige/familiære plan i en årrække. Samtidig må det da også være død belastende, at ens far er tilknyttet som (en fremragende) ungdomstræner i klubben. At den stakkels mand så hele tiden tilmed får tudet ørene fulde af, at han er Capitan Futuro...jeg har sgu lidt ondt af manden. Jeg ser nødig, at DDR forlader klubben på et tidspunkt og bryder klubbens flotte tradition med, at have en fra egne rækker som anfører.men jeg har en fornemmelse af at det ville gavne ham og hans nye familie på alle fronter. Historisk set er Roma en svær klub/hovedstad at tilfredsstille og lidt af et galehus på mange måder...men en yderst charmerende en af slagsen!


VeniVidiVici1927
126 indlæg.
d. 05/03/14 00:49

Det DDR laver der, kan vi alle blive enige om er dumt. Men jeg er slet ikke enig i at vi er derude hvor man skal overveje om han skal andet steds end Roma. Stort set alle spillere bliver involveret i episoder som denne igennem karrieren, nogle i flere end andre. DDR ryger nok i kategorien sammen med dem der ender der oftere end andre men dette viser på engang dumhed men også følelser og fighter-gen for vores alles klub. Han er og bliver en Roma-mand, og som der også bliver nævnt er hans far træner for ungdomsholdet, så i mine øjne hører han ikke til andre steder end i Rom. Vi husker vel også alle da Totti sparkede Balotelli ned bagfra og det er vel de færreste der ikke har tilgivet ham det. DDR er ikke lige så stor som vores kaptajn, men jeg synes man skal være lidt overbærende i denne situation og tage det med et gran salt.


Seneste Nyheder

Florent Ghisolfi er ny sportsdirektør
(23/05/24) 0


Sådan kommer Roma i Champions League
(23/05/24) 0


Atalanta - Roma
(12/05/24) 71 0


Leverkusen - Roma
(09/05/24) 35 0


Roma - Juventus
(05/05/24) 29 0


Roma - Leverkusen
(02/05/24) 14 0


Napoli - Roma
(28/04/24) 34 0


AS Roma - Bologna
(21/04/24) 28 0


EL: Roma - Milan
(18/04/24) 10 0


Udinese - Roma
(14/04/24) 36 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma