Login
Glemt password Opret bruger

RCD vinder Krølben cup referat

Krølben cup vinder (bedre)

Kategori: AS-Roma.dk

Kilde: Roma Club Danimarca

Skrevet d. 28/07/12 17:18 af geggeri

Endelig kom dagen. Lørdag den 28. juli 2012. Dagen hvor 10 danske Roma-fans skulle forsvare de smukke farver og forsøge at hive sæsonens første trofæ hjem.

Turneringen var Krølben Cup og scenen var Fælledparken på Østerbro i København. Det var en stærk trup der var samlet og drengene havde leveret smukke og stolte resultater i træningskampene.

Men allerede fra tidligt lørdag morgen var der problemer. Først manglede der trøjer, så manglede der shorts. Og da det endelig var på plads, kom der endnu en bombe. Casper Hemmingsen, der havde imponeret stort i sidste uges træningskamp, var tvunget til afbud grundet en utroligt ulækker fod. Men så er det heldigt at Jesper Wozniak kunne træde til og spille med.

Truppen: Jonas Nievelt (keeper), Toke Rüemenapp, Søren Weikop, Andreas Jensen, Mikkel Sund, Benjamin Müller, Kristoffer Lind, Mikkel Gottlieb, Philip Ødegaard Hansen og Jesper Wozniak.

Da kampene kun var 2 gange 15 min. Blev Roma enige om at vi taktikken måtte være at give den max gas. Første kamp stod mod Café Halvvejen og Roma lagde i bedste Zeman-stil et hidsigt helbanepres og det var hurtigt ved at give pote, da Søren fra sin centrale midtbaneplads opfangede en dårlig tilbagelægning til keeperen, men han sendte den desværre i sidenettet.

Roma havde bolden mest, men det udmyntede sig ikke rigtigt i de store chancer. Men ud af ingenting, slår Philip en lang aflevering op mod Mikkel G., som kælent tager bolden ned med to forsvarsspillere i ryggen og lægger den køligt forbi en chanceløs keeper. Så var vi på tavlen.

Anden halvleg var meget ligesom første. Mest boldbessidelse men ingen rigtige chancer. Halvvejens eneste chance bliver forpurret da Lind sætter en verdensklasse glidende tackling og sætter i fuld spring en kontra i gang, som Philip køligt lægger i nettet til 2-0 og så var den kamp lukket. Så var vi på tavlen og med et clean sheet – så alle var lykkelige.

Næste kamp var mod værtsholdet FC Krølben, der havde tabt deres første kamp 8-0 til nogen fynske tilflyttere. Roma-spillerne følte sig så sejrssikre at de mere havde tid til at tale om hvilke jubelscener der skulle udføres og det var ikke smart. Godt nok vælger Søren, igen at brænde en kæmpe chance – denne gang er det et hovedstød der tager undersiden af overliggeren. Roma virker til at have fuld kontrol da Lind gør det til 1-0 efter en smuk solotur. Og så blev der taget let på det fra Italienernes side. Og på forunderlig vis kom Krølben på 1-1 efter et forsvarskoks af olympiske dimensioner.

Frem på banen igen og lægge pres på. Og det udmyntede sig til sidst, da Benja-Gol stiger til vejrs og header bolden utageligt ind til en Romersk pauseføring på 2-1. Et verdensklassehovedstød. Et af dem man kun laver én gang i løbet af livet og som burde tælle dobbelt.

I halvlegen blev der diskuteret taktik. Vi skulle holde bolden i egne rækker og bare trille den rundt og prøve at spare os til kampen mod Fynboerne. Igen en fejl af os. Krølben kom ud med fornyet energi – hvad de havde fået i pausen kan der kun gisnes om – men Zeman må gerne fodre Totti med det i løbet af sæsonen. Vi var presset helt i bund og spillet flød bare ikke. Først 2-2 og så med tre minutter igen, sker det utænkelige. En Krølben spiller tager et kort træk ind i banen og smadrer den op i nettaget og pludselig var underhundene i front.
Roma var i chok. Der var mindre end tre minutter igen og pludselig var det et x vi gik efter. Og det var en kamp, vi ellers troede vi skulle vade os igennem.

I ren raseri og frustration tager Søren bolden og hamrer ned mod Krølbens mål, men igen, igen, igen flyver bolden tæt ved siden af. Skulle det bare være en af de dage? Surmulende går han tilbage mod egen halvdel, mens tilskuerne råber nedladende ting ind på banen. Ved det efterfølgende målspark får Krølbens keeper en hjerneblødning uden lige og lægger den midt op i banen hvor der ikke er andre end en sur Søren som går med ryggen til. Han bliver dog hurtigt gjort opmærksom på at bolden er på vej, vender sig om at prøver lykken langt udefra. Trods der er 3 Romaspillere som alle står i bedre position til at sparke udligningen ind. Men bolden ryger ind til stor jubel. Buksen ryger af og der bliver uddelt krammere. Vi var med igen. Søren havde selv denne kommentar til episoden:

”Jamen vi er jo bagud og en lille smule frustredede. Jeg vil faktisk kalde stemningen for descideret dårlig. Og så tænker jeg bare fuck it. Altså den må jo gå ind på et eller andet tidspunkt. Og det gjorde den heldigvis. Og at det så var turneringens smukkeste

enkeltmandspræstation, gør det jo bare endnu smukkere”


Og smukt var det. Og nu skulle kampen vindes. Der var stadig et helt minut tilbage at spille i. Hurtigt bliver bolden tilbageerobret og Benjamin sender Lind i dybden med en aflevering der fuldstændig splitter Krølbens defensiv. Og med største selvfølge lægger han den ind i rosen til 4-3. Et monstercomeback og et selvtillidsboost af en anden verden for Roma-drengene inden den altafgørende finale mod dem der fra Fyn.

Og de var skræmmende og havde vundet deres to første kampe i ovelegen stil. Men det havde kostet. De havde kun 6 mand tilbage. Taktikken var klar. De skulle køres trætte. Og det blev de. I smukke kombinationer, trillede Roma-drengene den overlegent rundt og efter ganske få minutter kunne Toke gøre det til 1-0.

Kombinationerne flød og ganske som i de andre kampe, skulle Søren brænde en mega-chance. Helt alene med keeperen formår han at skovle den over målet. Kampen kunne have været lukket.
Anden halvleg mindede meget om første. Roma i kontrol. Og Fyn helt ude i hampen. Og turneringen blev lukket som den var åbnet. Men denne gang var det Philip der modtog en sukker-bal fra Søren, afdribler keeper og fuldender på den måde det Romerske triumftog.
Stort tillykke til hele RCD med denne sejr! Skal vi ikke gå efter ”The Double” i næste uges FAncup?

FORZA ROMA! FORZA RCD!


(Brug piltasterne til at navigere når du har åbnet et billede.)
Billede fra Krølben Cup 2012Billede fra Krølben Cup 2012Billede fra Krølben Cup 2012
Billede fra Krølben Cup 2012Billede fra Krølben Cup 2012Billede fra Krølben Cup 2012





3

3 kommentarer

Trequartista
11 indlæg.
d. 29/07/12 15:44

Super referat og super resultat, tillykke :)

Er dog bitter over at jeg måtte melde afbud, men ja foden var ikke optimal!!

Er sikker på at vi nu napper titlen på lørdag i Odense( hvordan ser det ud med transport m.m?)

Casper



Liam Gallagher
808 indlæg.
d. 29/07/12 21:12

I får det svært uden jeg selv og Hr. Weikop, som begge må melde fra til Fancup:) Men vi sender jeg al den kærlighed og støtte i har brug for! Kom så drenge!

Smukt referat, Weikop, selvom du godt lige kunne have nævnt mit oplæg til Tokes mål. Det er så sjældent, at jeg er så uselvisk!


NEMO
331 indlæg.
d. 29/07/12 22:15


Nice! :)

Godt gået!


Seneste Nyheder

AS Roma - Sassuolo
(17/03/24) 23 0


EL: Brighton - AS Roma
(14/03/24) 33 0


Fiorentina - AS Roma
(10/03/24) 72 0


Europa League: AS Roma vs. Brighton
(07/03/24) 14 0


Monza - Roma
(01/03/24) 32 0


Roma vs Torino
(26/02/24) 36 0


EL: Roma - Feyenoord
(22/02/24) 38 1


Frosinone vs AS Roma
(18/02/24) 32 0


EL: Feyenoord vs Rom
(14/02/24) 1


Optakt: AS Roma vs. Inter
(09/02/24) 17 0


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma