Login
Glemt password Opret bruger

Roma tæt på at hente ny forsvarskæde

Kategori: Transfer og rygter

Kilde: vocegiallorossa, laroma24

Skrevet d. 04/07/16 16:52 af Jonas

Roma er så småt ved at vågne op på transfermarkedet. Efter at Pjanic blev solgt, er det nu blevet tid til at forstærke truppen.

Sabatinis førsteprioritet er at hente forstærkninger ind til defensiven. Rudiger forventes at være ude med skade indtil oktober, Castan nærmer sig et lejeophold i Sampdoria og Digne ligner efterhånden en mand der ikke bliver i Roma.

Derfor skal der nye ansigter ind og Sabatini arbejder på højtryk for at dette kan ske.

Mario Rui ligner efterhånden en sikker handel. Empolis præsident, Fabrizio Corsi, har bekræftet at parterne er enige og et skifte forventes officielt denne uge. Venstrebacken kommer angiveligt på lån for 3 mio. euro med en købsobligation på 6 mio. euro.

Ligesom Rui kan Martin Caceres også blive ny Roma spiller i denne uge. Caceres er kontraktfri efter, at hans kontrakt med Juventus udløb d.30 juni. Den 29-årige forventes at skrive under på en 3-årig kontrakt til 2 mio. euro om året.

Der er flere og flere meldinger om at Belgiske Tomas Vermaelen også bliver ny Roma spiller. Efter at Barcelona har købt Umtiti, der også var rygtet til Roma, skal Vermaelen nu have fået lov til at forlade klubben. Roma skal angiveligt have budt 8 mio. euro, hvilket er tæt på de 10 mio. euro som Barcelona kræver.

Derudover skal Roma nærme sig en aftale med Manchester City omkring Pablo Zabaleta. Roma skal ifølge Sky Sports have en aftale på plads med 31-årige argentinske højreback. Nu skal man så blive enige med City, der angiveligt kræver 5. mio euro, mens Roma har budt 3. Parterne forventes at blive enige inden længe.

Dermed kan Spalletti se frem til hele fire nye spillere til den bagerste kæde. Foruden de fire, arbejder man stadig på at forlænge lejeaftalen med Szczesny. De seneste meldinger går på at Roma og Arsenal skal være tæt på en aftale om at forlænge lånet med et år og en købsoption på 18 mio. euro.


5 kommentarer

mexes
1753 indlæg.
d. 04/07/16 21:53

Som udgangspunkt er jeg egentlig ganske fint tilfreds med spillere som Zabaleta, Vermaelen og Caceres. Rui-handler er jeg pt. ikke stor fan af - kender dog ikke meget til manden, skal siges.
MEN. Når/hvis juve henter folk som Pjanic, Dani Alves og evt. Benatia ind - så synes jeg det begynder at blegne.
Men måske er det også bare tid til - i hvert fald for en stund, at lade være med at afspejle os alt for meget i Juventus.

Ikke desto mindre, så vil et forsvar kunne se ud som følgende næste år:

Szczesny/Alisson
Florenzi/Zabaleta - Rudiger/Vermaelen - Manolas - Rui/Vermaelen

Det synes jeg egentlig heller ikke er så tosset igen - måske lidt tynd besat, især hvis Castan ryger ud. Men ellers til at leve med. Men nøj hvor ville jeg gerne beholde Digne. Det må jeg altså bare sige...

Generelt synes jeg bare det er smadder ærgerligt, at vi ikke kan få noget kontinuitet ind i det forsvar.

[Rettet af: mexes - 04/07/2016 - 21:54]


Sofus
1910 indlæg.
d. 04/07/16 22:13

Forstår ikke hvad man skal med en aldrende højreback. Florenzi har været fremragende og med lidt mere spilletid og defensivtræning kan han godt blive rigtig, rigtig god på den plads.


mexes
1753 indlæg.
d. 04/07/16 23:57

Jeg synes Zabaleta vil være fremragende. Jeg har altid været stor fan af ham.

Sofus
Nuvel kan man sagtens se Florenzi være løsningen på vores HB i mange år. Men - hvad hvis han så har karantæne, er skadet eller skal bruges på en anden plads. Vi er nød til at have kvalitet i bredden også. Alternativt er det jo Torosidis, som skal ind.
Forhåbentlig har han ikke mange minutter i Roma trøjen i næste sæson. Han har simpelthen ikke niveauet.
Også fra et taktisk aspekt, så er det også nødvendigt, at have en bedre mand defensivt til pladsen.
Jeg elsker elsker elsker Florenzi og alt hvad han står for. Men man kan bare se, at han ikke positioner sig, som en HB. Forståeligt nok! Han har altid kæmpe problemer, når han skal dække gode spillere - især hurtige, drible stærke.


mester
365 indlæg.
d. 05/07/16 12:59

Håber snart at ACR køber noget kvalitet til hver kæde for ellers har Vi intet at gøre i toppen .
De spillere som er på tale er overskudsspillere i de andre klubber / ligaer eller er over sidste salgsdag


Wør3n
306 indlæg.
d. 06/07/16 22:34

I glemmer vi også har Zukanovic og Gyömber til defensiven. Zukanovic kan jeg godt se noget lys i - modsat den slovakiske dribleelg...

Florenzi skal nok længere frem ad banen, mens jeg også tror der hentes en mand til midtbanen.

Jeg synes det er nogle fine handler.

Marco Rui har spillet fuld tid i 36 kampe for empoli i den forgangne sæson, så det er en driftsikker herre, der hentes ind. Det kan da kun bifaldes.
Vermaelen har jeg altid været fan af. God med bolden - ikke for sjov han har været i Barcelona og han viste i sin Arsenal-tid, at han også var ret så målfarlig. Kan han holde sig skadesfri, har vi en venstrebenet midterforvsrarer i top-klasse! Ham og Manolas, krydret med Rüdiger/Caceres, der kan dække samtlige pladser i defensiven, er vi enddog rigtig godt dækket ind dernede.


Seneste Nyheder

Roma - Porto
(12/02/19) 43 5


Chievo - Roma
(08/02/19) 13 1


Roma v Milan
(03/02/19) 44 1


Atalanta - Roma
(27/01/19) 33 1


Roma - Torino
(19/01/19) 22 1


Roma v Entella
(14/01/19) 1


Parma v Roma
(28/12/18) 16 1


Roma v Sassuolo
(26/12/18) 1


Juventus v Roma
(22/12/18) 20 0


AS Roma kommer til Danmark...
(22/12/18) 0


Kontakt | Copyright 2003-2019 | Credits | Retningslinier | Roma Club Danimarca