Login
Glemt password Opret bruger
Logo

Roma er tilbage - 03/04

Logo

Annonce:

I sæsonen 2003/2004 vender Roma tilbage og ender på 2. pladsen i Serie A, super sæson og man er klar til at spille Champions Leauge næste sæson. Totti har gennem sæsonen været sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid, men det skifte blev aldrig til noget.

Roma spillede en super sæson hvor Milan var den eneste forhindring som Roma aldrig noget at komme forbi, Roma tabte begge kampe i Serie A og begge kampe i Coppa Italia til Milan, Roma satsede ikke det store på UEFA Cuppen, men kom da til kvartfinalerne hvor de tabte første kamp 2-0 til Villareal og den anden kamp vandt Cassano og Co. 2-1, der bliver lavet lidt om på Serie A til næste sæson for der skal nemlig være 20 hold med så der bliver kamp om mesterskabet.

Den største overraskelse kom efter sæson da Capello valgte at tage til Juventus, så han gik fra helt til forræder, han tog Zebina og Emerson med sig, samtidig med at "Il Muro" Samuel tog til Real Madrid, Roma har længe haft økonomiske problemer men det ser ud til at det problem er helt væk. I sommerpausen har Roma hentet Ferrari i forsvaret til at afløse Samuel, ham hentede man i Parma og Perrotta fra Chievo som afløser for Emerson.

Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma