Login
Glemt password Opret bruger

BREAKING: Mourinho overtager sædet

Kategori: Klubben

Kilde: asroma.com

Skrevet d. 04/05/21 15:30 af Sofus

En chokerende nyhed ramte hovedstaden i dag, hvor det blev officielt, uden nogen foregående rygter, at den legendariske manager Jose Mourinho overtager det varme sæde i Rom fra den kommende sæson.

En kæmpe signing og statement fra Friedkin-ejerne, som viser, at de vil slås med de allerstørste med en af de mest vindende trænere i dette årtusind.

Han overtager fra landsmand Fonseca, hvor det tidligere idag blev offentliggjort, at han ikke har fået forlænget sin kontrakt.

Sidst Mourinho var i Italien var det med Inter, hvor han forlod klubben efter at have vundet The Treble i 09-10 sæsonen, hvor det sidenhen er blevet til ophold i Real Madrid, Chelsea, Manchester United og Totttenham.

Mourinho står noteret for ikke mindre end 25 trofæer, heriblandt to i Champions League og otte ligatitler og må siges at være det største trænernavn hentet til klubben siden Fabio Capello.

Mourinho har skrevet under på en 3-årig kontrakt.

Hvad siger I til den nye signing?


26 kommentarer


skals100
14 indlæg.
d. 04/05/21 15:38

Må indrømme at jeg har svært ved at stoppe med at smile, men nu har jeg jo også været Mourinho-mand i mange år.

Så jeg tror på at det bliver godt. Ikke mindste fordi, at jeg ikke tror at Mourinho ville have takket ja, medmindre at der følger et fornuftigt indkøbsbudget med...

En spændende sommer er i hvert fald i vente nu.


RomaOlimpico
0 indlæg.
d. 04/05/21 15:44

Jeg er enig, jeg tror ikke Mourinho havde sagt ja, hvis han ikke kunne se potentiale i Roma og de ambitioner som Frienkind har.


Aldair
31 indlæg.
d. 04/05/21 15:44

Megafedt. Ikke så vild med den fodbold, hans hold spiller. Men kan godt li manden, og han har vist, at han kan skabe resultater.

Jeg er glad!


asroma87
790 indlæg.
d. 04/05/21 15:46

Hahahaha fuck hvad sker der mand!!!

Ved ikke om jeg skal grine eller græde


DanieleTotti
377 indlæg.
d. 04/05/21 15:46

Santon var vist med på hans treble sæson i Inter - det bliver ren klasse :D


asroma87
790 indlæg.
d. 04/05/21 15:48

Jeg er faktisk totalt i chok


asromadk
3083 indlæg.
d. 04/05/21 15:52

Har sku tit tænkt, at det var den rigtige vej at gå. Ja, det kan blive rigtig skidt - men det kan også bare være det helt rigtige match. Klubben er jo et galehus, Mou kommer til at passe perfekt ind - og kan han bare få det rigtige makkerpar op og køre med Pinto, så kan det blive rigtig godt.

Det er nok bare et faktum at man skal have en træner ind som kan sætte ild til lortet, hvis det kræves. Det ville hverken Allegri eller Sarri for alvor kunne bidrage med.

edit:
Så kan folk herinde (og mange eksperter) få deres vilje og parkeret den bus!! kamp efter kamp :) :)

[Rettet af: asromadk - 04/05/2021 - 15:53]


Sofus
1910 indlæg.
d. 04/05/21 15:57

Virkelig også chokeret!

Jeg synes det er et KÆMPE move af Friedkin. Ambitionerne er fuldstændig i top og det er jeg fandme vild med. Mourinho er en vinder og hvis vi har brug for noget, så er det en vinder. Mon ikke, der så også kommer nogen fine signings, siden han er gået med til det - for det her hold må siges at være hans allerstørste udfordring nogensinde.

Jeg tror på det 100% - selvom det nok bliver en masse kedelige kampe ;-)


DanieleTotti
377 indlæg.
d. 04/05/21 16:00

Han passer måske meget godt til vores unge italienske garde. Mancini, Zaniolo, Cristante er ikke bange for at arbejde og gå til den. Pellegrini arbejder generelt også hårdt og kan komme til at passe fint ind. Veretout ligeså. Under er nok helt ude, mens Kluivert måske kan få en chance. Hvem ved med vores backs? Ingen af dem er sådan rigtig gode til at forsvare, men med Mourinhos defensive systemer bliver de måske mindre eksponeret, så en mand som Florenzi kan fungere igen? Vores offensive kort er meget svære at vurdere som taktisk fit til Mourinho..

Under alle omstændigheder er det vigtigste der tilføres vindermentalitet og hold-ånd. Noget der har været totalt fraværende under Fonseca.


asromadk
3083 indlæg.
d. 04/05/21 16:10

Til Fonsecas forsvar, så har der manglet holdånd i 10-15 år. Just saying... Fonseca har så selvfølgelig ikke løst problemerne, men det var også de større af slagsen. Der har vel været 2 eller 3 x 6 måneder med noget der ligner holdånd, den sidste var der i efteråret. Så var der en god periode med Radja, Strott og co.

Men et sammenhængene projekt over en hel sæson som minimum, det har der ikke været i mange, mange år. Det handler meget lidt om Fonseca.


asroma87
790 indlæg.
d. 04/05/21 16:33

Spændende at se hvilke spillere klubben henter under Mou! Han har nok ikke sagt ja, uden en eller anden form for garanti for at klubben henter et par stjerne spillere!


Romaneren
573 indlæg.
d. 04/05/21 16:43

Bare det, at man overhovedet snakker om forventninger i forbindelse med Mourinho synes jeg er fedt! Det var svært at sætte forventninger på Fonseca, Di Francesco osv., fordi forventningerne gik på truppen og ikke på træneren. Nu får vi et gigantisk trænernavn ind, hvor der alene med navnet følger en forventning om ét eller andet, uanset hvem han har i sin trup. Det er da vildt underholdende som fan.

Faldgruberne er selvfølgelig velkendte - kedelig fodbold, potentielt giftige relationer hvis det går skidt, en mand der ikke er bange for at sige hvad som helst... Jeg synes det er sjovt at prøve en vild mand til en vild klub - måske er det ‘so crazy it just might work’.


Sund
2 indlæg.
d. 04/05/21 16:48

En god nyhed i en svær tid!

Må indrømme at han altid har været min hemmelige våde drøm, men det har man jo ikke villet sige højt :-)

Nu kommer optimismen frem og ser endnu mere frem til sæsonen slutter!
Jeg er glad


Sofus
1910 indlæg.
d. 04/05/21 17:46

Florenzi liker at Mourinho kommer til på Instagram. Jeg ved godt, at man ikke skal lægge alt for meget i det, men man kan jo altid håbe :))))


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 04/05/21 19:21

Lamela meldes allerede på vej tilbage


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 04/05/21 19:37

Er som flere andre herinde nærmest chokeret over denne nyhed. Primært på den gode måde forstås, for jeg havde ikke regnet med, at vi kunne hente en manager i den kaliber, som Mou trods alt (stadig) besidder.

Hans spillestil er jeg dog ikke vild med, den er lidt for defensiv til min smag. Utallige gange har han forsøgt at køre smalle føringer hjem, for så at sætte det over styr, med for mange defensive indskiftninger og ved at overlade alt spillet til modstanderne. Det er blevet til lidt af en Mourinho special efterhånden.

Desuden er han ikke meget for at bruge ungdomsspillere/egen avl, hvilket heller ikke er en egenskab efter min bog.

Men han har både karakter og format og forhåbentlig kan han få gjort noget ved mentaliteten i klubben, som godt nok har haltet i mange år efterhånden. Håber på det bedste, naturligvis:-)


Denner
432 indlæg.
d. 04/05/21 21:55

@crap alt det sætter jeg gerne over styr for at vi kan vinde noget igen, city vandt heller ikke mesterskabet med ungdomsspillere og sådan er det bare ikke i de store ligaer efterhånden.
Super ærgerligt, men hvis vi kan vinde noget, kan vi måske blive en mere attraktiv adresse for nogle af de største talenter, så de ikke vælger juve istedet.

Det tror jeg nærmere er den vej vi skal satse på ungdom, også så vi ikke bare er et springbræt længere.

Med Mourinho har vi de bedste chancer for et trofæ, især hvis ejerne bakker ham op med lidt lommepenge.

Jeg har virkelig brug for et trofæ om der er en coppa eller hvad det er, er jeg ret ligeglad med. Vi skal til at have en vindende kultur, ellers bliver vores visioner aldrig til noget i klubben.

Så ind med noget resultatbold og trofæer forhåbentlig!

1

Denner
432 indlæg.
d. 04/05/21 22:00

Og ingen siger det skal være for evigt, men vi skal rykke os med tiden.


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 04/05/21 22:09

@Denner
Jeg vil også gerne understrege (kan se det ikke fremgår ret tydeligt af min første post), at jeg generelt er meget positiv over signingen af Mou. Synes det er et stærkt signal fra ejerne, at de mener det her seriøst!

Men skulle naturligvis lige vende mine skepsis-punkter, hvilket -som bekendt- giver tilladelse til, evt at pege fingre på et senere tidspunkt :-)


JonasS
21 indlæg.
d. 05/05/21 00:43

Det er et stort navn, og han er med sikkerhed kun gået med til det her pga en masse garantier.
Han er ikke kommet til en Serie A klub for at få 8. pladser, det er sten sikkert.
Er spændt på hvad synergieffekterne vil være.

Når det så er sagt, så synes jeg det er en katastrofe. Han står slet ikke for det som Roma kan og vil på banen, eller jeg kan lide at se på.
Og så er der vel ikke det omklædningsrum eller den klub han ikke kan splitte ad!?
Ja, det er ambitiøst, men er du gal jeg er overrasket over så positive I alle er.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 05/05/21 06:22

@JonasS : Jeg er enig med dig. Hvordan kan i være så positive over en træner som de seneste år har virket færdig og taktisk svag. Derudover er hans varemærke at parkere bussen og overlade initiativet til modstanderen.
Jeg forholder mig positiv indtil det modsatte er bevist. Iflg rygterne ønsker Mourinho en backup striker til Dzeko. Det finder jeg særdeles bekymrende at Mou betragter Dzeko som førstevalg på toppen

Men spændende navn vi har hentet og om ikke andet får Roma mere fokus fra medierne
En gal mand til galehuset


asroma87
790 indlæg.
d. 05/05/21 10:47

DDR rygtes som Mourinhos assistent


Romaneren
573 indlæg.
d. 05/05/21 11:53

De Rossi som assistent for Mourinho ville give mening på så mange punkter. Rent defensivt set må Mourinho være en udmærket mand at lære fra. Klubben ville få et koryfæ tilbage - og Mourinho ville få sig en mand med enormt høj status i klubben. Nu har der været noget snak herinde, om hvorvidt Fonseca har autoriteten til at slå igennem - hvis ikke man lytter, når Mourinho og De Rossi taler som træner-par i Rom, så ved jeg ikke, hvornår man gør...


TheGladiator
7 indlæg.
d. 05/05/21 19:13

Rygterne siger mourinho vil tage et par spillere med fra hans tid i spurs og Chelsea, et af de navne som går igen er Højbjerg, hvilket er fedt i min optik! :-)


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 06/05/21 08:34

Mon romerne kan leve med mourinhos meget defensive stil hvor det nærmest er destruktivt? Jeg er meget i tvivl om det er den rigtige mand som vi har hentet ind
Vi står normalt for offensivt og charmerende spil (af og til) men kan se frem til at stå dybt og leve af kontra. Hvis det er stilen er det vigtigere end nogensinde at det ikke er Dzeko på spidsen for så bliver det umuligt at spille på kontraangreb


asroma87
790 indlæg.
d. 06/05/21 12:02

Vi har jo ikke vundet noget i mange mange år, så det kan da være et totalt system skifte i spille stilen er det der skal til. At vi går fra “flot” / naivt spil - til en mere resultat orienteret spille stil.
Som jeg har skrevet så mange gange før:
Det kan alligevel snart ikke blive værre :-)

Dzeko skal dog stadig bare kyles ud af klubben! Hurtigst muligt


Seneste Nyheder

Conference League Finalen 2022 i Danmark
(17/05/22) 22 3


Roma - Venezia
(14/05/22) 17 0


Fiorentina - Roma
(09/05/22) 34 1


Conference League Finalen 2022
(07/05/22) 0


Conference League: Leicester vs. Roma
(26/04/22) 29 0


Inter v Roma
(23/04/22) 39 1


Conference League: Roma-Bodø
(14/04/22) 40 0


Roma - Salernitana
(10/04/22) 44 0


Bodø/Glimt - AS Roma
(07/04/22) 47 1


Sampdoria v Roma
(03/04/22) 13 0


Kontakt | Copyright 2003-2022 | Credits | Retningslinier | Roma Club Danimarca