Kategori: Optakt

Kilde: Tottithorsen

Skrevet d. 11/09/16 12:13 af Tottithorsen

Den ulidelige landskampsweekend er overstået og serie A er på skærmen igen.
ROMA tager imod Sampdoria som er kommet rigtig godt fra land med 2 sejre ud af 2 mulige!
Roma har 4 point efter en knusende 4-0 i premieren over Udinese hvorefter vi satte en 2-0 føring over styr og blot fik 2-2 på sardinien mod oprykkerne fra cagliari.

Spalletti har været ude og revse holdet og vil have dem til fortsat at styre kampene og bringe spillet op på modstanderens halvdel.
Vi overlod al initiativ efter 2-0!

Baldissoni har været ude og tale om at Roma kan forlade olimpico snart medmindre der ændres i de forhold tifosis/ultras bydes pt.
Skifter de plads før eller under kampen får de stukket en bøde i hånden, hvilket baldissoni tager afstand fra.
Barrierer etc gør at ultras fortsat savnes på olimpico og det lider spillerne under.
Så spændende at følge den saga.

Roma og Sampdoria forventes at starte med flg:

Roma (4-3-3): Szczesny; Florenzi, Manolas, Juan Jesus, Bruno Peres; Nainggolan, De Rossi, Strootman; Salah, Dzeko, Perotti.

Sampdoria (4-3-1-2): Viviano; Sala, Silvestre, Regini, Pavlovic; Barreto, Torreira, Linnetty; Alvarez; Muriel, Quagliarella.

21 kommentarer

mmmdkRoma
104 indlæg.
d. 11/09/16 15:27

Nej, det er ikke for tidligt at påpege at AS Roma er i krise...som tophold, som klub der vil løfte sit niveau og spille med om scudettoen og være med i Champions League. NO WAY! Roma rykker ikke ned, men Roma er fandme fornærmende ringe for tiden.

mmmdkRoma
104 indlæg.
d. 11/09/16 15:33

Glem også europa league succes. Ingen curva sud fans er stadigt en skandale...af fansene!

d. 11/09/16 15:39

Fantastisk oplæg af Perrotti! Muriel - Jesus er ikke en god duel !

mmmdkRoma
104 indlæg.
d. 11/09/16 15:42

Undskylder lige mine oprigtige sure opstød. Totti på banen, tak!

d. 11/09/16 15:47

...med den forsvarspræstation kan vi da glæde os over at det er ganske seværdigt(fra et objektivt sysnpunkt!).

790 indlæg.
d. 11/09/16 15:49

For hvert minut Jesus spiller forstår man bedre og bedre hvorfor Inter lod ham gå til en rival...

mexes
2514 indlæg.
d. 11/09/16 15:52

Næsten skamlig første halvleg. Kun Perotti og Salah kan i mine øjne se sig selv i øjnene.
Vi blev total udspillet! Jesus har været en mindre skandale.

Forhåbentlig bedre spil (og vejr) efter pausen!

P.Totti
1008 indlæg.
d. 11/09/16 15:59

Vildt nok i kun kommenterer på at Jesus har været skidt. Vores køre Polske keeper er også til at lukke op og skide i. Hvad i alverden laver han på målet til 1-2.

790 indlæg.
d. 11/09/16 16:19

Han flagrede rundt ved målet og så ikke for godt ud. Til gengæld har han reddet en af Jesus' kogere

Lamela
2782 indlæg.
d. 11/09/16 16:33

Heldigt for min kupon :-) utroligt, det tog dommeren så langtid om at afbryde denne kamp. Roma i regnvejr er aldrig et godt match.

790 indlæg.
d. 11/09/16 17:55

Totti ind = oplæg og mål. Var der nogensinde tvivl om den sejr?

asromadk
3631 indlæg.
d. 11/09/16 18:00

Utroligt at det kan blive ved med at lade sig gøre. Hvor er der bare kvalitet i det han foretager sig. Han har problemer i det meste andet end at have bolden - men når han har den, så sker der noget næsten hver gang. Smukt.

Tyndt straffe, men fuldt fortjent. Utroligt at Salah og Dzeko ikke får lavet både nummer 3 og 4 i løbet af de sidste 25.min. Chance på chance. Kudos til Viviano på kassen - han disker sku op med nogle gode redninger.

mexes
d. 11/09/16 18:23

Viviano var jo alene årsag til at sejren blev så tynd. Hold nu op, hvorfor skal den mand vælge at stå sit livs kamp i dag... Men for satan, hvor er det godt kommet igen. Vi spillede FREMRAGENDE i 2. halvleg. Virkelig. Lidt mere skarphed måske, men igen, Viviano var jo outstanding. Vi tillod kun én reel chance selvom vi spillede så offensivt, det sgu godt gået.
Totti scorede på straffe i overtiden, ja kunne det være anderledes?
Hans indhop er bare imponernede waow. Han spiller fremragende og giver alle et løft. Elsker den mand.

Romaneren
1506 indlæg.
d. 11/09/16 18:24

Respekt for det, Dzeko leverer. Scorer og fremtvinger straffe på én halvleg. Fantastisk at se ham, når han gør sit job på den måde. Så er han klasse at have.

Totti er bare Totti. <3

Næsten naturstridigt, hvad den mand kan gå ind og præstere i 2016.

mexes
d. 12/09/16 00:36

Jeg synes helt klart at vi skal spille med Perotti-Dzeko-Salah som udgangspunkt. Synes ikke SES er god nok til at starte inde. Dzeko tror jeg sgu på. Han kan godt lave 20+ hvis han får tilliden.

asroma87
3064 indlæg.
d. 12/09/16 10:34

Dzeko fylder bare mere end SES. Dzeko kan både spilles i dybden, få indlæg eller spilles op på som spil station.

Jeg foretrækker helt klart også Dzeko som første valg til angriber positionen.

P.S. TOTTI ER GUD

mmmdkRoma
104 indlæg.
d. 12/09/16 12:39

Totti er en romersk gud. Jeg fik aldrig set anden halvleg, da det håbløse DPlay svigtede, samt troede jeg at kampen var udsat. Fandt dog ud af at kampen blev genoptaget...men DPlay = SKOD!

Roma var rystende ringe i første halvleg, men Totti-guden og regnguden reddede vist AS Roma. Hehe, kan forstå at Roma generelt spillede sig gevaldigt op i anden halvleg.

[Rettet af: mmmdkRoma - 12/09/2016 - 12:41]