Login
Glemt password Opret bruger

Hvor er mit Roma?

Kategori: Klubben

Skrevet d. 17/09/09 22:43 af geggeri

Hvor er mit elskede hold Roma blevet af? Dem der spiller den nye form for fodbold, med den dynamiske midtbane med Totti i centrum og Perotta som målscorer?
Hvor er det det hold, hvor den arogante franskmand Mexes afviste alt og alle?
Hvor er det hold som gav mig glæden ved at sidde og se en hel kamp; bare nyde hvert et øjeblik med flot fodbold og pludselige genistreger?

Vi ser stadig glimt af det, Vucinic bragte det med sig på banen mod Siena, og de store sejre i Europa League viste det også i større eller mindre grad, men alt for mange gange sidder man med en følelse af at nu kører det ikke. Man sidder ikke og venter på den næste genistreg fra Hans Tottiness, istedet er man bange for modstanderen. Bange for hvilke fejl vores hold begår, bange for tabe igen. Det er ingen skam at tabe en fodboldkamp, det er en skam ikke at spille den ordenligt og at frygte at tabe. Man bør spille for at vinde, spille for at imponere, spille med følelserne og give sit et og alt.

Det eneste der imponere mig i øjeblikket ved Roma er De Rossi. Den største Roma-fan af alle. Kæmper som han plejer, 180% i 90min + overtid, brokker sig åbenlyst når noget går mod holdet og giver aldrig op. Manden lader ikke til at have en off-knap overhovedet. Det er 180% og det er det ALTID.

Ud over De Rossi er det eneste der er tilbage et håb og en tro på at jeg igen vil se mit hold spille som solen er gul og mit hjerte er rød.

Jeg er ikke mindre Roma-fan nu end før, jeg glæder mig bare til igen at nyde dem spille, om det så bliver som den ene eller anden form for fodbold, så glæder jeg mig.


4 kommentarer

Von_Goal
44 indlæg.
d. 18/09/09 13:08

Fantastik skrevet:) Jeg har selv gået rundt med nøjagtig de samme tanker i hovedet noget tid nu og jeg må sige det er godt nok hårdt at være Roma fan for tiden, men de er og vil altid være min hjerteklub. De skal bare have lidt medgang også kan det godt være at vi bliver nødt til at gå endnu en skuffende sæson i møde, men en hver klub har deres op og ned ture og jeg tror snart Roma ikke kan få mere modgang. Jeg bliver knust hver gang Roma taber og jeg er altid bange for, hvordan spillerne reagere efter kampene, men når klubben bliver købt, så tror jeg vi får alvor vi får et af Italiens bedste mandskaber. FORZA ROMA!!!!mexes
2514 indlæg.
d. 18/09/09 18:13

Super skrevet ja


Jeg savner meget de tiden hvor stort set alle kampe skulle vindes! glemmer aldrig sidste sæson igen - vi var fandme stadig med i guldkampen helt frem til sidste runde!! Vi har miste nogle spillere fra "Mit-Roma" , hvor vi har fået nogle nyd ind.
Det hele startede med Chivu. fantastisk spiller, han spillede så fremragende i Roma! I det samme transfervindue hentede vi Juan. Juan har dækket Chivus plads fremragende, hun skaderne har drillet os. Mancini forlod os dernæst. Altid farlig, hurtig og bare dejlig at se på. Ham kunne vi godt bruge igen, da han nok er en spiller som fungerer bedst i Roma. Menez blev en erstatning. Jeg mener bestemt at Menez har oceaner af talent, og han er god nok til vores start11 nu! Han skal bruges. Vi hentede Ligeledes Baptista . Manden har et ufattelig topniveau, men desværre en meget ringt bundniveau. Sidst har vi nu solgt Aquilani. av av av. "det er ikke som Roma". Det var atypisk... Han er savnet, og jeg håber at han vender tilbage . ligesom med Cassano! ja cassano. han er sku også savnet selovm det der skete. De Rossi er manden nu, han er manden næste sæson, og de næste mange år. Hvis han nogensinde forlader Roma er vi sku fortabte!!
Men det gør han ikk!

Drenge, please lad ALT vende imod Viola på søndag!


AndersRoma
998 indlæg.
d. 21/09/09 07:40

I første halvleg igår, så man i hvert fald mit Roma (det kan der ikke være tvivl om)


Kvistus
1556 indlæg.
d. 21/09/09 14:43

helt enig med AndersRoma


Seneste Blogs

Mercato - Vinter 2018
(31/01/18) 1


Mercato - Sommer 2017
(01/07/17) 12 0


Mercato - Vinter 2017
(04/01/17) 0


Mercato - Sommer 2016
(06/07/16) 0


Mercato - Vinter 2016
(03/01/16) 0


Palermo - AS Roma
(04/10/15) 40 0


AS Roma - Carpi
(26/09/15) 41 0


Sampdoria - AS Roma
(23/09/15) 55 0


AS Roma - Sassuolo
(20/09/15) 74 1


Roma - Barcelona
(16/09/15) 17 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma