Login
Glemt password Opret bruger

Pressekonference med Castan og Tacht

Castan2

Kategori: Spillere

Kilde: laroma24, asroma.it

Skrevet d. 03/08/12 15:23 af Jonas

Leandro Castan og Panagiotis Tachtsidis blev i dag præsenteret for pressen.

”Jeg er glad for at kunne præsentere disse to spillere for jer i dag. Castan og Tachtsidis skiftede til os lige før USA turen og i dag er første gang vi har chancen for at vise dem frem,” startede Franco Baldini.

”Castan vandt det brasilianske mesterskab og senest vandt han også Copa Libertadores – en turnering hvor han spillede utrolig godt og jeg er glad for at vi fik handlen på plads inden turneringen gik ind i sin afgørende fase. Forhandlingerne var ikke nemme, da Corinthians ønskede at forlænge med ham, men alt gik godt til sidst. Vi fik ham til en rigtig god pris, da han kun havde et år tilbage af sin kontrakt. Jeg er glad for at vi efter Aldair igen har en god brasiliansk centralforsvar i Roma.”

”Tachtsidis kender i formentligt fra hans sidste sæson i Serie B, hvor han spillede 37 kampe for Verona og scorede 2 flotte mål – dog ikke så flotte som det han scorede mod Lubin. Panagiotis er utrolig stærk og det var netop det som vores træner ønskede. Zeman han en stor tro på ham. Det er hans første sæson i Serie A, så han har brug for tid til at tilpasse sig. Hvem han minder om? Jeg vil sige Redondo, specielt på grund af den måde han bruger sin venstre fod. Som jeg sagde besidder drengen en masse kvalitet og vi håber at han kan leve op til sit store potentiale.”

Derefter var det tid til hovedpersonerne selv, startende med brasilianske Castan.

”Hvorfor Roma? For mig har det altid været en drøm at spille i Europa og da jeg fik et tilbud fra Roma, så jeg det som en god chance for mig og min familie. Klubbens projekt er også utrolig spændende. Jeg ønsker at blive en del af denne klubs historie, ligesom mange af mine landsmænd. Jeg håber at jeg ved at spille for Roma, kan komme på landsholdet.”

”Roma spiller anderledes end Corinthians, hvor vi fokusere på kontra. Her ønsker Zeman at vi skal frem på banen og styre spillet. Jeg tror ikke jeg vil have nogle problemer med at tilpasse mig systemet. Jeg nyder en mod en situationer med modstanderens angriber.”

”Juan? Han og Lucio har altid været store inspirationskilder for mig. Selvfølgelig ville jeg have elsket at spille med Juan, men han har forladt klubben og påbegyndt et nyt kapitel i sin karriere. Jeg ønsker ham alt godt fremover.”

”Jeg havde fri 10 dage efter Copa Libertadores og derefter tog jeg direkte på træningslejr med Roma. Min form er god og jeg har endnu i min karriere ikke haft nogen alvorlige skader. Vi træner hårdt under Zeman, men vores mål er at have en god sæson. Jeg er glad for at være her og ser frem til at spille,” fortalte Castan.

”Jeg blev virkelig overrasket over Romas interesse. Det var slet ikke noget jeg havde forventet. Men nu er jeg her og jeg er klar til at give mit bedste. Jeg forventer ikke med det samme at blive en del af startopstillingen. Jeg er her for at udvikle mig som spiller og arbejde for holdet. Holdet kommer først,” startede Tachtsidis.
”Zeman? Jeg er utrolig glad for at arbejde sammen med ham. Jeg ved at han værdsætter unge spillere og udvikler dem. Som jeg sagde, vil jeg gøre alt for holdet, jeg beder ikke om noget og vil vente på min chance. At træne med De Rossi og andre spillere på hans niveau, kan kun være en god ting. Om jeg vidste Zeman ønskede at hente mig? Nej jeg vidste intet om det. Da jeg først mødte ham, hilste vi på hinanden og så bad han mig om at gå i gang med at løbe.”

”Jeg er klar. Når træneren synes det er tid, vil jeg være klar,” sluttede Tachtsidis.






4 kommentarer

mexes
2514 indlæg.
d. 03/08/12 18:21

Lyder godt, at Tachtsidis kender sin rolle i den kommende sæson. Hans chance skal nok komme under Zeman, så tålmodighed er en utrolig vigtig egenskab for tacht i år!



Tomas R
374 indlæg.
d. 04/08/12 00:34

Puha. Der er godt nok blevet handlet ind ... og det er IKKE discount. Spørgsmålet er stadig, om det er kvalivarer.
Fj,d et bliver en spædnene sæson. Men f... godt vi fik Balzaretti. ham ser jeg et stort lys i. De andre. Tja, nu må vi se.
Top 3 i år tak!


asromadk
3632 indlæg.
d. 04/08/12 15:32

"Jeg er glad for at vi efter Aldair igen har en god brasiliansk centralforsvar i Roma.”


Det er sku synd for Juan den udtalelse. Om det så præcis er sådan det har lydt på italiensk, er jo en mulighed.


totti er gud
1115 indlæg.
d. 04/08/12 20:29

lige præcis Asromadk.... Juan har også været en stor spiller i Roma... ikke helt så vigtig som Aldair... men Juan skulle da helt klart være nævnt i den her udtagelse....

men glæder mig til at se Castan i serie A...jeg tror virkeligt på ham... ser ud til han godt kan gå til den...


Seneste Nyheder

Udinese - Roma
(14/04/24) 36 0


EL: Milan - Roma
(11/04/24) 10 0


Så er der Derby!!
(06/04/24) 16 0


Lecce - Roma
(01/04/24) 23 0


Sæsonen slutter med 2 hårde måneder
(31/03/24) 1


AS Roma - Sassuolo
(17/03/24) 23 0


EL: Brighton - AS Roma
(14/03/24) 33 0


Fiorentina - AS Roma
(10/03/24) 72 0


Europa League: AS Roma vs. Brighton
(07/03/24) 14 0


Monza - Roma
(01/03/24) 32 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma