Login
Glemt password Opret bruger

HJÆLP ITALIENSK FODBOLD!

Kategori: Off Topic


Jeppe
1 indlæg.
d. 09/12/09 17:59

Hej alle brugere. Jeg er Inter fan og vi vil nok aldrig nå til enighed omkring hvilket italiensk hold der er det bedste. Hvad vi til gengæld kan blive enige om er, at vi er trætte af den engelske dominans i international fodbold. Så længe situation ser ud som nu, vil Serie A aldrig formå at tiltrække de største stjerner. Holder da også altid med Roma (såvel som Juve og Milan) i international fodbold. Simpelthen fordi italienske sejre er med til at gøre italiensk fodbold bedre!

Sagen er, at tv2sport.dk har lagt en afstemning ud på deres hjemmeside vedrørende hvilken kamp de skal vise i aften. Valget står mellem Liverpool - Fiorentina (en ligegyldig kamp idet Liverpool er ude og Fiorentina videre) og Inter - Rubin Kazan. Vil derfor opfordre jer alle til at stemme på Inter-kampen.

Afstemningen ligger som sagt på www.tv2sport.dk og er at finde i højre side af billedet. På forhånd tak!


MBAH
19 indlæg.
d. 09. december 2009

begge kampe er med italienske hold, så hvordan kan det hjælpe italiensk fodbold? personligt er jeg selv mere for at se Fiorentina end Inter, og tror ikk du har nogen mulighed for at slå Liverpool! alle danskere vil (desværre) se deres kedelige engelske fodbold..

i øvrigt er italien ved at miste deres 4. champions leauge plads til tyskland! håber virkelig at de resterende italienske hold præsterer i alle turneringer!!!

[Rettet af: MBAH - 09/12/09 - 18:55]


TottiTheBest
1459 indlæg.
d. 09. december 2009

Hvordan hjælper det italiensk fodbold? at vise Inter istedet for Fiorentina? :D.. hmm er det ikke bare fordi du er inter-fan jeppe? :D haha


Beatminister
146 indlæg.
d. 09. december 2009

Jeg syntes det er en værdi sag du kæmper for. Syntes også det er flot du tør og vil gå ind på et andet italiensk holds hjemmeside med mulighed for at blive til grin (ikke at du bliver det). Jeg støtter op om det og vil, ligesom dig, have italiensk fodbold op side om side med engelsk og spansk igen. Har ikke set på afstemningen, men det ser ud til de viser den anden kamp, desværre.


Madshood
71 indlæg.
d. 09. december 2009

Flot at du tør komme herind og skrive!
Men tror desværre ikke du kan konkurrere med danskere, der ikke interesserer sig specielt for italiensk fodbold, men bare gerne vil se Krøldrup og Jørgensen (hvis de skulle komme på banen.)samt Agger. Men Det ville være for åndssvagt at miste den 4. chl plads, og så endda til Tyskland, men man må sige at Juventus gjorde deres til at det går i opfyldelse igår! Æææældgamle game!

Forza Lupi!


Seneste Forum Posts

Transfers 2019
553 0


Sæson 2019/20
170 1


Strive / TV næste sæson?
31 0


Parma Roma
0


Billetter
19 0


årtiets hold.
0


Verona - Roma
0


Roma - Napoli
23 1


Det nye stadion
43 0


Dplay
0


Kontakt | Copyright 2003-2020 | Credits | Retningslinier | Roma Club Danimarca