Login
Glemt password Opret bruger

Juve Fan!?

Kategori: Off Topic


Kelevra
1091 indlæg.
d. 27/10/09 21:35

Okay, har et irriterende problem.
En af mine bedste venner er uheldigvis Juventus fan.
Og vi diskuterer tit og tæt hvem der er bedst og kommer med små spydige kommentarer om hinandens hold, alt sammen for sjov.

Men, han har tit bedre og flere comebacks end mit Roma hjerte kan bærer.

Så håbede lidt på at der var nogle kvikke hoveder herinde der kunne komme med noget godt? :D


Stigtotti
265 indlæg.
d. 27. oktober 2009

Du har vel nævnt da vi smadrede juve 4-0 ?
og du kan da bare fortælle ham at juventus er et snyder-hold og jeg vil vædde på at de stasig snyder efter skandalen 2006


Liam Gallagher
801 indlæg.
d. 28. oktober 2009

Vil da også sige at den bør være ret nem. Bare snak lidt om Moggi og om at Juventus ikke kan vinde uden at købe dommerne. De burde satme slet ikke være i Serie A i år. De burde være rykket ned i amatørrækkerne og aldrig få chancen for at være med i toppen igen! Men mon ikke de også købte nogle af dem der skulle afsige dom!??

I øvrigt spiller Juve for tiden på et stadion med plads til kun 25.000!! Og det nye Delle Alpi (det gamle var alt for stort og blev aldrig udsolgt) bliver ved med at blive udskudt pga. manglende kapital!

På trods af, at de klart et det mest populære hold i Italien, ja så holder folk fra Torino, netop med Torino, mens Juve må erkende at folk fra Sicilien og andre steder i Italien (primært syden) er deres eneste supportere! Det svarer til at FCK ikke havde nogle københavnere som fans, men derimod blot havde fans fra Viborg, Ærø osv. Til grin!


Kvistus
1506 indlæg.
d. 28. oktober 2009

Haha.. Jeg har det samme problem... vi diskutere også hele tiden om hvem der er bedst .. Han vinder hver gang fordi at roma ikke spiller særlig godt lige nu... men på den anden side går det også dårligt for Juve lige nu...
Og så er der jo også det at totti spyttede poulsen i hovedet xD og så er der jo duelen Del piero vs Totti:D og der kan jeg jo bare sige at totti er en af dem som har scoret flest mål nogensinde :P og at han er yngst^^

[Rettet af: kvistus - 28/10/09 - 18:15]


Jonas
4077 indlæg.
d. 28. oktober 2009

Hvor nedern er det ikke at være fan af en klub, der har en gamle dame!? :-P

Så er Il Lupi da federe :D Ulven, ville æde hende til hver en tid!


Kelevra
1091 indlæg.
d. 28. oktober 2009

Haha synes der kommer noget godt op her som jeg nok har udladet på en eller anden facon. Keep 'em coming! :)


De totti
14 indlæg.
d. 30. oktober 2009

Også er der lige da de sød roma. For mange penge. Juves præsidents søns bank som roma hade lånt penge af. og så sagde juves præsident til sin søn at det ville være fint hvis roma gav dem walter samuel og nogle af de gamle kæmpe spiller til en værdi af 1 mia dengang... og roma var tvunget ellers konkurs og de havde kun lånt 300 mio. svindlere!!!


Andreas
787 indlæg.
d. 08. november 2009

Det er af og til svært at være Roma-fan - og endnu sværer at argumentere for det. Al logik siger - "hold med Inter, Juve, Milan(i gamle dage)", men det kan vi jo ikke. Sådan er det bare. Det er ikke meningen vi skal holde med de hold.
Det følgende blev skrevet på roma.theoffside.com (blog) dagen efter Aquilani var blevet solgt til Liverpool. Jeg synes det rammer, det at være Roma-fan perfekt. (Har lige high-lightet det vigtigste)

"I see all the rational reasons, and yet I ignore them. This is Roma. Emotional, passionate, irrational.We love not because we want to, not because it’s the smart thing to do, but because we must. And this is a dagger directly into our emotional, passionate and irrational hearts"

btw: læs hele indlæget (http://roma.theoffside.com/team-news/to-hope-tomorrow-never-comes.html) og bloggen generalt (http://roma.theoffside.com/). Virkelig interessant læsning.

[Rettet af: andreas - 08/11/09 - 17:20]


Seneste Forum Posts

Sæson 2019/20
169 1


Transfers 2019
551 0


Strive / TV næste sæson?
31 0


Parma Roma
0


Billetter
19 0


årtiets hold.
0


Verona - Roma
0


Roma - Napoli
23 1


Det nye stadion
43 0


Dplay
0


Kontakt | Copyright 2003-2020 | Credits | Retningslinier | Roma Club Danimarca