Enrique Roma

Kategori: Spillere

Kilde: football-italia.net

Skrevet d. 13/08/11 12:37 af Jonas

Romas træner Luis Enrique var bestemt ikke tilfreds med sit hold, efter gårsdagens 3-0 nederlag til Valencia, i sommerens sidste venskabskamp.

Roma lavede nogle store defensive brøler og fik aldrig offensiven til at fungere, og Enrique advarer nu om, at der stadig er meget arbejde at gøre.

”Det er stadig meget at arbejde med,” startede Enrique.

”I disse kampe imod en klasse modstander som Valencia, hvis du ikke er 100 procent koncentreret i både forsvaret og angrebet løber du en stor risiko.”

”Det er kun børn der laver fejl, som de fejl vi så førte til deres to første mål. Vi kan ikke tillade os at give et hold som Valencia sådan nogle chance, og slet ikke på en dag hvor de var bedre end os i alle spillets aspekter.”

”Vi spillede bedre i anden halvleg, men jeg er ikke tilfreds med noget af det defensive arbejde jeg så i første halvleg.”

”Hvis ikke du kan forsvare og angribe med alle 11 mand vil du aldrig opnå succes,” sluttede Enrique.