Login
Glemt password Opret bruger

Italien i fare for at miste CL plads

Kategori: Off Topic


Jonas
4077 indlæg.
d. 08/03/10 13:29

http://www.rs.goal.com/en/news/1716/champions-league/2010/03/08/1822916/cl-debate-burden-falls-on-fiorentina-as-serie-a-remains-in

Dte må bare ikke ske at Italien skulle miste en Champions League plads til Tyskland - det ville være en katastrofe.. Mener ikke den Tyske Bundesliga er i nærheden af Serie A - ja de har Bayern der klare sig godt internationalt? men hva har de mere..

Håber virkelig ikke dette kommer til at ske - hverken for Italiensk fodboldsskyld eller Romas! Da der er en chance for at de kommer til at gå ud over os..


asromadk
3083 indlæg.
d. 09. marts 2010

Systemet er jo ikke til at tage fejl af, det er et point system - så jo tyskland er desværre ikke langt ved siden af serie a. Det er italiens egen skyld. klubberne har bare ikke præsteret og alle topklubberne i italien undtagen Milan har stået fuldstændig stille i mange år.. ISÆR Roma.. tror roma ville få problemer mod HALVDELEN af Bundesligaen - det beviser kampen mod panathinaikos.


asromadk
3083 indlæg.
d. 09. marts 2010

men når det så er sagt, så skal italien nok komme tilbage.. HÅBER at Roma er på vej til at finde noget godt igen. det tager lidt lidt men håber det kommer..


PatrickTotti
122 indlæg.
d. 09. marts 2010

Håber heller ikke det sker og tror det heller ikke . jeg vil lige sige at jeg synes IKKE at roma har stået stille internationalt de sidste år. Godt nok har der været svingende Serie A præstationer, med de to skuffende 8. pladser og en 6. plads, men synes generelt at det har været flotte præstationer man ellers har leveret med alle 2. pladserne. kigger man på Roma i Champions League de sidste år, skal man mange år tilbage efterhånden for at finde en sæson hvor man har skuffet: 2 gange er man røget ud til Manchester United og en gang til Arsenal i straffesparkskonkurrence. ellers har man leveret store sejre imod Real Madrid, Lyon og Chelsea, så jeg synes at det er gået den rigtige vej, og at Roma også har fået meget positiv omtale, hvor spillestilen bla. er blevet kalt "fremtidens fodbold". Til gengæld har Inter virkelig været et hold som ikke har præsteret i CL, specielt hvis man kigger på deres spillermateriale. Milan har været det mest positive hold at nævne med 3 finaler og Juve har været svingende. Fiorentina kan man så håbe klarer den imod Bayern, selvom dommeren hjalp tyskerne på vej på Alianz Arena.


asromadk
3083 indlæg.
d. 09. marts 2010

Jo men når vi snakker om de point som er rigtigt værdifulde så er det de ekstra point man kan score fra andre lande ved at komme længere end dem i turneringerne . og der har italien slet ik været med fremme.

et er at roma vinder kampe i chl puljen - noget andet er at både spanske, engelske og tyske hold har vundet flere og så er det ligegyldigt jo. vi snakker ik om gode sportslige resultater KUN - men også set i forhold til andre. og der er Italien meget bagud efter hånden.. england og spanien scorer masser point fordi de hele tiden har flere hold med langt fremme. tyskland, frankrig er sku godt med efterhånden.. der ska snart ske noget i Italy


totti er gud
1082 indlæg.
d. 10. marts 2010

præcis Asromadk..... holdene skal komme længer i international fodbold...skidt Roma ryger ud til Pan... fiorentina bliver så snydt for vider deltagelse i CL meget synd da de har spillet flot i CL..men typisk munchen...

nu skal Juve og Milan bare nå langt samt koste dem lidt point i serie A :-)

tja Inter bliver man vel nød til at holde med eller ej.. jo så lige denne gang

[Rettet af: totti er gud - 10/03/10 - 21:36]


asromadk
3083 indlæg.
d. 11. marts 2010

Altså jeg ik Inter fan.. men Inter - chelsea.. det sku ligemeget .. så vil jeg helst ha at der kommer point til Italien så håber sku inter vinder .. hvis først italien mister en CHL plads så bliver vejen til CHL sindsyg lang hver år.. så ska man i top 3


Seneste Forum Posts

Sæson 2019/20
170 1


Transfers 2019
551 0


Strive / TV næste sæson?
31 0


Parma Roma
0


Billetter
19 0


årtiets hold.
0


Verona - Roma
0


Roma - Napoli
23 1


Det nye stadion
43 0


Dplay
0


Kontakt | Copyright 2003-2020 | Credits | Retningslinier | Roma Club Danimarca