Login
Glemt password Opret bruger

Zeman: Vi skal vise Catania hvem vi er

Zeman3

Kategori: Optakt

Kilde: football-italia.net

Skrevet d. 12/01/13 14:44 af Wør3n

Zdenek Zeman forsikrer at hans hold vil revanchere sidste rundes forsmædelige nederlag til Napoli ved at besejre Catania søndag eftermiddag.

"Vi vil rejse til Catania og vise hvilket stof vi er gjort af" udtaler den tjekkiske træner.

Efter den fremragende afslutning på efteråret, var folk begyndt at betragte Roma som en seriøs titelkandidat, men efter sidste weekends nederlag, er folk i stedet begyndt at fokusere på hovedstadsklubbens manglende udebaneresultater.

"Jeg har fokuseret på resultater siden dag ét og intet har siden ændret sig på den front" vrissede tjekken på pressemødet.

"Resultaterne reflekterer sjældent det spillemæssige. Ofte har jeg været glad selv efter nederlag, fordi jeg synes vi som hold har været bedre end modstanderen. Vi vil blive ved med at forsøge at få flere points end vi hidtil har gjort, det er ikke nemt, men vi vil prøve. I den første halvdel af sæsonen, har vi vist at vi kan spille op med de fleste hold, men vi har været uheldige med en række personlige fejl, som har kostet dyrt. Desværre findes der ingen fejlfrie hold".

Kampene mod Catania er altid specielle. Der er ofte en hidsig stemning dernede.

"Catania vil aldrig dominere en kamp på boldbesiddelse. De er et typisk kontrahold. Et rigtig italiensk hold".

Zeman forholdte sig også til rygterne om at Pep Guardiola skulle være på vej til klubben, men også det tog han stille og roligt.

"Jeg har kendt til det møde siden oktober. Klubben er fri til at tale med hvem de vil. Jeg kan jo også tale med 100 spillere, uden at det behøver betyde at jeg vil skrive kontrakt med dem."

Roma må som bekendt undvære Pablo Daniel Osvaldo, der er skadet, mens Miralem Pjanic er ude med karantæne.

Vil du have et hurtigt overblik over de seneste nyheder fra AS Roma? Følg da @JonasWesterdahl og @SWeikopTwitter.






4 kommentarer

asromadk
3631 indlæg.
d. 13/01/13 16:53

Efter idag mod Catania er jeg klar med min endelige dom over Zemanlandia:

- Det er sjovt og underholdende at se på, men det vil aldrig kunne føre til noget der bare ligner et mesterskab. Dertil er organisationen og kamplanen for dårlig og ustruktureret.

Et hold som skal vinde et mesterskab, skal være som en velsmurt maskine, som simpelt udfører den overskuelige opgave der skal lægges for dagen for at tage en sejr.


Udsvingene og tilfældighederne som får lov til at råde ved Zemanlandia er ganske enkelt for voldsomme til at kunne holde niveau over en hel sæson.




Wør3n
324 indlæg.
d. 13/01/13 22:19

Ej, nej, nej stop dog.
Du kan ikke give Zeman eller Zemanlandia skylden for dagens nederlag. Dagens nederlag skyldes ene og alene spillerne, der leverer en misserabel indsats - især i 2. halvleg, der er noget af det mest jammerlige jeg nogensinde har set.

Jeg vil uddybe når kampreferatet er færdigt.


asromadk
3631 indlæg.
d. 13/01/13 22:38

Jo faktisk er jeg derhenne efterhånden, hvor jeg har det sådan. Det har jeg vel lov til:)

Roma spiller, som hvis et NFL hold udelukkende smider Hail Marys. Der er slet ingen boldbesiddelse, slet intet blik for de små ting, som kan få HOLDET til at fungere.

Jeg var meget fortrøstningsfuld over Zeman - (jeg var meget stor fan af LE i klubben) - men jeg synes ikke at han sætter holdet og en gameplan fra kamp til kamp, som virkelig fungerer. Vi klasker Milan fordi alt lykkes. Men hvad når intet lykkes? Så skal man have en gameplan og et hold, som forstår hvad man så gør.

Hvad gør man, når man har forsøgt at smide 7 gudebolde, alle med en modstander som modtager. Hvad gør den enkelte for at komme ud af en lille individuel krise.

Alle disse ting, mener jeg efterhånden ikke Zeman lader til at kunne løse.

Gameplan og Mandskabsbehandling. Disse to ting er jeg nu overbevist om, at Zeman og hans folk ikke magter at implementere succesfuldt (læs: top 5 succesfuldt) i AS Roma.



Når det så er sagt, så JA - spilleren har stor andel i nederlaget. Men mener også, at der i mange kampe, er tegn på disse ting, og de bliver ved. De formår ikke, at fortælle den enkelte spiller hvad der så skal ske.






mexes
2514 indlæg.
d. 14/01/13 12:52

I må sige hvad I vil. Men den opstilling Zeman lægger for dagen kan i mine øjne optimeres med folk, der sad på bænken igår. Det er Zemans ansvar


Seneste Nyheder

AS Roma - Sassuolo
(17/03/24) 23 0


EL: Brighton - AS Roma
(14/03/24) 33 0


Fiorentina - AS Roma
(10/03/24) 72 0


Europa League: AS Roma vs. Brighton
(07/03/24) 14 0


Monza - Roma
(01/03/24) 32 0


Roma vs Torino
(26/02/24) 36 0


EL: Roma - Feyenoord
(22/02/24) 38 1


Frosinone vs AS Roma
(18/02/24) 32 0


EL: Feyenoord vs Rom
(14/02/24) 1


Optakt: AS Roma vs. Inter
(09/02/24) 17 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma