Login
Glemt password Opret bruger

Karakterbog: Parma

Totti-parma.gif

Kategori: Kampe

Kilde: Jonas Westerdahl

Skrevet d. 18/03/13 12:31 af Jonas

Roma 2-0 Parma
17/3-13

1-0 Lamela
2-0 Totti

Der skulle tre point på bordet mod et Parma hold, som har haft det svært i 2013. Romas gode stime skulle forsætte og i sær efter at holdene over os alle havde vundet. Vi fik da også en betydeligt bedre indsats end sidste weekend og tre point!

Der var dog en mand der overstrålede alle andre og var en kæmpe nydelse at følge igen denne aften. Der findes kun en Francesco Totti og hvilken indsats! Må du aldrig stoppe med at spille fodbold. Ikke nok med en dejlig aften på grund af tre point og Totti, sluttede Torino den lige af med at slå Lazio, hvilket betyder at Rom klubberne nu er á point. Det kan blive vildt når der snart er Derby della Capitale - og ja jeg er på Stadio Olimpico når det sker!

Søren var denne aften nødsaget til at arbejde for at tjene penge til den nærtforestående Rom tur - derfor har Prez i dag taget over.

Stekelenburg: Bliver ikke udsat for de store prøvelser denne søndag aften, men har et par enkelte situationer hvor han viser lidt usikkerhed og i sær den ene kunne have kostet, hvis Amauri havde været køligere. Skaber dog stadig mere ro ved indlæg og dødbolde end Goi, som formentligt forlader Italien igen til sommer.
Karakter: 6

Marquinhos: Dejligt at se den 18-årige knægt tilbage! Han er uden tvivl en af Romas vigtigste spillere og at være det i den alder er bare klasse. Viser virkelig sin hurtighed og har styr på højresiden af forsvaret. Hans klare svaghed er hans offensive egenskaber, hvor han ikke er lige så stærk som Ivan Piris.
Karakter: 8

Burdisso: Jeg skal gerne være den første til at sige, at jeg ikke er tilfreds med Burdisso længere, han er blevet gammel og sløv, og træffer nogle mærkelige beslutninger. Denne aften spillede han dog utroligt stærkt og i sær i den ene situation redder han holdet. Han helt styr på Amauri, som sidste weekend scorede hattrick.
Karakter: 8

Castan: God og stabil indsats som altid. Bliver dog i kampen overskygget af de to andre.
Karakter: 7

Florenzi: Som altid løber han som en vanvittig og skaber plads til sine medspillere og til sig selv. Florenzi har haft et dyk i form, men i dag viste han den styrke som han lagde ud med i starten af sæsonen.
Karakter: 8

Tahctsidis: Grækeren fik i dag chancen fra start og gjorde det sådan set udemærket. I fraværet af Pjanic er det tydeligt at midtbanen mangler en spiller der kan fordele bolden og det gjorde Tahctsidis, i modsætning til Bradley.
Karakter: 6

De Rossi: Han har virkelig fået chancen under Andreazzoli, men jeg mener altså ikke han har grebet den. Jeg ved ikke hvad der er sket med De Rossi denne sæson, men han er altså langt fra tidligere styrke. De Rossi vil gerne både forsvare og ligge sukkerbolde, men intet af det fungere rigtig godt. Det skal dog lige nævnes at dette var De Rossis kamp nummer 300 i Roma trøjen.
Karakter: 6

Marquinho: Stærk indsat endnu en gang! Arbejder benhårdt både offensivt og defensivt, og modtager den ene lækre aflevering efter den anden fra Kaptajnen. Balzaretti får det sværere og sværere ved at til kæmpe sig en startplads.
Karakter: 8

Lamela: Kæmper ligesom Marquinho en vis del ud af bukserne både offensivt og defensivt. Bringer Roma foran med sit mål nummer 13 og er nu Romas mest scorende denne sæson! Skal dog droppe sin teenageagtige attitude når det ikke lige går hans vej.
Karakter: 8

Perrotta: Ingen tvivl om at jeg er stor fan af den gamle røver. Fantastisk historie han har i Roma, men i aften er han altså ikke god. Burde havde scoret både 1 og 2 mål, og lukket kampen. Utrolig uskarp og virker nærmest nervøs når han modtager bolden.
Karakter: 5

Totti: Totti, Totti, Totti er der ord der kan beskrive den mand? Hvilken klasse at han bare bliver ved! Vel nok sæsonen bedste kamp fra hans side. Er med i alt der skabes til aften og smider den ene lækre aflevering efter den anden. Fantastisk frispark som desværre ikke går ind, men kunne være blevet årets mål. Scorer senere på endnu et frispark sit mål nummer 226 og er nu alene på anden plads - Respekt. Ikke nok med det, spillede han også sin Serie A kamp nr. 527 hvilket betyder at han er nr. 9 på listen over spillere der har spillet flest Serie A kampe! Totti jeg elsker dig - C'e solo un Capitano! <3
Karakter: 10

Andreazzoli: Spillet var betydeligt bedre end mod Udinese. Roma var det meste af kampen i kontrol og burde have lukket kampen tidligere. Det er selvfølgelig svært at bebrejde Andrezzoli at Perrotta ikke kan score. Respekt for at turde sætte Osvaldo på bænken, når det tydeligvis ikke kører for ham. Derudover god stil lige at give Taddei (Sexy face) et par minutter på banen. Er nu på 13 point i fem kampe - sådan!
Karakter: 8






4 kommentarer

Denner
527 indlæg.
d. 18/03/13 13:13

Florenzi måske en smule undervurderet? - Syntes han var fantastisk.



asroma87
3064 indlæg.
d. 18/03/13 14:06

Dejlig kamp hvor vi egentlig burde have vundet 4-0 men hva faen...

Lazio taber så oven i købet hvilket placerer os på en 5. plads i tabellen, henover landsholds pausen, ahh det er rart at være Roma fan i øjeblikket:D


Tomas R
374 indlæg.
d. 18/03/13 21:03

Hej Prez

Dejligt at du tager over!
ret enig bortset fra, Jeg faktisk - også til min egen overraskelse - må sige, at Perrotta simpelthen ikke får den kredit, han fortjener. Manden løber jo mere end Florenzi, og han rager tre advarsler ud af dommeren til Parma. Ja, han bræner. Men det gjorde Capitano sq også. Der avr 2-3 situationer (inkl skuddet på overliggeren, hvor han bør aflevere til en mand, der var mere fri.

Angående Florenzi er jeg enig i karakteren. Men jeg synes dog ikke han led under et formdyk i går. Han spillede langt mere farligt end jeg har set under Zeman.

Men igen. Fedt arbejde, Prez.


Romaneren
1518 indlæg.
d. 18/03/13 22:13

@Tomas R:

Er det ikke lige netop pointen, at han ikke led under formdyk i går? ;) Der forstås vel lige netop, at han forhåbentlig er kommet UD af det formdyk.

Derudover er jeg enig i karaktererne - måske en enkelt mere til Tacht faktisk havde været passende. Han gjorde det rigtig, rigtig fint!


Seneste Nyheder

EL: Roma - Milan
(18/04/24) 10 0


Udinese - Roma
(14/04/24) 36 0


EL: Milan - Roma
(11/04/24) 10 0


Så er der Derby!!
(06/04/24) 16 0


Lecce - Roma
(01/04/24) 23 0


Sæsonen slutter med 2 hårde måneder
(31/03/24) 1


AS Roma - Sassuolo
(17/03/24) 23 0


EL: Brighton - AS Roma
(14/03/24) 33 0


Fiorentina - AS Roma
(10/03/24) 72 0


Europa League: AS Roma vs. Brighton
(07/03/24) 14 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma