Login
Glemt password Opret bruger

Din Yndlings Spiller!

Kategori: Off Topic


Xedem
551 indlæg.
d. 04/11/09 20:10

Hvem er din yndlingsspiller for AS Roma? Og Hvorfor?

Personligt er min Philippe Mexés, har altid godt kunnet lide hans måde at organisere forsvaret på, plus han er en god målscorer, han er bl.a. også en vigtig brik for Roma holdet (;TottiTheBest
1459 indlæg.
d. 05. november 2009

Totti helt klart! :).. han er grunden til jeg blev roma-fan :)..
- Men derefter kommer De Rossi og Mexes :D


AndersRoma
831 indlæg.
d. 05. november 2009

Alberto Aquilani ved godt han ikke spiller i Roma, men han er stadig Roma spiller.


MBAH
19 indlæg.
d. 05. november 2009

må desværre gentage hvad der tidligere er sagt og igen sige, at Totti er grunden til at jeg støtter Roma! Men derudover skal det dog også siges, at jeg ser på nogle af spillerne i klubben i 2001, hvor vi tog mesterskabet, som en slags favoritter selvom de ikk længere er aktuelle. Der i blandt japanske Hidetoshi Nakata og Gabriel batistuta!

[Rettet af: MBAH - 05/11/09 - 20:59]


mexes
1753 indlæg.
d. 05. november 2009

Ser klart De Rossi og Mexés som mine yndlings drenge!
Dog stærkt efterfulgt af Totti !


Beatminister
146 indlæg.
d. 05. november 2009

Af dem som spiller nu er min Totti, tæt forfulgt af De Rossi. Ellers har Mexes og Vucinic også en høj stjerne hos mig.
Af spillere som ikke er der længere kan jeg ikke lægge skjul på jeg var helt vild med spillere som Chivu, Aquiliani og Emerson. Så har jeg også været og er stadig helt vild med Walter Samuel, Marcos Assuncao, Batistuta, Cafu og så er min all time favorite Aldair :) Syntes virkelig han var verdensklasse :)
Ved godt der er nogle stykker og hvis jeg skal tage 3 ud må det være: Aldair, Totti og De Rossi/Samuel ;)


Stigtotti
265 indlæg.
d. 06. november 2009

Totti! han var som i andre nævner også grunden til at jeg blev Romafan. Jeg er facineret af hans symbol og troværdighed for klubben og Roma er ikke bar eet hold, men der er kærlighed indblandet og det kan jeg virkelig godt lide. Vi kan fx se hvorfor Rosellla ikke vil forlade klubben og Totti samt De Rossi er gode eksempler på det!
- Er skuffet over Aquilani, som jeg virkelig savner, på trods af alle hans skader!


giannini
47 indlæg.
d. 06. november 2009

Uha, Jeg er jo stadig Giannini-fan, men han hører jo fortiden til. Det samme gælder Aldair, som var en sjælden fair forsvarsspiller der også kunne score mål (begge spillere var iøvrigt store inspirationskilder for Totti).

Totti er jo Roma (hvilket desværre har vist sig at være et stort problem når han ikke er med), men jeg synes virkelig De Rossi viser kæmpe moral gejst og ikke mindst tager føringen på banen. Og hvis der bare kommer lidt medvind i sejlene hos Menez, så tror jeg sku han kan gå hen og blive den helt store fidus!?!?!?! nu må vi se?

p.s. Totti blev længe kaldte 'den lille prins', hvilket skyldes at han jo blev betragtet som "lille" og efterfølger i forhold til hans forgænger Giannini, meeeeeeeen mon ikke Totti idag bør kaldes for kongen?


TottiTheBest
1459 indlæg.
d. 06. november 2009

Jeg læste faktisk på et tidspunkt at De Rossi har (eller tæt på) overhalet Totti som roma-fans favoritspiller, da Totti er kommet op i alderen.. det synes jeg er meget skuffende.. Selvfølgelig er De Rossi den kommende Roma-konge, og bliver helt sikkert min yndlingsspiller når Totti stopper..

Men synes ikke det er respektfuldt at begynde og have De Rossi som favoritspillere, bare fordi Totti er oppe i alderen.. Som De Rossi selv har sagt, han kan slet ikke sammenlignes endnu med Totti (måske i fremtiden).. Men tænk på alt det Totti har gjort for klubben i SÅ mange år og stadig gør :)!

Hva mener I?


Hulio
85 indlæg.
d. 20. januar 2010

NU blev jeg roma fan dengang Aldair, Daniel Fonseca, Abel Balbo m.fl. spillede der og Totti var en lille prins, på det tidspunkt var Fonseca min ygnlings.. bare navnet lyder genialt :)så fik Totti debut og spillede mere og mere og jeg var solgt!! og har været det siden..


Kvistus
1506 indlæg.
d. 20. januar 2010

Totti-Juan Forza Roma


burhøi
79 indlæg.
d. 20. januar 2010

Det er Totti, der er ingen over eller ved siden af ham. Min første kærlighed til AS Roma startede tilbage i 1983, hvor scudettoen kom i hus. Så lå kærligheden lidt i dvale, men efter en ferie i Rom i 2001, endnu en scudetto, Totti` første, blev jeg igen ramt og her havde Totti en stor betydning! Jeg boede i Trastevere og selvom det var i august, var Romerne slet ikke færdige med at fejre scudettoen. Der var bannere og billeder af Totti overalt. Her blev jeg klar over, hvad denne mand betød for klubben. Siden har han igen og igen vist, at han er en ægte klubmand og at han er ægte Romer! Han havde muligheden for at tage til Real og dermed redde en skrantende økonomi i AS Roma, men han blev i klubben for at ville spille klubben op i den øverste top. Der var en vis anden herre i AS Roma, der kort tid efter fik samme mulighed for at komme til Real og han skred!! Siden har Totti vist, at han er uvurderlig, han er AS Roma!! Giannini kunne måske nævnes som at være på Totti` niveau, Giannini var en fantastisk fodboldspiller, men skiftede dog til andre klubber i karrierens efterår. De Rossi har potentiale til at nå de to og han bliver den rigtige arvtager for Totti! Endelig tænker jeg også på Bruno Conti, tænk sig, han er stadig dybt involveret i klubben, dyb respekt, og så var han en fantastisk fodboldspiller for AS Roma!! Nå, et lidt langt indlæg, men jeg skrev mig lige varm! Totti er den største!


mexes
1753 indlæg.
d. 20. januar 2010

Nu kan jeg desværre ikke gå ligeså langt tilbage som nogen af jer, min "roma-tid" startede i 2003. Men mine yndlings er helt klart De Rossi, Mexés og Totti.
De Rossi og Totti siger sig selv, men mexes er også af en helt speciel støbning. Man snakker om hvor loyale og troværdige totti og de rossi er - og det er de også! Også mere end mexes, men mexes afviser top klubber gang på gang på grund af roma. Manden var et kæmpe talent og valgte så roma (selvom større klubber også var ude efter ham)
Man ser heller ikke særlig tit at en spiller som kommer fra et andet land, flytter til en anden liga og er så troværdig trods store klubben er efter ham. Han skal have stor respekt, og han er en fantastisk spiller.

Mexes & De Rossi
Totti


Jonas
4077 indlæg.
d. 21. januar 2010

Nu du snakker Mexes, så se lige her: http://sports.yahoo.com/soccer/blog/sow_experts/post/Mexes-lost-a-tooth-in-training?urn=sow%2C214765.. Haha.. stakkelse ham, men han har nok råd til at få en ny..


Sofus
1910 indlæg.
d. 21. januar 2010

Totti!! <3 Skål!


mexes
1753 indlæg.
d. 22. januar 2010

http://goal.com/en/news/10/italy/2010/01/21/1755447/real-madrid-will-have-to-pay-roma-40m-for-daniele-de-rossi

jeg hader hader hader at læse nyheder om vores spillere er andres søgelys! Ledelsen har altid sagt at han var ikke til salg for alt i verden, men i den her artikel lyder det da lidt som at roma har en pris på ham?? :s


KoldingFC
371 indlæg.
d. 22. januar 2010

Puha.. farligt bud. en kvart mil. kr.


Don-Emilio
1677 indlæg.
d. 22. januar 2010

En kvart million er for lidt!! Og han skal ikke sælges.. Tvivler på at han vil væk nu hvor det går så godt for klubben..


asromadk
3083 indlæg.
d. 22. januar 2010

nej nej bar rolig. ranieri tager et standpunkt og det er super. han understreger blot i et interview at roma ikke er som andre klubber og folk bare skal holde sig fra vores spillere..

MEN. igen . alt har sin pris - og ligemeget hvor go de rossi er så er ingen spiller for go til at blive solgt. det handler altid om penge.. men vil dog også mene at der skal 2 gange ronaldo pris for de rossi mindst:)


TottiTheBest
1459 indlæg.
d. 22. januar 2010

Selv HVIS roma nogensinde skulle acceptere et bud på De Rossi.. så tvivler jeg meget stærk på at han overhovedet vil acceptere og forlade klubben :).. så jeg er ret sikker på han gennemfører karrieren i Roma, helt ligesom vores Konge, F. Totti :D!


Montella
136 indlæg.
d. 23. januar 2010

jeg må gå mod strømmen og sige Montella eller L&apos;Aeroplanino som mange også husker ham som.

Montella er om nogen manden bag min store Roma kærlighed..
Jeg var på min første ferie til Rom som ung knægt i ugerne efter mesterskabet 00/01 og blev revet fuldstændig med af stemningen og den kærlighed til klubben folk viste overalt i byen.
Da jeg året efter sidder og ser mit første derby della Capitale live, tryller den lille flyvemaskine med en helt fantastisk præstation og brilliere med 4mål og en evig plads i min hukommelse og hjerte.

Når man snakker super-subs nævner man altid Solskjær og til dels Nordstrand men i mine øjne var Montella en sand mester på dette område. Han passede bestemt ikke ind i Capellos filosofi med en stor angriber forrest, hvilket pressede ham ud på bænken. Alligevel fortsatte han med at score mange, vigtige, mål for Roma, hvilket har sikret ham en plads i hjerterne hos mange Roma fans, og en plads på det italienske landshold - på trods af en bænkeplads for sin klub. RESPEKT.!!

Montella arbejder idag som træner i vores ungdomsafdeling (U-15)

Sammen med Roberto Baggio står Vincenzo Montella som en af de største spillere i mit liv - han var ingen fantastisk tekniker men han var en rigtig angriber der havde evnen til altid at stå det rigtige sted, men kunne så absolut også på egen hånd..


Mirko_Toni
6 indlæg.
d. 28. januar 2010

Mirko Vucinic og jeg kan også godt lï Baptista og Toni:)


AndersRoma
831 indlæg.
d. 28. januar 2010

Mirko Toni, fuck et random navn :-)


Mirko_Toni
6 indlæg.
d. 29. januar 2010

Roma flag love roma ever

[Rettet af: Mirko_Toni - 29/01/10 - 18:42]


Don-Emilio
1677 indlæg.
d. 29. januar 2010

Mirko_Toni.. Stakkels dig. At være så dum at du ikke engang kan finde ud af at finde ind et site for dit eget hold.. Kommer næsten til at savne derbyet næste år når Lazio roder rundt i Serie B med Jacob Poulsen :)


AndersRoma
831 indlæg.
d. 29. januar 2010

Ja, okay.. Det der var vel næsten mere random!


Mirko_Toni
6 indlæg.
d. 29. januar 2010

jeg er blevet hakket


Kvistus
1506 indlæg.
d. 30. januar 2010

hahah Hakket xD Hacket? eller noget i den stil :S :P

[Rettet af: kvistus - 30/01/10 - 01:02]


Santon
296 indlæg.
d. 30. januar 2010

den gode gamle Montella ! - han var sgu guden ! Nu er det Totti, han har været der hele sit liv, og har holdt med roma hele mit liv ! Og derefter De Rossi.. vildt gode !


totti er gud
1082 indlæg.
d. 30. januar 2010

jeg har fuldt batistuta siden han var en knægt og han fik mig fra viola til Rom og der med skal siget at tiden i viola var det mere spilleren en holdet jeg holdt med,,,,, hele klubben Roma har fået mig til at kun holde med Roma alle andre hold sige mig intet dk,spansk,engelsk,tysk dur ikke...kun plads til et hold i mit hjerte ROMA,,,

efter et par år med batigol kan man jo kun kommer til at elske kongen TOTTI


Don-Emilio
1677 indlæg.
d. 30. januar 2010

Vidste ikke lige hvor jeg sku ligge dette link, så det kommer lige herind. En hyldestsang til Toni :D

http://www.youtube.com/watch?v=AXoxHStbAFE&feature=related


AndersRoma
831 indlæg.
d. 30. januar 2010

hehe, den er super nice. Men det er nu ikke en hyldes sang - men det er en tysk kunstner som laver lidt grin med ham, men stadig den er rigtigt nice og sjov.


tommaso
210 indlæg.
d. 02. februar 2010

hvad med en mand som Aldair, bund solid midtstopper og god for et par kasser om året over 400 serie a kampe og 13 sæsoner (nogle som kaptajn) og grunden til at ingen spiller med trøje nr 6. den er pensioneret. en rigtig konge. Juan mener faktisk noget om ham. men det hele kommer jo også an på hvor gamel man er og kan huske. jeg kan personligt godt husk da tv2 startet i 89 med serie a søndag kl 14.30 og live fra italy kl 15.00, elkjær den ene søndag og arnesen den anden søndag (det var fede tider) og her min roma kærlighed opstod


L'Aeroplanino
23 indlæg.
d. 11. februar 2010

Montella, kunne ikke sige det bedre selv. er dog lidt i tvivl med Nordstrand! men Vincenzo var jo en hybrid mellem 10&apos;eren og en ægte striker. sjældent set idag.


Madshood
71 indlæg.
d. 11. februar 2010

Det må jo næsten være Cafú og Candelá!! de vildeste wingbacks i italiensk fodboldhistorie!!
Min Romatid startede i 1998, da min bror spillede det ældgamle manager, som manager for Roma, og jeg fik lov til at sidde ved siden af og være hans assistentmanager.. På den måde udviklede jeg min kærlighed til klubben!


TottiTheBest
1459 indlæg.
d. 12. februar 2010

One Player, One King, One Legend! FRANCESCO TOTTI :D


Svenzoni
344 indlæg.
d. 14. februar 2010

TOTTI!!!!- og nummer 2 er Mexés!


mexes
1753 indlæg.
d. 17. februar 2010

http://indkast.dk/index.php?nyhed=62999
fed artikel !:)


Seneste Forum Posts

Transfers 2019
553 0


Sæson 2019/20
170 1


Strive / TV næste sæson?
31 0


Parma Roma
0


Billetter
19 0


årtiets hold.
0


Verona - Roma
0


Roma - Napoli
23 1


Det nye stadion
43 0


Dplay
0


Kontakt | Copyright 2003-2020 | Credits | Retningslinier | Roma Club Danimarca