Login
Glemt password Opret bruger

Rudi Garcia: Jeg er ambitiøs

Garcia.jpg

Kategori: Klubben

Kilde: Football-Italia

Skrevet d. 19/06/13 17:31 af Wør3n

Romas nye træner mødte i dag for første gang pressen. "Jeg er ambitiøs" forsikrede han fansene.

Franskmanden er hentet til fra Lille, efter en sæson, hvor Giallorossi først havde Zdenek Zeman (fyret i februar) og senere Aurelio Andreazzoli på trænerbænken.

"Du kan ikke sige nej, når en klub som AS Roma kontakter dig. Det eneste jeg fortryder, er at jeg ikke nåede at sige ordenligt farvel til Lilles fans, efter nogen succesfulde år."

"Jeg er utrolig ambitiøs og meget hårdtarbejdende og jeg er her for at vinde fodboldkampe med et hold, som både nyder at vinde fodboldkampe og underholde deres fans."

"Det er et utrolig talentfuldt hold der er her i Rom. Nu er det vigtigste at vi kommer tilbage i Europa. Hvis vi er så dygtige at gå igennem den store dør (Champions League), vil det blot være endnu bedre. For at opnå dette vil jeg lære holdet at kende og så forstærke det der hvor jeg mener det bør forstærkes."

Garcia var ikke øverst på Romas ønskeliste. Både Walter Mazzarri og Massimiliano Allegri blev kontaktet før franskmanden, ligesom hans landsmand, Laurent Blanc, havde været til jobsamtale.

"Det handler ikke om at stå øverst på en ønskeliste. Men blot at bevise overfor omverdenen, at du er en dygtig træner. Jeg har kontrakt med Roma de næste to sæsoner og er utroligt beæret og stolt over at være her."

Rudi Garcia blev også bedt om at forholde sig til klubikon og anfører Francesco Totti, samt Daniele De Rossi og Pablo Osvaldo - to spillere der begge er blevet rygtet væk fra klubben i dette transfervindue.

"Totti og De Rossi er elementer, som vil få nøgleroller både på og uden for banen. Jeg glæder mig meget til at møde De Rossi - ligesom jeg glæder mig til at møde resten af truppe."

"De Rossi kan spille flere forskellige pladser, bare giv mig tiden til at lære ham ordenligt at kende. Alle hold har brug for dygtige og talentfulde spillere - heldigvis har Roma mange af disse!"

"Jeg vil ikke tale om enkelte spillere i dag. Vi arbejder på en række transfers og I vil høre mere til dette i nærmeste fremtid."

En plads der helt sikkert vil blive forstærket, er målmandspositionen, efter Maarten Stekelenburg blev solgt til Engelske Fulham.

"Ethvert klassehold har brug for en klassekeeper og Sabatini og jeg arbejder hårdt på at finde en der er god nok - og INGEN vil blive signet uden min godkendelse."

"Jeg vil ikke ændre på min fodboldfilosofi. Hvis du spiller god fodbold, så øges dine vinderchancer også betragteligt." sluttede Romas nye cheftræner-






12 kommentarer

geggeri
656 indlæg.
d. 19/06/13 17:35

"De Rossi kan spille flere forskellige pladser, bare giv mig tiden til at lære ham ordenligt at kende"

Jeg er faktisk ved at få opbygget en gejst omkring Garcia.



asromadk
3632 indlæg.
d. 19/06/13 17:46

Ja, samme her. Har hele tiden været mere til ham end fx Bielsa. Spændet i forholdet mellem hvor godt/dårligt det kan gå, er støre end fx Allegri. Der er så mange ukendte faktorer som spiller ind i så passioneret og 'besværlig' klub som Roma. Det var jo især noget Luis Enrique fik at mærke!

Tiden må vise. For det er 50/50 om tingene lige går den rigtige vej, eller om Rudi går samme vej som de forgående trænere.

Mange gode ideer er ligemeget hvis man ikke får tiden og tilliden - ikke mindst fra spillerne. Hvis spillerne bliver ved med at gå deres egne veje og ikke forsøge at stå sammen og skabe grundlag for et godt sammenspillet hold, så er alle disse ideer ligemeget.







[Rettet af: asromadk - 19/06/2013 - 17:49]


mester
399 indlæg.
d. 19/06/13 18:53

Måske er det den rigtige denne gang , en træner der kan optimere enkelte spillere og i særdeleshed få de unge til at blomstre ved at give dem chancen ,så joh , forventninger kan man godt ha . Lige nu er jeg positiv


kunenklub
69 indlæg.
d. 19/06/13 21:44

Hvis han kan få DDR bare lidt tilbage på sporet gør han jo holdet og alle os der elsker dem en kæmpe tjeneste! Synes det er fedt han starter med at please Totti og DDR, i modsætning til flere af de foregående trænere, som hellere ville vise at det var dem som bestemte! Det tror jeg bestemt er det rigtige at gøre, synes det tegner rigtig godt, hvis vi så bare snart kan få lukket nogle handler!!!


Tottithorsen
4307 indlæg.
d. 20/06/13 12:45

Er meget imponeret over at Garcia er ambitiøs (ironi anvendt)!
Hvad skulle han ellers sige? at han er ked af sit nye job og er total uengageret?
Jeg må indrømme at jeg er lettere træt af Totti skal pleases så meget... Manden er også min helt men let´s face it - han er ved at være over the hill!!!
Vi skal snart lære at fungere som et hold med nosser og ikke fortsætte med det frøken-bold der har været tendens til de senere år! Savner sgu en der kan save igennem.....
Men jeg ser frem til den nye sæson og vil altid støtte Roma!

Synes vi skal hente

Jovetic og Dos Santos og Nainggollan - så har vi holdet til noget stort!

Daje Roma


mexes
2514 indlæg.
d. 20/06/13 13:35

Hvordan kan du kalde Totti "over the hill" når han vel objektiv set var, hvis ikke den bedste, så en af vores bedste spillere sidste sæson?

1

[Rettet af: mexes - 20/06/2013 - 13:35]


asromadk
3632 indlæg.
d. 20/06/13 13:45

Jeg tror nu at "Over the hill" betegnelsen mest af alt går på, at der skal ske noget nyt snart, hvis ikke AS Roma skal blive ved med at underpræstere.

Totti har vanvittige kvaliteter, det samme har DDR. Men det er relevant at overveje om der ikke snart skal ske noget nyt. Om der ikke snart så småt skal bygges op om andre spillere.

Sjov tanke: Tænk på Ronaldinho i Barca. Holdet var godt og Ronaldinho var jo bestemt ikke 'over the hill' som spiller. Men det fungerede ikke mere. Konceptet var gået i stå og man var løbet mod en mur.


Roma har forsømt at forny sig, og hvis man fortsætter med dette, vil man fortsætte med at stagnere sæson efter sæson.

[Rettet af: asromadk - 20/06/2013 - 13:45]



mester
399 indlæg.
d. 20/06/13 16:28

Lad os se i øjnene at de 2 spillere der er omtalt tidligere har toppet i karrieren , så jeg mener også at vi skal ha andre spiltyper , folk der gider arbejde for holdet og ikke et par primadonnaer . Og inden jeg bliver svinet til , jeg er selv megastor Tottifan


Basnandez
157 indlæg.
d. 20/06/13 17:04

5 trin til top tre?
Ka godt li ideen med at give Pjanic en større rolle

2

[Rettet af: Basnandez - 20/06/2013 - 17:05]


asromadk
3632 indlæg.
d. 20/06/13 19:04

De 5 ting er lige præcis det som skal ske. Han rammer helt plet.


Som du nævner Basnandez, er det især Pjanic/Totti der er helt afgørende. Man er nødt til at få skabt fornyelsen på holdet.

Problemet, som jeg har forsøgt at påpege nogle gange (jeg ved mange er træt af det) er bare, at jeg ligeså meget mener det er Totti der har fejlet de seneste par år.
Han er nødt til at træde et skridt tilbage (både indirekte= sørge for at 'tale sig selv ned' + på banen= gøre det simple, lade være med at prøve at spille som var han stadig 25.)



Mht at give Rudi Garcia mere end 1 sæson - dette mener jeg godt at man kan kæde sammen med måden Roma kører tingene overfor ungdommen. Man skal holde op med at ville alt muligt på 3 mdr. Man skal holde op med at ville forcere tingene og gøre folk til stjerner på et sekund.

Jeg kan sagtens leve med 7-8-9 plads hvis det er pga. at man er ved at spille et hold sammen og få de unge til at udvikle sig, SAMMEN.

Men når man hele tiden prøver at revolutionere holdet med en masse semi-gode indkøb og afskibe klubbens egne spillere, så har man ikke ligeså stor tålmodighed med resultaterne.

Det er virkelig noget klubben har misset de sidste par år synes jeg. At de (og træneren) ville få så meget mere snor hvis man var igang med at køre spillere som Tallo, Caprari, (Cerci?), Montini, Bertolacci og Viviani ind på holdet.

Fejler klubbens egne vil de jo få meget mere snor end når det er Osvaldo, Bradley (som jeg egentlig godt kan lide), Burdisso, Destro og Tacht der skuffer.


Så få nu gang i den fornyelse og så begyndt at respekter klubbens egne. Det er deprimerende at man glorificerer Totti og DDR og så samtidig forsømmer de spillere som ville kunne træde i deres sted.

1

[Rettet af: asromadk - 20/06/2013 - 19:10]


Dellas
32 indlæg.
d. 21/06/13 10:31

Brug dog Curci i det mål.

Manden er fast alle andre steder han har været. Hjalp endda SAmp til en 4 plads. En placering roma ikke har været i nærheden af i lang tid.

Han har serie a erfaring og er ikke nogen lottokupon. Plus han brænder for roma.


Tottithorsen
4307 indlæg.
d. 24/06/13 11:12

Mexes: Enig i at Totti var en af vore bedre spillere i den forgangne sæson, men det synes jeg kun fortæller ALT om holdet. I mine øjne var det kun Totti, Lamela og Marquinhos der præsterede og bestod, resten var langt væk fra vanlig standard.
Jeg er lidt træt af at ALLE vore opspil SKAL igennem Totti, som jeg mener sløver det offensive... sjovt man kan have det sådan når vi er det hold der scorede næstflest mål....!!
Så jeg er meget enig med asroma.dk!! det skal man være ellers bliver man smidt ud af
fanklubben hehe ;o)

Få nu hentet en ordentlig målmand!!!!


Seneste Nyheder

EL: Roma - Milan
(18/04/24) 10 0


Udinese - Roma
(14/04/24) 36 0


EL: Milan - Roma
(11/04/24) 10 0


Så er der Derby!!
(06/04/24) 16 0


Lecce - Roma
(01/04/24) 23 0


Sæsonen slutter med 2 hårde måneder
(31/03/24) 1


AS Roma - Sassuolo
(17/03/24) 23 0


EL: Brighton - AS Roma
(14/03/24) 33 0


Fiorentina - AS Roma
(10/03/24) 72 0


Europa League: AS Roma vs. Brighton
(07/03/24) 14 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma