Login
Glemt password Opret bruger

Transfer rygter sommer 2017

Kategori: Generelt


Lamela
Medlem af RCD
1793 indlæg.
d. 22/03/17 13:01

Radja er en dejlig mand, jeg er utrolig glad for, han blev hos Roma i denne sæson. Han har potentialet vinde de helt store trofæer. Naturligvis skal han have lov til at smutte, når det rigtige bud kommer.

Muligt farvel?asroma87
790 indlæg.
d. 22. marts 2017

Han bliver nok solgt og så henter vi Kessie som erstatning mon ikke


mexes
1753 indlæg.
d. 22. marts 2017

Pilen peger mere i retningen af, at "årets salg" bliver Manolas.


asroma87
790 indlæg.
d. 22. marts 2017

Hellere Manolas end Radja3

Skytt0
1151 indlæg.
d. 22. marts 2017

Så længe det ikke er Juventus han skifter til!


AS-Roma-Italien
1419 indlæg.
d. 22. marts 2017

Falit erklæring. Vi finder ikke en central forsvarsspiller som Manolas.
Når en af vores 3 bagerste har været ude, har Det sku sejlet dernede.

Forskellen på os og Juventus.
Vi kan bare aldrig holde på vores profiler.


asromadk
Medlem af RCD
3083 indlæg.
d. 22. marts 2017

Langt hellere Manolas end Radja - uden diskussion. Radja synes jeg simpelthen man bør holde på for enhver pris. Med mindre man er oppe i noget der minder om Pogbas pris, så synes jeg man bør feje alt af bordet, give ham en lønforhøjelse og så er resten historie. Han er så vigtig, og jeg synes man bør gå langt for at gøre ham endegyldigt til en af Roms egne.

Men der skal klart også noget mere gang i det sportslige i klubben, ellers kan man vel godt forstå han vil videre.

Manolas føler jeg mere og mere at man godt kan erstatte. Men synes stadig at alt under 40 mio EUR er en hånd og en cementering af, at AS Roma er en 2.rangs-klub.


Det nye rygte er er Emerson nu er jaget af det halve Europa. Det kan man godt forstå. Frygter lidt af klubben 'slår til' hvis man pludselig kan sælge ham for 16-18 mio euro. Men som med så mange andre spillere, så nytter det jo ikke hvis han rammer et endnu højere niveau om nogle år og pludselig går for det dobbelte.1

asromadk
Medlem af RCD
3083 indlæg.
d. 22. marts 2017

Manolas rykker nærmere og nærmere Inter, 32-35 + bonus, sammenlagt omkring 40 mio EURO. Jeg synes det er fint man sælger ham til den pris, hvis man så beholder Radja.

Men til Inter? Why, but why... Der må sku være en engelsk klub der står klar med de samme penge til sommer - nu må man lige lade være med at tabe sutten...


Romaneren
573 indlæg.
d. 22. marts 2017

Jeg er ikke så bekymret for vores Manolas-salg - synes vi har været voldsomt gode til at finde midterforsvarere, når store navne er skredet. Manolas, Rüdiger, Fazio, Marquinhos, Castan (før han var ude i forever), Benatia.... Det er vel kun Vermaelen af de højtprofilerede, som ikke har været pengene værd.

Noget, jeg straks er mere bekymret for, det er, hvis det er sandt, at vi har kontaktet Paulo Sousa. Som erstatning for Spalletti. Det tror jeg virkelig ikke på ville være specielt godt.


Romaneren
573 indlæg.
d. 22. marts 2017

Nåh ja - så har Italien 4 pladser i CL fra 18/19-sæsonen! Det kan ikke undgå at være gunstigt for italiensk fodbold og Roma som sådan (med fremadstormende Milan-klubber, så er det et ret fint sikkerhedsnet, hvis der også er mulighed for CL-fodbold for nummer 4).

Det er selvfølgelig lidt off topic, men det er nyt! Og på sigt kan det jo sagtens påvirke vores transfers ;)


Lund
227 indlæg.
d. 22. marts 2017

Puha der kan blive gang i svingdøren over sommeren Rüdiger, Manolas, Radja og Strootman er alle oplagte salgsemner, og desværre er der flere tegn på, at flere af dem vil være klar til at forlade klubben, hvis chancen skulle byde sig. Radja jf. udmeldingerne i den ovennævnte artikel, Manolas var på vej ud allerede sidste sommer og Rüdiger grundet i særdelseshed racistisk tilråb og behandling i Italien.

I min bog har vi råd til at miste én af de fire ovennævnte spillere, hvis vi stadig vil lege med om CL-pladser. Lad Manolas smutte og hent Davinson Sanchez i Ajax for det halve, så er skaden minimeret. Derudover kunne man overveje at sælge spillere som man kan lave en god handel på Emerson og Paredes. Her kan der efter min mening hentes fuldgode erstatninger for billigere penge.

Noget helt andet men ligeledes skræmmende læsning er, hvordan Pjanic har oplevet en betydelig forskel i vindermentalitet fra Roma til Juve... Måske man skulle starte med at sætte ind der for det er ved gud blevet forsømt og søgt omgået med trænerfyringer og udskiftninger i spillertruppen.


asroma87
790 indlæg.
d. 23. marts 2017

Var vi ikke kun nød til at sælge hvis vi ikke kom i CL?

Det bliver i hvert fald spændende at se hvad der sker med trænerposten, spillertruppen osv.

Personligt håber jeg Spalletti bliver! Hvis han kører videre næste sæson, Florenzi bliver klar og vi kan hente en back up til Dzeko(Umar Sadiq), hvis ikke han bliver solgt, så ser det da ok ud.

Hvis vi så også kan forstærke os på en plads eller 2, måske hente nogle af alle de talenter hjem vi har rundt omkring (Sassuolo) Så er jeg meget tilfreds.[Rettet af: asroma87 - 23/03/2017 - 07:59]


asromadk
Medlem af RCD
3083 indlæg.
d. 23. marts 2017

Det er bare så forfærdeligt og indiskutabelt at man ikke kan tåle et salg af Radja. Og til dels Strootman. Radja kan simpelthen ikke erstattes som jeg ser det. Strootman kunne potentielt erstattes hvis man rammer helt rigtigt - hvis Kessie slår til ellers hvis man henter en type som Kavacic og han rammer sit højeste niveau. Men mister man Radja, så vil det gør en utrolig skade på holdet tror jeg. Han bærer med sig ikke bare kvaliteten, men også mentaliteten, som er så vigtig for at holde holdet ved ilden.

Rudiger og Manolas bør man kunne erstatte - de bærer, som jeg ser det, mest bare kvalitet.

Mister man alle 4, så giver jeg sku op!


mexes
1753 indlæg.
d. 23. marts 2017

Radja kan ikke erstattes i min bog. Han er klart den vigtigste af dem alle.
Manolas har måske det højeste topniveau af dem alle, men tror desværre ikke hans fremtid er i Rom.
Jeg kan leve med at han skippes, men som andre også skriver herinde.. Der er såå mange bejlere - især fra England, hvorfor så sende ham til Inter?? Virker utopisk.

Strootman elsker jeg, og jeg synes nu heller ikke han er tæt på det niveau han havde før sin skade (et niveau som var umådelig højt), men han kan nu erstattes, hvis det blev nødvendigt. (Kessie som godt bud). Men Strootman ser jeg nu slet, slet ikke på vej væk.

Det er primært Radja, Manolas og Paredes, som jeg ser som mulige salg.

vi skal have styr på trænerposten hurtigst muligt tilgengæld. Håber Spa bliver. Så skal vi bygge videre på vores nuværende stamme, så mangler vi kun 2-3 folk ind.


Lamela
Medlem af RCD
1793 indlæg.
d. 23. marts 2017

Chancerne for Rudiger skydes afsted før Manolas er større. Hvis vi kan snuppe de 35-40 mio euro for ham, vil det være en fin handel.

Jeg tror ikke på Inter rygterne. Næsten samtlige Roma spillere er rygtet til Inter.

En Spiller der skal sælges til sommer, håber jeg lidt på Salah. Vi har en fin El-Shaarawy i truppen, der har flere facetter i sit spil end Salah. Det skal vi udnytte bedre.

Kan vi få forstærket HB, samt ikke sælge for meget, så tror jeg næste år, vil vi være endnu tættere på Juve.

Cagliari 2-2 kampen var ren uheld, vi ikke vandt. I Empoli, stod der en supermand på mål. Det er 4 dumme point, vi smed væk der.


asromadk
Medlem af RCD
3083 indlæg.
d. 23. marts 2017

Man kommer bare ikke rigtig videre før man sælger fra bunden af truppen. I Roma er det evigt og altid i toppen af fødekæden man skifter ud.1

mexes
1753 indlæg.
d. 23. marts 2017

Det vil virkelig også klæde Roma, at holde på profilerne for en gangs skyld. Det er der også en signalværdi ved. At vise, at vi også er et tophold.
For jeg er helt enig i, at hvis vi dog bare kunne holde på grundstammen og komme med 3-4 tillæg til truppen, så kan den hurtig blive rigtig stærkt.

Desværre er der bare flere ting, som modsiger dette.

Økonomien:
desværre er den endnu ikke sund. Der skal højst sandsynligt spillere ud, før de går ind.

Ny sportsdirektør:
Han har selv sagt nogle tilføjelser, som han sikkert (hvem det så ender med ar blive) gerne vil have ind.

Ny træner?:
En ny træner håber jeg virkelig ikke på. For skal vi så til at have spillere efter et nyt system?
Jeg synes også eksempelvis at Salah lider under det nye system, hvorfor han - hvis vi ikke skifter system, kunne være et oplagt salgsemne, hvis der skulle kroner på kontoen. Omvendt hvis vi kører tilbage til 4-3-3 kan han hurtig blive en af vores vigtigste. Så det er meget afgørende.

I det hele taget, så er det simpelthen så afsindig vigtigt at vi snart få styr på den trænerpost!


mexes
1753 indlæg.
d. 23. marts 2017

Jeg vil næsten gå så langt at sige, at hvis vi får Monchi ind, så er jeg en glad mand uanset om vi sælger ud til sommer eller ej.
Monchi skulle eftersigende også være interesseret i, at vi gør mere brug af vores egne talenter ligeledes.

Spørgsmålet er bare om Monchi og Spalletti - to stærke personligheder, kan komme til at fungere sammen.


mexes
1753 indlæg.
d. 23. marts 2017

Darmian rygtes i disse dage til Roma.
Han vil passer som hånd i handske ind i Spallettis system - og kan angivelig hentes for lidt under 10 mio euro. Kunne være en super signing. Han vil også være en væsentlig bedre HB end Peres og Florenzi rent defensiv. Tror hans erfaring fra United har gavner ham meget.


Lamela
Medlem af RCD
1793 indlæg.
d. 23. marts 2017

Desuden, hvis Roma skal overbevise profilerne i truppen til at blive en sæson mere, kræver det en tidlig "STOR" investering. På den måde, vil spillerne indse klubben mener det denne gang. Så er spørgsmålet om, hvor pengene skal komme fra.

Som udgangspunkt, har vi en stærkt start 11'er. Men, vi skal hente nogen kanter, der rent faktisk kan slå nogle indlæg i panden på Dzeko eller andre spillere inde i feltet.

Hverken Peres eller Emerson er god nok til det. En Candreva er en drøm men utopisk efter hans ophold i Lazio, desværre. Mens, der er håb for Emerson kan udvikle sig, så kan jeg ikke se perspektiverne i Peres.

De sidste udskiftninger af Peres viser, at Spa måske endeligt er træt af ham.

Ud:
Peres (leje slut)
Salah
Paredes (jeg kan virkelig godt lide ham)
Gerson (udleje)
Skorupski
Scezny (leje slut)
Juan Jesus
Castan
Doumbia
Iturbe

Ind:
Politano
Pellegrini
En angriber, gerne en der sender et stærkt signal!
En ny HB eller back-up til Florenzi.

Edit:
Så gerne vi rykkede Turminello, Keba & Marchiza op.

[Rettet af: Lamela - 23/03/2017 - 19:06]


Kelevra
1091 indlæg.
d. 24. marts 2017

Er klubben ikke tvunget til at købe Peres til sommer?


mexes
1753 indlæg.
d. 24. marts 2017

Nainggolan flirter med Chelsea .. av


asromadk
Medlem af RCD
3083 indlæg.
d. 28. marts 2017

Monchi underskriver 3-årig med AS Roma.


Lamela
Medlem af RCD
1793 indlæg.
d. 28. marts 2017

Bekræftet eller bare football – Italia Report/suggest?


asromadk
Medlem af RCD
3083 indlæg.
d. 28. marts 2017

Den er 99,99^. Det er bekræftet alle steder, og der skrives i London idag 3 år med ham.


asroma87
790 indlæg.
d. 28. marts 2017

Kun 1 Roma spiller med i aftenens Italien kamp imod Holland.

Er der andre end mig der gerne så flere italienere i truppen?


Denner
432 indlæg.
d. 29. marts 2017

Så gerne nogle flere pokaler i klubben! og det syntes jeg faktisk er vigtigere end italienere. Vi bliver simpelthen nød til at få noget succes før vi kan opbygge noget, ellers bliver vi aldrig i stand til at holde på vores talenter og profiler. - så efterfølgende kan vi fylde lidt nationale helte på!

Men jo, tror bare succes er nøglen, ellers vil de hellere til; Inter, Milan og Juve. Pga løn og historie.


asroma87
790 indlæg.
d. 29. marts 2017

Haha der er nok større chance for at se flere italienere i truppen end at vi vinder nogle pokaler....

Husk også diverse regler om x antal italienere i truppen + x antal spillere af egen avl!

Så italienske klubber er nødsaget til at have italienske spillere og egne udviklede talenter i truppen og det har Roma fandme ikke mange af...


Romaneren
573 indlæg.
d. 29. marts 2017

Jeg håber fandme sådan, at vi køber Pellegrini tilbage.


asroma87
790 indlæg.
d. 29. marts 2017

Det håber jeg også!

P.S. Nu fik vi da én italiener mere i truppen :-)

http://www.football-italia.net/100345/official-emerson-eligible-italy


asromadk
Medlem af RCD
3083 indlæg.
d. 30. marts 2017

Så er Monchi officielt fortid i Sevilla - så varer det ikke længe før den er officiel, at han skal til Rom.


Lamela
Medlem af RCD
1793 indlæg.
d. 02. april 2017

Flere italinere i truppen behøves ikke være ligmed, vi går ned i kvalitet.

Sidder og ser Torino - Udinese. Zappacosta er en sand fornøjelse at følge. Er med i næsten, hvert Torino angreb, laver knivskarpe indlæg og tager gode hjørnespark, defensivt har han været klasse bedre end vores backs i år. Roma burde sende Peres retur, samt Iturbe & Castan for Zappacostas underskrift.

Grenier & Gerson kunne sagtens erstattes af en Baselli. Der er krummer i knægten, helt sikker en spiller, der kun vil forbedre kvaliteten på midtbanen.

Edit: Foruden Belotti naturligvis. Ham ser jeg ikke som et realistisk emne hos os.

[Rettet af: Lamela - 02/04/2017 - 13:33]


Romaneren
573 indlæg.
d. 02. april 2017

Hvorfor er det, vi har så meget kig på den højreback? Florenzi er vel nærmest selvskrevet til den fra næste sæson, når han kommer tilbage fra sin skade. Synes i det store hele, at han har været ganske fremragende der, han er italiener, han er romer og alt det dér! :)

Jeg kan ikke rigtig se, hvad vi skal bruge Zappacosta og/eller Darmian til, medmindre vi skal have Bruno Peres ud og dermed have en ny reserve/konkurrent til Florenzi. Og det er både Zappacosta og Darmian vel både for dyre og for gode til?


Lamela
Medlem af RCD
1793 indlæg.
d. 17. april 2017

Spørgsmålet er bare, i hvilken forfatning Florenzi vender tilbage i. Spa har åbenlyst mistet tålmodigheden med Bruno Peres, i det, han begynder at bruge Rudiger som første valg på HB.

Jeg kan ikke aftalen med Bruno Peres, om det er en option eller en obligation. Håber på det første.

Ydermere, PSG har måske tabt interessen for Monchi, så jeg håber, at han inden længe bliver præsenteret i klubben snart.

I forbindelse med Monchi, nævnes Jesus Navas som en mulighed. For at være ærlig, har jeg altid set ham som en Rommedahl upgrade, han spiller i øvrigt samme posistion som Salah & Iturbe. Ikke en transfer, der begejstre mig.


mexes
1753 indlæg.
d. 17. april 2017

Florenzi passer fint som wingback i et 3-5-3 (3-5-2-1) system, men ikke som back i en 4-3-3. Dertil er hans defensive kvaliteter simpelthen for svage - han er jo også en offensiv spiller!
Ikke at jeg ser Zappacosta og Darmian som væsentlige defensive forbedringer.

Det er svært at spå om hvem der skal hentes og sælges, når vi ikke ved hvem der skal stå i spidsen for holdet næste år. Hvordan kommer vi til at spille?
Jesus Navas som eksempel vil i mine øjne være håbløst at hente til vores nuværende 3-4-2-1 formation, men vil måske være en god tilføjelse til et evt. 4-3-3 hold.

Håber derfor snart vi får styr på sportsdirektør og træner positionen.


Tottithorsen
Medlem af RCD
1262 indlæg.
d. 18. april 2017

Er bestyrelsen stadig i live på denne side???


Kelevra
1091 indlæg.
d. 20. april 2017

De fleste er vel bekendte med Football Italia, men er vi igang med at miste Manolas til Inter for €30 mio?


mexes
1753 indlæg.
d. 20. april 2017

Manolas til Inter har længere været en offentlig secret. Så intet nyt der.
Han har også lignet og spillet som en mand, er væk til sommer længe efterhånden.

Havde dog ønsket at han blev skippet til PL i stedet, når nu interessen er der.


Lamela
Medlem af RCD
1793 indlæg.
d. 20. april 2017

Lamela
Medlem af RCD
1793 indlæg.
d. 20. april 2017

asromadk
Medlem af RCD
3083 indlæg.
d. 20. april 2017

Mens Monchi (vel snart?) er officiel, så ligner det også mere og mere et trænerskifte sammen med denne. Emery skulle på nuværende være det mest sandsynlige bud på en 'Monchi'-Man - og alle forlydender melder, at PSG ikke skulle være særlig insisterende på at beholde ham efter denne sæson, sportslig succes eller ej.

Det er vel en spændende kombination, der dog kan blive fugl såvel som fisk. Emery er nødt til at have noget at arbejde med, spillere, som rammer og holder niveau. Radja og Strootman er vel et must, såfremt en ny træner skal have en realistisk chance for at have et mesterhold allerede næste sæson.

Manolas er tabt. Alt tyder på dette - der er jo meldt ud at der ikke er en forlængelse på vej, så spørgsmålet er blot, hvor han skal hen. Hermed må også Rudiger (og Fazio?) regnes for spillere, man for alt i verden skal holde på. Samtlige rygter som gør Monchi til kommende DS i AS Roma, melder også om op til flere CB'ere, ikke overraskende fra Sydamerika, men ser skidt ud hvis både Manolas og Rudiger ryger, synes jeg.

Summa summarum - Monchi eller ej - Emery, eller hvilket som helst anden træner, eller ej - Pallotta og Co er nødt til at stramme hjelmen til sommer og træffe kloge beslutninger. Ud af Manolas, Rudiger, Strootman og Radja, der har man kun råd til at miste 1, i min optik.

Potentielle salg (da det vel er utopi, at klubben ikke skal sælge ud fra 'toppen'):
Dzeko, Salah, Bruno P, Rui.
Forhåbentlig dem, som ikke skal ofres i jagten på at hente en type som Jesus Navas eller hvem der ellers har været nævnt:
Perotti, SES, Emerson, Paredes, Alisson.
mexes
1753 indlæg.
d. 20. april 2017

Emery synes jeg er en ganske fornuftig mulighed, hvis Spa forlader os. Især grundet forholdet til Monchi.
Monchi lyder til at blive officiel i næste uge. Det må vi så håbe!


mexes
1753 indlæg.
d. 20. april 2017

...det eneste jeg synes vi så skal give Monchi og Emery.. er tid! Vi har brug for tid, hvis vi skal opbygge en fornuftig klub ala Sevilla, Atl. Madrid, Dortmund osv.


asromadk
Medlem af RCD
3083 indlæg.
d. 23. april 2017

Man kunne hente Simeone, Conte og Guardiola i en utopisk symbiose, og det ville stadig ikke hjælpe hvis ikke der er tid til at omstrukturere og etablere klubben. 2-3 år er ikke nødvendigvis nok til at ændre tingene grundlæggende.

Der skrives med Kessie i næste uge. Bare han ikke er tænkt som afløser for Radja....


mexes
1753 indlæg.
d. 23. april 2017

Kessie og Radja er to forskellige spillere, men selvfølglig ikke umuligt.
Jeg tror ikke, at klubben som udgangspunkt har planer om at sælge Radja til sommer. Det klart, at Radjas egen ønsker kan ændre på det, og at et bud, som man ikke kan sige nej til også kan påvirke dette.
Men som sagt, så tror jeg ikke det er planen.

Jeg tror mere at der spekuleres i spillere som Manolas og Paredes, som salgsmuligheder.

Men igen, jeg tror det hele meget afhænger af Monchi og hvilken træner, som står på sidelinjen fra næste sæson.

Off topic.
Dejligt med Napoli-pointtab idag! Især med vores kommende program i mente. Napoli var ikke heldige i dag!


asromadk
Medlem af RCD
3083 indlæg.
d. 23. april 2017

Radja og Kessie minder nu ganske meget om hinanden. Radja er en kontrollerende, bolderobrende CM, som er begyndt at spille mere offensivt grundet hans felt-til-felt kapacitet og skud. Kessie er en fremskudt offensiv midtbane, som grundet hans arbejds-ratio og styrke kan spille i en mere kontrollerende CM rolle - og dette vil han kun blive bedre til med tiden/erfaringen.

Det er svært at tro at man kan smide op imod 30 mio euro efter Kessie uden at sælge for det samme. Så man må håbe det er 1:1 med Manolas der ryger afsted og ikke tænkt som arvetager fra Radja.


mexes
1753 indlæg.
d. 24. april 2017

Jeg er nu ikke enig med dig. Kessie er den type, som Radja spillede under Garcia. Men det er jo, som den offensive Radja under Spalletti, som virkelig har gjort ham til en verdensstjerne.
Jeg ser mere Kessie som en fremtidig afløser for DDR, selvom at jeg egentlig allerhelst vil sammenligne ham med Strootman, hvis man skulle vælge en af dem til at sammenligne ham med.
ser Kessie som en 6'er.

[Rettet af: mexes - 24/04/2017 - 12:36]


mexes
1753 indlæg.
d. 24. april 2017

Monchi er her til eftermiddag landet i Rom.


asroma87
790 indlæg.
d. 24. april 2017

Jeg så Sassuolo i går og Lorenzo Pellegrini imponerede mig meget....Go teknik og fysik og kun 20 år!

Håber vi henter ham hjem til sommer og så håber jeg Monchi får tilføjet et par italienere til truppen.

Gerson lader overhoved ikke til at være med i Spallettis planer længere, så han skal vel udlejes? Synes godt nok det er synd. Dels fordi hans udvikling går i stå, grundet manglende spilletid og dels fordi at vi brugte så mange penge på ham. Det kan jo være han bare ikke er god nok men så må han da være det ultimative flop køb denne sæson. Han kostede alligevel 15 mio. euro :-/
Ham og Iturbe har desværre været kæmpe fejl køb, sammen med Vermaelen, Vainqueur, Falque, Ljalic, Doumbia, Zukanovic, Gyomber, Grenier (som vel aldrig har fået en reel chance for at vise hvad han kan) osv. osv.

Back up til Dzeko kunne være Umar Sadiq eller Ezequiel Ponce! Frederico Ricci kommer tilbage fra lån i Sassuolo, han kunne vel fungere som back up til Salah?? Ved dog ikke om han er god nok, han starter jo ikke inde hos Sassuolo.

Lad os håbe at Monchi kan få lavet en langsigtet plan for truppen, så vi ikke hele tiden skal udskifte i spillertruppen og hente den ene mærkelige spiller efter den anden, i stedet for at bruge klubbens egne talenter.

http://www.football-italia.net/101591/video-monchi-arrives-roma

http://www.football-italia.net/101592/monchi-roma-his-best-transfers


Lamela
Medlem af RCD
1793 indlæg.
d. 24. april 2017

Jeg vil ikke mene spillemæssigt Ljajic var et flop, men han har et skrøbeligt mentalitet, hvilket de godt nok vidste på købstidspunktet. Gerson må virkelig være elendig til træning, siden han ikke har fået flere førsteholds optrædener. Jeg synes dog ikke, hans førsteholds minutter har været nok til at afskrive ham. Et lejeophold ala Paredes vil være sundt, hvis hans ego ellers kan tillade det.

Desuden, er jeg småt forelsket i Szecezny, jeg vil virkelig være ked af at se ham rende rundt i Inter eller Napoli. Jeg vil dog hellere gå så langt at sige, vi skal sælge Alison og beholde Ceszny. Han er med afstand den bedste keeper i Roma siden Antonelli.

[Rettet af: Lamela - 24/04/2017 - 22:41]


mexes
1753 indlæg.
d. 24. april 2017

Jeg er også svær begejstret for Szczesny, og jeg ser gode mulige i at beholde ham, så frem han selv ønsker det. Jeg føler mig meget overbevist om, at han er glad for at være i Roma. Men det store spørgsmål er hvad hans udsigter i Arsenal er. Det er altid hans første prioritet. Men hvis han ikke kan være første valget i London, så tror jeg hellere, at han vil blive i den italienske hovedstad.
Det vil jo, ideelt set, være bedst, hvis vi kunne leje ham igen igen. Både for os, ham og Arsenal... faktisk for alle, undtagen Alisson.
Alisson har potentialet, men jeg foretrækker nu også vores kære Polak. Enig i, at han har været en af de bedste keeper i klubben læææænge!


Lamela
Medlem af RCD
1793 indlæg.
d. 29. april 2017

Der er potentiale i Schick. Endnu et flot mål fra ham. Udover målene kommer godt med i samspillet med de øvrige spillere.


Tottithorsen
Medlem af RCD
1262 indlæg.
d. 30. april 2017

Kessie synes tabt for Roma pga lønnen.
Milan ligner hans kommende arbejdsgiver

Slapt


Lamela
Medlem af RCD
1793 indlæg.
d. 30. april 2017

Kommer valget mellem om, man skal sælge Pellegrini for at finansiere Kessie, ser jeg vi hellere skal satse på førstnævnte.


mexes
1753 indlæg.
d. 30. april 2017

Min holdning til Kessie er nu også, at jo han er et kæmpe talent, men det jo heller ikke sådan, at man laver et kæmpe scoop. Prisen på ham er jo også sat efter, hvor stort og åbenlyst talent han er.
Og hvis han nu også vil have noget helt vanvittigt i løn, så siger jeg god for, at han tager til Milano i stedet. Så kommer han heller ikke til at skulle rejse så meget rundt i Europa næste år... ;)


Lund
227 indlæg.
d. 30. april 2017

http://www.football-italia.net/101822/roma-consider-denis-suarez

Gud hvor jeg håber, at man gør noget seriøst ud af det her i stedet.


mexes
1753 indlæg.
d. 01. maj 2017

Enig, Lund. De sekundære spillere i Bayern, Real og Barca har kæmpe klasse og man kan virkelig lave scoops der.
Denis Suarez vil blive en kæmpe succes.


Lamela
Medlem af RCD
1793 indlæg.
d. 02. maj 2017

Spaletti ligner mere og mere en færdig mand i Roma. Jeg tror ikke, han får kontrakten forlænget. Nederlagene til Lazio og nederlaget i Lyon har desværre nok været det sidste søm i kisten. Generelt har han været ret svag i kampene mod Lazio, (i begge perioder) selvom vi i de fleste af tilfældene har haft bedre hold end Lazio på papiret, men har manglet det sidste motivations element til at vinde disse kampe.

Jeg tror Monchi venter med at se, hvad PSG finder ud af med Emery, ellers håber jeg han går efter en italiensk træner (EDF), så vi kan få bygget et godt hold op igen.

Jeg ser gerne, flere af profilerne bliver solgt. Dzeko, Salah, Ninja, Strootmann, Manolas & Peres.

Det burde frigøre en masse likvid til at satse ungt og italiensk.


Denner
432 indlæg.
d. 02. maj 2017

Det går jo også super godt i AC Milan Lamela ;)

Nej vi skal ikke sælge ud, vi skal ikke starte helt forfra, det ville simpelthen være at skyde sig selv i foden. Ninja Og strootmann ser jeg gerne blive i klubben. Resten er simpelthen for humørsvingende.

Dzeko, kommer an på hvad den kommende træner ser i ham. Jeg syntes han brænder nogle absurd store chancer(specielt de sidste par kampe), men samtidig ligger kan til at kunne blive topscore i ligaen, hvis det flasker sig lidt.

Vi har brug for CHL for at holde hjulene i gang, og et ungt italiensk hold vil ikke kunne spille os til en aktuel CHL plads. (selv ikke nu når 4. pladsen også får CHL).

især nu når vi får Monchi, han skal have mest mulig kapital at handle med.

Men lidt mere Italiensk ville altid være lækkert, men jeg syntes nu man skal kigge mod egne rækker først, før man henter talenter udefra.


mexes
1753 indlæg.
d. 02. maj 2017

Lamela: Synes ikke Peres bør indgå under 'profiler' ;)

Vi kan ikke bare sælge helt ud og starte fra 0. Det vil ikke blive en succes.
Vi skal holde på kernen og tilføje klogt 3-4 nye mulige startere.
Jeg synes det er svært at være utilfreds med Dzeko, når han står som topscorer i ligaen. Jeg er helt med på, at han ikke kan kaldes effektiv efter denne sæson, men han har altså samlet set scoret flere mål på én sæson end nogen anden i Roma trøjen før.

Men igen igen, som jeg har tidligere skrevet, så skal vi have styr på hvem vi har på trænerposten inden at vi skal have styr på truppen. Emery tror jeg pt. at det sagtens kunne blive, ellers er jeg også tilbøjelig til at satse lidt på Di Francesco - for jo, det vil være et stats med ham.

Bliver spændende med Monchi projektet.


59971Cools
Medlem af RCD
471 indlæg.
d. 02. maj 2017

Såden en sidebemærkning og ikke så relevant, men Cornelius til Atalanta... Jeg er bestemt ikke fan af manden, men det er da interessant nok med noget dansk islæt som medierne også har øje for, på den måde er det jo positivt.
Flere danskere til Serie-A (og Roma), ville være godt!


asromadk
Medlem af RCD
3083 indlæg.
d. 02. maj 2017

Vildt nok at melde ud, at man bør sælge rub og stup og Radja Nainggolan.. Ser du kampene? Uden Radja, ene mand, ville LS være fyret og Roma ligge nummer 7.

Radja og Stroot bør fredes, Rudiger, Emerson, Paredes, SES og Alison (man er ik rigtig klog hvis man bruger 18 mio euro på Szeghny) bør man holde fast i. Alle andre kan og bør vel stå til diskussion.


Lamela
Medlem af RCD
1793 indlæg.
d. 02. maj 2017

Jeg var godt klar over Ninja og Stroot vil skabe debat. Men, jeg skrev dem os på for deres skyld. Misforstå mig ikke, jeg elsker dem begge, men Ninja specielt, hvis han skal komme til en storklub og vinde noget, så er der ikke mere end 3-4 år i ham, som den type spiller han er.

Med Dzeko, er det alligevel utroligt, man kan være pissed på en mand, der har scoret 25 mål i sæsonen, og er delt topscorer i ligaen. Men det har knebet med kynismen i de stor kampe, hvor der ikke tilfalder mere end 1-2 chancer til en angriber.

Sorry Mexes, Peres er naturligvis ingen profil, men blev han ikke købt ind som en profil?

Edit: Med Strootman har jeg den konstante frygt for, hans knæ skal gå i stykker igen.

[Rettet af: Lamela - 02/05/2017 - 14:12]


Sofus
1910 indlæg.
d. 23. maj 2017

Spalletti ligner mere og mere en Inter-mand med 4 millioner i løn. Super ærgerligt syntes jeg. Jeg tror stadigvæk at han om nogen er er manden som kan føre os længere frem, men det lader til at han ikke selv vil og jeg tvivler på at Roma vil betale samme løncheck.

Med en sejr søndag er det også vores bedste Serie A sæson nogensinde baseret på point.


mexes
1753 indlæg.
d. 23. maj 2017

Eusebio Di Francesco modsat skulle eftersigende være tæt på at blive enig med Roma.
Jeg synes han er et sats qua han ingen erfaring har med de helt store europæiske turneringer - men for satan jeg kan godt lide ham!


mexes
1753 indlæg.
d. 23. maj 2017

Han kan jo passende tage Berardi med så ;)

[Rettet af: mexes - 23/05/2017 - 21:50]


Sofus
1910 indlæg.
d. 23. maj 2017

Og Pellegrini!


asromadk
Medlem af RCD
3083 indlæg.
d. 23. maj 2017

Eusebio er lukket. Drejer sig om et par dage (host host sæsonafslutning).

Det er det rigtige valg. Jeg kan ganske enkelt ikke se, hvem man skulle tage. Unai Emery kunne da også være vejen at gå, men mon ikke den vej er en smule mere kompliceret; hvad får han i løn? Hvem står ellers klar til at overtage ham, såfremt PSG lader ham gå?

Valverde har været nævnt? Han er hverken manden eller realistisk.
Paolo Sousa?

Hvem er der ellers.


Eusebio Di Francesco er det rigtig valg - men hvorvidt det giver succes, det afhænger af klubben. Hvis man ligesom RG blot er klar til at give et nyt 'projekt 3,5 år - så ender man nok i samme boldgade. Nogle gode præstationer og store forhåbninger, men det store gennembrud vil lade vente på sig.


EDF - lyder jo som en ejemdomsmægler - er nødt til at få et seriøst skud i bøssen, såfremt man giver ham chancen. Vi snakker 3-4-5 år hvor det OK, man ikke bliver mestre, 5 år hvor det er OK man ikke pludselig laver en 'Juventus' i CHL.

Man er nødt til, en gang for alle, at komme ud på den anden side af det show med en træner, showet hvor man hver halve og hele år for alvor er i tvivl om det er det rigtige. Man skal tro på det, også selvom man bliver nummer 5 i sæson 2 eller 3.

Han skal have en seriøs mulighed, i et forhåbentligt frugtbart samarbejde med Monchi, at stable en klub på benene - for guderne skal vide, at AS Roma har savnet en følelse af dette siden - ja nærmest siden Gabriel Bastituta blev købt ind i dyre domme og sparkede mesterskabet til Rom. Det er på tide at komme videre og få en sammenhængende klub stablet på benene.


1

Kontakt | Copyright 2003-2017 | Credits | Retningslinier | Roma Club Danimarca