Login
Glemt password Opret bruger

Vurdering af sommerens nyindkøb

Annonce:

Kategori: Klubben

Skrevet d. 25/09/13 23:28 af

I kølvandet på den femte rekordsejr på stribe, som i høj grad blev hevet i land af flere af Romas nye spillere, vil jeg her komme med en vurdering af vores nye spillere og træner. Det er en vurdering i form af den klassiske "tal-vurdering", hvor jeg giver dem en karakter mellem 1-10. Selvom sæsonen stadigvæk er i sin indledende fase, så kommer jeg her med en vurdering efter de første fem kampe.

Skalen går fra 1 til 10, hvor 10 er det højeste.

Morgan De Sanctis:
Roma har de seneste sæsoner haft kæmpe store problemer med målmandsposten, og det kom da heller ikke som nogen større overraskelse, da Roma i sommerens påny indledte en jagt efter en ny målmand. Jeg må indrømme at jeg ikke var særlig begejstret over udfaldet med den 36-årige De Sanctis, som tilsyneladende var kommet i overskud i Napoli. Jeg ved ikke med jer, men de må dælme have gode målmænd nede i Napoli, for hold da op hvor er jeg allerede meget glad for De Sanctis. Faktisk ser jeg ham som den optimale løsning i sommers. Grunden til jeg personligt ikke selv var begejstret var, at man simpelthen ikke havde nogen fremtidsperspektiver i ham, men det som vi vel egentlig havde brug for var jo os en rutineret keeper, som var solid og tilmed kendte serie a. Han har lukket 1 mål ind i de 5 første runde. Dog må vi også sige, at han endnu ikke er blevet for alvor udfordret i kampene. Men det ser fantastisk ud pt. mellem stængerne.
Karakter: 7

Maicon:
Maicon havde jeg store forventninger til da han blev signet. Jeg synes lige fra start at det var en aldeles glimrende signing som ikke kunne blive et fejlkøb ene og alene pga. hans pris. Og han har så sandelig ikke skuffet mig! Maicon ligner efterhånden igen den spiller, som jeg ved gud hadede at se Roma stå overfor i hans tid i Inter. Han er tydeligvis motiveret for at spille. Det kan være VM som trækker ham frem, men ikke desto mindre, så er han en fornøjelse at se på vores famøse højre back, som i den grad har manglet klasse siden Panucci.
Karakter: 8

Mehdi Benatia
Jeg får næste helt kuldegysninger, når jeg tænker på hvor god jeg synes han er. Han er klart årets signing indtil videre. Hold kæft hvor er han god! Jeg tror faktisk aldrig jeg har set så dygtig en forsvarsspiller i Roma i mine godt 10 år som Roma fan. Han er simpelthen så solid. Duel- og hovedstærk. Tilmed hurtig og læser spillet på forbilledeligt vis. Desuden synes jeg han har fået Castan op på et højere niveau. Klasse due de er ved at få spillet sammen! Hans mål idag - som jo er verdensklasse - havde ingen indflydelse på hvad jeg giver ham. Jeg havde givet ham den samme karakter, hvis det var skrevet igår.
Karakter: 10

Kevin Strootman
Strootman var årets dyreste signing, og blev taget imod af fansene som en kommede legende. Han fik tilmed Aldairs legendariske nummer, så på forhånd var der allerede et vis pres på klubbens blot 2. hollænder i historien. Og det pres har han så sandelig håndteret og har leveret på et fornemt niveau. Faktisk så godt, at jeg allerede nu sidder her og er bange for om vi nu også kan holde på ham! Han har klart potentiale til at blive en af holdets og ligaens bedste spillere, det er der ingen tvivl om. Klasse signing af Saba!
Karakter: 8

Gervinho:
Åh Gervinho. Jeg tror alle herinde kendte dig før vi hentede dig, og jeg tror at de fleste kendte dig for din nærmest imponerende ineffektivitet. Men jeg var nu relativ fortrøstningsfuld omkring signingen af ham. Ikke mindst pga. vi havde Rudi, som han jo tidligere i Lille havde spillet fremragende for. Jeg synes overordnet set at han har fået en god start. Vi har allerede set lidt af ineffektiviteten, især mod Verona (av), men han arbejder stenhårdt for holdet, og det glædet mig virkelig at se ham score i aftes. Han bringer alligevel en speed og adræthed, som jeg i høj grad har syntes, at vi har manglet.
Karakter: 7

Adem Ljajic
Blev hentet som en direkte erstatning for Lamela og han vil af den grund også blive sammenlignet ofte med ham. Jeg synes han har fået en fin start for Roma. Han har været fremragende i de to kampe, hvor han først kom ind i 2. halvleg (mod Verona og Lazio) og scorede i dem begge to. Ham var dog knap så god da han så endelig startede mod Parma. Men en utrolig spændende spiller, som på sigt nok skal blive en klasse signing også! Det nager mig dog lidt, at han har den frikøbsklausul i sin kontrakt. Den er alamerende lav, så jeg håber inderligt at en kvalifikation til Europa næste år kan være med til at fjerne den! Min karakter til ham er hvad jeg mener han har præsteret indtil videre, og jeg forventet også klart, at den vil stige i fremtiden!
Karakter: 7

Rudi Garcia
Allegri, Mazzarri, Mancini, Blanc, Bielsa... Rudi Garcia? Hvem? .. Jeg må igen indrømme, at da rygterne på den nye Roma træner begyndte at pege på en franskmand, som hed Rudi Garcia, så blev jeg hurtigt skeptisk! Jeg måtte ind og søge på hvem han overhovedet var, og hvor han var træner. Men allerede i løbet af preseason begyndte jeg at tage Garcia til mig. Jeg synes han var fornuftig at høre på, og allerede der begyndte han at vinde mit fodboldhjerte. Idag er alle mine tvivl fra den gang blevet gjort til skamme. For jeg tror vi alle må bukke os i støvet for hvad Rudi indtil videre har udrettet. En helt uprøvet træner i Serie A har i den grad taget hele ligaen med storm og han har nu sikret sig Romas bedste sæsonstart NOGENSINDE! Jeg er især imponeret over den struktur - især defensivt - som han har formået at få skabt. Vi har lukket 1 mål ind i de første 5 kampe. Jeg er næste i chok. Jeg kan huske da Zeman blev fyret i starten af kalender året 2013. Jeg tror vi på daværende tidspunkt var ligaens mest scorende hold... men tilsvarende også det hold, som havde lukket flest mål ind. Vores spillestil er aldeles fremragende og det virker virkelig til, at der er super stemning både på og udenfor banen. Dette anser jeg også som værende yderst vigtigt! Holdharmonien virker virkelig til at være i top! Det skal Garcia have stort ros for. At han så også gav os en sejr over Lazio i hans første Derby gør jo heller ikke hans status dårligere.
Karakter: 9

Alt i alt så er jeg utrolig glad og tilfreds for vores transfervindue. Alle vores nye spillere præsterer, og so far savner jeg på ingen måde Lamela og Marquinhos. Erstatningerne er fundet, og så virker det også til, at Osvaldo-salget har gjort truppen mere harmonisk.
Jeg ved at det er relativt tidligt at konkludere alt for meget, men det var som sagt også en vurdering baseret på de fem første runder.

I skal være mere end velkomne til at angive hvad i er enige/uenige i!

1

10 kommentarer

geggeri
655 indlæg.
d. 26/09/13 07:05

Hvem har skrevet denne artikel? Systemet har åbenbart ikke fået det med.tdj89
867 indlæg.
d. 26/09/13 08:25

Jeg forstår ikke, at Benatia har fået- og er den eneste med 10.

Hvis der er nogle på den liste der har fortjent 10, så er det vel Garcia og Maicon?

Garcia, 5/5 sejre siger det hele.
Maicon har været en af vores bedste spillere, og har kostet gratis, som også skal tages med i vurderingen.

7 til Sanctis synes jeg også er for lidt. Manden har stået fejlfrit, så der er imo også tale om 8-9 imo..

Min liste er derfor:

Sanctis 8
Maicon 10
Benatia 8
Strootman 8
Gervinho 7
Ljajic 7
Garcia 10


Jonas
4091 indlæg.
d. 26/09/13 08:36

Synes måske at det er lige tidligt nok at bedømme spillerne, vi har trods alt kun spillet 5 kampe. Lad os tage den igen til januar ;)


asromadk
3628 indlæg.
d. 26/09/13 10:20

Maicon og Rudi skulle lidt op ja. Benatia er imo ikke så lang fra både Maicon, Garcia.

Men lad os nu lige slå koldt vand i blodet. Enig - lav den igen til vinter.


Ang. Benatia så er det så rart. For der var virkelig røre omkring klubbens ambitioner ved salget af Marcos - men altså, jeg håber lidt at de fleste godt kan se at det var en god handel, og at der fandtes super erstatninger - Benatia er direkte en forstærkning som også nævnes.


Det er denne rolle jeg gerne se Roma indtage. Jeg har ikke noget imod at man sælger nogle af klubbens gode spillere, så længe det er kloge handler. Der findes så uendelig mange spillere ude i verden, og jeg vil langt hellere have man handler klogt og fornuftigt (også selvom man så nødvendigvis må befinde sig i skyggen af de økonomisk store klubber) end at klubben selv begynder at te' sig som en af disse.


TheTotti
456 indlæg.
d. 26/09/13 12:28

Tilslutter mig koret omkring den måske lidt for tidligere vurdering.

Synes dog De Sanctis bør få et-to point mere. 1 mål i 5 kampe, det er flot, uanset hvilke hold vi har mødt!


Mihan29
6 indlæg.
d. 27/09/13 00:08

Er meget enig i at Benatia har fået 10, hvis du havde givet Maicon havde det imo været en glimrende vurdering overall :)!


totti er gud
1115 indlæg.
d. 29/09/13 18:57

Vi har handlet rigtig godt ind.....vi står stærkt i bagkæden og det er vigtigt....som de spiller nu ser det godt ud.....syntes måske vi mangler en rigtig bomber...Men skidt pyt nu har juve vundet mesterskabet2 år i træk uden en rigtig bomber så kan vi vel også :-)


Cervone
12 indlæg.
d. 30/09/13 18:17

Benatia burde få 13...Daniele16
175 indlæg.
d. 06/10/13 14:03

Mehdi Benatia er den bedste forsvar i serie a pt. Hold kæft hvor er han dog vild.


Lamela
2782 indlæg.
d. 09/10/13 23:30

Hvor er det godt, han er Roma spiller.

Grazie Udinese for at reservere ham til os, i den lange transfersaga.

Der er ikke mange klubber, der vil have haft ligeså stor tålmodighed, som det var i tilfælde.


Seneste Artikler

Conference League: Roma vs. Leicester
(03/05/22) 39 0


One Club Players: Roms ottende konge
(25/11/21) 1


NYE EJERE: Hvad kan vi forvente?
(11/08/20) 5


Hvor ser du kampene henne?
(23/01/19) 2


Roma - Spal
(20/10/18) 31 0


Crotone - Roma
(18/03/18) 11 0


Roma v Sassuolo
(30/12/17) 0


Roma v Chelsea
(31/10/17) 20 0


Optakt: AS Roma - FC Internazionale
(26/08/17) 35 0


EdF: Ninja bliver - mangler 5 spillere
(10/07/17) 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma