Login
Glemt password Opret bruger

Lazio v Roma

Kategori: Optakt

Kilde: Tottithorsen

Skrevet d. 12/11/23 15:27 af Tottithorsen

DERBY DEL CAPITALE

Roma skal forsøge at rejse sig efter torsdagens jammerlige “indsats” i Europa league hvor vi måtte rejse slukøret hjem efter et nederlag på 2-0 til Slavia Prag

Og hvilken gylden mulighed for hurtig oprejsning da modstanderne i aften er bysbørnene fra Lazio.

Det er i dag vi skal vise at byen er rød samt vise hvem der har byens største kugler. Dog har spillet langt fra været imponerende hele sæsonen med få undtagelser.
Et nederlag må betyde sædet under Mourinho er varmere end nogensinde.. Meeen lad os nu tage en sejr tak!

De forventede 11

Patricio
Mancini Cristante Ndicka
Karpsdorp Bove Paredes Sanchez Spinnazola
Lukaku Dybala

Llorente er tvivlsom (skade) derfor regner jeg med at Cristante desværre vikarierer i midterforsvaret

1

21 kommentarer


Romaneren
573 indlæg.
d. 12/11/23 16:28

Puha for en skæbnekamp. Dette er så afgjort tidspunktet at bevise, at vi også kan tage point mod de større klubber, vi rent faktisk skal kæmpe om CL med.

Der kommer til at være blundere gennem hele sæsonen - vi havde dem især i starten mod Verona og Salernitana og i den rædderlige kamp mod Genoa. Napoli har lige tabt til det Empoli-hold vi bankede 7-0. Milan har lige smidt point mod Lecce og været heldige ikke at tabe i sidste sekund osv osv osv. Så jeg synes overhovedet ikke at vi er ude i katastrofe-sæsonstart, omend jeg havde regnet med 5-6 point mere på nuværende tidspunkt. Men vi SKAL kunne hive point mod dem, vi rent faktisk slås med. Det lykkedes ikke tilnærmelsesvis mod Milan, og vi havde ikke heldet til at lykkes mod Inter. Det skal det i aften.

En sejr m, og vi er tæt på at være ‘on track’ - et nederlag, og der er grund til alvorlig bekymring.

Det ligner, at vi kan stille i noget nær stærkeste opstilling med Dybala og Lukaku foran, Paredes, Sanches og Cristante på midten og Spina og Karsdorp på kanterne. Det hold har vel nærmest ikke spillet sammen i løbet af sæsonen - og jeg håber, at det kan være forskellen mellem succes og fiasko i en storkamp som derbyet.

FORZA ROMA


Romaneren
573 indlæg.
d. 12/11/23 17:20

Nå, det bliver med Bove i stedet for Sanches. Det lever jeg fint med - så er der en garanti for fight på midten!


59971Cools
471 indlæg.
d. 12/11/23 17:36

Hvad fanden sker der for at den ikke bliver vist? :-/

Er Barcelona - Alaves virkelig en mere interessant kamp at vise?... Man bliver så skuffet...


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 12/11/23 17:51

Ja der er flere seere til Barcelona kampen end det romerske derby, desværre


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 12/11/23 18:16

To gode muligheder desværre begge gange tilfaldet Karpsdorp


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 12/11/23 18:29

Vi lagde et højt pres med stor succes men det stoppede vi så med efter 20 min og siden er det Lazio der sidder på det hele
Alberto på stolpen og Romagnoli tæt på men klasseredning af Patricio
Roma er i tovene


tbroma10
1 indlæg.
d. 12/11/23 18:45

Vi står alt alt alt for dybt når de kommer frem på vores halvdel.

Dybala har en ganske rædsom kamp. Ndicka ser heller ikke for sikker ud.


tbroma10
1 indlæg.
d. 12/11/23 18:46

Men jeg synes så også at det er torskedumt at Dybala skal spille angriber. Han er langt bedre til at ligge lige bag frontlinjen og få bolden i mellemrum.


tbroma10
1 indlæg.
d. 12/11/23 18:48

Hvorfor ikke prøve:

Karsdorf - Mancini - Ndicka - Spinna

Paredes

Cristante. Bove /Sanches

Dybala

Lukaku. Belotti


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 12/11/23 18:59

Fordi Mou ikke skifter formation når vi nu spiller overdrevet godt!! ;(
Ind med Azmoun

[Rettet af: Tottithorsen - 12/11/2023 - 18:59]


Romaneren
573 indlæg.
d. 12/11/23 19:08

Elsker Bove, men tror at vi skal have Sanches ind i stedet for ham. Vi skal have lidt mere fart og kreativitet på dén plads for at kunne forbinde midtbanen med angrebet.


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 12/11/23 19:23

De spiller altså ikke særligt godt,Lazio, vi burde kunne vinde den her.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 12/11/23 19:41

Vi spiller lige så ringe
Hvorfor skifter Mou ikke ud????


tbroma10
1 indlæg.
d. 12/11/23 19:50

Ja vi er ringe. Men det er lidt mindre ringe end vi plejer at spille. Mou går efter en nulløsning


asroma87
790 indlæg.
d. 12/11/23 19:57

Hold kæft en kedelig omgang fodbold

Især sammenlignet med Chelsea mod City som jeg så ved siden af!

Eneste lys punkt er vel at Rui er begyndt at spille godt

1

[Rettet af: asroma87 - 12/11/2023 - 20:01]


Arsi
505 indlæg.
d. 12/11/23 20:04

Tamt tamt tamt og ATTER tamt.

Kæft hvor er det ringe. Der er absolut INGEN fart i hverken spillerne eller den måde vi spiller på. Jeg glæder mig sgu allerede til sommer hvor Mourinho er GONE


tbroma10
1 indlæg.
d. 12/11/23 20:10

Jeg stemmer i. Jeg kan virkelig ikke finde særligt meget positivt og pænt at sige om de indsatser der leveres i denne sæson. Vi var glade da Lukaku kom, vi holdt på Dybala, fik lov at låne et par spillere i PSG osv. Men hvor har det været spild af talent i de første 3 mdr. Og det har oftest været spild af liv at bruge sin tid på at se på det her op til to gange om ugen.

Det helt udenfor min fatteevne at man fortsætter uge efter uge med det her system. Men okay, Einstein har vel ikke defineret sindssygen forgæves:at gøre gentage det samme igen og igen og forvente et andet resultat.

1

[Rettet af: tbroma10 - 12/11/2023 - 20:12]


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 12/11/23 20:18

Det er historisk kedeligt. At jeg ser lige så meget Chelsea v city under et derby siger alt.
Mourinhos måde at spille på dræner min passion og glæde ved at se dem. Der er sjældent noget at glæde sig over. December kan blive endnu tungere med de hold vi skal møde.


Romaneren
573 indlæg.
d. 12/11/23 20:39

En uafgjort løser ikke rigtig vores problemer - men det skaber heller ikke nogle nye problemer for os, og det virker til at være analysen for nu.

Det er ærgerligt med uafgjort fordi vi spiller bedst i anden halvleg, og fordi Lazio er et af de større hold, vi har bedst chance for at slå - på den positive side er, at Lazio er det bedste hold vi har fået point mod i denne sæson, og at vi eksempelvis så langt bedre ud end mod Inter.

Tre point fra CL - de næste to kampe mod Udinese og Sassuolo skulle gerne bringe os endnu tættere på, og så må alting briste eller bære i december, når alle de store venter på række og holdet forhåbentlig er oppe i omdrejninger, Pellegrini tilbage fra skade, måske endda Smalling kan bidrage og Sanches kan lykkes med at få nogle minutter i benene uden at blive skadet. Det er så tydeligt, at han kan noget med bolden og oplirke vores forudsigelige opspil.


asromadk
3083 indlæg.
d. 12/11/23 20:40

Målet helliger desværre midlet som det (stadig) ser ud lige nu. Hvis Mou på en eller anden måde mirakuløst kan skrabe en 4plads sammen baseret på den her perspektivløse resultatfodbold, så er han i mål med sit eget.

At han så efterlader klubben nærmest status quo i forhold til da han overtog, det vil folk sikkert have glemt. For også tidligere træner formåede at bringe os i CHL.

Det, som hele tiden har manglet, er et langsigtet projekt - og her synes jeg også bare den her 3.sæson sætter to streger under at det ikke var hvad man havde gang i. Mourinho spiller i høj grad fodbold baseret på defensiv organisation. Jeg er målløs over at man end ikke er i nærheden af at have en ungdomsspiller inde over en af de 6 bagerste pladser - Mourinho har haft 2,5 år til at finde et par talenter og bringe dem i spil til den taktik han ønsker at praktisere.

Zalewski har han bragt frem - Bove var en lavthængende frugt, den kan jeg ikke få mig selv til at give ham credit for. Og det er det.

For mig at se er det projektet som har fejlet på nuværende tidspunkt - og jeg var i de to første sæsoner fortaler for at man skulle tro på projektet, da jeg godt kunne se de interessante elementer:

- Spille pragmatisk fodbold, alt efter materiale. (Smalling som det bedste eksempel på en man kiggede på og lavede taktik efter)
- målet helliger midlet, men det må jo aldrig blive til et decideret koncept. Her ligger Mourinhos største udfordring - for han udfører sin trænergerning med denne tilgang i centrum --> Hvis han vinder noget står han tilbage som et geni (Porto, Chelsea som up-and-coming, Real Madrid som kontrahold selvom truppen var til mere) - hvis han ikke lykkes bliver det en sølle omgang efter få sæsoner (United, Tottenham, Roma)Kunne Mourinho have gentænkt sig selv som træner, så tror jeg han kunne have ført AS Roma frem til den absolutte top i Europa. Men desværre har det været tydeligt at han har arbejdet ud for en 3årig horisont med nogle ret klare mål for øje. Balance i regnskab, tiltrække spillere, hans sædvanlige pragmatiske fodbold og så en CHL plads....
... Men i denne ombæring har projektet dog spillet fallit da der mangler
- koncept (... hvad der virkede for 1,5 år siden har bare at virke endnu)
- format (... man har fået gode spillere og har en kanon ungsdomsafdeling.. alligevel piver Mourinho på ugentlig basis over truppen og nægter at se indad. Alle mulige andre klubber kan bringe 17 årige i spil - når Roma sætter en 19 årig på banen, så betragter man det som noget helt vanvittigt og man kan vel næppe tillade sig at forvente noget af personen...)
- perspektiver- når man som ledelse og træner efter 2,5 år ikke kan fremvise en trup og en taktisk fremgår med større håb for sig, så tror jeg desværre alt håb er ude. Jeg har ikke noget imod hverken Llorente eller Nissen som spillere - de har nogle ok kvaliteter, men de er indbegrebet af den falliterklæring man står i. Tænk, at man ikke har kunne finde ligeså gode spillere hverken i serie A, B, C eller fra egne rækker, når man tilmed havde 2 år til at spille folk ind...


tbroma10
1 indlæg.
d. 12/11/23 20:49

Asroma.dk, det er meget rammende skrevet. Dog vil jeg sige, som en lille detalje, at de bør savne ham i Manchester United, for det er da ikke blevet meget bedre siden...


Seneste Nyheder

Sassuolo v Roma
(03/12/23) 18 0


Roma v Udinese
(26/11/23) 15 1


Lazio v Roma
(12/11/23) 21 1


Slavia Prag v Roma
(09/11/23) 23 0


Roma v Lecce
(05/11/23) 36 2


Inter v Roma
(29/10/23) 15 1


Roma v Monza
(22/10/23) 26 0


Roma - Servette
(05/10/23) 2


Roma - Frosinone
(01/10/23) 24 0


Genoa v Roma
(28/09/23) 43 0


Kontakt | Copyright 2003-2023 | Credits | Retningslinier | Roma Club Danimarca