Login
Glemt password Opret bruger

Tur til Rom

Kategori: Roma Club Danimarca


Niels92
0 indlæg.
d. 26/04/17 16:22

Hej vil bare hører om der ikke var stemning for en fælles tur til ROM og se Roma?


MURO
550 indlæg.
d. 28. april 2017

Jeg er på :)


Lamela
1793 indlæg.
d. 28. april 2017

Juve kampen?


MURO
550 indlæg.
d. 08. maj 2017

Kan der bliver arrangeret noget til juve kampen?


Lamela
1793 indlæg.
d. 08. maj 2017

Det ville være lækkert, men jeg tror, det er for sent med en officielt planlægning.


Wør3n
306 indlæg.
d. 08. maj 2017

Vi har ikke kunnet arrangere en fælles tur i denne sæson af flere forskellige årsager, men satser kraftigt på at gøre det i næste sæson! En officiel RCD-tur. Der vil blive meldt noget ud i løbet ad sommeren.

/Søren, bestyrelsen1

mester
365 indlæg.
d. 10. maj 2017

Søren :
Forskellige årsager ???, hvad med at gøre som de andre nordiske klubber :at tage fast afsted til den sidste hjemmekamp , så ved alle det 8 måneder i forvejen
Men god tur til Jeres private tur til Romas sidste hjemmekamp i år


Wør3n
306 indlæg.
d. 10. maj 2017

Efter at have ignoreret alle dine tilnærmelser på de sociale medier, jamen så lad os tage den én gang for alle, Allan.
Nu skriver jeg for egen regning, som menig mand og ikke på vegne af bestyrelsen.


For det første frivilligt, vi har alle studier, jobs, familie og kærester, som der også skal tages hensyn til.
Sæsonens sidste kamp er sjældent den mest sindsoprivende og derfor arrangerer vi aldrig fællesture til de kampe, men nu spilles denne kamp under særlige omstændigheder, da Totti måske/måske ikke spiller sin sidste kamp - vi har jo intet hørt fra hesten egen mund endnu. Så derfor er det vurderet at det er dumt, at arrangere en fodboldtur, hvor det ikke er sikkert, at der ville være billetter til folk. Vi har været heldige, at kende en, der kender en, som har givet lovning på/reserveret billetter til denne lille gruppe, der rejser sammen, som også ses privat.

De tidligere fællesture, har som oftest indeholdt en europæisk kamp, samt en ligakamp, så folk får så meget fodbold for pengene som muligt. Et eksempel er turen, som indeholdte en kamp i Champions League mod Leverkusen, efterfulgt af et derby i weekenden og med al ære respekt for Astra Giurgiu og Chievo, så er de andre kampe bare sjovere at rejse ned og se - så får folk der er med på turen en oplevelse for livet, ved at opleve de helt store kampe. Derfor er der prioriteret som der er.

Der har været forhandlinger igang med fodskellige rejsearrangører, om nogle pakker, medlemmer af Roma Club Danimarca har kunnet købe, men det er blevet vurderet, at de fremlagte tilbud ikke har været attraktive nok for vore medlemmer og derfor leder vi stadig efter en udbyder og håber og tror vi derfor på at vi snart finder en god ordning - gerne inden sæsonstarten 2017/18.1

mester
365 indlæg.
d. 10. maj 2017

Søren , tak for svaret


Kontakt | Copyright 2003-2017 | Credits | Retningslinier | Roma Club Danimarca