Login
Glemt password Opret bruger

Forventninger til sæsonen?

Kategori: Generelt


Liam Gallagher
808 indlæg.
d. 15/08/09 15:42

Nu hvor den nye sæson snart sparkes igang med en udekamp mod Genoa den 23/8, er det vel tid til at sætte mål for sæsonen. Hvad kan det blive til i år?

Personligt har jeg bange anelser angående denne sæson. Holdet er ikke blevet stærkere, det er nærmest svagere med salget af Aquilani. Dog kan en eller to handler ændre på det billede.
Positivt er det at spillere som Mexes, De Rossi og Vucinic stadig er i klubben på trods af en masse rygter. Men er det så også nok? Faktum er jo at vores trup skuffede fælt sidste år og spillere som Baptista, Vucinic, Menez, Mexes osv. spillede langt under niveau i mange kampe og dermed gjorde det umuligt at hænge på i toppen. De skal ALLE til at præstere på et konstant højt niveau, hvis denne sæson skal blive bare en smule sjov. Faktum er at vores start 11'er er rigtig god (hvis spillerne altså leverer) og rent faktisk er på højde med de andre store holds. Problemet er bare, at truppen er alt for smal, hvilket nok bliver et stort problem igen i år.

Vigtigt er det at komme godt fra start, så det ikke bliver op af bakke ligesom sidste år. Det vil være katastrofalt.
Samtidig er det meget vigtigt at komme i gruppespillet i Euro League og satse 100% på at vinde det hele. Vi har ikke mange trofæer, og skal derfor gå målrettet efter succes. Chancerne her er nemlig større end i Serie A.

Top 4 bør være målet i år. Men kampen om mesterskabet tror jeg slet ikke vi skal bekymre os om. Inter og Juventus virker til at være lige et par niveauer over. Milan også. Desværre! Men når Rosella nægter at sælge klubben, og dermed ødelægge alle chancer for nogle seriøse handler, ja så er det svært at "lege" topklub.

Håber drengene kommer godt fra start og giver tro på noget stort. Men nu må vi se. Lige nu tror jeg både at vi i dette efterår kan være helt med fremme og true de store, men kommer holdet modgang kan vi pludselig få svært ved at hænge på hold som Fiorentina og Napoli.

Hvad er jeres fornemmelse? Min er sgu lidt underlig.


Jonas
4091 indlæg.
d. 15. august 2009

Jeg interessant tråd Liam..

Jeg må ærligt sige at jeg har det lidt på samme måde som dig.. Men mit store spørgsmål er, kan vi være lige så uheldig med skader som sidste sæson?

Tror at denne sæson, kommer til at afhænge af hvor mange skader de vigtige spillere får.. SOm du siger Liam, vores start 11'er er utrolig stærk og burde kunne kæmpe med om en top 4 placering, som vi skal have i år, for at få de store penge der er i CL.. Men vores trup er altså meget smal og ikke i nærheden af især Inter og Juves..

Sidste sæson var vi meget uheldig og det ville i mine øjne betyde utrolig meget hvis Mexes og Juan kunne forblive uden større skader i denne sæson. Dte var helt klart der vores store problem lå, få vi har altså ikke andre centrale forsvarsspiller der er i nærheden af de to.. Loria er heldigvis væk, Cassetti var elendig på pladsen og Riise klarede det til dels, men det var ikke nogen holdbar løsning.

Jeg har stadig ikke fuld tillid til Doni, han er uden tvivl den bedste målmand vi har i truppen, men vi burde hente en der var mere stabil. Nu er han så skadet ind til Oktober - hvilket er et kæmpe problem, for Artur er altså ikke god nok..

Jeg synes at vi skal give Menez en chance, da jeg stadig tror han kan blive en vigtig spillere for os, samt Guberti skal have spilletid.. Taddei er faldet i niveau og så skal andre krafter tage over..

Klubben har ikke økonoimien til at købe store stjerne, men alligevel håber jeg på at vi henter et par spillere inden markedet lukker.. ellers vil jeg mene at Romas transferpolitik er elendig!

Jeg håber stadig på at vi skriver under med Luagno (man har vel lov at ønske), samt henter en ny målmand og så for lejet Negredo.. Det ville være det bedste der kunne ske i den situation vi lige umildtbart står i..

Jeg håber virkelig vi satser på Europa League'en i år, da jeg mener den er vores chancen for at hive en europæisk titel hjem og det er sku mange år siden, det sidst er sket.. Jeg mener desværre ikke vi har holdet til at vinde Serie A og det må vi altså se i øjnene, men en top 4 placering skal opnåes..

Det største problem er at toppen i Serie A bliver stærkere og Roma faktisk er den eneste klub der ikke har forstærket sig i dette transfervindue..

Genoa, Fiorentina og Napoli er alle klubber vi skal kæmpe med om topplaceringer..



asromadk
3631 indlæg.
d. 15. august 2009

Romas indkøbspolitik er og bliver elendig. Det er det punkt jeg håber er på vej til at blive bedre. Hvor et køb som vicinic igen .. en spiller man henter der rejser sig. det kan ikke være rigtigt at vi ikke er med på markedet, Simon Kjær er et perfekt eksempel på det. Det skulle en klub som roma gerne kunne deltage i. At købe en spiller og udvikle. ikke blot hente en spiller der præstere middel i 3 seasoner. Hvor er trangen til at købe en ung spiller og hæve hans niveau lidt efter lidt.

menez er godt eksempel. hvis han ikke får fuld tillid i den kommende season vil jeg blive meget deprimeret. cerci næsten ligeledes. en spiller skal have tillid før han kan hæve sig og vise sit talent på bedst mulig måde.
jeg synes ikke nødvendigvis negredo er løsningen. da jeg synes vi skal købe en spiller. hellere bruge 5m på en ung lovende spiller som langsomt kan få minutter i benene. end at lege udviklingsklub for real. det er jeg meget imod . og 13m for negredo er latterligt dyrt for en spiller der "kun" har slået til i almeria .

blandede følelser. vi ender igen på 6-8 pladsen hvis vi ikke får gjort truppen bredere... men invester i fremtiden og så skal vi nok få 4 pladsen. og så kommer der bedre og bedre tider.


tjkander
7 indlæg.
d. 21. august 2009

Det bliver ikke en god sæson. Tvivler på at vi kan kæmpe med til en top 4. Men europa cuppen burde være mulig. Det bliver en svær kamp med hold som Genoa, Fiorentina, Udinese og Napoli. Plus de tre store Milan, Juventus og Inter. Men heldigvis har de andre storklubber solgt målmakerne Kaká og Zlatan. Eto er kommet til, men tvivler på han vil opleve den store succes i Milano.
Men det bliver en svær sæson specielt efter salget af Aquilani. Men lad os håbe at vi undgår skader til Totti, og lad os så krydse fingre for at Menez og Vucinic for alvor slår igennem


geggeri
656 indlæg.
d. 21. august 2009

Jeg ved ikke hvilke forventninger jeg har. Vi kan få en rigtig god sæson, hvis skaderne er få og selvtilliden er stor, samtidig kan vi ende nr. 8 eller værre, hvis vi får en dårlig start og en masse skader.

Men en positiv ting er at Goal.com har Roma som nr. 3 i Serie A og som vinder af Europa League, så lad os håbe de har ret, det ville jeg være meget tilfreds med.


Jonas
4091 indlæg.
d. 21. august 2009

goal.com, tror atlså at vi vil få succes i Europa League, samt en 3. plads i Serie A :D det lyder jo alt sammen meget godt.

http://goal.com/en/news/1717/editorial/2009/08/21/1452549/goalcom-special-serie-a-predictions-2009-10

Men er det realistisk?


AndersRoma
998 indlæg.
d. 21. august 2009

også lad os da også snuppe coppaen Geggeri ;-)


tjkander
7 indlæg.
d. 22. august 2009

det bliver meget svært. Tvivler meget stærkt på europa league. De store hold i europa league plejer aldrig at vinde den. Men en tredje plads i serie A kunne være lækkert. Så kan vi komme tilbage i det fine selskab.
Hvem ligger ellers over os?



Skytt0
1510 indlæg.
d. 30. august 2009

det bliver meget svært at spille op med de 3 bedste (inter, ac milan, og juventus) men hvis vi bare kan spille op med hold som fiorentina, lazio, og genoa så er chancen der til en plads i europæisk fodbold. Måske skulle man gå efter coppaen?


AndersRoma
998 indlæg.
d. 01. september 2009

Nummer fire og vi vinder euro league...


BoldingRoma
84 indlæg.
d. 01. september 2009

Jeg mener godt roma kan blande sig i top 3


Totti1927
11 indlæg.
d. 17. september 2009

endnu en 6. plads ligger og lurer medmindre Ranieri får styr på
defensiven og totti, vucinic og mexes holder sig skadesfri!!!
håber på en snarligt salg af klubben så vi kan hente forstærkninger
og skille os af med Perrotta og Taddei som i mine øjne bliver dårligere
og dårligere....


Kontakt | Copyright 2003-2024 | Credits | Retningslinier | Danskere i Roma