Login
Glemt password Opret bruger

SpilXpertens Spilleguide

Kategori: Roma Club Danimarca

Skrevet d. 13/02/14 18:03 af Balbo

Som led i samarbejdsaftalen med SpilXperten, bringer vi her en spilleguide til RCD medlemmerne. Aftalen sikrer, at du som medlem af RCD får de bedste odds på italiensk fodbold, samt optimal service og support. Aftalen sikrer at RCD bestyrelsen fortsat kan tilbyde nye medlemsgoder samt udbygge medlemspakkerne. For at blive medlem, og derigennem støtte RCD, skal man registrere sig på følgende link: Bliv medlem Hvis du allerede er medlem på Bet365 er det desværre ikke muligt at blive indlemmet i aftalen, på baggrund af den danske spillelovgivning.

Vil du oddse på Serie A og Roma?

Som en af de fem største fodboldligaer i Europa, er Serie A helt naturligt en liga, som bookmakerne har stor fokus på. Hver weekend spiller utroligt mange mennesker på udfaldene i Serie A-kampene, og det kommer dig til gode på flere måder. Alle bookmakere tilbyder nemlig odds på Serie A, men hvor får du egentlig mest for penge, når du vil spille på Romas kampe? SpilXperten.com giver dig svaret her.


Bet365 er den bedste bookmaker
Udvalg på de enkelte kampe
Som Roma-fan har du formentlig størst interesse i at spille på dit favoritholds kampe. Derfor er det vigtigt, at du får et stort udvalg af spilmuligheder på netop Romas kampe. Så slipper du for kun at kunne tippe 1, X eller 2. Hos Bet365 tilbydes der mere end 67 forskellige former for væddemål på alle Romas kampe, hvilket er markant over, hvad flere andre bookmakere tilbyder. Foruden almindelige spil som 1X2, antal mål, ciffertips mv., kan du blandt andet også spille på:

- Roma til at vinde efter at have været bagud
- Roma til ikke at lukke mål ind
- Hvilken spiller scorer hattrick?


Hvor høje odds får du?
Når du spiller hos en bookmaker, har de sat en chancevurdering på kampen. Ud fra denne vurdering sætter de deres odds og tilllægger en margin. Det er den fordel, bookmakeren har overfor dig. Derfor det også vigtigt at finde en bookmaker med en lav margin, da der så er en mindre fordel til bookmakeren. Typisk vil bookmakere ligge på 93-94 % i tilbagebetaling, men hos Bet365 starter de på 94 % og fortsætter helt op til 98 %. Du får altså markant mere for pengene hos Bet365 = højere odds og større gevinster.

Når kampen er i gang
Vi kender vist alle det at sidde og følge en kamp, hvor vi tænker ”Nu scorer de snart”, ”Ham dommeren giver snart et rødt kort” og så videre. Med Bet365 kan du spille direkte på alle Romas kampe, når de er i gang. Tilmed kan du ofte score dig endnu bedre odds, når kampen er gået gang, end hvis du spiller før kampstart. Du kan spille direkte via mobil, computer og tablet, så det ikke er nogen hindring, hvis du følger kampen på Krølben. Udover de bedste odds, kan du som medlem af Bet365 live streame 95 % af alle kampe fra Serie A og Coppa Italia. Med en 365-konto med penge på, kan man altså se alle kampene gratis. Kvaliteten er fin, uden at være megagod. Men det er trods alt gratis.

Service og support
Det er meget fint, at en bookmaker tilbyder høje odds og et stort udvalg af spil, men hvis ikke ikke supporten og behandlingen er i orden, kan det være ligemeget. Derfor det også vigtigt, at Bet365 flere gange er blevet kåret til verdens bedste bookmaker. Supporten er god, dine gevinster indsættes lynhurtigt på din konto og du kan gratis udbetale direkte til din bankkonto.

Bet365 har eksisteret siden 2000 og har i dag over 2.100 ansatte. Som en af de første spiludbydere fik Bet365 dansk licens, da spilleloven blev indført 1. januar 2012. Bet365 er derfor også kontrolleret af Spillemyndigheden i Danmark, hvilket sikrer fair og sikkert spil.

1

0 kommentarer

Seneste Artikler

Conference League: Roma vs. Leicester
(03/05/22) 39 0


One Club Players: Roms ottende konge
(25/11/21) 1


NYE EJERE: Hvad kan vi forvente?
(11/08/20) 5


Hvor ser du kampene henne?
(23/01/19) 2


Roma - Spal
(20/10/18) 31 0


Crotone - Roma
(18/03/18) 11 0


Roma v Sassuolo
(30/12/17) 0


Roma v Chelsea
(31/10/17) 20 0


Optakt: AS Roma - FC Internazionale
(26/08/17) 35 0


EdF: Ninja bliver - mangler 5 spillere
(10/07/17) 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma