Login
Glemt password Opret bruger

Zanzi: Roma skal være den største klub

Zanzi.jpg

Kategori: Klubben

Kilde: football-italia, vocegiallorossa

Skrevet d. 01/03/13 23:10 af Jonas

Italo Zanzi blev i går endelig bekræftet som ny administrerende direktør i AS Roma.

Det har længe været kendt at Zanzi skulle erstatte Mark Pannes som administrerende direktør, men det var først i går at han blev officielt indsat. Noget som Roma efterfølgende bekræftet i en officiel pressemeddelelse.

"Jeg er meget spændt, da jag har haft fornøjelsen af at tilbringe tid på Trigoria før jeg blev indsat. Jeg har haft tid til at lære klubben og menneskerne at kende, så nu er jeg klar," fortalte Zanzi i dag til Roma Channel.

"Vi ved hvad vi laver og vores mål er klart: Vi ønsker at gøre Roma til den største klub i verden, både på og udenfor banen."

"Vi har et fortræffeligt hold, nogle gode direktører og nogle fantastiske fans, men meget kan stadig blive bedre, selvom det vi har opnået indtil nu bestemt ikke er dårligt."

"Vi må arbejde på en innovativ måde og blive bedre ved at bygge et nyt stadion på internationalt niveau. Vi ønsker at give en unik oplevelse til vores fans."

"Dette fantastiske hold er i stand til at tiltrække nye partnere. Den eneste måde hvorpå vi kan nå toppen er ved at finde nye investorer, der ønsker at tage del i dette projekt."

"Det var det rigtige valt at ansætte Andreazzoli. Han er professionel og beundret af alle. Der er en fantastisk optimisme og resultaterne bakker den op."

"Jeg er vild med fansenes ærlighed og deres varme. Det er positivt og motiverende. Jeg tror på at en oprigtig dialog med fansene er afgørende. Vi arbejder for at sikre dem den glæde som de fortjener."

"Vi må alle arbejde sammen: hold, direktører og fans. Uden sammenhæng er du ikke i stand til at vinde eller overkomme problemer. Jeg er sikker på at vi sammen vil vinde."





2

3 kommentarer

TheTotti
456 indlæg.
d. 03/03/13 15:50

Dejligt at høre at vi sigter efter stjernerne!
Det er jo en laaaang proces og tålmodighed er nøgleordet.
Et fedt, men utrolig svært mål :)



shah-e-roma
240 indlæg.
d. 03/03/13 19:26

Jamen selvfølgelig kan det lade sig gøre. Det kræver bare virkelig hård arbejde både uden og inden for banen. Er der nogen der kan huske hvor ''gode'' Barcelona var før 2000 tallet? Nej vel, dengang de ikke en gang de bedste i Spanien. De var bag klubber som Real Madrid, Valencia og Deportivo. Nu er de verdens absolut bedste klub. Jeg tror godt på, at Roma kan blive en top 5 hold, hvis ikke den bedste, om 10 år, hvis klubben gør de rigtige ting både på og uden for banen. Og jeg føler de er godt i gang. Nyt top moderne stadion i 2016 klar, Disney og andre kommerciale aftaler man har lavet, og samtidig satste på et ungt hold peger jo allesammen i den rigtige retning. Ledelsen har gjort en fabelagtig stor arbejde. Nu gælder det bare om, at se det her gro til noget stort.


Beatminister
151 indlæg.
d. 03/03/13 20:19

Mener også med min fodbold kompetence at jeg bliver nødt til at kommentere den her :)
Det lyder jo fantastisk det den kære Zanzi siger, men det kan også bare være en omgang "crowd pleasing", dog har jeg den klare opfattelse at vores ledelse faktisk er meget tålmodige omkring hele projektet og ikke bare fyrer trænere og køber spillere til højre og venstre.

Shah-e-roma er enig i at det kræver virkelig hårdt arbejde både udenfor og ikke mindst på banen og det nye stadion er en af de vigtigste faktorer til at blive et tophold i europa igen. Derimod så tror jeg bare jeg vil lade din kommentar omkring Barcelona tale for sig selv ;)


Seneste Nyheder

EL: Roma - Milan
(18/04/24) 10 0


Udinese - Roma
(14/04/24) 36 0


EL: Milan - Roma
(11/04/24) 10 0


Så er der Derby!!
(06/04/24) 16 0


Lecce - Roma
(01/04/24) 23 0


Sæsonen slutter med 2 hårde måneder
(31/03/24) 1


AS Roma - Sassuolo
(17/03/24) 23 0


EL: Brighton - AS Roma
(14/03/24) 33 0


Fiorentina - AS Roma
(10/03/24) 72 0


Europa League: AS Roma vs. Brighton
(07/03/24) 14 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma