Evt. billede af Totti til nyhede

Kategori: Spillere

Kilde: football-italia.net

Skrevet d. 09/04/11 23:34 af Jonas

Roma vandt lørdag aften 1-2 ude mod Udinese, på et mål af Totti i det allersidste minut.

”Det var utrolig vigtigt at få de tre point i aften,” fortalte Totti til Sky Sport Italia efter kampen.

”Vi vandt over et hold som gjorde alt for at få point. Men vi formåede at reagere og få sejren til sidst, og det kan blive alt afgørende for sæsonen.”

Roma har efter aftnens sejr kun 3 point op til Udinese på fjerdepladsen, som giver Champions League kvalifikation.

”Vores entusiasme er sky høj og vi vidste med denne indsats at vi er værdige til at spille Champions League. Vi vil kæmpe til det sidste for at sikre os den fjerde plads.”

Totti bragte Roma foran efter 57 minutter, da han frækt loppede et straffespark ind bag Handanoviç i Udineses mål.

”I de afgørende øjeblikke træder de store spiller til. Jeg ville bevise at jeg ikke er færdig. Jeg kan stadig gøre alt og jeg er utrolig glad for holdets indsats i dag, da vi virkelig viste at vi ville vinde.”

”Fysisk er jeg i super form, bedre end da jeg var 20. Jeg ønskede at modbevise alt den kritik jeg har fået på det sidste, da det såre mig. Og det er sådan en mester svarer igen. Det er sådan Roma svare på kritik,” sluttede Totti som dermed er oppe på 203 mål i Serie A.