Login
Glemt password Opret bruger

Bar guide

Navn: Krølben
Adresse: Studiestræde 39, København K
Hjemmeside: www.kroelben.dk
Facebook: Link
Beskrivelse og rabatter:
Krølben – bold, mad & alkohol eller bare Krølben i daglig tale, er stedet de Københavnske Roma-fans mødes og følger heltene fra Rom. Stemningen er altid i top og samtlige Roma-drenge er samlet på 1. salen foran storskærmen.

Udover at være fast mødested for Roma-fans har Krølben vundet AOK’s prestigefyldte pris som årets sportsbar i 2012.

Baren er super hyggeligt indrettet og ejeren Thomas og hans ansatte tager altid imod deres gæster med et kæmpe smil, åbne arme og tonsvis af dårlige kommentarer. Og det giver Krølben en helt speciel stemning. Her er altid humør på drengen. En gang om måneden afholder Krølben FIFA turnering på PS3, der spilles med hold af 2 spillere i puljer af 4 hold. 1 præmien er en valgfri flaske af husets shots. For at kunne afvikle turneringen med minimal ventetid kan der maksimalt deltage 16 hold per turnering. Datoen for næste turnering kan ses på deres facebook-side hvor tilmeldingen også foregår.

Krølben er også stedet hvor man kan slutte ugen af med et par fredagsbajere – her har kører Krølben et fast tilbud på store fadøl, Carlsberg pilsner og Wiibroe classic indtil kl. 18.00 til kr. 30,-

Specieltilbud kun for medlemmerne af Roma Club Danimarca: Kold flaske Tuborg til en rund 20’er og en kande øl (1,8 liter) til 100 kroner. For at benytte disse tilbud skal der kunne fremvises medlemskort af Roma Club Danimarca.

Navn: Tir Na Nóg
Adresse: Frederiksgade 40, Århus
Hjemmeside: www.tirnanog.dk
Facebook: Link
Beskrivelse:
Tir Na Nog er Aarhus’ bedste bud på en Roma-bar. Stedet er en irsk inspireret pub, der ligger i centrum af byen. Den tiltrækker folk i alle aldre.
Som udgangspunkt er stedet ikke en fodboldbar, men den har hele fire skærme. Tre af disse er storskærme, og den sidste er en stor fladskærm. Ved Roma kampe, der bliver vist på dansk tv, vil de som udgangspunkt blive vist på Tir Na Nog, dog med enkelte undtagelser. Er kampene ikke på Tir Na Nog’s program over weekendens fodboldkampe, kan de blot kontaktes.
Tir Na Nog fører i skrivende stund konkurrencen om det bedste flirtested i Aarhus.

Navn: Kick Off
Adresse: Overgade 45-47, Odense C
Hjemmeside: www.kickoff-sportspub.dk
Facebook: Link
Beskrivelse:
Kick Off er placeret centralt i Odense og er en sports bar der sender mange forskellige kampe og sportsbegivenheder. Kick Off har flere små skærme og to storskærme til større arrangementer. Kick Off er en hyggelig bar og der er altid god stemning. Hvis Romas kamp sendes på en dansk kanal er det helt sikkert at den vises på Kick Off. Ellers er det bare at spørge og så er de altid meget flinke til at hjælpe. Kick Off har et stort udvalg af øl og en stor alm. Fad koster 33 kr.

Navn: Trinity College Rome
Adresse: Via del Collegio Romano 6 - 00186 Roma
Hjemmeside: www.trinity-rome.com
Facebook: Link
Beskrivelse og rabatter:
Trinity College er Roma Club Danimarcas samarbejds bar i Rom. Samarbejdet med Trinity College betyder at medlemmer af RCD, mod fremvisning af medlemskort, modtager 1 euro rabat på alle drikkevarer, samt en særlig rabat på en udvalgt fadøl. Trinity College er samtidigt stedet som vil ligge plads til, når RCD arrangerer ture til Rom.

Kontakt | Copyright 2003-2023 | Credits | Retningslinier | Roma Club Danimarca