Login
Glemt password Opret bruger

Transfer Vinter 2019 -> Sommer 2019

Kategori: Generelt


DanieleTotti
377 indlæg.
d. 31/12/18 09:55

Så må det være tid til en ny transfertråd for det nye år. Manden bag vores transfers Monchi siger ingen store handler: https://www.football-italia.net/132689/monchi-%E2%80%98no-big-moves-january%E2%80%99

Den kender vi efterhånden, og det betyder at alle er til salg for den rigtige pris!

En centerforsvarer til Manolas er pt. største mangel efterfulgt af en venstreback. Vi er blevet ramt af "Maicon" syndromet på de aldrende Fazio og Kolarov - skift topmotiveret til en mindre klub med mulighed for spilletid i sæsonen op til VM, med et efterfølgende stort drop i præstationerne i den efterfølgende.

Rugani og Nastasic har været nævnt som kvalificerede bud på indkommen transfer til den centrale forsvarsposition. Vi er flere gange kædet sammen med endnu en ung tyrker, Kabak for 7,5 millioner euro - kun 2 millioner mere end Bianda..

Venstrebackpositionen er der mindre rygter på, men Kolarov har spillet 2. flest minutter efter Nzonzi, og har set meget træt ud på det sidste. Luca Pellegrini har ikke overbevist om at han er klar endnu. Sker der noget her?

En anden position der også har været rygter om de seneste par måneder er en arvtager for De Rossi. Men med manden tilbage, flere nyindkøb til midtbanen der er begyndt at præstere samt de sommetider opskruede priser i januarvinduet på gode spillere kan gør det usandsynligt at vi indhenter den direkte erstatning allerede nu?


1


mexes
1753 indlæg.
d. 31. december 2018

Jeg synes faktisk Fazio har gjort det over alt forventning i Rom - bevares, forventningerne var lave som udgangspunkt. Han var et regulært beast i hans første sæson i 3 mands forsvaret. Synes også sidste år var rigtig god, mens det først i år er begyndt at halte for il commandante.


asroma87
790 indlæg.
d. 31. december 2018

Monchi udtaler: “ingen store transfers i januar, laver du store transfers i januar har man lavet fejl i sommer transfer vinduet”

Hahahaha den mand er jo helt væk!

Man skal da netop udnytte at der er et transfer vindue i januar til at få justeret truppen til den sidste del af sæsonen!

Så regn ikke med nogen makker til Manolas

Ihvertfald ingen stjerne spiller


Sofus
1910 indlæg.
d. 31. december 2018

Syntes også Fazio skal forsvares! Han har været rigtig, rigtig god indtil denne sæson, hvor han har været ustabil, men han er altså stadig en hardhitter, som er meget vigtig for holdet når han rammer niveauet. Syntes der er gået kommet lidt for meget hetz for ham og han er blevet klandret for mål, hvor han egentlig er blevet solgt af andre spillere som Olsen, Jesus og Kolarov. Dog er jeg enig i at der skal hentes en makker til Manolas, alternativerne til Fazio er ikke gode nok, og han holder desværre ikke forevigt, som vi kan se det i år.

Så skal vi bruge en venstreback til - uden tvivl. Pellegrini er ikke klar endnu og Kolarov kører på sidste sæson. Hvis rygterne om Kolarov til Atletico er sande, ville jeg egentlig ikke have det store imod at sende ham afsted fremfor en spiller med bedre fremtidsperspektiver.

Tilslut, syntes jeg også at det er en latterlig udtalelse af Monchi. "Man handler kun stort i januar, hvis man har lavet fejl i sommeren". Indrøm nu bare du har fejlet! Du er ingen gud! Vi har spillet forfærdeligt, ligger 14 point fra Napoli og 23 fra Juve. Vi går videre i CHL, på en rimelig billig baggrund. Vågn op og få handlerne i gang!

Omvendt kan man også sige det bare er spin, ligesom "Roma er ikke et supermarked", hvor man så ser Roma Carrefour de næste somre. Uanset er jeg træt af, at der ikke bliver snakket ærligt, med konstant løgn og spin til os fans.

[Rettet af: Sofus - 31/12/2018 - 14:09]


DanieleTotti
377 indlæg.
d. 31. december 2018

Fazio har været forrygende for os indtil denne sæson. I denne sæson er hans manglende fart grunden til at han er blevet udstillet mange gange. Kombineret med en kollektivt ringe defensiv indsats fra hele holdet og dårlige taktiske setups ligner han ikke en der har niveauet til topniveau længere. Det kan hans foregående gode sæsoner ikke ændre på.


Lamela
1793 indlæg.
d. 31. december 2018

Problemet for Fazio har været, vores backs har været elendige til at hjælpe ham ved hurtige pasningsspil og omstillinger. Han er en duel spiller.

Problemet var der skal også sidste år, men der havde vi Becker og en midtbane af jern, der tog nogle tørn bagtil. Det samme kan man ikke sige, de nye gør. Og, så passer Fazio ikke øvrigt til EDF’s stil, hvor vi skal stå højt på banen. Han var fantastisk under SpA, der havde vi Manolas og Rudiger til at dæmme op for hans manglende fart.

Derudover vil det være fantastisk dumt at sælge en af de få (Kolarov) med lederegenskaber midt i en sæson. Jeg synes, vi har mistet rigeligt med ledere i sommers.

Når men, godt nyt år, forventer ikke ret meget i vinduet, selvom nogle pladser godt kunne trænge til en opgradering.

Ønsker dog Karsdorp gerne må afskibbes, så vi kan få penge til en ny CB/HB. Evt. Zappacosta og Barecca på leje & Nastascic med leje + obligation/Option.


DeRossi16
350 indlæg.
d. 01. januar 2019

Eftersigende skulle vi have afvist Arsenal med et bud på 55 mio. £. For vores talentfulde turboløbende tyrker. Hvis det er sandt klapper jeg lidt af ledelsen. Dejligt signal at sende!
At man ikke bare kan lægge en “middelsum” for et kæmpe talent. Derudover mener jeg st vi ikke skal fremstå som mindre attraktive end Arsenal.

[Rettet af: DeRossi16 - 01/01/2019 - 22:41]


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 02. januar 2019

Jeg mener heller ikke, at vi skal lægge under for klubber som Arsenal og deres ligemænd! I virkeligheden burde der kun være 5-6 klubber, som vores spillere skulle kunne finde uimodståelige, men man må også bare acceptere, at pr. League har en høj affektionsværdi og lønningerne kan vi jo selvsagt ikke hamle op med. Men derudover er jeg helt enig, vi skal ikke bare sælge i blinde.. 55 mio £ er dog også en slat, hvor meget kan vi mon forlange/forvente for en gut som Ünder?


mexes
1753 indlæg.
d. 02. januar 2019

I min bog er vi klart en mindre klub end Arsenal, desværre.
En spiller som Aubameyang tjener 1,7 millioner om ugen. Vi kan slet, slet ikke være med i det prisleje. Penge er bare blevet en så kæmpe stor del af sporten. Vi kan jo ikke engang gå ud og hente de største profiler i klubber som Ajax eksempelvis da de er alt, alt for dyre. Det kunne vi førhen (Chivu eksempelvis). Nu koster spillere som De Ligt og De Jong jo over 500 millioner. Selv i mindre italienske hold, som Torino, kan vi jo heller ikke tage fra toppen. Belotti er en anden som jo er fuldstændig urealistisk prismæssigt.

Men jeg er helt enig Crap_bag i, at der ikke burde være så mange hold, som burde være mere attraktive end vores Men vores lønninger ligner jo mere Crystal Palace end Chelseas. Og det har bare noget at sige - men heldigvis langt fra alt. Og trods vores lavere budgetter end mange hold, så er vi stadig meget attraktive. Forhåbentlig kommer der nyt stadion og markant bedre økonomi. Det vil kunne gøre os til en markant stærkere klub.

[Rettet af: mexes - 02/01/2019 - 11:46]


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 02. januar 2019

Ünder er mere værd end de 55.

Roma er ude efter Dendoncker??
Bænkevarmer i Wolves...


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 02. januar 2019

Du har ret Mexes, Arsenal er en større klub end Roma, men, som jeg ser det, primært fordi de er hjemmehørende i Pr.League.. Man kan vel groft sige, at af de klubber som er mere attraktive(prestige/økonomi) er der 2-3 i Spanien, 1 i Italien, 1 Frankrig, 1-2 i Tyskland og ikke mindre end 6(!) i England.

Men det er godt nok som om, vi altid er lidt bagud på den økonomiske front, kunne være rart at få vendt den situation, en gang for alle. Men det vil jo kræve ofre, det kommer vi næppe udenom og vores politik med at købe talenter, for så at sælge dem videre med stor fortjeneste, er vel næsten den eneste mulighed pt? Dét, eller et CHL-trofæ..


DeRossi16
350 indlæg.
d. 02. januar 2019

Stor klub eller ej - så er der en vigtig signalværdi i at man ikke bare sælger sin store talenter til, i min optik, ligeværdige klubber. Men at de er i Roma fordi vi skal bygge hold op, og ikke er pengegriske. Samt en vigtig signalværdi i, at spillerne føler sig ønsket og værdsat.
Jeg kunne godt tænke en central midt, en centerback til og en forlængelse af Manolas, hvor man fjerner den latterlige frikøbsklausul! Så er jeg mere end tilfreds.
Det sidste nok som hovedprioritet.


C. Panucci
12 indlæg.
d. 04. januar 2019

Mancini, Berge og Obiang linkes vi med i dag. Det vil sørendansemig være et par fine, fine indkøb. Mancini er en regulært bæst - og endda et målfarligt et af slagsen og Obiang huske vi vel alle for de unge år i Sampdoria. En pålidelig og sikker midtbanemand med et klogt hoved. Sander Berge sammenlignes af mange med De Rossi. En ordentlig kleppert med et super blik for den lange aflevering. Det er altså tre spillere med gode fremtidsudsigter. Især Mancini og Sander Berge ville jeg være helt tosset med at få på holdkortet.


asroma87
790 indlæg.
d. 04. januar 2019

OK til Mancini men hvad skal vi med en ekstra midtbane lige nu?

Lej i stedet Schick ud resten af sæsonen og lej en angriber i et halvt år som kan lave mål:

- Duvan Zapata
- Fransesco Caputo
- Cristian Stuani
- Maximiliano Gomez
- Emiliano Sala
- Fran Sol
- Luuk De Jong

Og så lej Emerson, Kurzawa eller Alberto Moreno - Tror endda Moreno har kontrakt udløb til sommer, hvorfor ikke gå efter ham (når nu Kolarov også har interesse fra Atl. Madrid)? Og så lej Pellegrini ud til en klub hvor han kan spille fast og udvikle sig.

Olsen
Florenzi-Manolas-Mancini-Moreno
Nzonzi-Cristante
Under-Pellegrini-Perotti
Zapata

Så begynder det sku at ligne noget!!!


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 04. januar 2019

Nu har han ikke gjort alvor af sine "trusler", den gode Monchi, men det er som om han har et crush på midtbanespillere generelt.. Berge kan forsvares, en ung spiller som kunne være den næste De Rossi, men ellers er det nok det sidste sted vi skal kigge på forstærkninger til.

Er lidt splittet omkring Schick, men håber egentligt at han stadig kan slå igennem i denne sæson. Ved godt at det er et tyndt grundlag, men jeg synes han har hævet niveauet gevaldigt de seneste par kampe. Og en ting han gør bedre end Dzeko, som jeg ser det, er at han bliver på sin position inde omkring feltet. Bare kald mig håbløs romantiker, men jeg tror stadig på Schick!

Kender ikke meget til Mancini, men han spiller den rigtige position, så meget kan jeg da se..


C. Panucci
12 indlæg.
d. 04. januar 2019

AsRoma87. Med al respekt. Så har vi pt kun 3 spillere til de to pladser som centrale/defensive. Nzonzi synes jeg faktisk ser temmelig træt ud og De Rossi holder ikke evigt. Jeg synes det kunne være fremragende, at hente fx Berge ind nu, så han kan lære af De Rossi, lære sproget og klubben og kende det næste stykke tid.


ClausA
227 indlæg.
d. 04. januar 2019

25 for tonali. Burde man ikke bare hente ham? Og bare bruge sæsonen til at køre ham ind ? Mener han ER fremtiden! Lozano fra PSV kan anskaffes for 35. Sælg vores kære tyrker for det dobbbelte og hent ham ind! Ved godt det ikke er at foretrække lige den position og forsvaret virker mere oplagt med forstærkninger til


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 04. januar 2019

Jo, ville da til hver en tid foretrække en ung italiener til den defensive midt, kunne være fedt hvis minimum halvdelen af vores startopstilling(er) er italienske spillere! Men mon ikke Juve har snøren ude efter ham, inden vi får set os om?


asroma87
790 indlæg.
d. 05. januar 2019

https://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-132853&menu=news-all

Monchi sover godt nok i timen her!

Barreca på lån med købs option på 10 mio


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 06. januar 2019

Roma er interesseret i Miranda som er blevet 3 valg i Inter efter Skriniar og de Vrij
34 år gammel. Tsk tsk
Som at tisse i bukserne !


Lund
227 indlæg.
d. 06. januar 2019

Puha det er et par tørre emner, som vi bliver sat i forbindelse med. Jeg håber stadig, at vi henter en CB til start XI og bevarer Manolas. Sidstnævnte er simpelthen altafgørende, hvis vi skal lege med nogen som helst steder. Mancini og Nastasic er bestemt interessante ligesom Joachim Andersen. Jeg kender ikke ret meget til Ozan Kabak fra Galatasary, men det er imponerende at have spillet så mange førsteholdskampe i en alder af 18 år. Derudover bør vi nok også se på en ny DM. Her foretrækker jeg enten Sandro Tonali eller Ndombele fra Lyon. Sidstnævnte er simpelthen en klassespiller, som også kan gøre sig som CM. Sander Berge lyder også interessant, om end jeg ikke kender meget til ham.

Kunne vi få en rigtig god CB og DM, så kunne jeg godt være fristet til at sælge Ünder for et anseeligt beløb.


asroma87
790 indlæg.
d. 06. januar 2019

Der er kraftige rygter om at United har udløst Manolas frikøbsklausul på 36 mio euro

Hold kæft det er også billigt for så god en spiller!


Lamela
1793 indlæg.
d. 06. januar 2019

Jep.. rimelig kraftigt endda.

Det er kun hos Roma, man kan hente stjerne spillere for slik.. hold kæft, hvor er jeg rasende. Vi havde hele efteråret til at få forlænget den kontrakt. Han er først mand på holdkortet, selvfølgelig skulle han have haft en løn tilsvarende. Fuck det hele..


DanieleTotti
377 indlæg.
d. 06. januar 2019

Hvordan er det nu med Manolas? Hvis nu den frikøbsklausul var et ultimatum for at han forlængede sin kontrakt så var alternativerne:

a) Han blev solgt i sommeren 2017 til 33 millioner til Zenit
b) Han forlod os i sommeren 2018 for 0 euro
c) Han har været hos os 2 til 1 år mere, hvor han var altafgørende i en af vores bedste præstationer i CL nogensinde til 36 millioner euro.

Er det ikke sådan det hænger sammen? Hvis ikke, så sig gerne til? Vi kender selvfølgelig ikke til de konkrete omstændigheder omkring kontraktforhandlingerne, men jeg tvivler på klubben har sagt at klausulen skulle være så lav frivilligt....


mexes
1753 indlæg.
d. 06. januar 2019

Lad os nu se. Jeg tror helt bestemt, at Manolas er glad i Rom. Han bliver også mere og mere en klub mand og tilsvarende mere og mere respekteret blandt fansene. Jeg er ikke sikker på, at han vil opgive dette endnu. Om ikke andet, så vil der heller ikke været meget klubmand over ham, hvis han smutter til United i et januar vindue. Han agentskift til Raniola kunne selvfølgelig også pege lidt i den retning.

Det er godt nok en farce, hvis vi også mister Manolas til spotpris. Så står vi uden noget som helst kvalitet i forsvaret og med 35 mio i hånden. Men hvis den klausul aldrig fjernes, så vil nogen jo på et tidspunkt aktivere den.

Jeg ønsker ikke at miste Manolas, men hvis vi mister ham, så kan det ligeså godt være nu end til sommer. Faktisk vil jeg hellere vi mister ham nu end til sommer, så vi kan få en ny spiller spillet ind inden næste sæson.

Misforstår mig ikke. Kostas er i mine øjne vores bedste mand og klart ham af alle jeg helst vil holde på. Men hvis han skifter på "denne måde" til United, så giver jeg ikke meget for de tårer, som han trillede efter Barca kampen. Så vil han relativt hurtig været glemt i Rom igen. Hans mål mod Barca glemmes selvfølgelig aldrig.

[Rettet af: mexes - 06/01/2019 - 16:07]


Lamela
1793 indlæg.
d. 06. januar 2019

Siden han er vores vigtigste spillere, ikke bare i denne sæson, men siden Benatia forlod klubben. Det irritere mig, Roma er så ringe til at forhandle kontrakter fordi, de stiller sig i situationer, hvor det er spillerens agenter, der får for meget magt ved disse forhandlinger.

Nu har klubben vidst interesseren for Manolas har været der længe fra diverse storklubber. I og med inflationer på spillernes priser siden neymar salget er steget 150-300 %, så virker 36m for Manolas alt for lavt, især, hvis han skal erstattes af en samme klasse vil koster 25-30 mio euro.mexes
1753 indlæg.
d. 06. januar 2019

Jeg valgte bevidst ikke at kritisere klubben 100% i situationen her, da jeg ikke ved hvordan forhandlingerne har været. For umiddelbart vil alle jo herinde sige, at vi bare skulle have givet Manolas flere penge og fjerne den klausul. Men hvad hvis udgangspunktet for forhandlingen var at der var en aftale med en klausul eller ingen aftale overhovet. Så forstår man det jo bedre. Men enig Lamela, alt andet lige, så er det mangel på forhandlingsevner fra klubbens side at vi overhovedet står i denne situation.
Jeg tror ikke Monchi vil have tilladt den klausul, hvis han havde stået for forhandlingen dengang.


rickydamta
0 indlæg.
d. 06. januar 2019

Vi burde bare leje Schick ud. Med alt respekt, han er ung og god men det har været uden tvivl svært for ham at blande sig godt i holdet.
Dzeko har selvfølgeligt også været en god angriber, men vi er ikke sikre på at han vil blive resten af sæsonnet (han kunne godt blive købt her til sommer). Man kunne købe en god ung angriber som Francesco Caputo fra Empoli, som har scoret utallige mange mål i denne sæson.


asroma87
790 indlæg.
d. 06. januar 2019

Eller Gabbiadini??

https://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-132918&menu=news-all


mexes
1753 indlæg.
d. 06. januar 2019

NB!

Så fik jeg lige sat mig lidt bedre ind i Manolas sagen!

Og først og fremmest, så bliver det heldigvis aldrig aktuel, at Manolas kan hentes i januar til 36 mio euro. Denne klausul gælder nemlig først fra d. 1/7. Derimod skulle vi forsøge, at lande en ny aftale i stedet.

Klarhed over situationen


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 07. januar 2019

Pyha, det giver da lidt ro på, @mexes, måske lige bortset fra hans agent-skifte! Må sige at jeg er lidt træt af den situation..

De seneste rygter taget in mente, så håber jeg egentlig mere og mere på et stille tr. vindue. Hvis der skal hentes forstærkninger, er det vel fordi de skal kunne forstærke en position og ikke bare agere bredde. Som jeg i øvrigt mener at vi har nok af, bredde altså..


rickydamta
0 indlæg.
d. 07. januar 2019

Arsenal prøvede at købe Under for omkring 39 mil (euro). Roma har så vist nægtet at sælge ham under 45 mil, og de synes at han er 50 mil værd. Hva synes folk?


asroma87
790 indlæg.
d. 07. januar 2019

50 mio euro synes jeg er en fair pris for Under


rickydamta
0 indlæg.
d. 07. januar 2019

@asroma87 Enig.
Han er sgu en allaround spiller, og han har også taget ligesom "leder" rollen i holdet. Synes ikke at vi skal give ham væk.


mexes
1753 indlæg.
d. 07. januar 2019

Der er ingen grund til Ünder salg i min optik af flere grunde, selvom jeg synes prisen helt klart er rimelig nok hvis vi snakker 50 mio.

- Han har et kæmpe potentiale og kan potentielt blive meget bedre (=mere værd)
- Vi ville skulle erstatte ham med endnu en ny spiller, som skal spilles ind.
- Vi vil ikke invitere pengene videre alligevel (maks 20-30 mio ud af 50)

Jeg synes også som flere af jer skriver, at han begynder at tage mere ansvar, trods han stadig er meget ung. Jeg synes han bliver mere og mere vigtig.

[Rettet af: mexes - 07/01/2019 - 17:30]


asroma87
790 indlæg.
d. 07. januar 2019

https://mobil.bold.dk/fodbold/nyheder/tottenham-er-aaben-for-bud-paa-midtbanespiller/

Hvad siger folk til Mousa Dembele på lån? Det kunne da være meget spændende!

Godin rygtes også til Inter, selvom han er gammel er han fandme god! Ærgerligt vi ikke kan være med der lønmæssigt


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 08. januar 2019

Hvordan har i andre det, når det kommer til spørgsmålet om antallet af spillere i Roma, med italiensk pas? Personligt bliver jeg i rigtigt tilfreds, når jeg læser en artikel som denne! Synes det giver lidt ekstra “ånd”, når de par klubber jeg holder med, har en god slat spillere af hjemlig nationalitet.. Andre som har det på samme måde?


rickydamta
0 indlæg.
d. 10. januar 2019

Det er selvfølgelig en god ide, det ville være også være nemmere at få spillerne til at blande sig godt i holdet, hvis de snakker sammen sprog.....sådan var det også i 60-70, der var vist et eller andet regel med at der ikke måtte være for mange udenlandske spiller.


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 10. januar 2019

Jeg kender ikke reglerne, men mon ikke stadig, er der er et minimumskrav for spillere med italiensk pas?

En ret interessant transfer-rygter update fra Monchi, til dem som ikke har læst den endnu..


DanieleTotti
377 indlæg.
d. 11. januar 2019

Nyt om Coric, der ikke viser den bedste attitude og indstilling. Lad os få skibbet ham videre!
https://www.football-italia.net/133100/coric-didnt-want-join-roma


matti92
108 indlæg.
d. 11. januar 2019

https://www.football-italia.net/133100/coric-didnt-want-join-roma

I mine øjne en helt hjernedød udmelding at komme med.
Væk med ham.


59971Cools
471 indlæg.
d. 11. januar 2019

Hvad er det der er galt med den melding? At han afviser den historie og siger han er glad i klubben er vel fint? Der er vel intet der underbygger at han skulle have sagt andet eller læser jeg det skævt?


matti92
108 indlæg.
d. 11. januar 2019

De har åbenbart opdateret opslaget på Football Italia.
Første opslag gik på, at Coric var tvunget til at spille for Roma selmom han ikke ville men han havde ikke andre muligheder.
Hvilket linket i første omgang også indikerede: https://www.football-italia.net/133100/coric-didnt-want-join-roma


59971Cools
471 indlæg.
d. 11. januar 2019

Arg ja okay - så det er nok faderen de har citeret i den første artikel... I see :)


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 11. januar 2019

Mon ikke at vi får Coric at se på mandag? Ville blive lidt overrasket, hvis ikke han starter inde. Personligt håber jeg lidt, at han kunne minde om Pjanic. Vi mangler noget kreativitet på holdet/midtbanen og har vel sagtens manglet det siden - ja, netop Pjanic! En af mine all time favorit Roma-spillere, det gør stadig ondt at se ham i Juve-trøjen!


JonasS
21 indlæg.
d. 12. januar 2019

Synes Coric er en langt mere dynamisk type end Pjanic, der er mere 'statisk' og træffer de rigtige beslutninger. Tror Coric kan(potentielt) lave mere rav i den. Lej ham ud, til en low Seria A eller high Seria B, han er fremtiden!


JonasS
21 indlæg.
d. 12. januar 2019

Kan kampen på mandag ses nogen steder?


rickydamta
0 indlæg.
d. 12. januar 2019

Strive, medmindre du vil se den ulovligt ahahahahah


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 12. januar 2019

Tror desværre ikke, at strive viser Coppa'en - øhh hehe? Så den eneste mulighed er vel næsten, at finde et gratis-stream? Men at strive burde have haft rettighederne, ja det er jo så en helt anden sag..

Pellegrini bliver igen rygtet væk, med hans latterlige 27m£ klausul, nogen der ved om den også først bliver aktiveret efter indeværende tr. vindue? Ellers er han da long gone..

Hvordan skal de mon egentlig tolkes, de frikøbsklausuler? Er det spillerene som beder om dem, så de kan komme væk når lejligheden byder sig, eller er de mere tænkt som et forhandlingsmiddel ift ny kontrakt?

[Rettet af: Crap_Bag - 12/01/2019 - 11:24]


mexes
1753 indlæg.
d. 13. januar 2019

Forsiden af søndagens Corriere dello Sport; Roma ønsker Belotti som Dzekos arvetager.
Belotti har i mange år været en af mine største ønsketransfers. Prisen gør dog at jeg tvivler meget på at det nogensinde kan ske.

Coppa skulle så vidt jeg ved sendes på Serie As Youtube kanal.


mexes
1753 indlæg.
d. 13. januar 2019

Nu også med link:
50 mio for Belotti


asroma87
790 indlæg.
d. 13. januar 2019

Tror sgu ikke vi bruger 50 mio euro på en spiller! Sælg Dzeko i stedet og brug Schick og Defrel til angriber positionen!

Til midtbanen kan Gerson hentes hjem

Og så brænd alle pengene af på forlængelser med Manolas og Pellegrini så frikøbsklausulerne fjernes og en klasse midterforsvar, så Manolas får en god makker!

Og så kan Alberto Moreno hentes på fri og kæmpe mod Kolarov om VB.

Og så sælg Pastore, Karsdorp, Bruno Peres, Marcano og Perotti eller El Shara!

Så ser holdet således ud:

Olsen
Florenzi-Manolas-Ny spiller-Moreno
Nzonzi-Cristante
Under-Pellegrini-Kluivert
Defrel


mexes
1753 indlæg.
d. 13. januar 2019

Jeg så meget gerne man hentede 25 mio fra Schick og så brugte 25 mio ekstra for at få en spiller som Belotti. Så har vi vores 9'er de næste 5-8 sæsoner.
Jeg er enig i, at jeg heller ikke tror, at vi bruger så mange penge for en spiller, men omvend hvis interessen for Belotti er reel, så ved Monchi og co. jo også, at han lang fra vil være billig.

Med Zaniolo og Pellegrinis gode sæsoner i mente, så begynder jeg også at føle, at Pastore allerede er en smule i overskud. Han skal spille godt for at have en fremtid i Rom.
For mig hedder overskudslisten: Pastore, Marcano, Karsdorp og evt. Schick.

Både Defrel og Gerson er bestemt spillere man kan overveje at gøre brug af i næste sæson. Det vil også gøre at Schick vil kunne sælges samt evt en spiller som Pastore. Desværre tror jeg vi kommer til at brænde inde med ham og hans tunge løn.


FendeR
39 indlæg.
d. 14. januar 2019

https://www.transfermarkt.co.uk/statistik/endendevertraege


En liste over de højest vurderede spillere, som alle har kontraktudløb til sommer :-)


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 15. januar 2019

Jesus ude minimum 1 måned
Mon ikke det betyder vi skal hente en CB i januar vinduet? Held i uheld


mexes
1753 indlæg.
d. 15. januar 2019

Vi har Marcano og i nød tilfælde Kolarov, så jeg tænker ikke vi kommer til at hente en ny CB grundet JJ's skade, isoleret set.


asroma87
790 indlæg.
d. 16. januar 2019

Rygterne går på vi ønsker at leje Elneny med købs option - det er egentlig en fik nok løsning for mig


asroma87
790 indlæg.
d. 18. januar 2019

Defrel rygtes tæt på Newcastle! Et rent køb ingen lån osv. Pris 15 mio euro

Det ville være en fin pris synes jeg.

Så kan vi måske købe en midtbane eller forsvar i dette vindue.


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 18. januar 2019

Jeg vil heller ikke være ked af at få afskibet Defrel. Og ja, gerne til PRL, det er dér pengene er..

Men jeg er mere i tvivl om, om vi skal købe forstærkninger, før en Ünder er solgt. Især til den CB, der er ingen grund til at klatte flere penge væk på middelmådige spillere, som alligevel ikke er bedre end Fazio/Marcano. Medmindre Monchi trækker et es ud af ærmet, det har vi jo set før. Men skal vi have en ordentlig makker til Manolas (og det fortjener han), så skal vi nok have den store pung frem.


Denner
432 indlæg.
d. 18. januar 2019

Nogle der ved om der er en videresalgsklausul hvis Leandro Paredes ryger til chelsea/psg?


asroma87
790 indlæg.
d. 19. januar 2019

Der går rygter om at West Ham overvejer et bud på Belotti på 60 mio euro


Lamela
1793 indlæg.
d. 19. januar 2019

Vanvittig pris alligevel. Der skal vi ikke være med. Han har scoret 17 mål i 1 1/2 sæson, 9 på straffe...


mexes
1753 indlæg.
d. 19. januar 2019

Jeg køber mere og mere Monchis projekt. Hold fast hvor har vi altså nogle potentielt diamanter i denne trup. Vi startede relativt meget forfra i sommers, men hvis det så fra nu af er meningen, at vi ikke skal sælge ud hvert år, så synes jeg projektet ser rigtig spændende ud! Spillere som Ünder, Pellegrini, Zaniolo, Kluivert og Cristante bliver bedre og bedre med tiden. Vi skal have erstattet Fazio, Kolarov og Dzeko på sigt, men ellers så har vi jo stammen på plads efterhånden!

Jeg er svært begejstret for Zaniolo og Cristante. De bliver bare bedre og bedre. Hold nu fast. Det tydeligt at holdet bliver mere og mere sammenspillet, så jeg tror virkelig at vi bliver bedre og bedre i løbet af 2019!Lamela
1793 indlæg.
d. 19. januar 2019

N’Koulou fra torino gad jeg virkelig godt se i Roma trøjen. Arsenal er lune på ham.

Når ja, mens jeg er igang. Wan-bisakka fra palace, hvis han altså ikke kostede 1/2 mia. Komplet back.

[Rettet af: Lamela - 19/01/2019 - 17:59]


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 20. januar 2019

Køb Duvan Zapata!! Må håbe Manolas er sulten på søndag for han skal ædes


asroma87
790 indlæg.
d. 20. januar 2019

Ja!! Tænk hvis vi havde købt ham i stedet for Schick??

Kunne være en virkelig spændende angriber at få ind på holdet!


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 20. januar 2019

Jeg synes godt nok, at Schick får lidt flere hug end han har fortjent! Han har haft det svært, ja, men det er han jo langt fra den eneste der har. At det så bliver lidt mere udtalt, fordi han er angriber og forventes at score mange mål(hvor mange mål scorer Dzeko pt?), det spiller naturligvis heller ikke til hans fordel.

Men han har et kæmpe potentiale, hvilket han da også har vist tydelige tegn på, på det seneste.. Håber bare at klubben viser ham den fornødne tillid, så bliver han guld værd for os, det er jeg sikker på!


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 21. januar 2019

Så skulle vi have lagt et bud på Mancini! En rigtig fornuftig løsning, både rent spiller- og handelsmæssigt. Håber den går igennem(nok først efter yderligere forhandlinger).

[Rettet af: Crap_Bag - 21/01/2019 - 16:13]


mexes
1753 indlæg.
d. 21. januar 2019

Personligt synes jeg ikke vi skal bruge 25 mio på en spiller, som ikke engang har rundet 30 kampe i serie a endnu. Han har så sandelig vist gode takter, men jeg synes ikke det er nok endnu til at bruge så mange penge. Men har kunne klart blive interessant for os i fremtiden.


ClausA
227 indlæg.
d. 21. januar 2019

@mexes
Man skal være hurtigt ude nu til dags. Jeg synes klart at man burde gå efter ham. Jeg forestiller mignø heller ikke typen som higer efter at komme væk fra serie a til en eller anden klub som vifter med checkhæftet


C. Panucci
12 indlæg.
d. 22. januar 2019

Mancini er et bæst.Han ville være fremragende som makker til Manolas. Jeg håber de laver en handel ala Cristante.
Det er vel mere eller mindre den eneste plads vi sådan virkelig mangler på. Så er der selvfølgelig noget med Dzeko og Kolarovs alder, men det er vel fint at se på til sommer (Hvis ikke Dzeko ryger nu - synes godt nok, der er meget Everton/Tttenham-snak, men til 20-25 mio Euro er det måske okay?) Kolarov kan vel snildt tage et år mere som nestor for LuPe og så er der jo Santon, ej at forglemme.


asroma87
790 indlæg.
d. 22. januar 2019

Mon ikke Juventus køber Mancini for næsen af os til sommer når de sælger Benatia


Lamela
1793 indlæg.
d. 22. januar 2019

Nu skal alle veteranernes ikke skydes af på engang. Kolarov kan jeg sagtens se i Roma i 1-2 sæsoner mere. Det samme med Dzeko. Men begge skal dog ned i løn.

Sender vi de to afsted, så står vi tilbage med Gonalon, hvis ikke Sevillia exerciser optione, hvilket jeg tvivler. Så er de Nzonzi, Fazio, Perotti og DDR. Udover sidstnævnte, så er der ingen af dem, der udgyder vildskab og lederskab på banen.

Men, Dzeko SKAL ned i løn, bliver det en hurdle, så er det bare ud af vagten. Jeg tror ikke Kolarov har nok imod steppe lidt ned.

Drømmer lidt om Emerson tilbage fra Chelsea eller Grimaldo fra Benfica som førstevalg med LuPelle & Kolarov som backup.
Hvis Kolarov ikke vil acceptere det, så har jeg ikke noget imod en Criscito fra Genoa, med en Emerson eller Grimaldo som første valg.


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 22. januar 2019

@asroma87

Det er ikke et usandsynligt scenarie, så meget kan vi godt blive enige om. Medmindre de har nok i/beholder Rugani? Så ja, en hurtig handel må være at foretrække, meget gerne i dette vindue.

Hvis Everton lagde, lad os sige, 20m+ £, så er det lige før vi skal slå til. Jeg er stor fan af Dzeko og han har gjort meget godt for klubben, men han har virket en smule -hmm- mæt, på det seneste?

Emerson var jeg ikke glad for vi solgte, en udlejning havde været en bedre løsning(hvis det var muligt). Jeg synes at han viste gode takter, de gange han fik lov. Især offensivt, men også, omend i mindre grad, defensivt.. Er dog stadig ikke overbevist om, at Luca P. ikke kan klare den post på sigt.

[Rettet af: Crap_Bag - 22/01/2019 - 14:16]


asroma87
790 indlæg.
d. 22. januar 2019

Helt enig! At hente Mancini i dette vindue, ville være det absolut bedste. Lav en handel ala Cristantes som mange skriver

Vi kunne sgu godt bruge lidt defensiv stabilisering, tror jeg vi alle kan blive enige om :-)

Dzeko til Everton for ca. 25 mio euro lyder godt nok også fristende. Så kan Schick én gang for alle få lov at starte fast, så må vi rykke en ungdoms spiller op som reserve eller så noget

Jeg mener stadig at Alberto Moreno kunne være en fin spiller at hente og han kan endda hentes gratis til sommer. Ham og Kolarov kæmper om VB og Luca Pellegrini bliver lejet ud og får fast spilletid

Pastore ligner mere og mere også et overflødigt køb og spild af penge. Zaniolo og Pellegrini er flere længder foran ham og så bliver han fandme skadet hele tiden også. Vi må ikke håber at FM 19 har ret i at han får ca. 4 mio danske kr. om måneden i løn, det er eddermame spild af penge så. De penge kunne vi ha brugt på forlængelser af Manolas og Pellegrini

Pastores løn står de fleste steder til 112.000 pund om ugen = 946.948,80 kr. om ugen / ca. 45 mio om året

Manolas får 26 mio om året, efter hvad jeg kan undersøge mig frem til

[Rettet af: asroma87 - 22/01/2019 - 15:26]


matti92
108 indlæg.
d. 22. januar 2019

Hvordan var pastore handlen skruet sammen?
Var det rent køb eller var det en leje med købsoption?

Jeg er klart mere til at vi beholder Dzeko også sælger Pastore, Marcano, Fazio, evt. Perotti hvis det er nødvendigt for at kunne hente Mancini.


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 22. januar 2019

Det er vel lidt bagsiden af medaljen, når man henter spillere fra store klubber, som er kommet i overskud(Pastore,Dzeko,Kolarov). De får en fed hyre og der er grænser for hvor langt de vil gå ned..

Jeg var egentlig ret optimistisk omkring et evt. køb af Pastoren(ifølge transfermarkt smed vi 25m€, så det er vel en fast handel, desværre), da vi blev omtalt som en mulig destination. Men hånden på hjertet, hvor mange havde lige set, på det tidspunkt, at Zaniolo ville være så vigtig allerede nu? Kan simpelthen ikke begribe, at Inter lod ham gå. Ham skal vi simpelthen holde på!!

Pellegrini er vel også først for alvor blevet god i indeværende sæson og han sender naturligvis Pastore endnu længere bagud i køen. Dejligt at se, i øvrigt, at Pelle har gjort det fornuftigt ved siden af Cristante, men han foretrækker nok Zaniolo's plads, trods alt..

[Rettet af: Crap_Bag - 22/01/2019 - 17:49]


DanieleTotti
377 indlæg.
d. 22. januar 2019

Pastore: fast transfer, 5 års kontrakt..

https://www.asroma.com/en/news/2018/6/javier-pastore-signs-for-as-roma


asroma87
790 indlæg.
d. 23. januar 2019

https://www.football-italia.net/133643/roma-lead-race-tonali

Spændende...


ClausA
227 indlæg.
d. 23. januar 2019

De skal bare slå til så hurtigt som overhovedet muligt inde andre napper ham!!


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 23. januar 2019

Meget spændende endda! Vi skal dog være opmærksomme på, at vi ikke er de eneste interesserede, desværre..

Men hvis man hentede en ung gut som Tonali, så skulle vi sandsynligvis ikke forstærke midtbanen de næste mange år(medmindre vi sælger ud). Og måske man på sigt kunne bringe et par akademi-spillere ind på holdet også.

Men med tilgang af Tonali og Mancini, så ville det heller ikke gøre helt så ondt at slippe Ünder, som jeg stadig ser som uundgåeligt. Der skal dog hentes en erstatning her, naturligvis.

Vi har jo også Mirko Antonucci, som slår sine folder i Pescara for tiden. Husker ham som ret lovende, i de par optrædender han fik. Kunne måske også være en mulighed, at køre ham ind i næste sæson..

[Rettet af: Crap_Bag - 23/01/2019 - 10:37]


matti92
108 indlæg.
d. 23. januar 2019

Jeg har bare svært ved at se hvordan vi skal hente Mancini og Tonali med mindre vi sælger en ünder.
Omkring 50 mill vi skal finde frem.

Hvis vi skal finde de penge et andet sted er det vel sådan noget som:
Marcano: 5-10 mill
Coric: 5-10 mill
Perotti: 5-10 mill måske lidt mere.
Dzeko?

Så er spørgsmålet om den ene skal hentes også beholde alle talenterne vi allerede har?


C. Panucci
12 indlæg.
d. 23. januar 2019

Jeg mener klart, at vi skal beholde Coric. Lad os leje ham ud, måske som et led i en Mancinihandel? Drømmen kunne da være Coric (udlejning 1-2 sæsoner) og Defrel (permanent) til Atalanta, så er det vel ikke mange basører vi skal op med.

Jeg synes efterhånden - desværre - også der er meget, som tyder på, at det er Ûnder, der ofres til sommer. Men ærlig talt - hellere ham end Manolas/Pellegrini.

Jeg håber dog, at vi kan holde på den lille tyrker og i stedet kan afskibe et par af +spillerne og en anden profil, Dzeko, formentlig.

Defrel, Peres, Pastore (selvom jeg er dyyyyyybt forelsket i manden, men det er vidst en gammel romance fra Palermotiden), Marcano, Dzeko, måske Juan Jesus. Så burde der altså også være penge i kassen.

Olsen
Florenzi/Karsdorp/Santon Manolas/Fazio Mancini/Kolarov Kolarov/LuPe/Santon

Cristante/LP7 De Rossi/Nzonzi

PL7/Zaniolo

Ûnder/Berardi Kluivert/El Shaarawy

Schick/Perotti/Berardi

Det er to indkøb, som jeg absolut ikke ser som urealistiske: Berardi og Mancini (en drøm kunne da godt være Chiesa fremfor Berardi ;). Måske en dygtig angriber til at danne partnerskab med Schick?


Kvistus
1506 indlæg.
d. 23. januar 2019

Sanabria blev solgt til Betis med en videresalgsklausul på 50%, hvilket vil sige at Roma ser ud til at tjene 10 mio. euro på hans transfer til Genoa. Det hjælper trods alt lidt på budgettet!


barbarafow
0 indlæg.
d. 24. januar 2019

Storage, sharing big tits sex pics http://xxxpicss.com and xxx application of adult knowledge. This model embodies the business adult sex pics vision as a knowledge system. Every big tits sex pics sex business big tits sex pics has the ability to acquire knowledge from its external environment in a variety of adult pictures ways. Possible big tits sex pics sources are customers, suppliers, information systems, etc. However, xxx it is adult pictures essential for every business to images create knowledge within its environment. This way it will have unique information that will make it competitive with other businesses. The storage of knowledge big tits sex pics can be divided tits sex pictures sex into individual and organizational. The individual storage of adult sex pics knowledge has to do with adult xxx the memory capacity of a particular employee. Organizational knowledge storage refers to the images memory of all employees. Both individual and organizational memory can images be stored sex in documents or electronic data storage media, through company-defined procedures and adult methods. Sharing is the most adult sex pics crucial stage for activating the system and exploiting every kind of knowledge. It has to do images with the way the knowledge tits sex pictures is distributed to the business people who need adult it. tits sex pictures The more directly adult pictures distributed, the more effective it can be. images The application stage tits sex pictures is just looking for big tits sex pics xxx value creation from adult sex pics knowledge management. It requires prior planning and is directly linked to the company s strategy.


Manne
0 indlæg.
d. 27. januar 2019

Vi skulle vidst være tæt på at lande en 5 årig aftale med Mancini som gælder fra sommer af, stærkt! Så skal vi bare ha Tonali ind også!1

Crap_Bag
630 indlæg.
d. 27. januar 2019

Det ville være fantastisk! Så må vi bare håbe, at de ikke laver en frikøbsklausul på 3 nisseøl og en pose haribomix som de plejer!


mexes
1753 indlæg.
d. 27. januar 2019

Synes virkelig vi mangler en CB her og nu. Men hellere at vi går "all in" på en kvalitets CB til sommer end, at vi henter en middelmådig nødløsning her og nu!


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 27. januar 2019

Det gør vi så absolut, men midlerne er nok ikke til det. Men det er et problem og jeg har lagt mærke til, at Manolas ofte går og ser opgivende ud på sin makkers vegne. Og man kan vel næppe bebrejde ham, det er godt nok lidt af en en-mands hær vi har i det forsvar. Fazio er vel nogenlunde fra tid til anden, men Marcano og Jesus er bare ikke gode nok. Nærmest heller ikke til en midter-klub..

[Rettet af: Crap_Bag - 27/01/2019 - 19:48]


mexes
1753 indlæg.
d. 27. januar 2019

Synes absolut JJ er vores næst bedste CB. Vores helt store sejre de seneste par sæsoner har også været med ham på banen (Barcelona, Chelsea, m.fl.)
Hvis vi ikke henter en ind, hvilket jeg heller ikke regner med, så synes jeg JJ skal starte når han er sin skade kvit.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 27. januar 2019

Ny målmand tak! Olsen redder ikke point til os


mexes
1753 indlæg.
d. 28. januar 2019

Drømmer stadig lidt om Yann Sommer. Vil være det perfekte valg.


Lamela
1793 indlæg.
d. 28. januar 2019

Helt bestemt, hvis vi ikke har et forsvar, der kan finde ud af at lukke af, har vi brug en GK, der kan redde bolde. Sidste år var forsvaret ligeså elendig, men der havde vi en supermand i målet. I år er begge elendige. De har da haft deres momenter, men overall dumper bagkæden og Olsen. Vores offensiv og midtbane har overraskende været bedre end forventet, men det er sku for meget at forvente, at de skal score 3+ mål pr. kamp før kan vi vinde. Jeg elskede vores kedelige og grimme 1-0 sejre sidste år.

Jeg er klar over Roma har 0 euro på kontoen, men de kan i det mindste prøve at leje en spiller (CB) med option/obligation til sommer. Vores forsvar bløder ad helvedes til. Evt. Put 2-3 mio euro ekstra i prisen på Mancini og hive ham til klubben før fredag.


asromadk
3083 indlæg.
d. 28. januar 2019

Wilmar Barrios hentes tilsyneladende inden længe.

5 mio euro for 18 måneders lån med købsoption på 18.


asroma87
790 indlæg.
d. 28. januar 2019

Kender ham kun fra manager. Der er han / bliver han virkelig god

Boldvindende midtbanespiller

Lyder spændende!


Lamela
1793 indlæg.
d. 28. januar 2019

Kender ham ikke, men vi har brug for en energisk “svin” på banen, der går til grænsen og lige lidt over den. Vores hold er alt for tamt.


mexes
1753 indlæg.
d. 28. januar 2019

Jeg forstår virkelig ikke hvorfor der hele tiden er snak om den ene nye midtbane efter den anden.
Barrios - som jeg absolut intet kender til - kan måske blive en rigtig fin handel, der sætter jeg som sådan ikke spørgsmålstegnet. Men bør vi ikke hente en forsvar, en målmand og en angriber før, at vi begynder at se på midtbanen??

Lad os bare tage de næste par sæsoner. Der har vi i hvertfald Zaniolo, Pellegrini, Cristante og Nzonzi til de 3 midtbane pladser. Læg hertil DDR. Vi har så kæmpe mangel på kvalitet i forsvaret, så forstår virkelig ikke hvorfor der ikke gøres noget ved det. Det er så tydeligt, at der er her vi mangler kvalitet.

Mancini på lån med en købsOPTION vi være en fantastisk handel i mine øjne. Så kan vi se ham ordentligt an først uden at binde for mange penge på ham. Har dog lidt svært ved at se Atalanta købe den idé...


Lamela
1793 indlæg.
d. 29. januar 2019

Domogoj Vida sættes i forbindelse med Roma. Er han ikke et omvandrende rødt kort? Undrer mig over Monchi ikke forsøger sig på Nkoolou fra torino eller Izzo..


asroma87
790 indlæg.
d. 29. januar 2019

Jeg synes Vida ville være en OK handel, det er nok noget nær det bedste vi kan få lige nu!

Men hvad gør dette så ved Mancini handlen?

Barrios ville også være fin - 18 mdr lejeaftale med købsoption ville være helt kanon

Så har vi: Nzonzi,DDR, Cristante og Barrios til de 2 DM


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 29. januar 2019

(Nr. 100!)

Jeg synes, at en Vida handel vil være, at følge den samme gamle rille, som vi har fulgt de seneste mange år efterhånden. Mener at vi skal gå 100% efter Mancini og andre af den type handler, som der virkelig er en fremtid i! Nej, vi kan ikke holde på dem allesammen, men til gengæld kommer vi til at tjene kassen på spillere som Ünder og Zaniolo når de engang, uundgåeligt, bliver solgt.

Det er super irriterende at se vores store talenter/stjerner smutte på den måde, men det er, som jeg ser det, den absolut eneste måde vi kan lave penge på. Altså store penge! Som jo er en nødvendighed i moderne fodbold, hvis man vil være med hvor det sker. Og hvem ved, måske vi så, på sigt, kan få opbygget et omdømme og en mentalitet, så vi rent faktisk kan holde på nogle af vores stjerner og tiltrække flere gode spillere og store talenter.

Det er måden at gøre det på, hvis man spørger mig. Okay, det gør man så heller ikke, i særligt stor udstrækning, men jeg står ved det, ikke destro (ja, han spøger stadig) mindre..

Barrios kender jeg ikke meget til, men hvis han bliver god i FM, så kan det vel næsten ikke slå fejl ;-)

[Rettet af: Crap_Bag - 29/01/2019 - 12:02]


asroma87
790 indlæg.
d. 29. januar 2019

Paredes er solgt til PSG - Er der nogen der ved om vi har en videresalgs klausul eller noget på ham ligesom Sanabria

40 mio euro + 7 mio euro i bonusser, er alligevel en slat :-)


mexes
1753 indlæg.
d. 29. januar 2019

Det har vi mig bekendt desværre ikke! :)


C. Panucci
12 indlæg.
d. 29. januar 2019

Hvis Vida hentes ind, så må det næsten betyde, at man regner med at skille sig af med Marcano og JJ til sommer. Vida er Balkans svar på Mexes og den type ser jeg egentlig passe fint med kloge Manolas. En mand, som gerne tager det vanvittige tilbageløb (og kan) og smider sig ned i de nødvendige tacklinger. Han er en hård hund, men det er måske også netop hvad vi har brug for. Manolas/Mancini til sommer og så med Vida/Fazio som back-up. Det passer mig aldeles fint.
En lille PS'er: Atalanta har lige hentet en CB, Ibanez. Mon det kunne betyde det, vi alle håber? En lukket Mancini-handel - måske allerede med tiltrædelse nu?

[Rettet af: C. Panucci - 29/01/2019 - 20:09]


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 29. januar 2019

Tænker nøjagtigt det samme, omkring Atalantas transfer-ageren, C.Panucci. Jeg vil som sådan heller ikke være ked af, hvis vi hentede Vida. Han er en ganske habil CB, men jeg mener stadig, at det er den forkerte strategi. Medmindre, ja, at vi skiller os af med noget af det "overflødige" og den så hedder: Manolas, Mancini og Vida. Det er jo en ganske anden snak..

[Rettet af: Crap_Bag - 29/01/2019 - 21:14]


asroma87
790 indlæg.
d. 30. januar 2019

Så skulle Vida transferen næsten være i hus

https://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-133964&menu=news-all

Barrios derimod ser ud til at skifte til Zenit, Roma skulle angiveligt slet ikke have givet et bud på ham, så det var bare rygter.


Skytt0
1151 indlæg.
d. 30. januar 2019

At vi bliver overhalet indenom af Zenit, med selveste Burdisso som manager, lyder ikke særlig godt!

Jeg tror ellers at Barrios kunne blive en stor profil for os, og ikke en type spiller vi får muligheden for at signe igen her og nu!


JonasS
21 indlæg.
d. 30. januar 2019

Forstår ikke hvorfor JJ aldrig blev brugt mere, synes han klart er vores næst bedste CB. Ikke pisse god, men falder heller igennem, hvilket er mere end hvad man kan sige om alternativerne...

Synes Vida er en kanon signing, til den pris! Der burde være flere gode år i ham, masser af vildskab og erfaring. Og får vi Mancini oveni, så har vi virkelig et stærkt trekløver på CB posterne. I like!!


Lamela
1793 indlæg.
d. 30. januar 2019

Barecca til Nyborg

Another one, som Roma ikke fik hentet. Roma har haft hele januar på at forstærke backpladserne, så hopper de ned i 11.time for at stoppe handlen.


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 30. januar 2019

Vi må bare håbe, at han får et godt ophold i Nyborg så! Utroligt hvilke navne de kan lokke til, det må man bare lette på hatten over :-)

Vores midler er utvivlsomt meget begrænsede og hvis der skal forlænges med nogle af de eksisterende spillere, så er der nok ikke meget tilovers..


Lamela
1793 indlæg.
d. 30. januar 2019

Kan være han har fået tilbudt et gratis BroBizz & Guniess ad libitum.

Spændende at se om, der sker noget med Vida alligevel. Den personlige del af kontrakten skulle være på plads nu, så mangler vi bare Besiktas går med på et gratis med option.


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 30. januar 2019

Haha, ja det kan du godt bilde mig ind ;-)Næsten ærgerligt hvis ikke Domagoj Vida handelen bliver til noget nu, jeg havde nemlig et par navne-jokes, der var begyndt at presse sig på..

[Rettet af: Crap_Bag - 30/01/2019 - 17:08]


Sofus
1910 indlæg.
d. 30. januar 2019

Sløjt med Barecca, der kunne vi godt være kommet hurtigere, men hvem ved, måske laver han en omvendt Malcolm og står i Roms lufthavn til sidst?

Barrios og Vida handlerne skulle eftersigende være af bordet. Uden at kende meget til Barrios, tror jeg ellers han kunne være meget fed. Vida er en fighter, men måske ikke så meget mere end det.

Luca Pellegrini skulle også være på vej på lån i Cagliari, hvis det er et såkaldt "dry-loan" uden optioner, så syntes jeg det lyder rigtig, rigtig fornuftigt.

Få nu hentet en CB og en venstre back ind inden markedet lukker! :)


Skytt0
1151 indlæg.
d. 31. januar 2019

Det eneste vi kan trøste os over af kampen igår, er at Juve også blev fejet af banen af Atalanta!

Køb nu bare Mancini, Papu Gomez og Duvan Zapata, så kører det!


Skytt0
1151 indlæg.
d. 31. januar 2019

Kunne ellers være en giftig start 11 med de tre:


Mirante
Florenzi Manolas Mancini Pellegrini
DDR Pellegrini
Ünder Zaniolo Papu Gomez
Zapata

Så begynder holdet at se rigtig stærkt ud på papiret!

[Rettet af: Skytt0 - 31/01/2019 - 10:38]


ClausA
227 indlæg.
d. 31. januar 2019

Tænk at man vil leje Luca pellegrini ud. At man ikke bare giver ham minutter løbende oven på Kolarov rædderlige optrædener på det seneste


asroma87
790 indlæg.
d. 31. januar 2019

Ja det helt tosset men Monchi i en nøddeskal!

Manden er totalt inkompetent.

Ingen Vida, ingen Barrios men hey lad os udleje vores backup til VB, så vi kun har Kolarov til VB, som iøvrigt spiller af helvedes til

Flot Monchi...

Det ser dog ud til nu at der ingen transfers sker, hverken ud eller ind!

Det bliver sku svært at sikre den 4 plads nu! Hele klubben sejler jo fuldstændigt!


Lamela
1793 indlæg.
d. 31. januar 2019

Roma har 0,- på kontoen.. de håbede på at leje/købe spillere fra Sanabrias og Machins videresalgs klausuler. Men de endte jo som bekendt som lejeaftaler.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 31. januar 2019

Sælg Olsen - så har vi 5 kroner


asroma87
790 indlæg.
d. 31. januar 2019

Hva fanden... Pellegrini blev lejet ud til Cagliari ser det ud til

Flot Monchi! Nu har vi kun en VB i truppen

Hahahahaha


AndersRoma
831 indlæg.
d. 31. januar 2019

Øh? Santon er venstreback. Tror også klubben foretrækker at smide Juan Jesus ud på venstrebacken fremfor at lade Luca Pellegrini starte.

Tror det er den helt rigtige løsning og lade ham få fast spilletid og udvikle sig i Cagliari.

Er jeg den eneste som ikke fatter den kæmpe hetz mod Monchi? Vil gerne vædde med at der ligger en kæmpe profit i de handler han har lavet for klubben. Der er en grund til klubber som Barcelona og Manchester United er ude efter ham.


mexes
1753 indlæg.
d. 31. januar 2019

Helt enig, Anders.
Jeg er stadig rigtig glad for at han tilvalgte Roma fremfor så mange andre!
Luca Pellegrini er i min bog laaangt fra at være god nok til Roma som det er nu. Han skal have 2-3 sæsoner med spilletid før jeg tror at han vil kunne gøre sig gældende. Jeg vil afgjort også hellere bruge Santon som backup.

Jeg forstår virkelig ikke hvorfor klubben pludselig sejler fra den ene dag til den anden?? Ja, onsdag var en historisk ydmygelse af dimensioner. Det er indiskutabelt. Men lad os se tilbage på vores nuværende form:

Roma-Genoa 3-2
Juve-Roma 0-1
Roma-Sassuolo 3-1
Parma-Roma 0-2
Roma-Entella 4-0
Roma-Torino 3-2
Atalanta-Roma 3-3
Fiorentina-Roma 7-1

Jeg synes tværtimod vi er på rette vej. En sejr i weekenden og vi ligger igen til at komme med i CL.
Måske jeg er alt for optimistisk, men vores hold ser klart bedre ud end for 3 måneder siden. Jeg tror vi kommer til at se godt ud her i foråret, trods forsvarets mangel på kvalitet. Lad Coppa-kampen blive en engangsnedsmeltning og lad os komme videre og rejse os igen!


asroma87
790 indlæg.
d. 31. januar 2019

Hahaha nå ja havde helt glemt Santon!

Shit vi har mange middelmådige spillere...


Crap_Bag
630 indlæg.
d. 31. januar 2019

Det er du ikke #AndersRoma. Som jeg også nævnte i kamp-tråden igår, så mener jeg at han har lavet flere rigtigt gode handler!

Det tror jeg også at de fleste er klar over, men et resultat som det igår vil uundgåeligt sætte sindende i kog og så bliver der delt et par flade ud. Med de midler han har/har haft til rådighed, så kan vi ikke forlange meget mere(ikke for at forsvare 7-1 nederlaget, naturligvis). Omvendt, havde han haft flere penge, så havde vi også haft en stærkere trup. Well well well, det sir sig selv..

Man kan så altid spørge sig selv, om ikke vi skulle have fokuseret mere på defensiven? Set i bagklogskabens lys, så "jo naturligvis"!? Men vi skal lige huske på hér, at det er det nøjagtigt samme forsvar, som sidste år lukkede næstfærrest mål ind i serie a. Derudover blev det også til en fin CHL-semifinale, også godt hjulpet på vej af selvsamme forsvar..

Den éneste forskel er målmandsposten. Her tog man nok lidt et sats, ved at gå med Olsen, som ellers startede sæsonen fornuftigt? Men igen, hvor skal pengene komme fra? Skulle vi have hentet en Alfa Romero i United eller noget lignende, så ville løn budgettet nok ikke have rakt. Man kan så bare ærgre sig endnu mere over Pastore handlen, men hvor mange havde regnet med, at Zaniolo havde spillet så stor en rolle i denne sæson, at Pastore ville blive overflødig/til besvær?

[Rettet af: Crap_Bag - 31/01/2019 - 21:47]


JonasS
21 indlæg.
d. 31. januar 2019

Lækkert vinter-transfer vindue. Ingen CB ind, og one man down, og eneste alternativ til sløje Kolarøv. Hvis ledelsen gerne vil skabe endnu mere vrede hos deres fans, så skal de da have ros for det stykke arbejde.

Isoleret set, er det fedt LuPe får nogle kamp-minutter i benene, nu man alligevel ikke gider bruge ham.


C. Panucci
12 indlæg.
d. 01. februar 2019

Jeg har fuld tillid til Monchi og jeg har stadigvæk tillid til EdF - vi kan jo ikke få en bedre træner lig enu. Og ærlig talt, så har han jo altså ikke gjort det dårligt, hvis vi ser lidt på slutresultaterne.

Monchi og resten af klubben har is nok i maven (godt nok overblik over Primaveraspillerne) til, at undlade at betale overpriser for evt spillere i vintertransfervinduets sidste dage. Det er køligt - og forhåbentlig rigtigt.

Når jeg kigger på de øvrige hold, der kæmper om top4placeringerne, så tror jeg stadig på det. Inter falder sammen - lige som de plejer og vi er stærkere end både Lazio, Milan og Atalanta set over en halvsæson, det er jeg helt sikker på. Især hvis vi kan holde truppen skadesfri.

Det er super godt, at LuPe kommer ud og, forhåbentlig, får noget fast spilletid. Måske er det endda et led i en Barella-handel og en grund til, at vi ikke gik fuldt ind på Barrios. Nu er der ro på truppen indtil sommer. Kolarov, Dzeko, Defrel, Fazio, Peres, Marcano skal muligvis nok sendes videre. At kunne bytte dem med Barella, Mancini, muligvis en Alberto Moreno (fri), som Monchi selv har været med til at skabe og som stadig besidder udviklingspotentiale synes jeg faktisk der er okay udsigter til, lige pt. Ja, så mangler vi en frontangriber til at sparre med Schick - Jeg håber på en rutineret makker, men med Schick som førsteangriber.

Defrel som løftestang i Mancini-handlen, 2-årig Pellegrini-lån (Og måske en Bruno Peres?) som løftestang for Barella. Dzeko til PM eller Kina. Kolarov til Atletico eller lign. Marcano må kunne byttes til noget talent et sted :) - Og så kan vi ellers - forhåbentlig beholde stammen på holdet. Der hvor jeg ser, at vi for alvor risikerer at skulle sende penge afsted, er hvis klubben mister troen på Olsens potentiale. Jeg synes, generelt set, han har været overraskende stabil, men dog med et uhyggeligt lavt bundniveau. Han minder mig lidt om Doni eller Pellizzoli.


asroma87
790 indlæg.
d. 01. februar 2019

Husk vi skal købe erstatninger for Under, Manolas og måske også Lorenzo Pellegrini til sommer! Og måske endda også Zaniolo, hvis en klub byder nok.

Hvis en spiller stiger kraftigt i værdi sælger Monchi dem nemlig. Sådan er hans transfer politik jo. Han hæver gruppens gennemsnitlige niveau og pris men stikker en spillers pris helt af sælger han dem.

Så til sommer skal der bygges et halvt hold op igen, ligesom alle de andre år


C. Panucci
12 indlæg.
d. 03. februar 2019

asroma87, du er da nok den mest pessimistiske fan jeg længe har mødt...
Hvis Monchi gerne ville blive ved med kun at finde udviklingstalenter med salgspotentiale, så var han da blevet i Sevilla. Han ville gerne have en ny type udfordring. En stort projekt, hvor han kunne starte som han er og udvikle sig selv i takt med klubben. Nu er er ved at være kommet styr på klubbens finanser. Det har taget ti år at komme hertil, så giv lige klubben lidt mere end en 1/2-sæson til at tage næste skridt. Vi har en dygtig træner. Vi har en dygtig trup. Vi har et professionelt set-up. Vi har en god talentafdeling. Forhåbentlig påbegynder vi i 2019 byggeriet af vores eget stadion. Det går fremad. Jeg har intet ønske om, at blive overtaget af en Saudisk prins med Legoland-drømme, som køber et hold helt udefra - sikkert også uden for Italien. Vi har altså en ledelse, som vil begynde at satse på italienske spillere. Det har vi hungret efter siden amerikanerne overtog. Jeg ser med stor spænding frem mod næste sæson. Jeg tror på 4. pladsen - faktisk også på 3. pladsen. O så går vi et meget spændende transfervindue i møde.4

asroma87
790 indlæg.
d. 03. februar 2019

Jeg synes ikke jeg er pessimistisk

Jeg er derimod bare realistisk

Når stadionet er blevet bygget og vi har spillet der i 2-3 sæsoner, så kan vi tillade os at afvise bud på vores stjerne spillere men ikke før

Bare vent og se! Jeg ville hellere end gerne have beholdt Emerson, Rudiger, Salah, Alisson, Strootman, Radja osv osv osv men det er klubben bare ikke stærk nok til rent økonomisk åbenbart

Vi har fandme ikke engang penge til at leje nogle spillere her i vinter transfer vinduet, så tro da ikke 2 sek at klubben ikke vil sælge ud til sommer igen

Når vi kan sælge Alisson, Radja og Strootman i et transfer vindue kan Under, Manolas og Pellegrini da også sælges! Sådan er Monchis transfer politik jo, det er ikke mig som vil have det sådan. Jeg hader Monchi men han er tydeligvis blevet ansat til at få nogle penge i kassen så stadionet kan bygges.

Og et stort spørgsmål tegn som stadig hænger over os alle, er det forbandede stadion. Jeg håber selv byggeriet starter i år men intet er officielt meldt ud og der er hele tiden pump på vejen. Men lad os håbe det lykkes


AndersRoma
831 indlæg.
d. 03. februar 2019

asroma87
I sommer hentede Roma 150mil€ på transfer. Stortset kun fra salg af Strootman, Alisson, Nianggolan og Skorupski.

Vi handlede for 130mil€ og hentede Zaniolo, Kluivert, Pastore, Nzonzi, Cristante, Schick, Coric, Santon, Olsen, Mirante og Defrel som er lånt ud til Doria.

Ville du helst have beholdt de 4 eller købt 11 spillere + få en profit på 20mil€?
Synes det åbenlyst at klubben og Monchi har truffet de beslutninger som giver mest mening for fremtidig succes og profit.

Mht. det nye stadion er det roms kommune som bremser det, og selvfølgelig ikke klubben.. Klubben skal have det stadion, for at vi kan få en topklub's økonomi.3

mexes
1753 indlæg.
d. 04. februar 2019

Jeg har lidt set og tolket sommerens transfervindue som "her starter projekt Monchi". Mange ud og mange ind.
Nu har vi grundstammen, som vi vil arbejde og handle ud fra. Derfor kommer vi ikke til at se halv så mange ændringer i de mange kommende vinduer. Hvis vi skulle tage ordene fra i sommers for gode vare, så var vi jo heller aldrig nød til at sælge nogen, men eks. Alisson var et for godt bud til at sige nej, Radja kunne vi lave en fantom handel på ved at sælge en færdig(?) Nainggolan og få en sand diamant ind, mens Strootman i høj grad lignede, at det var ham selv, som ønskede nye græsgange. Alt i alt, så stod vi tilbage med en trup, som nu kan blive mere eller mindre finpudset de næste mange transfervindue. Så vil vi nok sælge en spiller i ny og næ, da buddene bliver for gode til at sige nej. Men jeg tror helt sikkert på at vi IKKE kommer til at sælge 2-3 profiler hver sommer.

Men Stadio Della Roma bliver på alle måder afgørende for hvordan vores økonomi og strategier kommer til at blive.


Seneste Forum Posts

Sæson 2019/20
169 1


Transfers 2019
551 0


Strive / TV næste sæson?
31 0


Parma Roma
0


Billetter
19 0


årtiets hold.
0


Verona - Roma
0


Roma - Napoli
23 1


Det nye stadion
43 0


Dplay
0


Kontakt | Copyright 2003-2020 | Credits | Retningslinier | Roma Club Danimarca