Login
Glemt password Opret bruger

Rygte: Roma tæt på franskmand

Roma_Fans

Kategori: Transfer og rygter

Kilde: romagiallorossa.it, football-ita

Skrevet d. 14/01/13 19:39 af Julii Caesares

Den 20-årige venstreback Massadio Haïdara er angiveligt tæt på et skifte fra franske Nancy til Roma. Sådan lyder de sidste rygter fra romagiallorossa.it.

Det er den franske sportsjournalist Johann Crochet som har talt med mediet, hvor han bekræfter at Haidara er i kontakt med romerne.

"Haïdara er blevet tilbudt til Roma, det er stensikkert." fortæller Crochet.

"Han er en stærk venstreback, meget hurtig og meget dygtig offensiv.

"Nancy har brug for en økonomisk indsprøjtning og han vil kunne skifte for et beløb i omegnen af €4-5m."

Haïdara har optrådt 16 gange i den franske Ligue 1 for Nancy, samt spillet 2 U-21 landskampe for det franske landshold.






12 kommentarer

AS-Roma-Italien
1674 indlæg.
d. 14/01/13 20:28

Who gives a flying Frog???

Hent dog en klasse spiller, eller en italiener.



ClausA
263 indlæg.
d. 14/01/13 22:09

Italiano eller klasse spiller..


Kim89
1171 indlæg.
d. 14/01/13 22:37

Vi har jo allerede Balza <3<3 og Dodo, så hvad skal vi bruge ham der gutten til :P så brug dog heller pengene på en angriber der kan score mål for 4-5 millioner Euro er vi jo sikre på at kunne få et eller andet der rammer bedre end Destro :D (der skal jo ikke meget til)


Brad Pitt
49 indlæg.
d. 15/01/13 00:19

For en gangs skyld må jeg melde mig total enig med kim89. Men den her kommentar ramte du sku lig i røven. Kan heller ikk se hvad vi skal bruge en ny ventreback til. Med hensyn til ny angriber håber jeg dog på man ofre lidt mere end 4-5 mill euro så vi får en af højeste kaliber. Cardoso fra benfica ville være vildt!!! Selvom som kim siger alle ville næstet kunne lave flere mål end destro!!!


Don-Emilio
1677 indlæg.
d. 15/01/13 00:40

"Hent dog en klasse spiller, eller en italiener."


"Italiano eller klasse spiller.."



Ja hvad ligner det dog. Lad os så få ophævet kontrakterne med Lamela, Marquinhos og Castan!!!! De var hverken klasse eller italiano da vi købte dem.! Ud af vagten og ind med Gabriel Heinze igen. Så kan vi spille med ham og Burdisso i forsvaret. Skan-dalé kan der kun siges!

For alle ved jo at brugerne på as-roma.dk har meget mere detaljerede scoutingrapporter på spilleren end hele Roma koncernen tilsammen!


Nå. Jeg vil modsat ekspertpanelet gerne indrømme at jeg ikke har set ham spille eller kender ham. Det kan være at Zeman pønser på at bruge Dodo lidt længere fremme på banen i de tilfælde hvor en større defensiv arbejdsindsats end den Totti kan levere er krævet. Han blev jo testet på den venstre offensive plads i sidste kamp, og var jo mindre skabende, men mere udfordrende og søgte mere direkte ind i banen med god speed. Altså også en anden form for offensivt alternativ til Totti i den side, hvis det skulle blive nødvendigt.

Det ville jo så åbne op for en ledig back-up plads for Balzaretti der jo ikke har præsteret helt vildt fremragende. Det kunne være en mulighed, der evt. også kan hænge sammen med en evt. udleje af Marquinho.


AS-Roma-Italien
1674 indlæg.
d. 15/01/13 22:27

@Don-Emilio: HAHAHAHAHA du sidder da ikke indirekte og siger at Lamela, Marquinhos eller Castan er klasse vel???

HAHA! De er jo piv ringe. De kan præstere i EN kamp f.eks. Milan og i de næste kampe f.eks. Chievo, Napoli og Catania falder de helt igennem.

For ikke at tale om Lamela og Marquinhos røde kort.


AndersRoma
998 indlæg.
d. 16/01/13 00:17

@AS-Roma-Italien .. er det bare mig eller har du slet ikke fulgt med i denne sæson?

3


mexes
2514 indlæg.
d. 16/01/13 00:53

Forstår virkelig ikke hvorfor du altid skal være så negativ AS-Roma-Italien.

At du mener, at Lamela, Castan og Marquinhos er piv ringe er din egen sag. Men min vurdering af din fodboldviden må så også være, at den er 'piv ringe'.


Kan som de fleste af jer heller ikke rigtig se, hvad vi skal bruge ham til. Selvom Balza har underpræstreret, så har han stadig klassen til det bedre, og Dodo er som udgangspunkt en fin nok back-up i mine øjne. Selvom Piris har forbedret sig markant, så er han altså bare ikke en "top 3" spiller. Vi er nød til at få en bedre spiller ind på den plads - og gerne en, som kan forsvare! Midterforsvaret skal også forstærkes, selvom jeg er ganske glad for vores to brasilienere.

DOG må vi alle sige, at selvom Marquinhos har imporneret, så er han jo ikke i nærheden af, at være en topforsvars spiller i Europa pt. Potentialet er der, men vi er nød til at være bedre besat pt.


Don-Emilio
1677 indlæg.
d. 16/01/13 11:33

"HAHA! De er jo piv ringe. De kan præstere i EN kamp f.eks. Milan og i de næste kampe f.eks. Chievo, Napoli og Catania falder de helt igennem."

Tja. Hvis du har set holdet spille denne sæson burde du også forstå at Castan vel nok har været vores mest stabile spiller.
Marquinhos var ikke med mod Napoli, og blev først skiftet ind senere mod Catania.
Lamela har været skadet, og så kan man altså ikke præstere på højeste niveau. Han var dog i starten af sæsonen vores topscorer, og det kræver altså lidt at blive for et hold i toppen af en af verdens bedste ligaer. Desuden er han en del af den offensiv der er en af de mest scorende i de store ligaer i første halvdel af sæsonen. Hvis han var så elendig, ville offensiven nok ikke kunne score å mange.

"For ikke at tale om Lamela og Marquinhos røde kort."


Marquinhos' røde kort var hårdt dømt, og kunne efter min mening ligeså godt have været et gult kort, og derfor ikke udvisning. Så du kampen?


Så jeg ved ikke lige hvor du vil hen, udover at føle dig trådt over tæerne?? :)

Men du kunne jo så venligst starte med at bedømme hvilket grundlag du kan insinuere at Haidara ikke er god nok til holdet på? Har du været nede og se ham et par gange i Frankrig som jeg vil gå ud fra at klubbens scouts har ? :) Eller har du bare set ham på film, eller har du faktisk bare ikke noget grundlag udover at være negativ?


AS-Roma-Italien
1674 indlæg.
d. 16/01/13 18:09

@AndersRoma: Jeg har fulgt med i samtlige kampe. At man præstere i 2-3 for derefter at falde helt igennem: se Juventus, Bologna og Udinese. Er jo bare til grin! For ikke at tale om alle de andre kampe.

Siena vandt vi jo med nød og næppe.

@mexes: Jeg er ikke negativ. Er bare pissed over at Roma for 3 år i træk...ja ikke har nogen stabilitet eller noget som helst. Pengene er der...men hvor bliver spillerne af?

@Don-Emilio AT en spiller som Castan har været vores mest stabile forsvarsspiller, siger jo bare alt om vores klub og hold.
Marquinhos røde kort var helt efter bogen! SÅ dumt at gøre det. Han fratager Stephen El Shaarawy en klar mulighed for at komme direkte mod mål. Han tager den bevidst med hånden og er nok også bagerste mand???
Så derfor må jeg spørge....Så du kampen?????

Jeg følger mig skam ikke trådt på. Jeg har ingen tillid til vores Scouting system. INGEN! DU kan da bare se hvor godt de har gjort det de sidste 3 år? Ikke andet end fiasko på banen.
Måske er ham franskmanden god, måske ikke. Men vi ved jo ikke om vi køber en fugl eller en fisk? Han er ikke en klasse spiller! SOm vi desværre kun har 1-2 stykker af??


Don-Emilio
1677 indlæg.
d. 17/01/13 18:07

"@Don-Emilio AT en spiller som Castan har været vores mest stabile forsvarsspiller, siger jo bare alt om vores klub og hold."

Har man set kampene, ja så kan man se at han individuelt gør det fint. Ikke så meget svært i det.

Det røde kort? Jeg mener stadig i forhold til dommerlinjer fra mange andre kampe at der kan sættes tvivl om det!


"Jeg følger mig skam ikke trådt på. Jeg har ingen tillid til vores Scouting system. INGEN! DU kan da bare se hvor godt de har gjort det de sidste 3 år? Ikke andet end fiasko på banen."


Sidste år? Det var et kaotisk år. Projektet var lige startet, vi fik en totalt grøn træner, alle tiltrådte forholdsvist sent. Deraf vores meget rodede transfermarked. Det var sket lige meget hvem der stod bag.

For 3 år siden? Der var det den gamle direktion der stod for transfers, og ja det var udueligt. Men det har altså tvivlsom relevans for det system der kører nu.

I sommers? Vi har Castan og Marquinhos der gør det godt i forsvaret sammen. En ung og talentfuld målmand. Destro der gør det forholdsvist godt, udover at han brænder. Bradley der gør det acceptabelt. Piris der er begyndt at vænne sig til Serie A og gør det fornuftigt.
Foruden at de også har hentet Pjanic og Osvaldo i forrige sæson.

På den negative side har vi så Tachtsidis, der er faldet totalt igennem.

Og hov. Så har vi den klassespiller som alle kunne se var god, etableret, italiener og alt det gode. Balzaretti hed han. Og han har vel faktisk, udover Tachtsidis, været vores dårligste ny-transfer i år.

Alt i alt har de altså gjort det nogenlunde fornuftigt i forhold til de midler vi har til rådighed. Vi HAR ikke råd til at hente 11 stjernespillere. Der er ikke nogen uudtømmelig oliekilde bag.


vulvasker
71 indlæg.
d. 17/01/13 19:38

Nogen der har et youtube-klip?


Seneste Nyheder

Udinese - Roma
(14/04/24) 36 0


EL: Milan - Roma
(11/04/24) 10 0


Så er der Derby!!
(06/04/24) 16 0


Lecce - Roma
(01/04/24) 23 0


Sæsonen slutter med 2 hårde måneder
(31/03/24) 1


AS Roma - Sassuolo
(17/03/24) 23 0


EL: Brighton - AS Roma
(14/03/24) 33 0


Fiorentina - AS Roma
(10/03/24) 72 0


Europa League: AS Roma vs. Brighton
(07/03/24) 14 0


Monza - Roma
(01/03/24) 32 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma