Login
Glemt password Opret bruger

Transfer 2018: Vinter —> Sommer 2018

Kategori: Generelt


Lamela
1793 indlæg.
d. 05/01/18 20:01

Buon anno a tutti!!

Roma er i spilmæssig krise for tiden, hvor det især offensiven, der hænger. Rekord indkøbet Schick er småt ved at komme tilbage i omdrejninger.
Monchi har ikke lovet eller sagt ret om nogle nyankomne.

Men der florere naturligvis altid rygter i pressen.

Jeg ridser lige de mest spændende navne op.

Ind:
Alex Vidal Barcelona (Leje + option)
Matteo Darmian Man United (Leje + option)
Lichtsteiner (WTF?)

Milan Badelj Fiorentina (Køb / Bosman)

Matteo Politano Sassuolo (Tilbage køb)
Theo Walcott Arsenal (Leje)
Riyad Mahrez ......

Ud:

Alisson Becker Liverpool (Køb)
Emerson Palmieri (Juventus)
Bruno Peres Benfica (Leje + option)
Radja Nainggolan øhmmm Guangzhou (Køb)
Lorenzo Pellegrini PSG & Juventus (25 mil klausul)
Cengiz Ünder X Lån

Som sagt, der er nok med rygter. Walcott, Badelj & Peres er nok de rygter, der kommer tættest på.


1


De Rossi
37 indlæg.
d. 05. januar 2018

Bliver mere og mere hooked på idéen om Walcott. Måske er Serie A bare mere ham? Sporene skræmmer dog lidt, men han er vel ikke så afdanket som cAshley Cole var. Pellegrini klausulen er irriterende og stupid. Mahrez burde få endnu mere ud af sit talent i Serie A faktisk. Badelj betyder måske Strootman ud? Han er mere defensiv, men den centrale midtbane bliver vel "endnu" mere overbefolket hvis Badelj kommer uden nogen ryger ud og Strottmans løn er høj. Lichtsteiner, åh nej. Vidal eller Darmian, ja tak! Og tilføjer igen: Tror stadig på Schick, men som angriber. Så bænken kalder Dzeko, det vil også tænde ham ;-) Og ellers en duo fremme, tak. Godt nytår!


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 05. januar 2018

Gå all in på federico Chiesa. Fantastisk talent men han er dyr.


Lamela
1793 indlæg.
d. 05. januar 2018

Jeg tror ikke, der er køber til Stroot i denne vindue, så han ryger nok ingen steder.

Endvidere så bliver tegnedrengen nok hellere ikke hevet frem. Maks. nogle låne aftaler.

Desuden, er Badelj en 6’er. Så det er mere DDR, han vil stjæle pladsen fra end Strootman. Hvis EDF fastholder sin 4-3-3 formation, så foretrækker jeg at se Pelle på 3-mands midtbanen end Stroot. Måske kan Stroot omstilles til en 6’er. Han duer bare ikke i den rolle nu.

Theo Walcott skal være så velkommen, han har et VM han skal spille sig til. Det kræver spilletid og maks. præstation i hver kamp. Måske kan nye omgivelser hjælpe lidt på det.

Thorsen:

Den er jeg med på. Han bliver alle penge værd

[Rettet af: Lamela - 05/01/2018 - 22:56]


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 05. januar 2018

Chiesa er fremtidens helt store profil på gli azurri


C. Panucci
12 indlæg.
d. 07. januar 2018

Med Coutinho til Barcelona må der være et stk Gerard Delefou i overskud i Catalonien. Ham - eller mit foretrukne valg - Matteo Politano vil være en kærkommen tilføjelse til holdet. Bruno Peres til Benfica og Matteo Darmian ind, så er jeg faktisk ganske fortrøstningsfuld.1

Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 07. januar 2018

Savner stadig en 10'er på holdet...
ved ikke hvem men det er det vi savner mest i mine øjne. Vi har rigeligt med defensive midtbanespillere


mexes
1753 indlæg.
d. 08. januar 2018

En brasiliansk journalist hævder, at Alisson kan være på vej til Liverpool. Forhåbentlig og nok bare en and. Han er pt den sidste i truppen, som jeg ser solgt. Helt klart en fremtidens mand!

Ren hypotetisk, hvad burde vi forlange for ham? Ederson kostede City 40 mio €. Jeg tænker i omegn af det samme.


Skytt0
1151 indlæg.
d. 08. januar 2018

Deulofeu er angiveligt på vej væk fra Barca. Er det ikke nu vi skal slå til?


De Rossi
37 indlæg.
d. 08. januar 2018

Indrømmet, ikke set mange kampe med Deulofeu, men er han så god? Synes han virker lidt overvurderet. Han vil vel koste ca. 150 millioner kr.? Politano have været så meget bedre at hente hjem fra Sassuolo end Defrel. Hvis der kan cashes ind på Ederson så gør Monchi det. Så ham ellers også gerne blive. En mystisk handel, i øvrigt, da han skiftede, at betale så (forholdsvis) meget for ham, også lade ham sidde så længe på bænken. Ved godt at Szczesny var god, men en sjov prioritering at have så dyr og god en målmand så længe på bænken. Nu står han endelig og lad ham blive i Romas mål!

[Rettet af: De Rossi - 08/01/2018 - 11:25]


DajeRoma
0 indlæg.
d. 08. januar 2018

I mine øjne er det helt store problem formationen. Sidste sæson scorede vi 90 mål, takket være Spalletti's 4-2-3-1 formation, hvor Nainggolan var rykket op på den offensive midtbane. Det gav jo et meget bedre flow i spillet og ikke mindst flere chancer og mål. Nainggolan blev også kåret til årets spiller, pga den flotte præstation på den offensive midt. Gud hvor jeg savner det.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 08. januar 2018

Strootman rygtes til Liverpool. Der kan vi godt sætte prisen op ift de netop har solgt Coutinho for 1.2 milliarder.
Strootman bliver ikke den klassesoiller han var inden de 2 alvorlige skader.
Ninja og Pellegrini rygtes også til Premier league. Sidstnævnte har en latterlig klausul på blot 24 mill euro. Sløjt.


Lamela
1793 indlæg.
d. 08. januar 2018

Stroot har en klausul på 45. Så Liverpool kan bare matche den. Pellegrini skal lave den kontrakt om. Den klausul på 24 er for latterlig.


De Rossi
37 indlæg.
d. 09. januar 2018

Det overrasker virkeligt at en så snu transferræv som Monchi har accepteret eller ikke fået ændret den klausul i Pellegrinis kontrakt. Så lstterligt hvis denne fine romer skifter og ekstra latterligt for det beløb. Han burde blive en lokal stjerne i Roma.


Lamela
1793 indlæg.
d. 09. januar 2018

Hans indkøb af Karsdorp og & Moreno ødelagde nok vores vindue, da de kom før 30.juni. Hvilket jeg tror er grunden til, Paredes røg afsted og de svære forhandlinger i pellegrini handlen. Suk.


De Rossi
37 indlæg.
d. 09. januar 2018

God pointe Lamela, bestemt ikke utænkeligt. Hælder mest til at Paredes blev "ofret" set i forhold til at Pellegrini heldigvis "skulle" ind og midtbanen så ville blive overbefolket både antalsmæssigt og lønmæssigt. Havde hellere solgt Strootman, men der skal også være købere og en pris der hiver de penge ind der åbenbart manglede selvfølgelig. Og ja, suk. Tåbeligt.


Lamela
1793 indlæg.
d. 09. januar 2018

Som han spiller nu, kan vi sagens undværre Strootman, men hvis EDF af en eller anden åbenbaring får ændret til en 2-mands midtbane, så vil Strootman være en konge på den midtbane. Ligenu er han bare begrænset ad h. til, hvilket ikke klæder ham.

Endnu engang viser Allegri bare sin kæmpe potentiale, når han stiller holdet med de spillere, der er til rådighed. Og så har han altid sin basis opstilling 3-5-2 når tingene ikke fungere. Det er folk som ham EDF skal lære fra, i stedet for at være ligesom Zeaman, Morten Olsen og Garcia, der kun havde et udgangspunkt.

[Rettet af: Lamela - 09/01/2018 - 22:33]


DajeRoma
0 indlæg.
d. 10. januar 2018

Som det ser ud lige nu (ifølge medierne) vil Pellegrini ikke forlade klubben. Dernæst er Monchi på nuværende tidspunkt i gang med at forhandle med Manchester United om et muligvis lån af Matteo Darmian. Derudover har De Francesco for nyligt udtalt at han vil fortsætte med sin 4-3-3 formation.. hvilket jeg er meget skeptisk over for....


Skytt0
1151 indlæg.
d. 11. januar 2018

Godt nok ikke meget respons, da jeg postede tidligere. Men jeg synes det er en skam, at man ser igennem fingrene med, at Napoli er igang med at signe Deulofeu for sølle 15-16 mio. Euro. Jeg frygter og tror han bliver god for dem, og vi vil ærgre os om et års tid, at vi ikke signede ham. Han kommer nok op i omegnen af 40-50 mio næste sæson, og så kan Napoli klappe i deres hænder, og fryde sig over et potentielt godt salg til en storklub.
Hvor er det ærgerligt, at Roma ikke er villige til at se samme veje som andre klubber, og kun købe lige ved og næsten spillere, som ikke bliver bedre, end de er i Roma!


asroma87
790 indlæg.
d. 11. januar 2018

Jeg tror ikke der er nogen penge tilbage? Især ikke med vores rekord køb Schick in mente.

Og plus alle de andre dårlige spillere vi har købt - minus Kolarov.

Men du har ret... Deulofeu kunne sagtens spille den HW hvor vi i den grad mangler en stjerne spiller efter vi solgte Salah for en slik


DajeRoma
0 indlæg.
d. 11. januar 2018

Vi burde have penge tilbage. Salah, Rüdiger og Paredes var en kæmpe sum penge. Men føler ikke Deulofeu er den rette til Roma. Han var på lån i Milan og Everton hvor han heller aldrig slog igennem. Jeg tror på Schick og håber han kan overraske i den sidste halvdel af sæsonen. Vi mangler dog stadig bredte på nogen enkelte positioner.
Nyt i transferverden:
- OFFICIELT Cagliari låner castan frem til sommer
- Galatasaray er nu også inde i kampen om Bruno Peres, men de skal punge ud med omkring €12m.
- Marseille prøver også på Strootman nu, han kunne måske blive genforenet med sin gamle coach Rudi Garcia?
- Crystal Palace skulle også være intereseret i Skorupski, men Roma vil have omkring €9m - €10m for ham.

[Rettet af: DajeRoma - 11/01/2018 - 18:59]


Lamela
1793 indlæg.
d. 12. januar 2018

Pallotta skulle være uenig med EDF i, over Roma ikke er faldet i niveau hen over December. Han kommer os ind på det, somm jeg frygtede vil blive en sove pude, nemlig at det nuværende hold blev nr. 1 i CHL og slog Chelsea, så han kan ikke se, at Roma kræver forstærkninger.


Monchi har sagt, at Roma skal sælge før, der kan købes ind. Det forstår jeg ikke, Roma burde have små 20-25 mio euro tilbage fra sommerens vindue.

FI.net melder Roma, prøver at fornye kontrakten med Pellegrini, for at få klausulen op.

Castan på sendt på leje aftale i Cagliari, samt Bruno Peres afgang ser svært ud. Roma vil have en obligation på 12 mio euro. Som ingen rigtig vil betale.

[Rettet af: Lamela - 12/01/2018 - 19:08]


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 13. januar 2018

Real Madrid, PSG og Liverpool meldes interesseret i Allisson....
håber sgu ikke vi sælger. Han har været en super afløser for Szeszny.

Køb nu den HW !!


Lamela
1793 indlæg.
d. 14. januar 2018

Deulofeu handlen er faldet til jorden mellem Napoli og Barca. Barca vil have tvunget købs option med i lejen på 25-30 euro. Hvilket ikke vil lege med på. Nu snakker han Inter måske med Barca om Deulofeu & Rafinha. Men, de har ligesom os ingen penge, de skal sælge før de kan købe.

[Rettet af: Lamela - 14/01/2018 - 10:51]


mexes
1753 indlæg.
d. 15. januar 2018

Ifølge football-Italia net er Nainggolan tæt på at skifte til kinesiske Guangzhou Evergrande for €50m !


asroma87
790 indlæg.
d. 15. januar 2018

https://mobil.bold.dk/snak/traad/4920156/1

Så det nu Monchi


Montella9
195 indlæg.
d. 15. januar 2018

Hvis han forlader os, ville ikke engang Gandalf kunne redde os.1

Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 15. januar 2018

Ja lad os sælge vores bedste spiller
Lyder særdeles fornuftigt


Lamela
1793 indlæg.
d. 15. januar 2018

Er det så skidt en deal med Ninja? Han kan spille i Roma frem til sommer. Han bliver næppe den spiller, han har været de sidste 2 år. Med hans vaner & spillestil, så er der maks. 1-2 år i ham. Spørgsmålet er så om, de 1-2 år er 50 mio euro værd.


Montella9
195 indlæg.
d. 15. januar 2018

Ja men kommer vi i Chl uden ham næste år? Og de penge vil vi heller ikke undvære.
Roma vinder aldrig hvis de bliver ved med at sælge de bedst spillere for at tjene penge.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 15. januar 2018

Naingollan er helt klart min favorit spiller på dagens Roma hold og det vil være en katastrofe i mine øjne at sælge ham.
Sælg Strootman hvis vi absolut skal sælge en af de centrale midtbanespillere!!
Naingollan er vores MOM i næsten alle kampene.1

mexes
1753 indlæg.
d. 15. januar 2018

Overall ønsker jeg ikke at sælge ham. Men ser dog nogle plusser ved dette rygte:
- Han skippes ikke til en konkurrent
- Høj pris. Gør det muligt at få ny kvalitet ind her i Januar
- Hans alder.

Men selvfølgelig, så skal han da helst blive.


napstah
136 indlæg.
d. 15. januar 2018

Tror simpelthen ikke på at Ninja smutter til Kina... Må være en kæmpe and det der.


Lamela
1793 indlæg.
d. 16. januar 2018

Ansasport satte rygterne igsng, Roma har afvist den.


Skytt0
1151 indlæg.
d. 16. januar 2018

Det vil da indiskutabelt være intet mindre end katastrofalt, hvis Nainggolan ryger (lige gyldig om det er til Real, United, Bayern, PSG, Kina, Qataer, osv.). Han skal da for hver en pris blive i Roma. Han er langt fra færdig... Ikke nemt at performe når man bliver brugt forkert (det er også set med andre spillere i Roma, alt for mange bliver fejlplaceret). Hvis vi sælger ham, er det en falliterklæring af de helt store, og så er vi tilbage til sæson 10/11. Vi har allerede solgt profiler som Lamela, Marquinhos, Salah, Benatia... Spillere som disse kan simpelthen ikke forlade Roma, hvis vi vil noget seriøst ift. mesterskab og CHL, og derfor skal Nainggolan ingen steder!

Og da slet ikke for 50 mio!!!

[Rettet af: Skytt0 - 16/01/2018 - 14:37]


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 16. januar 2018

Inter og Napoli opruster..
Hvad gør Roma? Sælger....


Lamela
1793 indlæg.
d. 16. januar 2018

Det er super dumt, hvis Roma skulle have købt & solgt en spiller, så skulle det være sket i pausen. Nu kan det sku være ligemeget, når ligaen starter op igen.

Man bliver så træt, på den anden side, så virker det os bare en anelse dumt, at være så træt af Roma pga. hvad der sker i klubben nu. For en måned siden, jublede vi over en vanvittig god start på sæsonen og nr. 1 i en svær chl gruppe osv. Nu står man en følelse af en sæsonen allerede er gone.

[Rettet af: Lamela - 16/01/2018 - 22:20]


asroma87
790 indlæg.
d. 17. januar 2018

Nu er der også vedvarende rygter om et salg af Emerson...

Nøj hvor er jeg træt af alle de rygter om spillere vi vil sælge osv.

Radja til Kina er der også stadig rygter om.

Hvorfor er der kun rygter om spiller salg og ikke om potentielle spiller køb!!!


DajeRoma
0 indlæg.
d. 17. januar 2018

Ja, Emerson skulle angiveligt være på vej mod PL eller Juve for omegnen af 20 millioner pund, hvilket jeg slet ikke synes er nok med de priser der forekommer i dag.
Dernæst går der rygter på at Guilherme Siqueira skulle afløse Emerson??? Mit eneste spørgsmål er: Hvorfor dog købe ham? Han har pt ingen klub, han er 31 år, kan slet ikke se hvad han skulle bruges til... Skuffende i mine øjne


De Rossi
37 indlæg.
d. 17. januar 2018

Lamela: På en måde enig mht. trænere du nævnte længere oppe og fastlåst taktik osv. osv. Hehe, det er vel lidt et spørgsmål om en praktisk tilgang til tingene eller en mere ideologisk tilgang? Begge har fordele og ulemper selvfølgelig. Men i Romas nuværende situationen ville en mere praktisk tilgang af Di Francesco være højt på ønskelisten. Zeman, Olsen osv. er meget ideologiske. Det kan have fordele f.eks. på lang sigt. Allegri osv. mere praktiske, som du nævner. Også er der dem som er begge dele. Men dem der er det har som regel også bedre forudsætninger (oliepenge eller lignende) for at være det end Roma. Og/eller også er der bare tale om de få trænergenier ;-) Forstår heller ikke midtbane-problematikken under Di Francesco. Han må kigge på hvad der er til rådighed og gøre plads til så meget kvalitet som muligt fremfor at gøre systemet/talkombinationen hellig. Giv spillerne de roller der passer dem bedst. Midtbanen er uhyggelig stærk, det har de spillere vist før. Det niveau skal frem igen så kan sæsonen stadig blive rigtig sjov.

Utroligt hvis der ikke er penge, når de salg er foretaget. Skuffende. Forstår også godt følelsen af at sæsonen nærmest er ovre. Men der er MEGET at spille for. Med nyt stadion osv. er CL endnu vigtigere. Og lige nu ligger Lazio på den plads, utroligt vigtigt de ikke tager den. Og man ved jo aldrig hvad der kan ske i knald-eller-fald-kampe heller ;-)


De Rossi
37 indlæg.
d. 17. januar 2018

Heller ikke afvisende overfor et salg af den bedste spiller (selvom det virker paradoksalt) men fordelen ved et salg af vores yndlings Ninja, er nævnt af flere, men selvfølgelig: Beholder ham helst. Måske disse evt. salg (Strootman også?) plus åbenbart et par stykker mere, enten er for at gøre plads til Di Francescos stil? Lade ham forme truppen til det system han vil spille efter? Så det passer ebdre sammen? Men det er risikabelt. INgen garanti for at nye spillere kan hentes med samme niveau som Ninja og Strootman har vist. Og stadig spørgsmålsten ved Di Francesco på det højere niveau Roma er end Sassuolo. Udover at der selvfølgelig bare laves penge, som så forsvinder hvorhen? Det er en gåde at der skal sælges i dette vindue for at købe, med de salg der blev lavet.

I øvrigt: Mht. trænere: Monchi er vel ikke en der i Sevilla var en tilhænger af en ideologisk træner type? Følger ikke Sevilla, men fik det indtryk at de ikke SKULLE spille 4-3-3 f.eks. og at de købte og solgt sig dygtigt frem, også tilpassede lidt spillestil derefter?


De Rossi
37 indlæg.
d. 17. januar 2018

Hov, glemte lige Deulofeu, til de priser der tales om og med den situation at der bizart nok åbenbart skal sælges før der kan købes så nej tak herfra. Talentfuld er han, men store spørgsmålstegn ved ham. Hellere Lucas Moura, også dyr, men mindre i tvivl om at han med fast spilletid og tillid kunne blive en stjerne. Men Monchi må vise sin magi og finde noget billigere som samtidig er bedre ;-)


DajeRoma
0 indlæg.
d. 17. januar 2018

Perotti kom ikke til træning i dag, på grund af en muskelskade - Håber han er klar til på søndag, ellers er det måske på tide at prøve noget nyt op front? :)


asroma87
790 indlæg.
d. 17. januar 2018

Det tror jeg ikke kommer til at ske! EDF stiller med sin sædvanlige 4-3-3. Nu hvor Perotti er skadet bliver det nok Sharawy-Dzeko-Gerson og kampen ender 1-1.

EDF har jo udtalt at han ikke vil skifte formation...

Emerson tæt på Chelsea forresten - pris 20-25 mio euro. Hvad tænker vi dog på?? Han har potentialet til at blive Italiens landsholds back de næste 6-8 år. Inden han blev skadet var han top 3, hvis ikke den bedste VB i ligaen. Lorte Monchi er igang med at ødelægge holdet fuldstændigt


Lamela
1793 indlæg.
d. 17. januar 2018

På trods af Roma sælger profiler år efter år. Så er klubben forsat elendig til at få de høje priser for dem. Det er fu King PRL klubber. De skal bare op med kassen.

Og, så sælger man ikke en talent, der allerede har bevist sig på det højeste niveau. Lad ham være i lære under Kolarov i resten af sæsonen.


DajeRoma
0 indlæg.
d. 17. januar 2018

I følge spanske og italienske medier har Monchi kigget nærmere på Fabián Ruiz fra Real Betis. 21-årige midtbane fra eget akademi, som også er jagtet af blandt andet Barcelona og Tottenham. Han har en frikøbsklausul på €15m


asroma87
790 indlæg.
d. 18. januar 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-115803&menu=news-all


mexes
1753 indlæg.
d. 18. januar 2018

Kommer lige med endnu en and.

Sky Sport journalisten, Di Marzio, skriver, at Chelsea skulle være ude efter både Dzeko og Emerso og forhandlingerne skulle være 'on-going'.
Chelsea skulle have budt €50m + Batshuayi som lån. Roma skulle efterfølgende ønske €15m mere.

Er jeg den eneste der tænker, at det er en alt for god pris alene uden de €15m ekstra? Jeg solgte gerne de to for 50m - ennda med en erstatning for Dzeko i Batshuayi.


DajeRoma
0 indlæg.
d. 19. januar 2018

100 procent! Send endelig ham afsted for den sum penge. Dernæst er Batshuayi en yderst god og interessant spiller

[Rettet af: DajeRoma - 19/01/2018 - 09:24]


59971Cools
471 indlæg.
d. 19. januar 2018

Enig i at det kan blive spændende, men nok desværre urealistisk...
Men Batshuayi vil være rigtig fin, men helst ikke på leje, så gerne det i så fald var med en fornuftig klausul.


asroma87
790 indlæg.
d. 19. januar 2018

Hvor er det dog trist hvis vi sælger Emerson... Italiens fremtidige VB!

Alle vores gode spillere er snart væk. Med de spillere klubben har solgt og måske sælger (Emerson handlen er trods alt ikke officiel endnu) Så kunne jeg godt frygte et salg af Radja, Manolas, Fazio osv. til sommer.

Man beholder 32 årige Kolarov og sælger nok Emerson (23 år), der har så meget potentiale - Det er da dybt godnat.

Og så kun for 25 mio. euro - Sølle små 190 mio. kr. Det ender med at Chelsea har halvdelen af vores gamle forsvarskæde, købt for en slik, i forhold til andre transfers der bliver lavet nu til dags.

Man kan sammenligne det lidt med Luke Shaw - han har også været skadet og lige kommet tilbage. Han er så længere frem rent form mæssigt og kamp mæssigt end Emerson. Men hvis Chelsea skulle købe ham, ville han koste + 300 mio. kr.


DajeRoma
0 indlæg.
d. 19. januar 2018

Gode nyheder (synes jeg selv) hvis man lige skal tage fokus væk fra det sløje transfervindue. EDF sagde i dag på sit pressemøde, at han snart kunne ændre formationen til 4-2-3-1. Vi ved alle, at EDF elsker sin 4-3-3, men han har nu fået øjnene op for 4-2-3-1, og det kan være han allerede nu begynder at arbejde med den.


mexes
1753 indlæg.
d. 19. januar 2018

Hvis Chelsea vil bruge over 50m på en 32-årige Dzeko og Emerson, med et ødelagt knæ og med kun et halv-års præstationer på bagen, så er det altså med at slå til inden, at Chelsea vågne op fra dette vanvids rus.
Kolarov er vores klare første valg og kan holde et par år endnu. Dzekos præstationer i år bliver heller ikke svære at erstatte.

Men jeg kan rigitg godt lide dem begge to.


asromadk
3083 indlæg.
d. 19. januar 2018

Ante Coric tæt på at skrive med Roma. 12 mio EURO. Tiltrædelse til sommer.

Kreativ offensiv midtbanespillere - kunne være spændende, hvis han kunne hæve niveauet i Rom, hvor Pjanic aldrig er blevet erstattet.


Montella9
195 indlæg.
d. 19. januar 2018

Skidt hvis vi sælger Emerson. Kolarov er der ikke meget fremtid i.


mexes
1753 indlæg.
d. 19. januar 2018

Emerson til Chelsea lyder som en done Deal.
Angiveligt skulle vi arbejde på Darmian som erstatning.
Hvis dette blicer tilfældet så synes jeg det er godt. Vil hellere have Darmian end Emerson, som - hvem ved - aldrig kommer til at nå sit fulde potentiale qua sin knæskade ?


Montella9
195 indlæg.
d. 19. januar 2018

Darmian er ringe på venstre. Klart bedst på højre side


Lamela
1793 indlæg.
d. 20. januar 2018

Well, Dzeko er væk. Det lyder til Monchi & Co Casher 50 mil plus 10 mio euro i bonus for Bosnieren. Salget alene er super flot men timingen er elendig.

Tak for alt Dzeko. Vil huske dine mål mod. Chelsea, Wien og din 1.mål i Roma trøjen mod Juve.

Rome er ikke bygget på en dag, men kan sagten blive ødelagt på få dage.

Når, men så må vi håbe Badelj, Moura/anden kant kommer ind nu. SES, Perotti, Ünder & Florenzi er nok ikke kvalitet i.

Darmin kommer nok os nu, jeg må indrømme, jeg har aldrig set det store i ham.


[Rettet af: Lamela - 20/01/2018 - 00:54]


AS-Roma-Italien
1419 indlæg.
d. 20. januar 2018

Hvorfor smider vi ikke også Bruno Peres afsted nu hvor vi er i gang?

Jeg mener stadig vores træner er et stort spørgsmålstegn.
Hvis vi ikke ender i top 4 i år, bør da få fat på Ancelotti.

Derudover er det til maj måned 10 år siden at Roma sidst vandt et trofæ.

Det er simpelthen ikke godt nok. Synes faktisk det er uacceptabelt.

På den tid har Lazio vundet 2 Coppa Italia & 2 Super Cups.
Og det med et langt mindre budget end vores.


Lund
227 indlæg.
d. 20. januar 2018

Jeg kan ikke finde ud af, om Dzeko er en and. Hvis det virkelig passer, at Chelsea vil have ham, så skal han da bare afsted. Han har været en central del af det, der har været meget skidt siden oktober. Lad os skyde ham afsted, mens han stadig har værdi. Emerson er jeg mere lunken ved, om end jeg ikke synes, at han hører til i start XI lige nu. Darmain ville være en fin erstatning, som kan spille på begge sider. Sælg de to og lad os så kigge på Mahrez igen. Så ville det begynde at se giftigt ud. Shichk skal nok erstatte Dzeko. Manden har et åbentlyst talent - god højde og teknik. Det er et spørgsmål om tid, før han etablerer sig. Lad os lave generationsskiftet i front, hvis vi har muligheden for det.

[Rettet af: Lund - 20/01/2018 - 11:43]


De Rossi
37 indlæg.
d. 20. januar 2018

Synes også det er fint at sælge Dzeko. Tmingen er ikke den bedste, men han har lignet en der vil videre alligevel. De dovne perioder er længere. Emerson, som flere har været inde på er vel også ok at sælge. Men ja, skal love for der skiftes ud. Men det er vel Monchi stilen? Også massivt med køb og salg i Sevilla da han var der. Nærmest halve hold der blev solgt og købt fra sæson til sæson. Nu skal han stå sin prøve for første gang i Roma. Ville meget gerne have Batshuayi med på lån i den handel med Dzeko, med forkøbsret selvfølgelig. Han var impnerende i Marseille og ha r ikke fået mange chancer hos den blå olieklub. Tror slet ikke på at Mahrez skifter. Han bliver i PL og når det er PL-priser kan Roma ikke (eller ret mange andre) være med. Men med mange udskiftninger midt i en sæson sidder man også med fornemmelsen af at der gambles. På den anden side er det måske ikke så dumt som det ser ud til? Det hele virker til at være gået i stå. Dette kan måske ruske op i det hele så CL-pladsen sikres? Også begejstret for Schick og måske derfor ikke så skeptisk til et Dzeko salg.


Lamela
1793 indlæg.
d. 20. januar 2018

ASR-Italien

Når.. Roma ender på 2/3/4 pladsen igen næste år med Anchelotti, så skal han fyres og Roma skal dernæst hente Conte til klubben. Eller hvad?

Tro mig, jeg er ligeså frustreret som du er, hvis Roma bliver ved med at udskifte trænere hvert år, så kommer vi ikke langt... medmindre, klubben bliver købt af rige arabere, der smider mia. efter verdensstjerner.

Napoli har satset på Sarri som et long-term projekt, nu bærer det frugt.

Jeg er 100% sikker på, hvis Spaletti ikke var blevet tvunget ud af klubben (tak Ultras), så havde vi ligget klart nr. 1 nu, også uden Salah, Paredes & Rudiger. Schick havde passet perfekt i 2-mands angreb med Dzeko i 3-4-1-2 opstilling. Der var mekanismer, der fungerede, spillerne fandt hinanden i blinde, og så scorede vi tonsvis af mål.

Sket er sket, Edf&Monchi skal have tid (2-3 år) til at bygge deres hold op.


Glem Mahrez, jeg vil gerne have Quincy Promes til klubben. Knægten er vild.

[Rettet af: Lamela - 20/01/2018 - 14:27]


DajeRoma
0 indlæg.
d. 20. januar 2018

Monchi har på dagens pressemøde udtalt, er der slet ikke er tale om en svækkelse af holdet. Han sigter derimod efter at øge holdets kvalitet. Han sagde ikke direkte noget om Dzeko & Emerson's rygter på pressemødet, trods mediernes interesse.


Lamela
1793 indlæg.
d. 20. januar 2018

If concrete offers arrive, it will be my duty as director of sport to evaluate them, just as my proposals are evaluated when I contact other directors of sport. We are not sleeping. I have made three times as many calls as I received.

Fortrøstningsfuld....


asroma87
790 indlæg.
d. 20. januar 2018

Sagde Monchi ikke også at Rudiger ikke ville blive solgt... og 1-2 uger efter solgte han ham.

Jeg synes stadig Monchi er et fjols! Det er kun Kolarov der har været et godt køb. Resten har været mega dårlige og 2 af spillerne var skadet da han købte dem: Schick og Karsdorp.

Jeg tilgiver ham aldrig for at sælge Salah! Og så til den pris! Så fuck Monchi


C. Panucci
12 indlæg.
d. 20. januar 2018

Hvis der er hold i rygterne om Dzeko og Emerson, så tager jeg altså hatten af for klubben. Dzeko bliver snart 32 og er ikke just på toppen af sin karriere - profit på 15 mio Euro - flot! Emerson har haft en vanvittig god halvsæson (og en sjat) og har smækket korsbåndet - profit på 23 mio Euro - rigtig flot! Vi har Kolarov, Jesus og Pellerini (som er fremtiden).

Hvis vi henter Darmian så mener jeg vi er rigtig godt dækket ind på VB, selvom jeg dog forudser, at Darmian skal tage højebacken, så Florenzi kan skubbes længere frem ad banen og Schick kan få spidsangriberpladsen. Jeg er meget fortrøstningsfuld og optimistisk lige nu. Også for klubbens fremtid.


asroma87
790 indlæg.
d. 20. januar 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-115904&menu=news-all1

Lamela
1793 indlæg.
d. 21. januar 2018

Det lyder mere og mere som, der er noget om snakken med Dzeko & Chelsea. Bl.a. Videoen ved afgangen til Milano, hvor Totti joker DZeko omkring Chelsea.


asroma87
790 indlæg.
d. 22. januar 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-115981&menu=news-all

Så er det idag Emserson/Dzeko handlen måske går igennem


mexes
1753 indlæg.
d. 22. januar 2018

Jeg synes det er en win-win deal.
Når vi køber Emerson for ca. 2m og sælger ham for 25m - endda lige efter, at han er kommet tilbage fra en korsbåndskade, samt at vi køber Dzeko for 15m og sælger en 32-årig med en 100% fortjeneste på 30m, så er det sgu en flot handel. Det er ikke to spillere, som jeg som udgangspunkt bare ønskede, at vi solgte, men såfremt at pengene bruges på nyt blod, så er jeg ganske tilfreds med handel.

Men hvordan bruger vi så de penge? Mit drømme scenarie er, at vi henter Darmian og Mahrez. Ikke fordi, at jeg tror på at Mahrez nu bliver realistisk, men helt klart mit drømmeønske. Alternativt kunne det være Lucas Moura i stedet for Mahrez. Et frækt bud kunne være Malcolm fra Bordeaux, men ser helt klart hellere de to andre.
Vi skal vel også have en Dzeko erstatning ind. Schick kan vi for min skyld godt satse på som 1. angriber i resten af sæsonen, men selvfølgelig skal han have en at konkurrere med.


DajeRoma
0 indlæg.
d. 22. januar 2018

Billederne fra dagens træning kan nu ses på Romas officielle hjemmeside. Edin Dzeko var til stede, men jeg kunne ikke se Emerson på nogen af billederne. Måske han har fået en flybillet til London?


59971Cools
471 indlæg.
d. 22. januar 2018

Pis... Hellere omvendt.... ;)


DajeRoma
0 indlæg.
d. 22. januar 2018

Ja det er sandt. Men tror faktisk han ryger med. Det er kun få detaljer der mangler og Chelsea ser ud til at ville gå langt. Jeg håber på det.

I følge italienske medier har Roma taget kontakt til Deulofeu. Han kunne selvfølgelig godt passe ind på HW, men jeg er stadig skeptisk over for ham...


mexes
1753 indlæg.
d. 22. januar 2018

Der findes billeder Dzeko i lufthavnen med sin agent (tror jeg det er), så ligner også et snarligt farvel.

Jeg er også lidt skeptisk ift Deulofeu. Men der er rigtig mange andre klubber (Napoli, Inter og Milan) og fans som ønsker ham, så noget må han vel kunne ..


DajeRoma
0 indlæg.
d. 22. januar 2018

Ja det ligner et skifte for både Emerson og Dzeko. Conte skulle også ha' talt i telefon med Dzeko. - Hvis Monchi bruger pengene korrekt, så kan det blive virkelig godt!


Lund
227 indlæg.
d. 22. januar 2018

Et dobbelt-move ser dælme ud til at gå igennem. Tænk vi tjener på en snart 32 årig doven bosnier - flot! Emerson er også et fint salg, men mon ikke Chelsea nok skal tjene på ham på den lange bane. Jeg er yderst tilfreds med det her købmandskab med et væsentlig forbehold - at pengene bliver brugt på at forbedre truppen. Det betyder en ny HW og en back-up til Schick. Lad os få Batshauyi med så er back-up'en på plads, og så kan vi måske finde en billig back-up til Kolarov - gerne Darmian - som tilmed vil kunne rykke Peres længere ud. Og køb så en HW med kvalitet - det udelukker Deulofeu! Det vil simpelthen være så tørt - manden har jo aldrig slået til, hvad end det har heddet Everton, Milan eller Barcelona. Her er lidt bud, som jeg ville foretrække i stedet i prioriteret rækkefølge: Mahrez, Malcom, Pulisic, Gelson Martins, Promes, Pastore, Lucas, Berardi, Leon Bailey eller Inaki Williams.

Skulle der være penge i overskud så køb Hakim Ziyech!

[Rettet af: Lund - 22/01/2018 - 19:20]


asroma87
790 indlæg.
d. 22. januar 2018

Please please please køb Lucas Moura hvis Dzeko og Emerson sælges!


TheGladiator
7 indlæg.
d. 22. januar 2018

Wikipedia skriver dzeko spiller i Chelsea


Lund
227 indlæg.
d. 22. januar 2018

Please! Der står også, at han kom der til fra Man City. Begynd at brug den engelske i stedet.


DajeRoma
0 indlæg.
d. 22. januar 2018

TheGladiator, ved du godt alle kan gå ind og redigere i wikipedia? Vil ikke råde dig til at stole på dem, haha.


Montella9
195 indlæg.
d. 23. januar 2018

Hvad med at kigge på Chicharito?


asroma87
790 indlæg.
d. 23. januar 2018

Roma vil tilsyneladende ikke have Michy Bat... med i Dzeko/Emerson handlen

Det kunne tyde på at vi vil satse alt på Schick

Jeg syntes ellers det var en god ide.

Så kunne Schick og Michy kæmpe om pladsen! Eller vi kunne spille med 2 angribere


DajeRoma
0 indlæg.
d. 23. januar 2018

Der er muligvis et problem, som eksperter har forudset. Grunden til vi sælger kan skyldes Financial Fair Play. Vi har i modsætning til andre store klubber ingen sponsor på trøjen, og det har vi aldrig haft i tiden under Pallotta. Dernæst er han i gang med at bygge et nyt stadion, hvilket også har kæmpe betydning. Så salget af Dzeko og Emerson kan skylles FFP, hvilket er trist, men sandt. Vi har virkelig brug for en hovedsponsor.


asroma87
790 indlæg.
d. 23. januar 2018

Har Pallotta ikke udtalt at de er igang med at skaffe en trøje sponsor/ hoved sponsor


DajeRoma
0 indlæg.
d. 23. januar 2018

Joo, men problemet er at han ikke kan få en aftale i hus. Efter de har annonceret at Stadio Della Roma bliver en realitet, har han fået problemer med en sponsoraftale. Men håber virkelig der sker noget snart! Er virkelig vigtigt i forhold til køb af spillere.


mexes
1753 indlæg.
d. 23. januar 2018

Schick og Defrel kunne meget vel blive vores to angribere (måske Defrel er bedre centralt, som han spillede i sassoulo)
Men ifølge Monchi, så bliver truppen ikke svækket her i vinduet. Så hvis de sælges, så kommer der også noget ind.


DajeRoma
0 indlæg.
d. 23. januar 2018

EDF har på et pressemøde i dag, udtalt af Roma vil gå efter en Højre winger eller en angriber, hvis salget bliver aktuelt. Disse ord sagde han, som stammer fra Monchi's mund: "The future choices could come down to both a winger and one for the centre."


Sofus
1910 indlæg.
d. 23. januar 2018

Syntes virkelig vi skal købe en højre wing såfremt Dzeko bliver solgt (også MEGET gerne hvis han bliver). Schick er blevet købt for så mange penge og fortjener chancen, og jeg ser også et stort lys i ham. Så kan Defrel spille backup og forhåbentlig være bedre på sin vante position end på højrekanten.


asroma87
790 indlæg.
d. 24. januar 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-116071&menu=news-all

Så er den ifølge rygterne så godt som lukket med Dzeko/Emerson

Nogle andre rygter er Aleix Vidal til klubben, lån med option på 10 mio euro

Håber fandme vi også bruger pengene på Lucas Moura - Emery har udtalt at han godt kan se at finde en ny klub! Det ville for mig være drømme transferen til HW.

Moura, Vidal og Darmian ind
Dzeko, Emerson og Peres ud. Så er jeg tilfreds


DajeRoma
0 indlæg.
d. 24. januar 2018

Aleix Vidal's agent bekræfter forhandlinger med Roma. De vil tage alle bud seriøst og de vil overveje dem nøje! Kunne virkelig godt se ham i Roma. Han kan dække både HB/HW, kunne være fantastisk i mine øjne

Yannick Carrasco er også på rygtebørsen med Roma. Simeone har sagt go for at han kan forlade klubben og han vil selv afsted. Roma prøvede at få ham i 2015 og han kunne nemt komme her. I mine øjne er Carrasco meget bedre end Lucas Moura, deulofeu osv... Kunne være fedt!

[Rettet af: DajeRoma - 24/01/2018 - 12:00]


mexes
1753 indlæg.
d. 24. januar 2018

Hvad siger folk til Vidal som vores HB herinde?
Jeg tænker lidt samme problem som med Peres (ikke at han er på samme niveau) men at han mangler kvaliteter defensivt, og hans force mest er i det offensive spil.

Øvrigt er jeg helt enig med asroma87.
Darmian, Vidal og en kvalitets HW er mit drømmescenarie form vinduet her.1

Sofus
1910 indlæg.
d. 24. januar 2018

Lucas Moura eller Carrasco vil være for sindssygt, men jeg tror bare ikke Roma kan hente unge spillere ind af den kaliber.


De Rossi
37 indlæg.
d. 24. januar 2018

@Sofus: Hvorfor egentlig ikke? Hvis de spillede mere i Atleti og PSG så enig, men de er ikke i nærheden af andet end reserver. De er i en alder hvor de skal spille fast nu. Og der er VM ;-) Med de penge der kommer ind fra salg burde de da være realistiske? Meget mere end spiller fra Premier League som Mahrez f.eks. Forresten enig, begge ville være langt mere interessante end Deulofeu.

Synes Vidal var spændende i Sevilla, men har ikke spillet længe så fornuftigt med en låneaftale med købsoption.

Hvis det bliver Moura eller Carrasco ind sammen med Darmian og Vidal så er det helt i orden. Ville dog også gerne have en bedre backup/makker til til Schick og forstår ikke hvis det er Roma der har været afvisende overfor Michy Batshuayi i Dzeko-handlen.

[Rettet af: De Rossi - 24/01/2018 - 18:14]


De Rossi
37 indlæg.
d. 24. januar 2018

@DajeRoma: Forstår ikke helt det med at efter det nye stadion er annonceret er der kommet problemer med en sponsoraftale? Har du link eller kan du uddybe det? :-) Burde det ikke bare gøre Roma mere interessante? Med nyt stadion?

[Rettet af: De Rossi - 24/01/2018 - 18:17]


Lamela
1793 indlæg.
d. 24. januar 2018

Ang. Stadion:


Jeg ved ikke, hvor jeg læste det, men uenigheden skulle være ved værdiansættelsen af brandet Roma. Roma ser sig selv i samme pris kategori som Inter-Milan klubberne, hvor de gerne vil have 13-15 mio euro årligt for hovedsponsor aftalen, hvor Turkish Airlines bl.a. Ikke var villige til at give mere end 7-8 mio euro.


Transfer:

Roma uheldige helts mareridt ser ud til at forsætte. Den kære Juan Iturbe har nu fået sig en ACL (what else), hvilket gør han ikke når at kriterierne til hans klausul bliver excessed.1

[Rettet af: Lamela - 24/01/2018 - 18:32]


De Rossi
37 indlæg.
d. 24. januar 2018

Tak Lamela, havde ikke lige luret den, det giver god mening. Synes faktisk det er fedt, at der stilles høje krav. Selvom det koster lidt i starten og på kort sigt måske. Og fedt med trøjer uden sponsorlogoer ;-)

Mht. ny træner, kaos, Ancelotti osv. længere oppe. På en måde enig, det skal undgåes, at de store udskiftninger og omvæltninger fortsætter, men er i tvivl om Di Francesco er manden. Ancelotti og Roma vil være ret vildt. Og han har flere gange i sin karriere sagt, at han vil elske at vende hjem til Roma, hvor han jo spillede over 150 kampe. Det er en stor kapacitet at afvise. Spørgsmålet er selvfølgelig om han har toppet? Selvom han ikke er sååå gammel. Han vil nok også gerne træne Italiens landshold selvfølgelig.

God pointe med Napoli og Sarri, men spørgsmålet er om Di Francesco er så dygtig som Sarri? Eller kan blive det? Og kan han blive det i Roma? Må indrømme, at min tvivl er stor og kan faktisk ellers godt li' ham og siger bestemt ikke at han skal fyres her og nu. Bare meget i tvivl om Di Francesco er en "Sarri"/kan lave noget lignende som Sarri. Mit gæt er, at den næste "Sarri" er at finde hos aftenens modstander Sampdoria, deres træner Marco Giampaolo er jeg meget mere sikker på bliver en stor træner. Og hehe, i øvrigt som Sarri var han i Empoli.

[Rettet af: De Rossi - 24/01/2018 - 18:47]


DajeRoma
0 indlæg.
d. 25. januar 2018

As Roma skulle angiveligt være interreset i Celtic's Moussa Dembele. Fremragende 21-årig angriber, hvis i spørger mig. Kunne virkelig godt se ham i Roma.
Tottenham er ifølge en række medier også villig til at lade Lamela komme tilbage til Roma. Hvad siger i til det?1

[Rettet af: DajeRoma - 25/01/2018 - 17:51]


De Rossi
37 indlæg.
d. 25. januar 2018

Enig, Celtics Dembele er fremragende og ville gerne have ham til Roma, men vil blive overrasket hvis ikke han tager tilbage til England og Premier League, han var vist i Fulham i 1. division, inden Celtic og det var egentlig overraskende at Celtic købte ham dengang. Gættede på Premier League allerede der. Men den skal da prøves.

Lamela, de sælger vel næppe nu hvor han lige er kommet tilbage efter ca. 1 års skadespause, så mon ikke det vil være på lån? Så skal der en fair købsoption med, gider ikke han "spiller sig i form" for Roma i en halvsæson eller hel sæson, også tager tilbage til Tottenham.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 25. januar 2018

Football-Italia skriver det nu ser ud til at Dzeko og Emerson bliver i Roma
Vi skulle være interesseret i at bytte Defrel for Sansone i Villarreal
Jeg vil elske at se Lamela i Roma trøjen igen men er nervøs for hans skadeshistorik

[Rettet af: Tottithorsen - 25/01/2018 - 22:36]


Montella9
195 indlæg.
d. 26. januar 2018

Lamela kæmpe ja tak


Denner
432 indlæg.
d. 26. januar 2018

Lamela ville jeg også elske, og jeg er ret sikker på vi kommer til at se ham igen en dag ;)

Faktisk også et sats der er ok, selv med hans skades historik i mente!


Lamela
1793 indlæg.
d. 26. januar 2018

Jeg har opgivet mercato’en. Jeg kan ikke finde ud af, hvad der foregår i Roma. Romas karantæne vinduer virker som vand ved siden af dette.


mexes
1753 indlæg.
d. 27. januar 2018

Synes også, at vinduet er et stort kaos. Heller ikke hjulpet af problemerne på banen.
Jeg skriger på ingen måde efter, at Emerson-Dzeko handlen skal gå igennem. Det er to spillere, som jeg også gerne vil beholde, selvom prisen selvfølgelig havde været fremragende.

Alt andet lige, så håber jeg stadig, at vi får som min. en HB ind. Vidal lyder som den eneste klubben arbejder på. Mest af alt, så så jeg gerne en HW ind - selvom jeg på ingen måde tror det kommer til at ske.

Lamela vil jeg også elske, men med hans skadehistorik i mente, så synes jeg ikke det er det rigtige sats på nuværende tidspunkt. Så skulle det være et dry loan og evt. med en option i aftalen.


mexes
1753 indlæg.
d. 27. januar 2018

Sky sport skriver angiveligt idag, at Chelsea skulle være klar på at møde Romas krav på 26m £, men sådan som jeg forstår det, så er problemet, at Chelsea kun vil give ham 1,5 år, mens Dzeko (Selvfølgelig) vil have en længere kontrakt.


Lund
227 indlæg.
d. 28. januar 2018

Forstår simpelthen ikke folk, der ikke ville takke ja og neje pænt, hvis nogen ønskede at betale 30 millioner euro for Dzeko. Endnu en kamp hvor han simpelthen bare ikke er tilstede. Der var mange andre, der brændte store chancer i dag, men Dzeko kom ikke til nogen. Lad os sælge og agere hurtigt på markedet.

[Rettet af: Lund - 28/01/2018 - 22:59]


ClausA
227 indlæg.
d. 29. januar 2018

Vi mangler virkelig en offensiv spilfordeler. Har manglet det fra dag 1 af efter pjanic skred. Hent nu bare ante coric som rygterne lyder. Pellegrini er ikke så elendig som folk siger!!


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 29. januar 2018

Ser ud til vi ikke mister vores bosniske bomber alligevel


Lamela
1793 indlæg.
d. 29. januar 2018

Jeg har godt nok været på Dzekos hold længe, har stadig stor tiltro til ham. Men, hold nu fast, Holger havde været lettere at få øje på end Dzeko i aftes.

Det er længe siden, en Roma kamp har holdt mig vågen, men nederlaget i aftes gjorde ondt. Specielt fordi, holdet var rædderligt i det meste af kampen.

Nu, hvor Shick viser sig, som jeg frygtede, forfulgt af skader, så synes jeg helt bestemt, at Roma skal gå efter endnu en angriber.
(Ja ja, vi har Defrel i truppen...)
Min stemme går til balotelli. Han er gratis til sommer, der er ikke de store vilde bude efter ham. Hans bro til Inter er brændt, han er ikke så glad for Lazio og har kontroverser med Juventus og Totti. Det efterlader ham med Milan og Fiorentina i Italien af topklubberne. Milan er pænt besat, selvom han er bedre end de nuværende. Fiorentina er også godt besat med Simeone, Babacar og Thereau.

Men...Han har før omtalt pænt om Roma, og også om Totti her de senere år. Jeg mener bestemt, Roma burde glemme de gamle episoder og komme videre, og så få hentet ham. Han kan måske erhverves for maks. 10 mio euro. Så er han en Proven målscorer i Italien. Det mangler vi ligenu.

Pastore burde være på Monchis liste, jeg fatter ikke, han ser passivt til, mens Inter flirter med ham.


Kelevra
1091 indlæg.
d. 29. januar 2018

Det kunne måske ikke være meget dårligere. Vi mister Emerson for €20, og beholder Dzeko der skal bruge ufattelig mange chancer på at lave 1 mål. Han er ikke en spiller man forventer kan skabe et mål.

Synes folk at Pellegrini er dårlig?
Jeg synes han har været et lyspunkt på et ellers dårligt kørende hold. Han har lang vej, men knokler da for holdet og kommer til chancer osv.

Mht. Balotelli så er jeg ikke begejstret. Hvordan hans forhold til diverse personer og hold er, er jeg ligeglad med. Men han skaber selv rigtigt mange problemer, og det er der ingen grund til at tilføje Roma.1

[Rettet af: Kelevra - 29/01/2018 - 18:58]


asromadk
3083 indlæg.
d. 29. januar 2018

Standard, hvis man sælger Emerson for 20 mio euro, samtidig med at Ghoulam ryger til United for 60 mio euro, som de angiveligr skulle have budt...


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 29. januar 2018

Jeg er fan af pelligrini. Synes han var en af de bedre igår. Han bliver en stjerne for os om nogle år, medmindre vi sælger ham inden :((1

asroma87
790 indlæg.
d. 29. januar 2018

Emerson sælges højst sandsynligt nu!

Vi må desværre nok indrømme at vores elskede klub er totalt fucked i øjeblikket, resultat mæssigt, transfer mæssigt, ledelses mæssigt, spille mæssigt osv osv

Jeg vil gerne vædde med at der ikke bliver hentet en erstatning! Som mange har nævnt burde vi have et overskud via spillere ud/ind - jeg tror dog at Pallotta har hyret Monchi til at sælge spillere/profiler hvis fortjenesten er høj nok, således at pengene kan bruges til det nye stadion. Køb ukendte spillere, udvikl dem, sælg dem med fortjeneste. Dette tror jeg desværre er Monchis hovedopgave.

Mener Arsenal var i en lignende situation da de rykkede fra Highbury til Emirates. Så kunne de heller ikke købe spillere for kæmpe summer på grund af omkostningerne til det nye stadion.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 29. januar 2018

Stadio Della Roma bliver det smukkeste stadion i serie B


Arsi
505 indlæg.
d. 29. januar 2018

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/medie-tottenham-koeber-lucas-moura-i-psg/

Så ryger Lucas Moura da også til Spurs :)

Vi er simpelthen så passive. Det er jo så tydeligt at vores kanter bare ikke er stærke nok!


asromadk
3083 indlæg.
d. 29. januar 2018

Sky Italia melder, at Dzeko til Chelsea var lukket lørdag - underskrifterne skulle bare sættes. Så bliver Schick skadet, og så sætter man det på hold.

Flot. Og så sender man Dzeko ud for at redde 3 point i hus. Genialt..

Nu vil man bytte Bruno Peres til Laxalt. Det kan alle jo sagtens se vil bringe Roma ud af krisen...


Lamela
1793 indlæg.
d. 30. januar 2018

Hi asroma87

Jeg vil gerne vædde med at der ikke bliver hentet en erstatning! Som mange har nævnt burde vi have et overskud via spillere ud/ind - jeg tror dog at Pallotta har hyret Monchi til at sælge spillere/profiler hvis fortjenesten er høj nok, således at pengene kan bruges til det nye stadion. Køb ukendte spillere, udvikl dem, sælg dem med fortjeneste. Dette tror jeg desværre er Monchis hovedopgave.

Jeg tager gerne væddemålet op, og det er ikke for at forsvare Monchi, men derimod for at modbevise din påstand om at, Monchi var hyret til at sælge vores profiler med høj profit for at hente ukendte profiler.

Monchi købte i sommers:
Karsdorp 14
Cengiz 13,4
Shick 5+35+2 bonus
Moreno 5.7
Gonalon 5
Kolarov 5
I alt: 47,8 mio. euro (60 mio. euro inkl. Fulde beløb)

Det er vel kun fair at sige, at Gonalon har været den eneste flop indtil videre. Kolarov har været kæmpe scoop, mens Cengiz er ved at komme i gang. Karsdorp og Shick har været for skadet til de kan få en vurdering, men begge har vist stor potentiale de få minutter, de spillede. Moreno har knap fået chancen. Tiltroen fra mister, er der tydeligvis ikke.
Roma havde et problem på HB, det blev afløst af Karsdorp, der har vist sig at være skrøbelig fra dag. 1 af.

Betaling af spillere på leje, fra Sabatini dagene:
Bruno Peres 12,5
Mario Rui 6
Juan Jesus 8
Fazio 3.2
I alt: 29,7 mio euro

Hvor, kun Fazio har vist at være et godt køb, mens for restens skyld, kunne vi have smidt pengene direkte ud i havet. Altså køb som, Monchi ikke kunne gøre noget ved, da de var forhånds aftalt.

Til sidst:
Lorenzo Pellegrini 10
Defrel 5+15
I alt: 15+15 mio.

Lorenzo behøver ingen uddybelse, mens Defrel formentlig har været et krav, sat af EDF for at skrive under med Roma.
Defrels stats for Sassuolo retfærdiggør hans pris i dagens marked, at han ikke har levet op til det, skyldes bl.a. han har været anvendt som kant og ikke som forward, hvor han er bedst. Ellers, har han ikke niveauet til Roma.
Roma solgte spillere for små 118 mio. euro. Med et samlet forbrug på omkring 92. mio euro, hvor 24 mio. euro formentlig er øremærket til Defrel og Shick (9.mio betales til sommer), så er der kun 2 mio euro tilbage fra sommerens handler.
Hvis, vi inkludere Emersons palmieri, har Roma 22 mio euro at arbejde med. Det er ret svære vilkår, arbejde med, når ikke alle klubber uden for Italien, vil være med på en Salah/Dzeko deal Roma lavede med Chelsea og City. (lån+ obligation/option).

Bottomline, der er ikke ret mange penge tilbage til at finansiere #StadioDellaRoma ud fra transfer indtægterne.

Sommerens vindue var i øvrigt, det 3.dyreste siden Pallotta & Co. Overtog Roma, samt 4.dyrest siden mesterskabs sæsonen.

En ting, jeg kan være enig med dig i, at kvaliteten på de indkøbte spiller ikke er godt nok. Spillere som Shick og Defrel var unødvendige, da de penge kunne have været blevet brugt på en MahreZ. To spillere, der ikke passer ind i truppen, når vi har Dzeko på toppen. Cengiz viste en masse potentiale i aftenens kamp mod Samp, men han var ikke spiller, Roma havde akut brug for.

Flopper, Gonalon og Moreno kan jeg godt leve med, da de ikke koster alverden heldigvis. De kan nok sælges for det samme beløb igen.

Priserne er hentet fra transfermarkt[Rettet af: Lamela - 30/01/2018 - 01:39]


Lamela
1793 indlæg.
d. 30. januar 2018

Jeg er vist alene med Balotelli ønsket :)

asromadk

Laxalt behøver ikke at bringe Roma ud af krisen, men han er primær LB/LWB, så muligvis en back-up til Kolarov. Hvilket efterlader Roma med kun Florenzi, som RB. Dvs. Der måske er en Vidal eller en anden på vej som RB. Desuden, kan han ikke være dårligere end Peres.

I øvrigt, er der varme rygter vedr. Bryan Cristante og Roma lige nu. Roma ønsker at købe ham fra sommer, men vil helst afslutte handlen allerede nu, for at undgå at komme i budkrig og konkurrence mod Juventus.

[Rettet af: Lamela - 30/01/2018 - 00:22]


asroma87
790 indlæg.
d. 30. januar 2018

Hvad skal vi dog bruge ham til? Vi har da masser af midtbane folk

Vi burde hellere købe nogle offensive spillere, vi kan jo ikke lave mål


mexes
1753 indlæg.
d. 30. januar 2018

Jeg er egentlig ikke særlig opgivende omkring vores situation pt., men hold da op, hvor jeg synes dette vindue sejler. Jeg kan slet ikke se en tråd i noget af det vi foretager os.
Emerson til Chelsea er så godt som officielt. Jeg har ikke de store indvendinger omkring det salg. Jeg synes det er en ok handel, især taget hans knæskade i mente. Fin fortjeneste. At Dzeko bliver det kan enten skyldes, at han ikke selv blev enig med Chelsea, eller fordi at Schick blev skadet. Det er også underordnet. Jeg synes det er fint at beholde ham. Han er en vinder, og skal nok score en masse i foråret.

MEN. Hvad er meningen med vores VB situation nu, hvis Emerson sælges? Der er ikke rigtig noget på vej ind. Laxalt tror jeg simpelthen ikke på. Men vi må da have noget ind, eller kører vi videre med Kolarov som vores eneste mulige VB? Selv hvis Laxalt skulle ind i stedet for Peres, så vil vi pludselig kun stå med én HB, så det giver heller ikke mening.

I bund og grund, så forstår jeg ikke meget af det her vindue. Monchi siger at truppen ikke svækkes. Men hvis Emerson ryger, og der ikke hentes ind, så synes jeg nu ikke vi kan være andet end svækket.

Alt i alt skuffende vinduer i denne sæson. At vi ikke hentede Mahrez gør stadig ondt i mig. Men som indledt, så er jeg nu stadig optimistisk omkring vores sæson i den forstand, at jeg absolut mener, at top 3-4 er indenfor rækkevidde.


Lamela
1793 indlæg.
d. 30. januar 2018

David amoyal summer det rimelig godt op Mexes her.

Jeg har fint det med, at Roma til sommer kommer til at sælge ud af profilerne og erstatte dem med spillere med fremtidige perspekter.

Jeg tror, der er store salg og indkøb i vente til sommer. Her håber jeg forsat på, Roma kan snuppe Cristante i Benfica/Atalanta, Torreira & Praet, Lenglet i Sevilla og en VB (emerson salg giver ikke mening). Og så en våd drøm om Chiesa.

Men, derfor skal næste sæsons CHL ikke smides ud i år. Roma mangler stadig mål og backs.

Darmian interessen helt væk?
Hvorfor kigger Roma ikke på en Pastore?
En wing, så Schick og Defrel ikke skal ødelægges der.
En VB er nødvendigt, Kolarov er ikke en ung vårhare længere.

Roma har stadig holdet til top-3, men moralen er så lav for tiden, jeg er bange for, vi fucker op imod Benevento.

For i øvrigt. Hvis Spurs henter Moura, så burde Roma altså lure på Erik Coco...1

[Rettet af: Lamela - 30/01/2018 - 17:35]


Lamela
1793 indlæg.
d. 30. januar 2018

Sky Sport latestMahrez har (igen) indgivet et transfer request til LCFC


asroma87
790 indlæg.
d. 30. januar 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-116432&menu=news-all

Så røg Emerson!

Italiens fremtidige VB solgt til fordel for en 32 årig serber!

Hader Monchi... først Salah, Rudiger og Paredes og nu Emerson!

Hvad helvede er det der foregår???


TheTotti
410 indlæg.
d. 30. januar 2018

Jeg ved godt han ikke er klar endnu, men har I fuldstændig glemt Luca Pellegrini? Han var virkelig en varm kartoffel i sommerens pre season inden han blev skadet. Jeg ved ikke præcist hvor langt han er i genoptræningsforløbet, men jeg håber meget på at han kommer ind og bliver backup til Kolarov og med tiden overtager pladsen.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 30. januar 2018

Daley Blind er på vej til Roma fra United


kadir58
21 indlæg.
d. 31. januar 2018

Daley Blind er bare piv ringe!
Forstår ikke hvorfor man ikke henter Pastore. Han vil til VM og er nødt til at skifte fra PSG for at få spilletid.
Det er fint at sælge profiler som Salah, men så skal man også købe en god erstatning. Der har klubben virkelig fejlet. Hverken Gerson eller Defrel er gode nok. Det er fantisk Cengiz, som bør spille fast på den plads, hvis han skal være bedre.

Mahrez er dyrere end Salah, så det vil være dumt at hente ham.

Darmian kunne være et godt køb. Han spiller jo både venstre og højreback.


mexes
1753 indlæg.
d. 31. januar 2018

Den simple forklaring er vel, at vores budget er på størrelse med Crotones... Vi har ikke råd til andet end skrald fra de andre klubber. Pastore så jeg også meget gerne i klubben. Men jeg er droppet alle mine forhåbninger. Tror ikke der kommet noget ind, selvom det er lidt håbløst uden en direkte backup til Kolarov...


Lamela
1793 indlæg.
d. 31. januar 2018

Ikke direkte backup, men Monchi kunne være overtale Cengiz, Perotti eller SES til at agere back? Ellers har vi fantastiske Jesus og den mærkelige signing Moreno. Gud, hvor er det synd for en mand, der skal til VM, skal sidde og varme bænk i Roma, fordi han er fuldstændig fejlcastet i forhold til ligaen og trænere..

Mit problem med Monchi er, jeg gentager. Han bruger en hulens masse penge. Men på f*****g kvantitet i stedet for kvalitet.


asromadk
3083 indlæg.
d. 31. januar 2018

Jonathan Silva til lægetjek, 6 mio euro. Godkendt handel


Sofus
1910 indlæg.
d. 31. januar 2018

En spiller som ikke kan komme på holdet i Sporting og har været skadet siden november. Syntes ikke det tegner vildt godt...


59971Cools
471 indlæg.
d. 31. januar 2018

Hmm. ikke en spiller jeg overhovedet kender...
Det er selvfølgelig fint at få lidt bredde ind i klubben, MEN! hvis vi bliver ved med at bruge 5-10mEUR på diverse back-up spillere synes jeg det er forkert. Moreno og nu Jonathan Silva? Hvorfor ikke bruge de 10-15 mEUR på en spiller som faktisk forstærker os, og så hellere for min skyld give nogle unge gutter lidt minutter når der er brug for det.

Jeg havde personligt hellere prioriteret færre og mere sikre gode spillere end en masse små projekter, så må klubben hellere melde ud at de går mere ind på ungdomsspillere der skal have chancen en periode, så er forventningerne også nogle andre fra fans og omverden... Men lad os nu se :-) .. og håbe på det bedste for vores kære klub <31

Kasper Hørlyck
163 indlæg.
d. 31. januar 2018

Håber der kommer en "stor" kanin op af hatten ud af det blå.. Det fandme for tyndt det her.


mexes
1753 indlæg.
d. 31. januar 2018

Synes virkelig det vil være oplagt og win-win for alle, hvis vi lånte Lamela sæsonen ud. Om det var et lån med en klausul eller blot et dry loan, så synes jeg det ville være oplagt for begge parter - især hvis Tottenham henter Lucas Moura, som det lyder til.

Lamela rygtes iøvrigt pt til Southampton.


Lamela
1793 indlæg.
d. 31. januar 2018

Med de priser, der nævnes for Mahrez, så er jeg glad for Roma ikke gik all-in på ham i sommers. Føj, markedet er ved at ødelægge fodbolden. I sær fordi, der kun er få klubber, der kan følge med på PL klubbernes investerings niveau.


asroma87
790 indlæg.
d. 31. januar 2018

Så er Monchi modellen på spil igen!

Emerson sælges med fortjeneste 20 mio euro + 9 mio euro i bonusser, og vi henter Jonathan Silva fra Sporting for 6 mio euro

Så hellere bruge Luca Pellegrini som en af de andre herinde skrev.

Mange klubber får købt super spillere:
Chelsea - Giroud / Emerson
Tottenham - Lucas Moura
Arsenal - Mhiki og Pierre A
Dortmund - Lejer Michy B
United - Alexis Sanches
Inter - Rafinha / Lisandro Lopez
Man City - Laporte og Mahrez (måske)

Her kan man virkelig se hvor langt Roma er bagud - vi har bare ikke pengene, størrelsen eller navnet til at hente store spiller. Inter lever højt på deres navn og henter Rafinha og Lisandro Lopez - vi henter en eller anden ukendt skadet back i sporting


59971Cools
471 indlæg.
d. 31. januar 2018

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/roma-henter-emerson-afloeser-i-sporting/

Ja så blev den officiel... Håber han overrasker positivt, kender ikke noget til manden, som i INTET... Men lad mig blive positivt overrasket :-)

@Lamela, ikke nødvendigvis enig, de priser der blev snakket i sommers var jo slet ikke oppe i det leje som City nu lyder til at byde. Så til de priser i sommers og det spil han har vist synes jeg stadig det havde været godt at gå all-in på ham, hvis man kunne finde pengene :)


Lamela
1793 indlæg.
d. 31. januar 2018

Jeg mener, Roma bød næsten, hvad de solgte Salah for, og stadig blev afvist af LCFC. Nu, er han så væk fra klubben, de kan ikke finde ham. (LOL)

FCM’s salg af Sørloth til Palace for 135mil, gør jo prisen på Emerson bliver endnu mere grinagtig.

Desuden, Hvad siger I?: Nasri fri på markedet

Worth a shot eller, skal vi holde fingrene laaangt væk fra sådan en?

[Rettet af: Lamela - 31/01/2018 - 21:47]


P.Totti
953 indlæg.
d. 31. januar 2018

Sørloth var by far superligaens bedste spiller. Han blev også kåret til dette af spillerne selv, med en latterlig stor procentdel. Så 135 mil er vel fair.

Det er da en fin handel med Emerson, manden var først udskældt, så Greb han chancen, i sølle 6 måneder, og derefter været skadet 6+ måneder. Et år tilbage fra dags dato der var han intet værd. Ingen ved om han rammer sit niveau igen, så 30 mil euro er i min verden en super handel.

Ligeså med Dzeko hvis han var skiftet. 32 år og ligner en færdig mand.

Jonathan Silva har for år tilbage været toptalant på venstreback. Problemer med skader gjorde tiden i Sporting svær og derfor vendte han hjem til Boca. Han minder lidt om Kolarov på månogle punkter, så måske et rigtigt fint valg at købe ham for en billig penge.

Emerson ud og kolarov + silva ind = klart bedre end hvis vi i sommer havde købt en latterlig spiller som kunne agere backup for Emerson indtil han blev skadesfri, så ser jeg hellere nuværende situation.

Tror heller ikke vi skal undervudere værdien af den erfaring Kolarov har igennem årene i Lazio og City, han kommer med god enrgi og virker til at være ekstremt vellidt i gruppen. Tror han har større værdi end mange af de andre gamle der agerer rollemodeller.

[Rettet af: P.Totti - 31/01/2018 - 22:37]


Lamela
1793 indlæg.
d. 31. januar 2018

Gode argumenter P.Totti, skønt at læse velbegrunde indlæg, selvom jeg ikke er enig med dig.

Anyway

Moreno er officielt skiftet San Sebastian. Roma skulle angiveligt have dækket deres købspris på ham.


Sofus
1910 indlæg.
d. 31. januar 2018

Officielt: Moreno til Sociedad.

1 time til at offentliggøre end erstatning, eller har de seriøst tænkt sig kun at bruge Manolas, Fazio og Jesus?


Lamela
1793 indlæg.
d. 31. januar 2018

Med Castan udlejet, så har Roma kun 3 decideret CB’s. Jeg ved ikke om, Gonalon og DDR tænkt en rolle der ind “in case of” skader og karantæner. Kolarov har også spillet CB under Guardiola.


asromadk
3083 indlæg.
d. 01. februar 2018

Man har fået Capradossi tilbage, som vel erstatter Moreno 1:1 i truppen.1

DajeRoma
0 indlæg.
d. 01. februar 2018

Har i læst Baldisonni's interview? Meget godt interview omkring klubbens økonomiske status, det store financial fair play spil osv.. Han afslutter med at Roma muligvis offentliggøre en hovedsponsor snart!!
http://www.asroma.com/en/news/2018/1/baldissoni-sets-record-straight-on-club-s-operating-approach


asromadk
3083 indlæg.
d. 01. februar 2018

Ja, Turkish Airlines bliver hovedsponsor. Tvivler på man har fået så meget som var ønsket.

Man havde nok håbet på en situation hvor man var videre i CHL, lå godt til i toppen af Serie A og spillede god fodbold.

Nu har man nok indset at det pt. bare gælder om at få lukket en handel inden man intet har at understøtte bare noget der minder om den ønsked værdiansættelse..1

Lamela
1793 indlæg.
d. 01. februar 2018

Jeg må indrømme, vi Roma fans er sku svære at blive klog på. Vi hader når spillere skifter klub og ikke viser kærlighed for klubben (Pjanic), mens vi er rasende over spillere som Dzeko & Peres ikke vil forlade klubben pga. kærligheden til klubben. Jeg ved ikke, hvormeget man skal lægge i det, men jeg er ikke en skid bedre.

[Rettet af: Lamela - 01/02/2018 - 20:57]


AS-Roma-Italien
1419 indlæg.
d. 02. februar 2018

Folk var rassende på Pjanic fordi han skiftede til Juventus.
En direkte konkurrent i den samme liga.

Har ikke hørt at folk skulle være rassende over at Rüdiger, Salah eller Lamela skiftede til engelsk fodbold.

Netop Dzeko og Bruno Peres kærlighed til klubben tvivler jeg stærkt på.
De ser tit dovne, ugudelige og uden engagement i deres spil.
Bruno Peres gider jo ikke løbe tilbage eller dække op det meste af tiden.

Har ingen kommentar for dette transfervindue.
Synes klubben sejler for tiden, desværre.1

Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 03. februar 2018

Vi skal iflg rygter være klar til at hente Sanabria hjem til sommer.

Forventer Allisson sælges. PSG er interesseret og vil gerne give 50 mill
Vi gav 8 mill i 2016


Lund
227 indlæg.
d. 03. februar 2018

Det ville være det eneste rigtige og få Sanabria tilbage. Det kunne blive rigtig godt også selvom han vidst sidder ude med en knæskade nu her. Kunne vi så ikke få Kovacic med fra Spanien samtidig måske bare på et lån, så er der stadig penge til en HW.

[Rettet af: Lund - 03/02/2018 - 17:49]


Kelevra
1091 indlæg.
d. 04. februar 2018

Mht. Alisson så bekræfter rygterne om de fremtidige buds størrelse bare at de andre klubber tror man kan hente "billige" spillere i Roma. Med tanke på vores transfer historik så kan jeg ikke bebrejde dem.

Hvorfor skulle Roma nogensinde sælge deres 1. målmand med så gode udsigter for fx €50 mio i nutidens marked?

Er Roma virkelig så ramt af FFP at klubberne ved Roma stort set er nødt til at sælge hvis de bare kommer med et nogenlunde bud?

Det system har ikke andet end skadet de klubber der allerede havde svært ved at følge med.

Lamela, angående Pjanic vs Dzeko/Peres -

Jeg tror vi alle var ret glade for Pjanic. Men måden han skiftede på og så til netop Juventus var vel hovedårsagen til at man blev sur. Hvis han havde været ærlig om at han gerne ville skifte og så røg til udlandet for en fornuftig sum penge, så ville folk måske nok være skuffede, men det ville hurtigt være overstået. Selv hvis han skiftede til Juventus på den måde, så havde det været en anden historie.

Når man ikke leverer på banen og nærmest virker apatisk, så burde man ikke udtale sig om sin kærlighed til klubben som årsag til at man ikke skifter.


matti92
108 indlæg.
d. 04. februar 2018

Kæft jeg gad godt se Wilfried Zaha i ROMA!


matti92
108 indlæg.
d. 04. februar 2018

Kæft jeg gad godt se Wilfried Zaha i ROMA!


DajeRoma
0 indlæg.
d. 04. februar 2018

Salah... Nej hvor er han vild. Kampen mellem liverpool og tottenham i dag1

asromadk
3083 indlæg.
d. 04. februar 2018

Salah...

Må nok være det vildste salg nogensinde. Absurd, hvor elendigt man må have det over det salg. Det er bare uge efter uge, at man sidder og føler sig til grin som Roma-fan.


asromadk
3083 indlæg.
d. 04. februar 2018

I forhold til priserne, som de engelske klubber kaster om sig med, så er det simpelthen bare århundredets joke. Folk rundt omkring må virkelig tænke, at dem nede i Rom er talentløse i forhold til at drive en fodboldklub.1

Lund
227 indlæg.
d. 04. februar 2018

Nu siger jeg sikkert noget meget upopulært, men jeg er en smule træt af at høre på, at salget af Salah var dårligt eller på anden vis udstiller klubbens talentløshed. Salah blev efter min mening solgt til markedsprisen i sommers. 50 mio euro (42 + bonusser) var i sommers en fair pris for en spiller i serie a, der lavede 19 mål og 15 assist i 41 kampe. At han så har været den bedste spiller i Premier League denne sæson, og at hans markedspris i dag formentlig er dobbelt så høj, havde ingen set komme, og han selv formentlig ikke turde håbe på. Selv havde jeg faktisk troet, at han ville blive et flop i Liverpool. Hvis vi kører jeres argumentation ud, skulle Chelsea så også være talentløse, fordi de solgte ham for 20 mio euro (15 + 5 fra lån) til os i 2016, og dermed heller ikke havde taget ordentlig højde for, at han i 2018 ville være 80 mio. euro værd?

Jeg synes, det er så bagklogt, som noget kan være. Bitcoin var også dobbelt så meget værd i start december, som de er i dag, og de der sælger i dag kan ikke forvente at få decemberprisen for deres bitcoin af den simple grund, at det ikke er dagens markedspris. Markedspriserne ændrer sig, og vi kunne aldrig have fået 80 mio. euro for ham i sommers. Vi fik over dobbelt så meget for ham, som det vi gav - det er da ikke så dårligt købmandsskab?

Kan vi ikke please leve i nuet og kigge mere frem end tilbage.

Beklager det sure opstød - men her må jeg forsvare klubben.2

[Rettet af: Lund - 04/02/2018 - 23:21]


Sofus
1910 indlæg.
d. 05. februar 2018

Fuldstændig enig, Lund. Jeg var også meget glad for prisen da det skete, han har jo bare overrasket helt vildt, og det har så også været tydeligt hvor meget vi mangler ham, fordi vi ikke har hentet en erstatning.

Det er også vigtigt at bide mærke i at handlen var FØR Neymar og Mbappe handlerne, som jo virkelig har skudt priserne endnu højere i vejret.


asromadk
3083 indlæg.
d. 05. februar 2018

Er lodrer uenig.

Salah der skifter væk fra Chelsea kan ikke sammenlignes her. Det var en Salah, som ikke slog igennem i London.

Heri det talentløse. For Salah var en af de 2-3 vigtigste spillere for AS Roma i sidste sæson, det skal man ikke vær særlig fodboldklog for at kunne se. Han vandt kampe for Roma ene mand, nøjagtig som han gør nu i Liverpool.

Vi snakker jo ikke om et uforløst talent, som man skiber afsted imens der stadig kan hentes penge på ham - vi snakker en af de - måske den - vigtigste spillere i en sæson, som man lader gå til en pris som mildest kun kan få Monchi til at sælge - han tror stadig, at han er i Sevilla, hvor man ikke har ambitionen om at bide skeer med de aller bedste; eller måske var han netop hentet ind for dette: at gøre det han er den bedste til, agere sportsdirektør i en klub i den øvre halvdel af tabellen.

Hvad gør man som topklub i disse tider, når man har en så kampafgørende spiller? I de fleste klubber, der har et selvbillede, som er en topklub værdig, der lader man sig ikke skubbe rundt af ideen om markedsværdi eller ideen om, at det er en OK handel. Sågar i en klub som Southampton forstår man dette..

Jeg ved, at salget af Salah var nædvendigt pga økonomien, men den har man sat sig selv i da man insisterer på at hente spillere som Moreno, Defrel, Under og Patrick Shick. Man insisterer på, at man kan tage en kampafgørende verdensklassespiller fra hylde 1 og finde noget billigere, som endnu ikke har slået igennem.

Man burde have solgt ud af skraldet, hvilket burde have gjort det i forhold il økonomien, siddet på Salah med tålmodighed og suppleret truppen fra egne rækker hvis salget af marginalspillere efterlod huller i truppen - og så kunne Salah skydes afsted, sågar et bud rent faktisk ramte den reelle markedsværdi set i lyset af hvor vigtig Salah var sportsligt.

Har intet med bagklogskab at gøre, hvis man seriøst troede at Salah ville floppe i L’Pool, så mangler man virkelig forståelse for fodbold.1

asromadk
3083 indlæg.
d. 05. februar 2018

Ligesom nu, hvor en aftale med Real Madrid omkring Alisson til sommer for 50 mio euro allerede skulle være på plads.

Altså, det er jo tåbeligt at lege svingdørsklub på den måde. Alisson er vel serie a’s bedste målmand pt, og så skylder man at stille sig selv spørgsmålet: ville Juventus have solgt ham for 50 mio euro.

Jeg tvivler, og hvis man i klubben gør det samme, så er det en no-brainer, behold ham dog.

Som med Emerson, så er det manglende forståelse for fodbold. På lige præcis venstreback og målmndsposten har man har 10 år kæmpet en hård kamp for at finde noget der fungerer - nu er det der, til og med med gode fremtidsperspektiver, og så er det bare on at lægge sig ned og få skudt dem afsted til en topklub.


59971Cools
471 indlæg.
d. 05. februar 2018

I forhold til Salah var det vel også hele problematikken med FFP og den deadline pr. 30/6 der var sat op som jeg husker det? Så man kunne ikke "bare sælge ud af skraldet", da der var et pres i forhold til FFP.

Vi kan diskutere Salah handlen frem og tilbage, jeg var ikke videre tilfreds med prisen i sommers, men omvendt ville en Salah på det tidspunkt aldrig gå for fx 80 mEUR i markedet tidligt på sommeren.

Sket er sket, vi må håbe de laver gode handler til sommer. Monchi har ikke imponeret, helt klart! Men jeg tror stadig han kan blive god for os.


asromadk
3083 indlæg.
d. 05. februar 2018

Ja, den køber jeg. Der var bestemt en faktor i forhold til tiden. Så sket er selvfølgelig sket, og man må håbe Monchi har lært, at det netop skete pga. Sabatinis evige lån med obligation på køb og de konstante fremskrivninger og de økonomiske probleme heraf.

Hvis bare Monchi får etableret en præmis der hedder at Roma ikke behøver sælge, så er han langt.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 05. februar 2018

Det er ikke kun på banen at Peres er stiv!


59971Cools
471 indlæg.
d. 05. februar 2018

Helt enig asromadk. Vi skal lige præcist væk fra de aftaler hvor vi udskyder alt hvad vi kan, det bider os nogen gange.
Det er fair nok med lån med købsoption hvis det er en lottokupon, det skal bare ikke være udgangspunktet for alle handler.

Hvad mener du Tottithorsen? er der noget link til et eller andet crap han nu har lavet? :)


DanieleTotti
377 indlæg.
d. 05. februar 2018

https://football-italia.net/116768/peres-charged-drink-driving
https://football-italia.net/116753/romas-peres-road-accident

Midt om natten..
Latterlig straf ift. Nainggolans "hændelse" nyårsaften.

Minder om Cicinho i sin tid:
https://www.football-italia.net/20083/cicinho-reveals-alcohol-problem

3 brasilianske højre-backs med tvivlsom moral og engagement inklusiv Maicon. Maicon var god i den periode hvor han ville spille sig op til en slutrundeplads. Skal det dog ikke snart være slut med de brasilianske nulboner. Julio Baptista og der må være flere. Professionalisme og indstilling bliver forhåbentligt en større faktor for fremtiden med Monchi ved roret!


Sofus
1910 indlæg.
d. 05. februar 2018

Midt om natten og for anden gang... altid noget han elsker klubben så meget!

Hold op hvor jeg vil gerne selv betale nogle mønter for at han smutter til Gala eller Benfica.


asromadk
3083 indlæg.
d. 05. februar 2018

Et sjovt indspark er, at se hvad der er skrevet omkring Bruno Peres, jeg er ikke ude på at hænge folk ud, men det BAR' go underholdning..

Jovetic, Bruno Perez og Darmian - så kører det for Roma!

Sælg Pjanic


..

Latterligt! Ville have elsket ham med stort E. Regner virkelig med at vi henter darmian. Og tag bare Bruno peres med deroppe fra!

..

Enig. Synes bestemt heller ikke Bruno Beres er meget dårligere defensivt end Darmian.
De er begge to skræddersyet til wingback positionen og derfor mener jeg heller ikke, at vi bør henten nogen af dem.-jeg tænker, der må være en bagtanke med at sende 2 af vores kantspillere for slik mod Torino. Jeg håber bagtanken er at hente Bruno Peres til klubben.
Ja Bruno Peres vil selvfølgelig være drømmescenariet - helt enig!

Bruno Peres meldes tæt på. Roma vil eftersigende have ham klar til CHL.

Det vil være en kooonge signing!igen, ikke for at skabe drama, men fuck det er sjov læsning at gå lidt tilbage!

1

Lamela
1793 indlæg.
d. 05. februar 2018

Ja lidt ligesom nogen var rasende over Iturbe blev udlejet til Bournemouth. For, han var the Real next deal.


Han bliver svær at erstatte, når han er i form og det kører for ham, så kan han udfordre et hvert forsvar i verden! Men 40 mio. euro + 5 mio. euro i bonus er en fair pris, når man nu skal sælge en profil.

Det er også dejligt at man for én gangs skyld er stået fast, med hensyn til prisen.


Man blev desværre nød til at sælge en af profilerne for at overholde FFP! Jeg kunne også rigtig godt lide Salah men når man nu skal sælge synes jeg at prisen er rigtig fin
Jeg var selv kæmpe fan af Doumbia & Ibarbo, men stor skeptiker ved SES & Perotti signings.

Fællesnævneren er, vi alle så håb & potentiale i dem. At de så ikke levede op til det, er noget andet.

[Rettet af: Lamela - 06/02/2018 - 23:53]


Denner
432 indlæg.
d. 06. februar 2018

Salah mere end 840 mio værd Link til indkast.


mexes
1753 indlæg.
d. 06. februar 2018

Enig med Lund ift. Salah handlen.
Salah blev Liverpools dyreste køb nogensinde. Mine tanker dengang var, at vi havde solgt en af vores bedste spillere, men til en ok pris, trods alt.

Jeg synes det er meget vigtigt at slå fast, at markedet som Salah blev solgt i, ikke er det markedet, som er eksisterende i dag. Der er et marked før og efter Neymar handlen, som fuldstændigt har ødelagt hele markedet totalt. Alle priser på de tunge drenge er siden Neymar skiftet jo blev komplet vanvittige.
Deudover han Salah også spillede markant bedre end nogen som helst kunne forestille sig. Jeg havde i hvertfald aldrig forestillet mig, at han ville komme i spil til PL-topscoretitlen. Og en topscore i PL er bare prismæssigt markant mere værd, end hvad vi kan sælge for i Rom. Derfor vil jeg heller ikke klantre klubben noget ift. lige netop den handel.


Lamela
1793 indlæg.
d. 06. februar 2018

Vi kan vende og dreje Salah handlen lige så tosset, vi har lyst til. Men faktum er, Salah var på det tidspunkt Romas dyreste salg, samt Liverpools dyreste indkøb. Roma skulle akut bruge penge, de kunne ikke hæve fra Jim Palotta pga. FFP.

Pellegrini skulle købes før 30.juni, hvis Roma ikke skulle miste ham til Sas eller en anden klub. Derudover, havde Monchi lavet brølere med Moreno og Karsdorp (dvs. købt ind før 30.juni). Samtidig, kunne Roma ikke komme af med Doumbia, Vainquer, Iturbe, og andre lignende for priser, der kan samlet set kunne komme i nærheden af 30 mio euro.

Så var der Peres, JJ, Fazio og Rui handlerne, der automatisk blev realiseret da sæsonen sluttede.

Skal vi se på en hurtig hoved regning.

-30 mio euro FFP krav
- Karsdorp 14
- Moreno 5
- Bruno Peres 12,5
- Mario Rui 6
- Juan Jesus 8
- Fazio 3,2
- Pellegrini 10

- i alt 88 mio euro
..................

For at Roma skulle balancere dette, var de nødt til at sælge dyrt og hurtigt. Hvis Roma havde leget med bigballs og forlangt, 80-100 mio euro for Salah, så ville Liverpool have bakket ud. Så havde de været nødt til at sælge vores bedste spiller i sidste sæson Ninja ud, så ville Monchi have været endnu mindre populær i Rom.

Salah 42+8 bonus
Parede 23+5 bonus
Ricci 3
Frattesi 5
Marchizzia 3.5

I alt 88.5

Så, skal vi ikke lade Salah's salgs beløb ligge nu? Sket er sket, nu har Roma 20+9 for Emerson og 6 for Moreno i banken. Det burde være nok til at efterkomme FFP's krav for denne sæson. Selv, hvis Roma skal af med 6 mio euro for Jonathan Silva, hvis han viser at være en scoop, burde Roma være dækket ind.

Ps. Beløbene er taget fra transfermarkt, så det er self. ikke 100% korrekt, og der har sikkert også været en masse andre faktorer, der har spillet ind, men blot et lille rids af, hvordan sommerens situation formentligt har set inde fra kontor gangen.EDIT:
Der skal jo betales 12 mio euro for Shick & 15 for Defrel til sommer. Det havde jeg lige glemt i farten.! Så, jo vi kommer nok til at sælge minimum en eller to mere.

[Rettet af: Lamela - 06/02/2018 - 23:34]


mexes
1753 indlæg.
d. 06. februar 2018

Håber virkelig, at vi undgår at være tvunget til at sælge pga. FFP til sommer. Læste tilbage i januar, at Emerson og Dzeko handlerne kunne bruges til FFP, men lad os håbe, at vi ikke skal bruge mere krudt på det til sommer!


VeniVidiVici1927
72 indlæg.
d. 15. februar 2018

Kan dette virkelig passe?

"Real Madrid saw an offer of €35m plus €30m-rated Mateo Kovacic rejected by Zenit St Petersburg for Leandro Paredes. The Argentine midfielder is also being linked with Juventus, Liverpool and Man Utd (Calciomercato" Link


canalseeds
0 indlæg.
d. 27. februar 2018

Acquista passaporti, patente di guida, documenti d'identità (WhatsApp: +447459294174) Visti, USA Carta verde, Diplomi

Siamo un produttore unico di documenti di cittadinanza registrati di alta qualità con le migliori macchine e ologrammi che duplicano come database di database patente di guida, passaporti, passaporti biometrici, permesso di soggiorno, numero di sicurezza sociale SSN, certificati di nascita e di matrimonio, francobolli, diplomi scolastici, IELTS e TOEFL, ESOL, Visa, Business, Studenti e turisti e altri prodotti per un certo numero di paesi come USA, Canada, Germania, Svezia, Norvegia, Danimarca, Austria, Spagna, Repubblica Ceca, Portogallo, Lituania, Russia, Ungheria, Portogallo , Spagna, Australia, Cambogia, Croazia, Paesi africani, Giappone, Cina e così via. Forniamo anche un servizio che ti aiuta ad attraversare i tuoi obiettivi, ti aiutiamo a ottenere un vero e proprio documento d'identità, controllare e proteggere gli account per il tuo nuovo ID, carta di credito, servizi di pullman

Email: diplomaticdocsassistance@yahoo.co.uk
Skype: rollins.wocott
WhatsApp: +447459294174

 Possiamo produrre i seguenti oggetti;

VERO PASSAPORTO UK.

VERO PASSAPORTO CANADESE

VERO PASSAPORTO FRANCESE.

VERO PASSAPORTO AMERICANO.

VERO PASSAPORTO RUSSO.

VERO PASSAPORTO GIAPPONESE.

VERO PASSAPORTO CINESE.

VERO PASSAPORTO AUSTRALIANO

VERO PASSAPORTO TEDESCO

E VERO PASSAPORTO PER I PAESI NELL'UNIONE EUROPEA.


asroma87
790 indlæg.
d. 01. marts 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-117899&menu=news-all


Skytt0
1151 indlæg.
d. 01. marts 2018

Hvad ligger de individuelle priser på de to spillere på?


mexes
1753 indlæg.
d. 02. marts 2018

Hvad siger folk til en gratis Balotelli?

Raiola hævder at have haft snakke med Roma, Juve og Napoli om Balo. Hvad vil I sige til at vi hentede ham gratis til sommer?
Jeg har egentlig selv altid udelukket det, qua jeg aldrig har brudt mig særlig om ham og hans infight med Totti, men må sige, at jeg synes, at Balo på en fri transfer vil være lidt af et "Bargin". Synes han har modnet i Nice, og er jo stadig i sin bedste alder. Så synes det ville være et frisk sats, som også vil kunne erstatte en Dzeko på sigt.

Tror dog aldrig rigtig det vil komme på tale pga. især Totti-episoden.


Skytt0
1151 indlæg.
d. 02. marts 2018

Det er en svær en.

Uden tvivl har han potentialet til at blive en stjernespiller, og banke en masse kasser ind. Dog kan hans ego vise sig at blive et problem, hvis han falder tilbage i gamle vaner.

Men i og med han er gratis, vil jeg personligt gerne have ham til klubben!


Sofus
1910 indlæg.
d. 03. marts 2018

Kæmpe ja tak til en gratis (dog løntung) Super Mario.


Lamela
1793 indlæg.
d. 03. marts 2018

God spiller, garant for mål og kontroverser. Men, brokker man sig allerede over Dzeko’s arbejds radius i kampene, så får man travlt med Balo. Men, hvis han kan lave 20-25 mål pr. sæson, så kan jeg godt undvære hans pressspil, hvis blot midtbanen og kanterne kan yde det i stedet.


Kelevra
1091 indlæg.
d. 06. marts 2018

Zaza for €5
Kunne dette være interessant? Han startede da meget godt i Valencia, men er faldet ud af start XI siden.


asromadk
3083 indlæg.
d. 06. marts 2018

Zaza er jeg totalt med på. Men det er simpelthen nødt til at være fordi man står med overskydende 5 mio euro (Valencia skal vel også bruge kontant ved kasse 1..) - og ikke noget man smider ind i et minus til FFP fremmadrettet, røverkøb eller ej.

Kunne sagtens se ham ramme formen og slå igennem i EdFs system såfremt man skal ud og erstatte Dzeko.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 06. marts 2018

Vi får jo råd til ham nu hvor vi sælger Allisson til Liverpool til sommer?


C. Panucci
12 indlæg.
d. 07. marts 2018

Det bliver et tak for tilbuddet, men nej tak ift Balotelli. Vi har ikke brug for en ny Cassano. Til gengæld er jeg da helt med på Simone Zaza. Schick og Zaza oppe foran kan blive temmelig giftigt, tror jeg. Et fint makkerpar til at supplere hinanden, når Dzeko om en sæsons tid er på retræte.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 08. marts 2018

Mahrez rygtes igen til Roma. Iflg nogle italienske medier er han enig med Monchi om et skifte til sommer. Hvem mon vi sælger for at finansiere handlen? Vi har Ünder sol gør det forrygende på højre kanten


Lamela
1793 indlæg.
d. 14. marts 2018

https://www.football-italia.net/118494/ex-roma-talent-commits-armed-robberies

He was already kicked out of the FC Twente youth academy at the age of 12, but impressed sufficiently at Brescia to earn a €3m move to Roma in January 2016.

Det her kan man rolig kalde for spild af penge..

[Rettet af: Lamela - 14/03/2018 - 11:10]


Skytt0
1151 indlæg.
d. 15. marts 2018

Hvad med en David Alaba?

Han har angiveligt ytret, at han vil have en mere fremtrædende rolle, end han har hos Bayern. Mon ikke lidt CHL money, kunne indbringe lidt kapital til at købe ham?

Desuden er han en meget alsidig spiller, der både kan spille venstre back, og defensiv midt


napstah
136 indlæg.
d. 15. marts 2018

Alaba? Urealistisk. Jeg tror der er min. 10 klubber foran os, som han hellere vil spille for og som kan betale langt mere end os. Desværre


AndersRoma
831 indlæg.
d. 16. marts 2018

Fuck fuck fuck


Denner
432 indlæg.
d. 16. marts 2018

Napoli har budt på Alisson? Link til indkast.dk


Skytt0
1151 indlæg.
d. 20. marts 2018

Har lige læst, at hvis FC Köln rykker ned, så har Jonas Hector en frikøbsklausul på sølle 8 mio euro. Juve skulle angiveligt være interesseret, såfremt Alex Sandro skifter klub til sommer.

Jeg mener: En spiller som Hector, der lige mangler at spille for en klub med større succes end Köln, for rigtigt at slå sig igennem som en prominent venstreback.
Jovist har han debuteret på det tyske landshold, og bare af det, gjort sig interessant for de største klubber, men come on, så stor er han vel ikke endnu, så en klub som Roma ikke kan være med?

Den slags handler håber jeg, at Roma bliver bedre til at spotte i fremtiden.

[Rettet af: Skytt0 - 20/03/2018 - 10:43]


mexes
1753 indlæg.
d. 20. marts 2018

Hector burde på alle måder være en realistisk handel. Værdimæssigt, såvel som kvalitet. Det er så et helt andet spørgsmål om vi er interesseret i ham.
Hvis han kan hentes for 8 mio, så synes jeg helt klart også det ville være en god handel - især fordi at fremtidigsperspektiverne til vores VB jo ikke er enorme.


Kelevra
1091 indlæg.
d. 21. marts 2018

Det lyder umiddelbart interessant. Jeg kender desværre ikke nok til ham. Et problem kan selvfølgelig være at en større klub, fx Juve som du nævner Skytt0, er mere attraktiv for en spiller, der mener han kan præstere på et højere niveau eller hvert fald vil prøve.


asromadk
3083 indlæg.
d. 21. marts 2018

Prisen på Hector gør ham interessant.

Men men men. Hvis man sejler rundt de næste 3 år på venstreback, så er AS Roma lige vidt. Man har Luca Pellegrini løbende rundt, som virkelig kan blive et emne på den position, tror jeg. Men det kræver selvfølgelig er klubben tør give ham chancen og får udviklet ham rigtigt de næste 1-2 år.

Han ryger vel i de næste par år ind i vores låne/salg-med-tilbagekøb karussel ligesom alle de andre indtil han pludselig som 26 årig et er emne for Juventus og man igen igen står med en lang næse og et eksempel på et uforløst primavera-talent.

Hector til 8 mio euro er bør kun være interessant hvis man med fuld overblik over sæsonen 2018/19 står med 8 mio euro som man reelt har til rådighed i forhold til FFP. 8 mio euro her og der er grunden til at man hele tiden står og skal indhente underskud ved at sælge.


Skytt0
1151 indlæg.
d. 22. marts 2018

Jovist skal det tages i mente med FFP. Men hvis man virkelig gerne ville, såk kunne man få en Fantastisk alsidig spiller i Hector for ganske få penge. En spiller af hans kaliber fås ikke for samme pris andre steder, hvilket vil være et godt argument for at signe ham. Han er nok heller ikke den mest løntunge spiller kunne jeg forestille mig, så økonomisk vil det i mine øjne være et kæmpe scoop.

Angående Pellegrini, så må jeg ærligt sige, at jeg ikke har set ham spille særlig meget, men jeg mener ikke, at vi bør satse på en ung uprøvet back (ved ikke om han har fået debut for førsteholdet endnu)? Hector har masser af erfaring, og vil kunne gå ind lige her og nu, og starte på venstrebacken. Ihvertfald vil han give Kolarov meget modstand, som heller ikke bliver ved med at holde sig ung, og lige venstrebacken er en position, hvor vi er ret tynde.

Jonathan Silva har jeg ikke tiltro til, før jeg ser ham spille, hvilket det ikke lader til at der er den store udsigt til. Og med en Kolarov skadet, er det altså vigtigt at vi har en spiller, der kan gå ind og spiller lige så godt som ham. Der er en ung back altså ikke holdbar i CHL, eller mod Juve eller Napoli i ligaen. Selvfølgelig kan jeg blive af en anden holdning, hvis han får chancen, og slå igennem, så kan vi snakke om det.

Derudover kan Hector og spille defensiv midt, hvilket også vil gavne holdet, da vi også er ret tynde der. Vi har reelt kun De Rossi og Gonalons som ankermænd. De Rossi svinger meget i spilletid grundet skader og røde kort. Gonalons har ikke imponeret, og udlejes nok til sommer, hvis ikke han sælges.

Derfor vil en spiller som Hector være ideel at hente grundet pris, alder, potentiel markedsværdiforøgelse, og hans alsidighed.

Det er ikke bare Hector jeg refererer til. Det er spillere af sammen type, som er billige, at man kan spotte deres potentiale ift. at se hvilke klubber der er efter spilleren, samt kan dække flere positioner. Det ser man hos de større klubber, eks. Bayern, Barca og for ikke at nævne Juve, hvor mange af deres spillere kan spille flere positioner.

Istedet for at bruge 20+ euro for Schick og Defrel, så jeg hellere, at man hentede spillere som Hecotr


asromadk
3083 indlæg.
d. 22. marts 2018

Jeg husker bare primært Hector fra VM / EM, hvor han var det helt store scoop i forhold til det der EM Manager...

Jeg ser ham ikke som et sikkert kort; så god syntes jeg ganske enkelt ikke han var/er. For mig at se kunne han ligeså godt være en ny Bruno Peres.

Men igen, 8 mio euro er fint, men tåbeligt at skubbe budget i minus pga. det - står man med pengene, har truppen på plads og ønsker man så er spendere lidt på et godt køb som alt-i-alt kan blive en gevinst både sportsligt og økonomisk - så er han da klart et emne.

Men lad os nu se, mon ikke ser skal falde en massiv sign-on fee (som det jo som oftest gør, når prisen på selve spilleren er lav), og så er det jo hurtigt på den anden side af 10-12 mio euro for en spiller er er fyldt 28 år til sommer, og hvor man både har Jonathan Silva og Pellegrini (jeg har set ham, han er god, omend ung og hvad dertil hører).
Denner
432 indlæg.
d. 23. marts 2018

han ryger jo bare til bayern...


Lamela
1793 indlæg.
d. 23. marts 2018

Måske hive Luke Shaw til Roma på en lejeaftale, for at se om, han ikke kun var teenage wonder.

Ismaily Roma mødte i Shakhtar så også spændende ud offensivt. Og defensivt holdet han Ünder i skak på Olimpico.

Men, der sker ikke noget på den indgående transfermarked før 31. Juni. Monchi var ude og sige for nyligt, at de afventer UEFA’s godkendelse før, der bliver skrevet kontrakt med nye spillere.

En af dem, der næsten er Roma spiller er Ante Coric, som skulle have en mundtlig aftale på plads med for 12 mil euro.


mexes
1753 indlæg.
d. 30. april 2018

Florerer rygter om, at vi er enige med Benfica om Talisca.

football-itailia-net

Synes han vil være en MEGA spændende tilføjelse til holdet og håber inderligt på det. Helt klart en kreativitet, som vi kunne få gavn af, og rigtig god alder.


asroma87
790 indlæg.
d. 04. maj 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-120858&menu=news-all

Ante Coric til Roma i weeekenden. Ungt kreativt midtbane talent til en ok pris

Håber dog stadig Monchi tryller og får fat i Mahrez


DanieleTotti
377 indlæg.
d. 05. maj 2018

Vi skal sælge inden 30. juni igen, samme situation som da Salah blev solgt:
https://www.football-italia.net/120895/%E2%80%98roma-have-sell-but%E2%80%A6%E2%80%99


asroma87
790 indlæg.
d. 05. maj 2018

Sælg Bruno Peres, Defrel, Jesus, Gonalons eller El Sharaawy - i yderste tilfælde Strootman

Drømme indkøb:

Memphis Depay
Talisca
Ante Coric
Mahrez
Kurt Zouma

[Rettet af: asroma87 - 05/05/2018 - 09:02]


asromadk
3083 indlæg.
d. 05. maj 2018

Der er mere på spil til sommer end der var i onsdag: Sælges Alisson, så tror jeg ikke længere på de nye ejere i forhold til at ønske at værne om AS Roma som andet end en god forretning, hvor sportslig succes naturligvis er ønsket, men som også altid vil være sekundært i forhold til deres plan om Natural Growth.

Alisson kan ikke, ligesom Salah, erstattes uden at tabe terræn sportsligt - nu har man taget et skridt frem og et skridt tages tilbage hvis man bukker under for de store klubbers penge og sælger Alisson. Hvis ikke man kan se det og istedet sælger ud af resten af truppen (såfremt salg er nødvendigt), så tror jeg ikke på ejerne mere.

Alle har sin pris, selvfølgelig, også Alisson, men kan ikke se hvorfor Roma ikke skulle kunne skabe balance på andre måder en ved salg af ham og så sætte et priskilt på den anden side af 1 mia og så ellers læne sig tilbage og nyde at man skræmmer købere væk. Det er jo på tide at få skiftet tendensen med at spillere fra 1.hylde i AS Roma er billigere end Juventus.. I Juventus ville man aldrig nogensinde lade Alisson gå for andet end et astronomisk beløb hvis man var i samme situation. Et astronomisk beløb som vel og mærket blot giver mening i forhold til hvad topspillere koster nu til dags når topklubber handler i andre topklubber.


Lamela
1793 indlæg.
d. 05. maj 2018

Hvis der kommer bud på +150 mio euro for Allison, så er det bare at skyde ham afsted.

Der er en masse dødvægt i truppen, der skal forbedres, jeg så gerne dem her erstattet:

Peres - Cancelo (35 mio euro er peanuts)
Strootman (Praet 20 mio euro)
De Rossi(ikke sælges, blot mindre rolle) (Lucas Torreira 25 mio)
Gonalons (Paredes)
Jesus (De Light)
Defrel (Tallisca)
+
En playmaker


Kelevra
1091 indlæg.
d. 05. maj 2018

At de største klubber mener Alisson kan hentes for maks €60 mio siger bare alt.


Lamela
1793 indlæg.
d. 05. maj 2018

De kan få Skorupski til den pris.


matti92
108 indlæg.
d. 05. maj 2018

Problemet med at holde på Allison er hvis han selv er interesseret i at komme til en større klub.

Så gælder det selvfølgelig om at få En ordentlig pris men igen hvis Real ligger et bud på 60 mil så tror jeg ikke der er så meget at rafle om desværre.


Roma
33 indlæg.
d. 05. maj 2018

Jeg tænker også, at det med de ekstra indtægter fra CL i år, netop er året, hvor vi bør kunne sætte en stopper for billige salg af profiler. Uden, at jeg helt har overblik over, hvor mange penge vi mangler i næste sæson, så må det da være mindre end året før. Mon ikke, at vi kan finde de penge ved salg af sekundære spillere, for profiler som Allison må ikke gå for 60 mio Euro i dagens marked.

Jeg må dog sige, at jeg har tillid til, at Monchi nok skal få styr på det. Selv om ejerne måske har mere fokus på at tjene penge end det sportslige (ved jeg ikke, om de har), så giver det heller ingen mening for dem at fortsætte med at være en supermarked med spotpriser.


DanieleTotti
377 indlæg.
d. 05. maj 2018

Det er jo ikke for ejernes skyld vi sælger, men pga. Financial Fair Play. Måske pengene fra CL først gælder for næste sæsons budget?


Lamela
1793 indlæg.
d. 05. maj 2018

En sæson mere under EDF, uden et stressende transfermarked og en optimal pre-season, tør jeg godt drømme om scudettoen i næsten sæson.

Juventus står overfor hovedrengøring i truppen. Allegri smutter vist også.
Napoli kommer til at miste 4-5 startere.
Mertens, Koulibaly, Ghoulam, Jorginho og Callejhon.
Lazio mister min. 2 startere. Vrij er fortid og Savic kan de ikke holde på mere.
Håber også Inter mister Icardi, hvis de glipper CHL i år. Muligvis får de hellere ikke råd til, hverken Rafinha eller Cancelo, der har været 2 super god tilføjelser til truppen.

Det optimale for Roma, hvis vi kigger langsigtet være, at Lazio kvalificere sig til CHL sammen med os.

Hvis Inter kommer med, så kommer de til at pleje deres FFP med CHL indtægterne. Det vil ikke være godt for os, hvis de får købt Cancelo, Rafinha og får styrket truppen yderligere.
2 spillere, jeg synes Monchi burde bruge sin spanish connection til at hente til Roma.


mexes
1753 indlæg.
d. 06. maj 2018

Jeg er også optimistisk omkring fremtiden.
Dejligt med at vi går ind i en ny sæson uden igen, at skulle skifte træner. Det er klart en fordel. Jeg begyndte også så småt at miste min tillid til EDF i januar, men jeg er meget glad for, at klubben og Monchi slog koldt vand i blodet. Tror Monchi på sigt bliver en stor, stor gevinst.

Det ENESTE lille men er ift. FFP, da det forlyder, at vi skal ud og lave et mindre salg. Det ikke sådan at jeg frygter at Alisson nu ryger, men en skal jo ud.

Peres og Pellegrini ser jeg som mest oplagt. Florenzi og Strootman nævnes også. Vi kan kun undværre dem rent sportsligt, men to personer, som jeg godt nok ellers ikke ønsker ud.
Dzeko kunne diskuteres, da han er oppe i årene og vi vil helst sikker kunne få en del for ham. Men han er vores bedste spiller imo, og jeg ønsker ham ikke væk!

Spændt på hvad vi ligeledes henter ind. Også om det bliver mhp. 4-3-3 eller 3 mand bagved.

Jeg håber vi henter Talisca, som der er rygter om. Vi mangler kreativitet på midtbanen og der er gode perspektiver i ham.
Derudover synes jeg vi skal have en ny kvalitets CB ved siden af Manolas. Jeg er tilfreds med Fazio, men han er godt oppe i årene snart.

Så 1-2 spillere ind til midtbanen, ny CB og evt. en ny VB til at konkurrere med Kolarov på sigt.


Kelevra
1091 indlæg.
d. 06. maj 2018

Jeg har intet problem med hvis Dzeko ryger.
Ligeledes synes jeg ikke længere Nainggolan er uundværlig.

Det er begge spillere som har været meget vigtige for Roma. Men Dzeko bliver jeg aldrig rigtig fan af, og Nainggolan er efter min mening faldet væsentligt i niveau.

Peres må gerne finde en anden klub. Han har prøvet at løfte sig selv, men man skal ikke nå 3/4 af sin 2. sæsonen før man kommer frem til at man gerne vil kæmpe for klubben.

Vi mangler virkelig en kreativ spiller på midtbanen. Vi slipper til dels afsted med det fordi Perotti, SES og Pellegrini hver især bidrager med det i en hvis grad.

Jeg er enig i at Manolas mangler en makker af en hvis kaliber. Gerne en med fart i fødderne, så det ikke altid er Manolas der skal løbe spillere op. Ærgerligt vi blev nødt til at sælge Rüdiger.

Jeg håber virkelig på at Luca Pellegrini og Silva kan konkurrere om den VB position. Jeg tror umiddelbart mest på Luca P. Igen - ærgerligt vi her mistede Emerson.

Det er lidt roddet med det der FFP. Monchi siger klubben ikke er nødt til at sælge. Baldissoni siger klubben er nødt til at sælge. Og så kommer Gandini og siger at CHL pengene gør at klubben ikke er nødt til at sælge.

Coric skulle eftersigende være på plads. Jeg kender ikke rigtigt noget til ham.

Det bliver spændende at se hvad der sker i sommerens transfer vindue!
Jeg har lidt en idé om at scudetto drømmen afhænger af om Alisson bliver solgt eller ej.


mexes
1753 indlæg.
d. 07. maj 2018

Nainggolan har virkelig været en skygge af sig selv i år.
Hans præstation i sidste sæson, som var fuldstændig outstanding - og selvfølgelig ikke kan forventes hvert år, gør også bare kontrasten større til i år. Jeg ved godt at han er blevet brugt længere tilbage på banen i år, så hans 11 mål sidste år vs 4 mål i år, skal selvfølgelig også ses i det perspektiv.

Det hjælper selvfølgelig heller ikke, at han går og ryger og drikker i tide og utide (billederne fra hans hede vinter-break kom da også frem efter hans kæmpe fejl mod Liverpool i sidste uge)


mexes
1753 indlæg.
d. 07. maj 2018

Derfor er Nainggolan hellere ikke lige så uersattelig, som tidligere, hvor jeg vil mene, at han var vores suverænt vigtigste spiller.

Hvis man skulle lave en top 3 over vores 'mest uerstattelige spillere', eller 'hvem vil jeg mindst have vi sælger' her til sommer, så vil min nok lyde:

1) Alisson
2) Manolas
3) Ünder (pga. fremtidsperspektiverne)

Manolas sidste sæson faldt så meget i niveau, da han begyndte at blive rygtet til Inter. Han var nærmest også så godt som skiftet til Zenit i sommers, men nu synes jeg virkelig han er begyndt at ligne sig selv igen, og har virkelig spillet sig op i denne sæson - især sidste halvdel. Fremragende defensive og fysiske egenskaber - elendig på bolden tilgengæld og derfor nok aldrig helt aktuel for de allerstørste klubber, hvilket jeg ikke græder over skulle være tilfældet!

Hvordan vil jeres top-3 lyde?

[Rettet af: mexes - 07/05/2018 - 09:38]


59971Cools
471 indlæg.
d. 07. maj 2018

Det kommer an på perspektiverne.
Hvis det er den korte bane for at gå efter en titel, er det stammen på holdet der er altafgørende:

Ninja, Dzeko, Alisson og Manolas - disse SKAL holdes for at holde kontinuiteten næste sæson hvis vi skal tro på det.

Hvis vi skal kigge lidt længere frem, så er jeg enig med dine 3 mexes.

Men ja det bliver spændende, hvis vi skal tro på noget rigtig sjovt i næste sæson, så kræver det vi holder på stort set alle mand i start-11'eren, og supplerer med et par stærke spillere, gerne en offensiv midt der kan noget, og en ekstra CB.


mexes
1753 indlæg.
d. 07. maj 2018

Ja helt enig. Såvidt vi snakker næste år, så vil jeg også meget nødigt af med Dzeko. Han er i mine øjne med afstand den bedste 9'er vi har haft siden Bati-gol.

Som du skriver, så håber jeg virkelig også, at vi langt om længe går ind i et transfervindue, hvor vi ikke mister en bærende spiller, som vi af finansielle årsager må sælge.


Skytt0
1151 indlæg.
d. 07. maj 2018

Jeg mener også det er yderst vigtigt at holde på profilerne. Ved ikke om nogle af disse allerede er skippet afsted, men vi har altså et par spillere udlånt, som bare skal væk og give os profit:

Doumbia
Zukanovic
Iturbe
Gyomber
Castan

Disse spillere må minimum kunne give os 25-30 mio euro.

Udover det, har vi også et par spillere i den nuværende trup jeg gerne så vi skød afsted:

Bruno Peres
Juan Jesus
Capradossi
Gerson
Defrel


Her burde man også kunne score et sted mellem 25-30 Mio euro.

Så kan vi altså, alene på dem score 50-60 mio euro, og derved have bedre mulighed for at udligne beløbet vi skal kaste tilbage.

Bare med disse spillere, mener jeg ikke at vi bør hente særlig mange nye spillere. Jovist ser vi ynde ud, hvis ovenstående kunne blive tilfældet, og forstærkninger bør der hentes, såfremt det er muligt, Men med et par tilføjelser fra ungdomsrækkerne + at vi henter Rui tilbage fra Napoli, så mangler vi i min optik kun en klasse CB, og derved ser vi rigtig stærke ud. Det er IMO vitalt at holde på stammen, for at få success næste sæson.
Truppen vil se således ud:

MM:
Alisson
Skorupski
Lobont

CB:
Manolas
Fazio
Ny CB
Ungdomsspiller

HB:
Florenzi
Karsdrop

VB:
Kolarov
Rui
Pellegrini

CM:
DDR
Radja
Strootman
Pellegrini
Gonalons

Kantspillere:
Under
El Shaarawy
Perotti
Antonucci
Ungdomsspiller

ANG:
Dzeko
Schick
Ungdomsspiler


Så har vi altså 25 spillere i A-truppen, hvilket IMO vil være nok til både at spille Serie A, Coppa og CHL.Skytt0
1151 indlæg.
d. 07. maj 2018

Evt. Kunne vi hente en gratis Balotelli, så Schick kan rykkes ud på kanten en gang imellem. Han har endda udtalt at gerne vil tilbage til Italien. Ved dog godt at han har gjort sig upopulær blandt Roma supportere, men han ville pynte umådeligt på vores offensiv, og at have ham som indskifter for Dzeko er jo bare klasse. Tror også han har lagt sin arrogante og umodne fortid bag sig!


mexes
1753 indlæg.
d. 07. maj 2018

Jeg giver også gerne Balotelli en second chance, da det er en fri-transfer, som altså gør så gældende. Sjældent at vi kan få så meget kvalitet ind på en fri-transfer.
Tror dog ikke det kommer til at ske.


JonasS
21 indlæg.
d. 08. maj 2018

Er totalt på, mht. Balotelli. Udover klasse på banen, følger der måske også ballade - som dog vil give opmærksomhed til klubben. Dårlig opmærksomhed er bedre end ingen...

Nu rygtes Justin Kluivert til Serie A, med Roma som favoritter. Det ser jeg endnu hellere ske!


59971Cools
471 indlæg.
d. 09. maj 2018

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/spanskfodbold/lokal-avis-afsloerer-storklub-foerer-kampen-om-daniel-wass/7148548

Spændende - eller? :) Hvis prisen er lav som de siger er det fint herfra, mere offensiv type - men ikke verdensklasse.

SPændende med KLuivert også :)


Roma
33 indlæg.
d. 09. maj 2018

De her rygter med Florenzi som eventuel salgsemne, er jeg ikke specielt glad for. Jeg er klar over, at Florenzi langt fra har spillet en god sæson i år, men er det ikke et tab for klubben, hvis en rigtig klub-mand smutter?


Skytt0
1151 indlæg.
d. 09. maj 2018

Ikke blot et sportsligt tab. Det vil være et symbolsk tab for klubben, at miste Florenzi. I en tid, hvor penge i den grad dominerer sporten, vil det her være en bekræftelse i, at rigtig klubånd og passion for sporten er væk. De få spillere, som Florenzi, DDR, Thomas Müller, osv. er rigtige klubmænd, og det er bare en døende race efterhånden. Han er en fremtidig leder, og en spiller der vil dø for klubben, uanset om modstanderen hedder Südtirol eller Juventus. Udover det, så kender han klubben og spillerne, og vil på den måde være en rollemodel for ikke sidst unge spillere, men også for nye spillere, hentet i andre klubber, og på den måde vil der være en vis respekt i truppen, som vil smitte af på resten af holdet.

Så værdigmæssigt er han nok den spiller, vi helst ikke må sælge!


Kelevra
1091 indlæg.
d. 09. maj 2018

Der er vel også stadig regler om spillere af egen avl osv der skal overholdes? Florenzi har trods alt en vis kvalitet.


Lamela
1793 indlæg.
d. 09. maj 2018

Florenzi vil have 4 mio euro årligt, selv Alisson står til kun at få 3-3 1/2 €/Å. Jeg må indrømme, jeg kan ikke se, hvor på holdet han rent sportsligt er fremtiden og så til den løn.

På CM forsvinder han ud af kampene, som HW kommer der alt for lidt fra ham, og som HB duer han bare ikke. Men, det er svært, for jeg holder utrolig meget af ham.

[Rettet af: Lamela - 09/05/2018 - 23:17]


Skytt0
1151 indlæg.
d. 10. maj 2018

@Lamela
Har alle på holdet ikke spillet dårlige kampe denne sæson?
Fordi han bliver sat som HB, gør ham ikke til en dårlig spiller. Hans naturlige position er HW, hvilket han ikke får lov til, da vores HB er totalt tyndslidt. Florenzi er en rigtig fighter, har nogle gode drives med bolden, samt et rigtig godt overblik. Og så har han også tekniske momenter!
Det var det spilmæssige jeg mente med sportligt. Lønnen er lige meget i dette tilfælde!


Kelevra
1091 indlæg.
d. 11. maj 2018

Inter vil muligvis forsøge at hente Bruno Peres da de ikke kan hente Cancelo permanent. Er vi interesserede i Cancelo?


mexes
1753 indlæg.
d. 11. maj 2018

Jeg fristet til at sige, at hvis Florenzi er en klubmand, så skal han ikke kræve 4 mio om året. Til sammenligning kan det nævnes, at Totti i 2014 gik ned fra en årsløn fra 4,5 til 2,5.
Jeg elsker Florenzi, men selv før hans skadet, så var 4 mio for meget for hans niveau - og nu efter hans skade, så er han endda et godt stykke fra hans tidligere niveau.


Lamela
1793 indlæg.
d. 17. maj 2018

Ismaily

Ham her så jeg gerne i Roma. Til den pris, burde vi nemt være med. Det trickie er nok, ikke-EU spillers kvoter.


Kelevra
1091 indlæg.
d. 17. maj 2018

Juve fans sidder og slikker sig om munden ved udsigten til en Florenzi der enten kan hentes billigt eller muligvis gratis. Nogen der ved noget om opdateringer angående ny kontrakt?


Lamela
1793 indlæg.
d. 17. maj 2018

De skal nok nå til en enighed. Begge to mødes på midten. Vi har set lignende forhandlinger med Totti & DDR.


mexes
1753 indlæg.
d. 18. maj 2018

Jeg er heller ikke særlig bekymret.
Hvis han valgte at tage til Juve, så vil vi jo så af den grund ikke miste en klubmand alligevel.
Men jeg tror netop, at Florenzi er en klubmand, og derfor bliver, hvor han hører hjemme.
(Men ikke til 4 mio € om året!)


Lamela
1793 indlæg.
d. 21. maj 2018

Ser først Roma kampen nu, udover at det er en røvsyg kamp, så har Lukaz Skorupski ikke spillet sig af. Ærgerligt for ham, AB1 står foran ham i køen. Når, han skal sælges, så håber jeg, det bliver til en PL klub og ikke i Serie a.


Han fratog os muligheden for scudetto med irriterende vanvittige redninger i 0-0 kampen mod Empoli. Magter ikke eks’ernes forbandelser.

[Rettet af: Lamela - 21/05/2018 - 00:17]


mexes
1753 indlæg.
d. 24. maj 2018

Marcano fra Porto ligner mere og mere sommerens første signing.
Hvis det går igennem, så vil han skifte på en fri transfer, og få en løn på € 2 mio om året. Marseille, Sevilla og Valencia skulle eftersigende også have tilbudt ham en kontrakt.

Synes det vil være en super fin handel. Ingen dyr pris, og fin 3-4 valg til midterforsvaret. Han bliver 31 i slutningen af måneden.

Derudover nævnes Justin Kluivert oftere og oftere. Vi skulle angiveligt være enige med spilleren, men ikke Ajax.

Cristante nævnes også på Monchis ønskeliste. Dog snakker der priser på 25-30 €, evt med Unge spillere, der skal sendes modsat


asroma87
790 indlæg.
d. 25. maj 2018

Mine transfer ønsker som rygterne har udviklet sig på det seneste:

- Justin Kluivert (Sælg El shara)
- Hakim Ziyech (Sælg Strootman)

Som ny makker til Manolas

- Kurt Zouma, evt. leje med købsoption (Sælg Fazio)

Så ser start 11'eren sådan her ud:

Alisson(Skorupski)
Karsdorp(Florenzi)-Manolas(Capradossi)-Zouma(Jesus)-Kolarov(Pellegrini)
Ziyech(Pellegrini)-De Rossi(Gonalons)-Ninja(Gerson)
Under(Antonucci)-Dzeko(Schick)-Kluivert(Perotti)

Resterende spillere der skal sælges:
- Defrel
- Jonathan Silva, opsig leje
- Bruno Peres
- Castan, hvis han stadig spiller i klubben
- Gyomber, hvis han stadig spiller i klubben
- Doumbia, hvis han stadig spiller i klubben
- Zukanovic, hvis han stadig spiller i klubben
- Iturbe, hvis han stadig spiller i klubben
- Mario Rui, mener Napoli har en obligatorisk købs option på ham

[Rettet af: asroma87 - 25/05/2018 - 07:43]


mexes
1753 indlæg.
d. 25. maj 2018

Potentielle afgange, som jeg fint vil kunne leve med:
Gerson, Gonalons, Peres, Pellegrini og Jesus.

Potentielle tilgange:
Ny midterforsvar
Marcano
Talisca/Crisante/Ziyech

En 4-3-3 næste år kunne hedde:
(back ups)

Alisson

Karsdorp (Florenzi)
Manolas (Marcano)
NY (fazio)
Kolarov (Pellegrini/NY)

Strootman (De Rossi)
Nainggolan (Ziyech)
Talisca/Crisante(Gerson/Pellegrini)

Under (Perotti)
Dzeko (Schick)
Kluivert (SES)

Så ser det stærkt ud. Hvis vi absolut skal kører EDFs 4-3-3 mener jeg klart, at vi skal have tilgange ind på kanterne. Kluivert har rigtig stort potentiale, så det vil jeg fint være tilfreds med.

Vores midtbanen skal klart forbedres på det kreative punkt.
Crisante næves meget, hvilket også vil være en super tilgang, dog kan prisen blive et problem. Vi skal i mine øjne heller ikke springe budgettet for ham.
Talisca er personligt min lille drøm, men kan forestille mig, at han ryger til en større klub end vores. Formentlig i PRL.
Ziyech vil også være en spændende tilgang til midtbanen.

Forsvaret:
Jeg er klar på at 'satse på', at Karsdorp vender stærkt tilbage. Derfor skal vi ikke hente ny HB. Kolarov har i hvertfald også et godt år i sig, hvor vi enten kan være at bruge Luca Pellegrini som back up, eller hente en 'billig middelmådig' back up, evt. leje, som vi så med Silva. Derudover kunne jeg godt tænke mig, at Manolas fik en bedre legekammerat i det centrale forsvar. Jeg har været super tilfreds og overrasket med Fazio - men vi kan forbedres her, hvor Fazio vil være fin 3/4 mand sammen med Marcano, hvis vi henter ham. Marcano kan også spille VB.
De Ligt vil være en virkelig spændende tilgang, selvom jeg tror, at han vil ende (dyrt) i en større klub her til sommer.

Angreb:
Såfremt vi primært kører med en på toppen, så lever jeg fint med Dzeko og Schick næste år.

Så alt i alt;
Jeg synes vi har spillere, som er potentielle fine salgsobjekter, som vil kunne være med til at financiere stærke tilgange.
En ny CB til start-11 samt Kluivert og 2 ud af Crisante/Zyiech/Talisca ville være en drøm herfra!

[Rettet af: mexes - 25/05/2018 - 09:09]


kylethompson
0 indlæg.
d. 25. maj 2018

In March 1882. School must teach only the universal. Secularism is a sort of collective civic and moral denominator as religious nude divide. Free and equal citizens images in adult pictures law naked girls nude can then adult build a common shared destiny. This symbolic fencing. Will be denounced by the new education adult sex pics movement. France speaks adult of modern http://qpornx.com/xxx/nude education by advocating an apprenticeship of democracy in action miley cyrus nude within adult sex pics the institutions of the class and within the adult pictures village. Of critical consciousness. Or of images critical thinking in the education of children. But the national naked girls education organized nude pics by ferry did not resume the revolutionary principles of construction of the citizenship of Condorcet. There is no staging of experiential learning of democracy and law within images the school.


Skytt0
1151 indlæg.
d. 25. maj 2018

Fazio skal i min optik kun væk, hvis han klarer sig så godt til VM, at hans markedsværdi fordobles ift, hvad den er nu. Ellers er han en alt for vigtig spiller at skippe væk!

I øvrigt har Spalletti udtalt, at han gerne vil have Nainggolan til Inter. Hans markedsværdi ligger på omkring 44 mio. euro (af hvad jeg lige kunne finde mig frem til), og det er penge som jeg er sikker på, at Inter gerne vil smide efter ham, specielt efter de er kvalificeret til CHL.


Lund
227 indlæg.
d. 26. maj 2018

Ante Coric ligner sommerens første signing efter, at han blev fotograferet i Fiumicino Airport hertil eftermiddag. Jeg kender intet til ham, men små kroatiske midtbanespillere gør det godt andre steder.

Velkommen til og rigtigt at forstærke med kreative midtbanespillere.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 27. maj 2018

Mon ikke Liverpool skal bruge en ny målmand som meget vel kunne være Allisson


mexes
1753 indlæg.
d. 27. maj 2018

Romas i "pole position" ift. Cristante. Der spekuleres endda i, at Defrel kunne indgå i handlen.
Det næsten for meget af det gode på en gang...


Lund
227 indlæg.
d. 27. maj 2018

Jeg synes snarere, det er negativt, da det må betyde, at Hakim Ziyech og Talisca er længere væk...

Nej tak til Cristante herfra.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 27. maj 2018

Cristante og Talisca spiller forskellige positioner?? Førstnævnte en defensiv ala Strootman og DDR. Talisca i 10'er rollen?
Kender ikke brasilianeren


Lund
227 indlæg.
d. 27. maj 2018

Alle kan spille midt midt og med vores 4-3-3 in mente vil de da helt sikkert konkurrere om de samme positioner sammen med Pellegrini, De Rossi, Strootman, Gonalons, Gerson, Nainggolan og nu også Ante Coric.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 27. maj 2018

Tror vi sælger Nainggolan og sender Gonalons hjem igen. DDR er oppe i alderen og brug for pauser udover de naturlige grundet karantæne


asroma87
790 indlæg.
d. 28. maj 2018

Kraftige rygter om:

Justin Kluivert
Bryan Cristante
Ante Coric (er så godt som sikker)
Ivan Marcano

Kluivert erstatter El Shara
Cristante erstatter Strootman
Ante Coric erstatter Gerson (udlejes)
Ivan Marcano som Backup

Så er jeg glad

Så håber jeg stadig vi køber en god midterforsvar som ny makker til Manolas


mexes
1753 indlæg.
d. 28. maj 2018

Coric er i hvert fald Done Deal.
Han er i Rom og er igang med at skrive under.
Tror vidst roligt jeg kan se, at ingen af os herinde har set ham spille, men fra hvad jeg kan høre og læse, så synes jeg det virker til at være en udemærket signing.


Lund
227 indlæg.
d. 28. maj 2018

Min drøm er Talisca, Ziyech, Depay og Eric Bailly, som er røget ud i kulden i Man Utd, mens Manolas, Alisson, Nainggolan, Under, DDR og Schick beholdes. Resten kan jeg leve med at miste for den rette pris.


mexes
1753 indlæg.
d. 28. maj 2018

Taber også helt kæben af de navne, Lund. Alle ville være drømme. Dog anser jeg Depay - og i langt højere grad Bailly, som fuldstændig urealistisk. Han skal nok komme ind i varmen igen i United og hans løn er langt over hvad vi kan evne.

Jeg er faktisk også rimelig large ift hvad jeg kan leve med at miste i dette vindue.

Alisson og Manolas er de to som jeg klart helst vil have vi holder på. Dernæst tror jeg faktisk jeg vil sige Ünder og så Dzeko. Dzeko er i mine øjne med afstand vores vigtigste og bedste markspiller, selvom flere nok er uenige.

Strootman og Nainggolan vil jeg mest holde pga. deres personligheder og status i klubben. Deres niveau kan godt erstattes, omend jeg nu ikke håber at vi sælger nogen af dem. Men føler blot, at det ikke vil gøre ligeså ondt, som det ville have gjort for 1-2 år siden.

Peres skal klart skippes i min optik - mest fordi at vi har rigeligt med middelmådighed på højre back. Derudover vil jeg ikke begræde, at vi solgte Pellegrini og/eller Gerson, hvis der skulle komme et godt bud. Pengene vil være store. Gonalons spillede sig godt nok lidt op i slutningen af sæsonen i takt med han fik mere og mere spilletid, men han kunne vi nu også godt skippe for min skyld. Ligeledes med Juan Jesus.

Det lidt sjovt, fordi jeg kan faktisk rigtig godt lide mange af spillerne. Fazio, SES og Perotti for at nævne få. Dem allesammen vil jeg i bund og grund gerne beholde, selvom jeg egentlig mener de nemt kan erstattes med bedre folk. Eks. El Shaarawy. Jeg tror vi kan få en del for ham, men det nu ikke sådan jeg håber han sælges. Så har jeg det med mange. Fazio skal beholdes. Han er god, rutineret, og vi vil alligevel ikke kunne få det helt store for ham.

[Rettet af: mexes - 28/05/2018 - 18:12]


mexes
1753 indlæg.
d. 28. maj 2018

Mit drømme scenarie:

4-2-3-1

MM: Alisson / Skorupski

HB: Karsdrop / Florenzi
CB: Manolas / Fazio
CB: NY* / Marcona
VB: Kolarov / Pellegrini

CM: De Rossi / Strootman
CM: Nainggolan / Crisante

HOM: Under / Perotti
COM: Talisca/ Coric
VOM: Kluivert / El Shaarawy

ANG: Dzeko / Schick

Det efterlader salgsmuligheder:
Juan Jesus, Peres, Gonalons, Gerson eller Pellegrini og Defrel.

IND:
Talisca, Kluivert, Marcona, Coric og ny CB.
Crisante i stedet for Pellegrini eller Gerson vil også være rigtig fint i mine øjne, omend de begge selvfølgelig stadig er unge og stadig kan forbedre sig.[Rettet af: mexes - 28/05/2018 - 18:21]


Lund
227 indlæg.
d. 28. maj 2018

@Mexes jeg har det faktisk ligesom dig. Spiller for spiller kan jeg godt lide vores hold. Der er langt færre end tidligere, der enten irriterer mig eller er ligegyldige, men skal vi nå et højere niveau, så skal der som minimum forstærkes lidt i forsvaret, særligt på midtbanen og lidt på fløjene - derfor de fire ovennævnte navne.

Hvis jeg lige skal knytte et par ord på, så er der i min optik ikke tvivl om, at Ziyech med afstand er bedre end Cristante trods forlydninger om sammenlignelige markedspriser - manden har lavet 9 mål og 17 assists i sæsonen og spiller en fin midt midt. Talisca tror jeg, vi er enige om. Depay har været klasse i Lyon, men jeg anser ham ikke for urealistisk. Fekir er den store stjerne i Lyon, der får størstedelen af opmærksomheden og Man Utd fadæsen skræmmer vel stadig visse opkøbere væk. Derudover har vi tidligere lykkedes med at hente en af Lyons store stjerner, da vi hentede Pjanic. Depay er ikke urealistisk, men jeg frygter, at modet og troen på, at vi kan lave en Salah med ham ikke er der?

Indrømmet Bailly er ønsketænkning, men lige netop på centerforsvarspositionen findes der mange gode kandidater, så den position er jeg ikke så bange for.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 28. maj 2018

Hent Balotelli !!!


mexes
1753 indlæg.
d. 28. maj 2018

I det hele taget, så håber jeg bare vi får handlet hurtigt ind, så vi har længere tid til at sammenspille de nye spillere. Synes vi har en ufattelig dum tendens til, at vi laver vores største køb i slutningen af vinduet. Lad os få henter - i hvertfald de største handler, før vi tager til USA.

Der snakkes mere og mere Ajax. Både Zieych og Kluivert nævnes.


Lamela
1793 indlæg.
d. 29. maj 2018

Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal forvente af denne vindue.

Liverpool (føj) er godt i gang med at opruste sig, de har allerede hetet Fabinho, de næste to spillere til truppen lyder på Fekir & Alisson. Gud bevare mig vel, jeg håber ikke Monchi bliver fristet. Men, noget tyder på det efter han seneste udtalelser.

- For at en spiller skal smutte, skal der være tre elementer på plads: Et bud, et ja fra klubben og fra spilleren. I øjeblikket er der ingen af delene, siger Monchi ifølge Football Italia.

Jeg tolker det som, han venter på et bud på Alisson, hvis Alisson slet ikke var på listen over salgs-emner, så kunne han da lære fra de andre i Italien, hvor de smider vanvittige beløb på deres spillere og venter bare på de interesserede trækker følehornene tilbage. (ex. Bellotti 100 mio euro, Koulibaly 150 mio euro etc...)

Det er ikke særligt opløftende, overhovedet...

Noget andet interessant er, Justin Kluivert har liket offentliggørelsen af Coric
Skriv linktekst

Jeg vil som jer gerne have Roma agere først og hurtigt på transfermarkedet, men jeg vil virkelig gerne have noget info om FFP betingelserne opfyldt eller ej. Det vil være fantastisk dumt, hvis Monchi endnu engang lavede en Karsdorp og tvang klubben ud i en situation, hvor en profil bliver nødt til at sige farvel. Salah's farvel var slemt nok i sig selv, men Alisson's afsked vil satme gøre ondt.

I øvrigt er Badelj på fri transfer, hvorfor ikke skyde Gonalons tilbage til Frankrig og hente Badelj ind gratis? Han vil passe godt som midlertidig arvtager for DDR.

Som en ny CB, kunne Bonucci være fristende, hvis Milan bliver straffet for FFP overskredet. Men, hans løn pakke er lidt af en svær størrelse, der er ingen i Italien, der kan matche det han får i Milan, bortset fra Juventus, men der kan, men vil nok ikke. Han ønsker i øvrigt hellere ikke forlade Italien grundet sin søns sygdom.


[Rettet af: Lamela - 29/05/2018 - 01:00]


mexes
1753 indlæg.
d. 29. maj 2018

Jeg tror nu af alle klubber ikke, at Alisson ender til Liverpool, trods alt.
Og hvis det endelig skulle ske, så vil det være for en så stor pris, hvor vi alle nok vil tænke, ja okay, så sælg da.
(Misforstå mig ikke, jeg har pt det største mancrush på Alisson, men hvis vi fik 1 mia. for ham, så er vi jo nød til at sige ja tak)

Jeg er nu egentlig meget fortrøstningsfuld for vinduet. Så længe Alisson beholdes og vi ikke sælge Manolas for 30 mio, så sætter jeg min lid til Monchi og Co.

Det eneste små-bekymrende, med de rygter, som har været so far, det er måske, at tilgange af Corcic, Kluivert og Ziyech alle sammen er så unge, at der måske skulle lidt mere rutine ind?

Berardi begyndes også igen igen at blive nævnt. Han har en stor stjerne hos EDF, og skulle angiveligt lukke hullet på HW. Men Jeg synes nu VW er større need. Ünder bliver kun bedre. Det eneste der pt. taler for Berardi i min optik er, at hans markedsværdi vel aldrig har været lavere, trods alt. En handel med defrel modsat vil være oplagt, hvis det skulle komme på tale.


Lund
227 indlæg.
d. 30. maj 2018

Så er Ivan Marcano landet og bliver efter alt at dømme sommerens anden tilføjelse.

Det er i min verden en tilføjelse i den tørre og lidt mere kedelige ende, om end han kan vise sig nyttig som breddespiller. Det bliver spændende at se, hvad det i første omgang kommer til at betyde for Juan Jesus.


asroma87
790 indlæg.
d. 31. maj 2018

Ivan Marcano er igang med lægetjekket nu

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-122163&menu=news-all

Rygter om at Kluivert har accepteret Roma - nu skal prisen forhandles


C. Panucci
12 indlæg.
d. 31. maj 2018

Er jeg den eneste, som er ret positiv lige pt?

Iht FFP ser det ikke ud til at give os de store udfordringer i år.

Ivan Marcano ind - har spillet fast for Porto, virker ikke til at være skadesplaget. Har ikke n oget vanvittigt topniveau, men efter hvad jeg kan læse mig frem til, så ar han et ret stabilt og godt bundniveau. En god back-up/rotationsspiller.

Ante Coric ind - Den nye Modric? Jeg tror han er en "langsigtet" investering. mon ikke han skal bruge den første sæson på at lære sproget, taktikken mv., og så bliver han stille og roligt kørt ind, ligesom vi har set det med ûnder.

Allerede tidligt i transfervinduet ser vi ud til at have holdet på plads - og mon ikke der også bliver plads til en halvstor signing (Berardi, Balotelli eller lign.)
asroma87
790 indlæg.
d. 31. maj 2018

Så er Ivan Marcano Roma spiller! Bliver spændende om han er en Fazio eller Moreno

Nu håber jeg SES sælges og Kluivert købes

Og så en ordentlig omgang oprydning i truppen + et Peres salg


mexes
1753 indlæg.
d. 31. maj 2018

Ser ham absolut som værende markant bedre end Moreno, omend Moreno egentlig skuffede os rigtig (fik jo ikke en ærlig chance)

Synes det er en rigtig fin handel. Spørgsmålet er om det overhovedet er et tema, at skulle hente flere CB nu. Det er ikke livs nødvendigt.

Next: VW (Kluivert) og CM/COM (Zyeich, Crisante eller Talisca) HW (Berardi) og så begynder det at ser fornuftigt ud!


Roma
33 indlæg.
d. 01. juni 2018

Det virker til, at rygterne om Alissons afgang er meget vedholdende nu også med Chelsea som bejler. Det kan derfor godt virke til, at vi kommer til at sige farvel til ham i dette vindue. Det er selvfølgelig et stort sportsligt tab, men hvis prisen er oppe omkring 90 mio. Euro, som der rygtes lige nu, så er det måske ikke helt tosset. Altså, hvis der kan findes en god erstatning. Især hvis både Chelsea, Liverpool og Real Madrid er ude efter ham, så kan prisen måske presses endnu højere op.

Hvad tænker I andre? Vi kunne forstærke os på mange positioner for 100 mio euro fx.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 02. juni 2018

Endelig ikke Berardi. Han er totalt overvurderet i mine øjne. Slet ikke god nok til Roma. Flere gule kort end mål for Sassuolo i sidste sæson.
God på et hold der lever på kontra.


Lamela
1793 indlæg.
d. 02. juni 2018

Der skulle være en bytte bytte købmand dal med Torino. Jesus med Baselli. Hvad siger i til det? Jeg har personligt altid haft et godt øje til ham.

[Rettet af: Lamela - 02/06/2018 - 15:40]


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 02. juni 2018

Baselli ja tak. Pisse god spiller
Fantastisk bytte!


Lamela
1793 indlæg.
d. 02. juni 2018

Juve ser ud til at købe Perrin for sølle 14 mio euro plus en mio euro i bonus. Det kan muligvis skabe en kabale, hvor Genoa måske vil kigge mod Skorupski. Han er for god til at være i 2.valg. På den anden side, så jeg ham helst skifte til en klub uden for Serie A.


mexes
1753 indlæg.
d. 03. juni 2018

Marca skriver i dag, at Real Madrid skulle være første bejler til Alisson.
Han skulle angiveligt helst ville til Madrid fremfor England. De skriver også i avisen at vi er nød til at sælge en spiller før 4/7 (forhåbentlig ikke), hvilket kan nedsætte prisen for den evt. spiller som måtte forlade. Marca skriver endvidere, at Real skulle være klar på at byde 60 mio. €, men der sættes selvfølgelig spørgsmålstegn ved prisen, som Roma vil forlange.

Håber ikke han ryger for under 90 mio. Håber slet ikke han ryger.
Men vil så afgjort hellere skippe ham til en af de største klubber (Barca eller Real) end til hold, som Liverpool, Chelsea eller PSG. Men vil dog godt kunne forstå, at en klub som Real for ham ville være svært at sige nej til.


mexes
1753 indlæg.
d. 03. juni 2018

Derudover er der masser snak omkring Crisante stadigvæk.
Atalanta indrømmer, at han nok er væk inden vinduet lukker, samt at de er interesseret i Defrel.

Jeg synes helt klart vi skal forsøge at stable en handel sammen, som indgår de to.

Defrel + 10 mio for Crisante vil være rigtig fornuftigt.

Crisante er desuden på forsiden af dagens il Romanista.

[Rettet af: mexes - 03/06/2018 - 13:55]


asroma87
790 indlæg.
d. 04. juni 2018

https://www.football-italia.net/122382/roma-close-ziyech


asroma87
790 indlæg.
d. 04. juni 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-122418&menu=news-all

Dejlige rygter for tiden - Bruno Peres ønsket af Porto for 8-9 mio euro


asromadk
3083 indlæg.
d. 05. juni 2018

Det er sku relativt.

Altså, Cristante.. Jeg er ikke modstander af ham, men synes bare det er mange penge at smide efter ham, 30 mio euro plus det løse.. Så er han dælme også betalt.

At man så samtidig er ved at lave en 5 + 25 i bundet/obligatorisk køb af ham, det vækker bare minder, man for længst har ville fortrænge.

Altså:

skal jeg tage de helt pessimistiske briller på, så flopper Cristante og så har man bundet 25 mio euro op på regnskabet næste år.. Det håbede man jo lidt at klubben var færdig med.

har man ikke råd til at investere i Cristante og betale ved kasse et, så synes jeg faktisk man skal lade være... Så kan man hente ham for det halve når han har floppet i Everton.


Lund
227 indlæg.
d. 05. juni 2018

Helt enig aroma.dk. Den handler lugter af alt det, vi burde gå væk fra ikke mindst med tanke på vores FFP-problmemer. Hvad skal vi med Cristante, når vi har Pellegrini, som vi iøvrigt fristes til at sælge? Jeg ved godt, hvem af de to som jeg ville pege på som det større talent. Jeg håber godt nok, at Monchi og klubben kommer på bedre tanker. 30 mio euro for Cristante er jo helt skudt afsted.

Få sikret Kluivert og først og fremmest Ziyech i stedet - så er jeg en glad mand.


asroma87
790 indlæg.
d. 05. juni 2018

Jeg mener helt klar at Kluivert er 1. Prioritet

Ham og Perrotti på VW - så er vi godt dækket ind

Og så ville jeg hellere have Ziyech end Cristante
Har vi ikke mange spillere der minder om Cristante?

Ziyech minder mig mere om en offensiv midtbane, hvor Cristante er en dybdeliggende playmaker / central midt

Vi mangler noget offensivt kreativitet - ikke flere af de samme type midtbane spillere

Ziyech har vist også et godt frispark, vi kunne gøre brug af


mexes
1753 indlæg.
d. 05. juni 2018

Helt enig. Crisante er fin, men prisen er et problem.
Jeg er dog ikke enig ift. Pellegrini. Hvis jeg skulle vælge direkte mellem de to, så valgte jeg klart Crisante.
Han er lidt mere offensiv og kreativ end vores nuværende midtbane, men jeg havde også foretrækket Ziyech - selvom jeg stadig tror han er yderst aktuel.
Måske Crisante tilgang betyder Strootman afgang?


mexes
1753 indlæg.
d. 05. juni 2018

Og lige som jeg skriver det første.

SKY: Ziyech bekræfter for sine holdkammerater på landsholdet, at han skal til Roma


asroma87
790 indlæg.
d. 05. juni 2018

NICE!!!


Lamela
1793 indlæg.
d. 05. juni 2018

Med Ziyak’s og Cristante, så er midtbanen efter pænt overbefolket.

DDR - Gonalon (Håber på Badelj)
Nainggolan / (Ziyak, Gerson)
Strootman / ( Cristante, Pellegrini)

Det er vel, 2 spiller for meget. Mon Pellegrini og Gerson ryger?

[Rettet af: Lamela - 05/06/2018 - 22:36]


Skytt0
1151 indlæg.
d. 05. juni 2018

Håber i såfald at Gerson, Gonalons og Pellegrini ryger (helst Pellegrini på lån), samt at vi henter Badelj oven i de to andre, så vil det være klasse!


mexes
1753 indlæg.
d. 06. juni 2018

Og Coric mangler i den ligning.

Personligt håber jeg Gerson ryger på et låneophold. Det vil gavne alle.
Så tænker jeg vores midtbane næste år vil kunne se således ud:

CM Nainggolan (De Rossi)
CM Strootman (Crisante)
CM/COM Ziyech (Coric)

Dette efterlader Gonalons og Pellegrini. Hvilken bredden! Så kan virkelig ikke se, hvad vi skulle med Badelj yderligere. Gonalons bliver 100 % er det udtalt. Jeg vil ikke blive meget overrasket, hvis en spiller som Strootman blev solgt, eller Pellegrini for den sags skyld.
asroma87
790 indlæg.
d. 06. juni 2018

Roma´s første bud på Kluivert er ifølge rygter blevet afvist.

Roma har budt 10 mio. euro.

Kluivert har kontrakt udløb næste sommer men Ajax vil stadig have mere for ham.

I min verden ville det også være årets scoop hvis vi fik Kluivert for 10 mio. euro.

Jeg tror prisen ligger mere omkring 15 mio. euro + diverse bonusser men på den anden side har han trods alt kontrakt udløb næste sommer.

Det kan være vi kan lavet en pakke løsning med ham og Ziyech for 35 mio. euro :-)


mexes
1753 indlæg.
d. 06. juni 2018

Prisen skulle ligger på 25 mio €, hvorfor Ajax tilsyneladende 'kun kunne grine' af buddet.

Peres til Torino. 1 mio € for leje næste sæson, med obligation på køb for 7 mio € næste år, hvis han spiller 25 kampe.

Selvfølgelig hellere have haft pengene nu, men hvis vi alligevel selv låner Cristante en sæson, hvorefter vi køber ham til sommer, så er det jo alligevel godt det samme.

Kluivert, Ziyech eller Berardi ligner vores mål for det resterende vindue.


Lund
227 indlæg.
d. 06. juni 2018

Puha. Jeg er heller ikke pjattet med Peres-handlen. Jovist bliver det dejligt at få ham væk, men en obligation, der kun træder i kraft efter 25 kampe, er ingen garanti for at han ikke også er at finde i truppen næste sommer, og at vi derfor gik glip af 7 mio. euro.
Hvis Porto virkelig også var interesseret, så er det her dårlig købmandskab.

Ziyech, Kluivert for under 20 mio. euro og en god midterforsvar - så er jeg godt tilfreds. Depay i stedet for Kluivert, så får jeg våde drømme.


Lamela
1793 indlæg.
d. 06. juni 2018

Jeg ved ikke om, det er pga. Peres ikke vil forlade Italien, men Porto må alt andet lige være mere tiltrækkende end Torino. De spiller altid i Europa, så har de desuden lige solgt deres HB til United. Der burde være masser af spilletid garanti for succes i en svagere liga en Italien. En Liga som også passer godt til ham.

Men ja, lidt en ærgelig handel, han skal nok ende med at score og lave assist mod os.


asroma87
790 indlæg.
d. 07. juni 2018

Der genforhandles idag vedrørende en transfer af Justin Kluivert

https://www.football-italia.net/122588/roma-negotiate-kluivert


asroma87
790 indlæg.
d. 07. juni 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-122608&menu=news-all

Så er vi tæt på at lukke Kluivert handlen


Lamela
1793 indlæg.
d. 07. juni 2018

Boom.

Der meldes Ajax og Roma er nået til enighed. 15 mio euro + 5 mio euro i bonusser + videresalgs %’er. God deal for alle 3 parter. Kluivert står til at få 1,4 mio euro/årligt. Dejligt!


mexes
1753 indlæg.
d. 08. juni 2018

Kluivert skulle være done deal, og nærmest før handlen er lavet færdig, så intensiveres jagten på Berardi. Hvad sker der lige for Monchi?!

Det eneste "negative" er, at jeg med alle de handler frygter lidt, at vi ikke lander Ziyech, hvilket er den spiller - som vel og mærket har været rygtet til os, som jeg allerhelst vil have.

Men det ligner meget, at vi kommer til at hente:

Kluivert, Crisante, Coric, Berardi, Ziyech, Marcano.

Ud: Strootman eller Radja? Gerson, Peres.

Det vil se meget stærkt ud, men ligeså begejstret jeg er over, at vi handler hurtigt i år, således at de nye får hele opstarten med, så er jeg da også lige bekymret, når vi når til sælge-delen af vinduet. Men hvis vi holder på Alisson og Manolas, så vil jeg give Monchi frit slag.

Monchi kommer til at være så vanvittig for os. Han kan virkelig rykke klubben.


Lund
227 indlæg.
d. 08. juni 2018

Nej tak til Berardi. Han har altid været overvurderet. Det lugter af en Defrel gate. Skal han spille i stedet for Under - nej tak.

Fuld fokus på Ziyech. Enig med Mexes - han er klart den bedste spiller, som er blevet rygtet til os denne sommer.

Mon ikke Særligt august bliver en av-måned for os, men enig kan vi holde Alisson og Manolas, så kan jeg faktisk leve med det meste. Så dog også gerne Nainggolan blive.


asroma87
790 indlæg.
d. 08. juni 2018

Håber sgu Berardi er en and! Han har slet ikke niveauet til Roma.

Lad Under og Gerson kæmpe om den HW.

Og så gå all in på Ziyech!!

Kluivert håber jeg virkelig vi lander, han har et kæmpe potentiale. Kluivert på VW og Under på HW, av av


asroma87
790 indlæg.
d. 08. juni 2018

https://www.football-italia.net/122634/roman-evolution

Spændende læsning


Lamela
1793 indlæg.
d. 08. juni 2018

Roma Twitter

Man keder sig aldrig på Roma engelske twitter. Absolut verdensklasse. !


Lamela
1793 indlæg.
d. 09. juni 2018

Jeg har længe haft er crush på Lucas Torreira, er det ikke en, der vil passe som fod i en hose hos Roma? Han “kan” stå i lære hos DDR i et års tid, så kan han overtage midtbanen efter ham på CDM.

Han har kun en klausul på 25 mio euro, det er altså pebernødder til de slags spillere i dag. Så kan vi passende Gerson og Gonalon med i handlen :-)


Skytt0
1151 indlæg.
d. 09. juni 2018

Talisca er lige røget til Kina, så han får vi ikke glæde af.


Daniel-Cumen
102 indlæg.
d. 09. juni 2018

Jeg følger med i tyrkisk fodbold og Talisca er ikke noget særligt. Ellers have selv Besiktas holdt på ham.
Roma burde i stedet styrke den centrale midtbane med en spiller som emre can der kan komme gratis. Juventus er selvfølgelig favoritter, men hvorfor ikke prøve alligevel. Han har alt det Roma mangler på midten. Arbejdsintensitet, fysik, godt overblik og felt-til-felt egenskaber. Nainggolan er gået ned i niveau, så can vil være den perfekt afløser lige pt.


Kelevra
1091 indlæg.
d. 09. juni 2018

Mens I andre har fuld fokus på indkøb, så venter jeg stadig spændt på at Florenzi bliver sikret.


napstah
136 indlæg.
d. 10. juni 2018

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/alisson-vil-have-afklaret-fremtiden-inden-vm/

Lyder da godt nok på Alisson at de forsøger ihærdigt på at finde en ny klub til ham :/

[Rettet af: napstah - 10/06/2018 - 21:36]


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 11. juni 2018

Nainggolan meldes tæt på et skifte til Inter. Det håber jeg satme er en and!


Lamela
1793 indlæg.
d. 11. juni 2018

Jeg tror sku, den er god nok.


JonasS
21 indlæg.
d. 11. juni 2018

Det er med stor smerte hvis Ninja ryger. Hold kæft, han har givet os mange glæder. Men spørgsmålet er om han ikke har toppet, på flere måder...!? Prisen på 29 mil Euro synes jeg ikke er rigtig, men Nicolo Zaniolo med i handelen lyder da vildt spændende.


Pilgrim
10 indlæg.
d. 11. juni 2018

Ja Nainggolan virkede træt til sidst i denne sæson, memn tror stadigvæk at han har 1 til 2 gode sæsoneer endnu.. Og hvis det er 29mill så ville jeg næsten hellere beholde ham.


59971Cools
471 indlæg.
d. 11. juni 2018

Så fint det så ud til vi kom fra land i vinduet her, desto værre er de seneste rygter.

Ninja håber jeg virkelig meget vi beholder, jeg tror stadig på der er guld i stængerne i mindst 2 sæsoner mere for ham. Hvis han skal sælges må det for alt i verden IKKE være til en konkurrent, og især ikke 29 mio. EUR. I det nuværende marked er det jo til grin for en (normalt) verdensklasse spiller.
Hvis vi samtidig mister Mr. Becker så skal det være til Real Madrid for 90 mEUR ca. så kan jeg leve med det... Ikke noget med 40mEUR og til Liverpool, så bliver jeg sgu træt....1

Skytt0
1151 indlæg.
d. 11. juni 2018

Det vil i min optik være årtiers dårligste handel!

29 mio er imo alt for lidt, vi kan få dobbelt op (50-60), hvis et engelske tophold byder sig til!
OG SÅ TIL INTER?

Udover Juventus og Lazio, er Inter uden tvivl det hold jeg hader mest i Italien. Hvorfor styrke en konkurrent, som i forvejen er meget mere pengestærk end os, og som jeg tror er med om mesterskabet i den kommende sæson!

Ninja har langt fra toppet! Han har ligesom Dzeko spillet alt for mange kampe, og det har været udslagsgivende i hans præstationer i 2018.

Jeg mener han er vores vigtigste spiller ift. arbejdsmoral og præcision i de ting han foretager sig (tacklinger, skud, løbearbejde, osv)

Hvis vi sælger ham til Inter, så er vores transfervinduet allerede en fiasko!


mexes
1753 indlæg.
d. 11. juni 2018

Den er svær. Jeg tror hverken sidste sæson eller forrige sæson har været Radjas sande niveau.
Forrige sæson under Spalletti overpræsterede han helt vildt og var i den sæson i top 5 over verdens bedste midtbanespillere. Den netop afsluttede sæson var ikke engang en skygge af sig selv. Virkelig slet ikke det samme niveau. Jeg tror hans niveau i den kommende sæson vil ligge derimellem. Jeg kan rigtig godt lide Radja, men hvis en skal skippes, så vil det måske være klogt at skippe ham. Han er snart 30, og med hans livsstil, så spiller han nok ikke på hans vanlige niveau til han er 35.

Jeg er dog helt enig i, at små 30 mio euro vil være lavt sat. Derudover er jeg også hamrende enig i, at han må skippes til nærmest alle andre klubber end lige netop Inter. Der var små rygter om, at der var kinesisk interesse i ham. Kina vil klar være ønske stedet, at sende ham hen, omend jeg føler mig overbevist om, at han ikke vil forlade Italien, hvoraf Inter desværre nok vil være det sandsynlige sted, som han ville havne i.

Men jeg vil så afgjort hellere skippe Radja fremfor Alisson eller Manolas. Radja eller Strootman er virkelig svær. Men jeg tror det bliver en af de to, som vi må sige farvel til. Gerson sendes forhåbentlig på et lejeophold, mens Pellegrini aner jeg snart ikke hvad vi skal gøre med. Smed en klub 25 mio på bordet for ham, så synes jeg vi skulle slå til.


asroma87
790 indlæg.
d. 12. juni 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-122832&menu=news-all

Kluivert er landet i Rom!!!!


Pilgrim
10 indlæg.
d. 12. juni 2018

Fandme spændende med Kluivert. Men vil nu gerne have at de lukkede for al snak med Alisson. Tror desværre at de "finansiere" de nyindkøbte med salget af ham.. til et eller andet latterligt beløb.


Skytt0
1151 indlæg.
d. 12. juni 2018

Nu er Badelj angiveligt i et dilemma, mellem Inter og AC Milan.
Hvorfor henter vi ikke ham ind istedet for Gonalons, når han tilmed er gratis?

Ham og Balotelli vil virkelig pynte på holdet, og økonomien!

Så kan vi glemme alt om at sælge Radja, Alisson, Manolas, etc. Og beholde vores grundstamme, istedet for latterlige handler som 5+25 mio euro for Cristante!

Hvorfor????

Spændende med Kluivert though. Han kan blive rigtig stor


mexes
1753 indlæg.
d. 12. juni 2018

Jeg forstår ikke Badejl hypen.
Hvorfor skal vi hente en breddespiller til den plads, hvor vi nok i forvejen er aller mest dækket ind?
I mine øjne er han ikke bedre end dem, som vi har i forvejen. Så synes jeg lønkronerne kan bruges meget bedre.


mexes
1753 indlæg.
d. 12. juni 2018

Roma Pres skriver idag, at Monchi arbejder på at færdiggøre Ziyech handlen.
Roma skulle angiveligt have budt 30 mio + 6 mio i bonusser.

Jeg håber super meget på at vi henter Ziyech. Det vil klart være den vigtigste handel i mine øjne. Han har den kreativitet, som vi skriger efter til vores midtbane. Hvis han hentes, så tror jeg vi er ved at have hentet dem, som vi skal. Evt. spekuleres der også i en højre back. Pavel Kade&#345;ábek fra Hoffenheim blandt de nævnte. Men jeg kan ikke forestille mig, at der hentes mere end Ziyech samt en HB.

Spørgsmålet er så, hvem som skal ud. Radja og Alisson lyder som de mest sandsynlige - desværre. Personligt kan jeg leve med et Radja salg - også til Inter, hvis præmissen er, at Alisson kan beholdes.
Peres salg, Gerson evt. udlån.

Jeg er super optimistisk på den kommende sæson. Er lykkelig for, at vi går ind i den nye sæson med samme træner ved roret og en trup, som det ligner, at vi bygger videre på og forstærker.

Alisson (Skorupski)

Karsdorp (Florenzi)
Manolas (Marcano)
Fazio (Jesus)
Kolarov (Luca Pellegrini)

Strootman (De Rossi/Gonalons)
Crisante (Pellegrini)
Ziyech (Curic)

Ünder (Perotti)
Dzeko (Schick)
Kluivert (El Shaarawy)

Rigtig fint herfra. Man kan diskuterer om vi er stærke nok på kanterne. Der er ingen tvivl om, at vi vil have to kæmpe talenter, som fremadrettet vil være kæmpe stjerner, så selvom de måske ikke er der helt endnu, så er jeg klar på at satse på dem, hvis spillerne omkring dem er Dzeko, samt offensiv hjælp fra Crisante og Ziyech fra midtbanen. Forsvaret ændres ikke meget, som det ligner nu. Men baseret på vores forsvar i sidste sæson, så bør vi jo også fortsætte med det samme set up. Karsdrop tilbage ser jeg som en lille forstærkning på HB ift. Florenzi, mens jeg synes Marcano handlen er super og han er perfekt ift. indgå i vores rotation i det centrale forsvar.


mexes
1753 indlæg.
d. 12. juni 2018

Alternativet ti Ziyech er Bruno Fernandes, som grundet balladen i Sporting Lissabon, går på en fri transfer (samme med flere andre prominente navne iøvrigt), og derfor kan hentes gratis.
Ifølge Fernandes agent er der kontakt fra både Milan og Roma.


Montella9
195 indlæg.
d. 12. juni 2018

Alisson er ude og sige at Roma er nød til at beholde Radja.


Lamela
1793 indlæg.
d. 13. juni 2018

Ziyech handlen er næsten done. Prisen er på svimlende 36 mio euro. 30+6 i bonusser.
Kontrakt 5-årig på 3,2 mio euro/årligt.

Angiveligt er Roma også interesset i Bruno Fernandes fra Sporting, hvor han offensivt har strålet de sidste 2-år. (Jeg tvivler dog)
Han vil komme til få en sekundære rolle i Roma, jeg ved ikke om, han vil det.

Seneste Radja historie er Atletico er interesseret i ham, hvis luften er kølig mellem Ninja og EDF, så er Atletico nok det bedste sted at sende ham hen. Dvs. Alle andre steder end til rivalerne i ligaen.

Jeg tror os, Diego Simeones stil vil passe godt for Radja. Jeg ser ham dog helst blive i Roma, men det bliver nok svært.

Roma har nu, overflod af midtbane spillere til 3-pladser, det skulle ikke undre mig, 2-3 stykker var på vej væk.

Strootman & Gerson må gerne forlade klubben for min skyld, jeg vild med Kevin, men siden 2x ACL så ligner han mere en hæmsko for vores spil end gevinst.

Verde har fået interesse fra Porto
Torino er igang med at hente Bruno Peres.
Juan Jesus har også følgere fra Serie A og Besiktas nu.

Kan vi få ca. 25 mio euro samlet for de 3, så er Roma tæt på plusvalenza.

Edit: Skorupski kan også være på vej til Sampdoria (håber dog ikke)


[Rettet af: Lamela - 13/06/2018 - 00:52]


Roma
33 indlæg.
d. 13. juni 2018

Jeg er enig i, at det vil være bedst at holde på Ninja, men jeg er nu fortrøstningsfuld uanset hvad. Jeg vil dog foretrække, at han blev solgt til en anden klub end Inter, hvis han nu absolut skal sælges. Men vi kan nok ikke komme udenom, at der vel skal sælges nogle. Der er, som tidligere pointeret, for mange midtbanespillere. Derudover er økonomien vel ikke i balance med mindre nogen skal ud.

Jeg tænker dog på Alisson. Hvis han ryger. Skal Roma så ud og hente en ny keeper? eller hvad er planen.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 13. juni 2018

Vi har opfyldt kravene fra FFP idag så vi behøver ikke at sælge!
Men Ninja ryger snart desværre.
Er raget uklar med ledelsen og kommunikerer udelukkende med Roma via sin agent (rygter)


Lamela
1793 indlæg.
d. 13. juni 2018

Det er simpelthen fantastisk, det må under alle omstændigher sætter en glidende tackling på Inters forhåbning på at købe Radja. De skal sælge en del spillere først.

Det sætter også Roma i en stærk posistion, hvor kan vælge og vrage mellem bud og Radja og måske (håber det ikke) Alisson.

Så var emerson salget ikke helt forgæves alligevel.


C. Panucci
12 indlæg.
d. 14. juni 2018

Jeg synes godt nok, at rygterne vedr. Allison tager til. En god VM-slutrunde og så kan jeg godt være bange for, at Real faktisk smider i omegnen af 100 mio for ham. Det ville ikke undre mig et sekund. Men Dudes, hvad gør vi så? henter Sportiello og lader ham køre mod Skorupski (jeg har faktisk ret god fidus til polakken)? Sven Ulrich, Bernd Leno, Sergio Romero, Rui Patricio? Jeg er ærlig talt lidt i vildrede. Den vildt frække, der hedder Buffon? Hvad tænker I?


Lamela
1793 indlæg.
d. 14. juni 2018

Eftersom PSG er blevet “clearet” af Uefa, så henter de nok Buffon nu. Men, deres nuværende keeper Areola, Lafont og Meret har været sammen med Roma. Ellers, hvis Leno ikke er hentet inden da, kunne han også være en fin mulighed.


asroma87
790 indlæg.
d. 14. juni 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-122977&menu=news-all

Alisson på vej til Real for 75 mio euro + bonusser


Skytt0
1151 indlæg.
d. 14. juni 2018

Jeg sidder lidt og tænker, at 75 mio i nutidens marked, ikke er noget skræmmende beløb, sket ikke for en målmand, som lige pt er blandt verdens 5 bedste målmænd, og muligvis, kommer til at gøre en god figur til VM, så på den front er jeg ikke så sprudlende.
Men alligevel, så er 75 mio. dæleme mange penge... Hvad klubben ikke kunne bruge 75 mio. til (spillerkøb, investeringer, forebyggelser af at blive ramt af FFP, osv.), så med det in mente, så synes jeg næsten ikke vi kan sige nej til sådan et bud - tilmed at det ikke er til en anden italiensk klub (så havde der efter min mening, minimum skulle lægges 120-130 mio).

Spørgsmålet er bare, hvem skal erstatte Alisson?

Vi har allerede købt spillere til bredden, og et par af dem bliver nok verdensstjerne om et par sæsoner. Hvis vi sælger Ninja/Strootman + breddespillere som Peres, Jesus, Pellegrini, osv. så er budgettet vel udlignet, og derved ville et salg være unødvendigt?

Spørgsmålet er så, om Alisson gerne vil skifte til noget større (selvom jeg ikke kan se grunden, andet end måske en højere løn - pengegriske brasilianere, host - Neymar!)

Hvem skal i såfald erstatte ham?

Sagen med Alisson er jo, at vi nok ikke er i stand til at købe en målmand, der er lige så god, og derved vil vi være svækket.
Se bare på den forgangne sæson, hvor vigtig han var ift. Champions League. De præstationer kan Roma ikke købe sig til, det er kapitalen og klubbens størrelse simpelthen ikke til.
Jeg kan ikke se hvem det i så fald skulle være?

Buffon er, hvis ikke allerede, så snart, over the hill, så han vil imo ikke være løsningen.

En Perin ville have været den mest oplagt, både ift. han spillede i Genoa + hans pris.

Men der var Juve mere snu end os, hvormed de løb med ham, og kunne grine af resten af topholdene (Napoli, Roma, Milan).

Spændene bliver det ihvertfald, hvad der kommer til at ske ift. salg, og evt. erstatninger!


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 14. juni 2018

Enig men det er svært at sige nej til 75 mill når vi gav 8 mill for 2 år siden.
Men håber virkelig vi beholder ham.
Læste Robin Olsen blev sat i forbindelse med Roma (serie b kalder)


mexes
1753 indlæg.
d. 14. juni 2018

Ja Alisson lyder desværre som tabt for os.
Der skal ikke være nogen som helst tvivl om, at jeg 100% helst havde beholdt ham. Selv for 100 mio ville jeg ikke have solgt ham, som det er på den led drøn ærgerligt. En virkelig sympatisk, "likeable" spiller, som også bare sidste sæson var vores bedste spiller og en af verdens absolut bedste. Hvis man sammenlignede med alle målmænd i verden (niveau, skadesstatus, alder, osv) så kunne jeg kun nævne De Gea og måske Oblak, som jeg synes var bedre end Alisson. Derfor et stort tab.

MEN

- Jeg er dog glad for, at det er til Real at han skippes. Havde været en lang værre følelse, hvis det var til Liverpool, Chelsea, Juve, osv. At han skippes til en af de største klubber gør trods alt det lettere at sluge.

- Selvom man med det latterlige marked i mente kunne stå og sige, at prisen ikke engang er vanvittig høj, så er de godt 80 mio € altså en flot pris. Han bliver verdens 11 dyreste spiller - og suverænt den dyreste målmand i historie. Slår prisen på spillere som Zidane, De Bruyne osv. Det tilgengæld flot. Også godt at vi ikke bare bukker os og solgte ham for 50 mio €, som ellers ville kunne ligne os. 80 mil € for en spiller, som kun har spillet én sæson i klubben og som sidste sæson var reservespiller, det er isoleret set ret vildt.
Havde dog hellere ventet med at sende ham afsted til efter VM. Hans pris kan kun stige i løbet af denne sommer.

Men alt i alt, så kæmpe held og lykke til Alisson fremover, hvis han da skippes. Vildeste man crush på ham, så håber til det sidste, at han beholdes.

[Rettet af: mexes - 14/06/2018 - 23:46]


mexes
1753 indlæg.
d. 14. juni 2018

lille update:

Angiveligt skulle reals første bud kun være 60 mio + 10 mio i bonusser.
Roma skulle kræve 100 mio, men forventes at kunne give lille afslag (pris måske ned til de omkring 80). Dette bud skal bare afvises!


Denner
432 indlæg.
d. 15. juni 2018

"supermarked Roma" skal aflives! Vi skal ikke være stedet man "bare lige" henter en profil eller to!


asroma87
790 indlæg.
d. 15. juni 2018

Nu hvor FFP ikke længere er et problem, så skal et bud på 60-70 mio euro bare afvises!

Real må betale vores pris ellers kan de skride af helvedes til


Pilgrim
10 indlæg.
d. 15. juni 2018

60 er for lidt!
Som Corriere skriver så vil Roma have 75 + diverse bonusser. Hvilket gør det nærmere til de 100.. Og det er helt klart der vi skal hen!

Desværre lader det til at Radja ryger til Inter.. dumt!


Lamela
1793 indlæg.
d. 15. juni 2018

Radja på vej væk.
Alisson ditto.

Nu er Manolas på blokken hos Chelsea. Manolas har en temmelig lav klausul på 38 mil.


asromadk
3083 indlæg.
d. 17. juni 2018

Penge er bare ikke altid alt. Håber, man holder fast i forhold til Alisson. Man skal bruge en målmand a la Alisson til at vinde mesterskabet, sådan er det bare.

100 mio euro plus et par spillere, så kunne det måske være gevinsten sportslig var for stor - men en semi-høj pris bør bare ikke være nok nu hvor klubben ikke skal ud og sælge i forhold til FFP.

Gad vide om Ronaldo ikke kunne tænke sig at nå at spille i Italien? (ha ha ha). Her kunne Real Madrid jo passende sende ham den anden vej og betale hans løn kontrakt ud i Rom... Så kunne det måske godt være de kunne få lov til at få Alisson.

+
Ellers er der bare så mange spændende spillere som Monchi bør forsøge sig med. Alt under 100 mio euro skal sku næsten også sende en spiller eller to til Rom. Kovacic som en no-brainer, Borja Mayoral/Dani Ceballos/Marcos Llorente/Jesús Vallejo som spændende muligheder.

100, måske endda 80 mio euro + Kovacic + Vallejo + Llorente/Ceballos - det bør Monchi smide på bordet som muligheden, såfremt Real Madrid ønsker at handle i Rom.

1

[Rettet af: asromadk - 17/06/2018 - 11:12]


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 17. juni 2018

Pastore sættes nu ifm Roma! Ja tak


mexes
1753 indlæg.
d. 17. juni 2018

HELT enig, asromadk.
Vi er for en gang skyld alt andet end presset til at skulle sælge Alisson. Vi har ikke FFP i nakken, Alisson giver ikke udtryk for, at han bare skal væk (det klart, at henvender Barca eller Real sig, så lytter man selvfølgelig til dem) men kan kan sagtens se sig selv blive, samt der er 30+ mio på vej ind fra Radja.
Derfor skal der kun accepteres et bud, som er latterligt højt.
Frygter virkelig vi sælger Alisson for 55 mio og så en 10-15 mio i bonusser. Vil være en katastrofe.

Jeg legede også selv med Ronaldo tanken. Ikke er jeg er specielt fan af manden (nærmere modsat) og ikke af det er realistisk, men for dælen hvor er han stadig vild. Ville kunne give os et mesterskab, det jeg ikke i tvivl om. Men nok om den tanke.

Lad os nu holde på ham!!

Holder vi på Alisson og evt. bytter Radja ud med Ziyech, så er jeg ikke bleg for at turde håbe på scudetto næste år - selvom vi selvfølgelig ikke er favoritter som udgangspunkt.

[Rettet af: mexes - 17/06/2018 - 20:11]


Denner
432 indlæg.
d. 18. juni 2018

Ville ønske vi kunne få Navas den anden vej så! :D


asroma87
790 indlæg.
d. 18. juni 2018

50 mio euro + Keylor Navas og Jesus Vallejo - så har vi en aftale

Synes godt nok også Allison stod og sov ved målet igår, så kan man måske argumentere for at der var frispark til Miranda men stadigvæk - Han skal da ud og bokse til den bold?

P.S. hvorfor er Kluivert ikke officiel endnu???


mexes
1753 indlæg.
d. 18. juni 2018

Pastore er det seneste navn og skulle også lyde som en seriøs mulighed. PSG er tvunget til at sælge før 1/7, hvilket vil kunne medfører at han kan hentes til omkring 15 mio €.
Lønnen skulle dog være i den tungere ende, men vil måske kunne klares, da prisen ikke er høj. Lønnen hedder omkring 4-5 mio €.
Jeg foretrækker hellere Ziyech, men prisen på Pastore er rigtig, rigtig fin, og vil bestemt være en god signing.
Pastore var for mig en drømmesigning for 5 år siden. Nu er han snart 29 og er ikke rigtig blevet meget bedre end dengang.

Derudover nævnes Chiesa også som en seriøst mulighed HVIS Alisson sælges dyrt.
Drop Chiesa og behold Alisson siger jeg.

[Rettet af: mexes - 18/06/2018 - 19:12]


asroma87
790 indlæg.
d. 18. juni 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-123172&menu=news-all

Pastore tæt på Roma skifte...

Øv, ville hellere have Ziyech :(


mexes
1753 indlæg.
d. 18. juni 2018

Flere skriver at en Pastore tilgang ikke nødvendigvis udelukker Ziyech.
Dette kan jeg dog slet ikke få til at passe sammen.


mexes
1753 indlæg.
d. 18. juni 2018

Er helt enig i, at Ziyech vil være bedre
Men nu skriver Calciomercato at Liverpool også er efter Ziyech og prisen er over 400 mil.
Hvis det er sandt, så vil jeg afgjort hellere købe en billig Pastore eller Bruno Fernandes, hvis Ziyech koster så meget. Det er alt for meget.


Lamela
1793 indlæg.
d. 18. juni 2018

Jeg tror Ziyech og Kluivert er hjemme 99%, de bliver officielt pr. 1.Juli, det samme med Ninja.


mexes
1753 indlæg.
d. 18. juni 2018

Kluivert er 100 %. Han er jo nærmest også præsenteret i og med, at klubben officielt lagde billeder ud af hans lægetjek. Ziyech vil jeg kun håbe er done deal, selvom jeg nu ikke helt tror det.
Alt andet lige, så kan jeg slet ikke finde plads til både Ziyech og Pastore - også uanset om vi skulle sælge både Ninja, Strootman og Gerson. Så skulle det være fordi, at han skulle bruges på kanten? Men det har han vel ikke spillet siden sine tidlige Palermo dage? Han er jo reelt set blevet mere CM end COM nu.

[Rettet af: mexes - 18/06/2018 - 23:03]


C. Panucci
12 indlæg.
d. 19. juni 2018

Real Madrid skulle eftersigende trække sig fra Alisson. Gode nyheder, synes jeg. Jeg kan simpelthen ikke se andre klubber gå ind og betale, som samtidig har alvorlig interesse fra vores keeper.

På den anden side er Radja vel så godt som væk, men ærlig talt. En spiller, fantastisk og meget likeable jovist, men stadig en spiller, som ikke vil indordne sig efter klubbens regler i bytte for 27-30 mio Euro og et par af de største italienske talenter, Pinamonti og Zaniolo, det er altså okay.. Og med navne som Coric, Cristante og ikke mindst Pastore, hvis det lykkes at hente ham, så er jeg altså temmelig fortrøstningsfuld.

Alisson/Skorupski (eller måske en ny andenkeeper, hvis det holder, at Skorupski skal til Genoa?)

Florenzi/Karsdorp
Manolas/Capradossi
Fazio/Marcano
Kolarov/L. Pellegrini

De Rossi/Pellegrini
Strootman/Gonalons
Pastore/Cristante

Ûnder/Coric
Dzeko/Schick
Perotti/Kluivert.

Og så er der altså stadig spillere som Gerson, El Shaarawyy, Defrel, Jesus, Peres, Tuminello og Antonucci.

Defrel, Peres og Jesus kan jeg sådan set godt undvære og så kan vi hente Albano Bizzarieller Marco Storari som 3. keeper. Det ville altså være tæt på et drømmevindue for mig.


Lund
227 indlæg.
d. 19. juni 2018

Jeg er sådan set enig i, at vinduet tegner positivt, om end man sidder med mange åbne spørgsmål, herunder hvilken Nainggolan der rejser til Inter og hvilken forfatning er Pastore i nu godt 7 år efter, at han forlod Italien og ikke har spillet regelmæssigt i en del år. Forhåbentlig har han stadig et par gode år i sig. Jeg havde dog været mere fortrøstningsfuld med Ziyech.

Derudover synes jeg stadig ikke forsvaret ligner et Scudetto-forsvar. Efter Marcano blev landet, har der ikke været rygter i den retning, men jeg håber på en kvalitetsspiller mere i forsvaret. Endelig tror jeg ikke på Gerson og Defrel, hvorfor højrekanten også kan komme til at se tynd ud, da jeg ikke forventer, at Coric kommer i spil til den position men snarere den forreste midtbaneplads.


Manne
0 indlæg.
d. 19. juni 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-123223&menu=news-all

Skyder Radja rygterne ned? Det sidste jeg også har læst. Er at Inter kun har sendt “et “enkelt tibud, som Roma skulle ha afvist med det samme, da det var for lavt. Ellers har der ikke været nogen kantakt med Radja. Inter er ikke kommet ud af FFP skal i tænke på. Så de skal først sælge ud.

Ser stadig Radja ha sin sikre plads, hvis det skulle ske at han blev. Det er kun godt der kommer lidt ekstra til midtbanen. Det bliver en lang sæson. Om han så bliver eller ej, syntes jeg alligevel vi skulle købe en Cristante og evt Pastore/Zyiech ;) Daniele de Rossi lever heller ikke for evigt, så kun godt vi har en gonalons og en Cristante som og sagtens kan spille der! Ellers et virkelig fornuftigt vindue indtil videre, også dem vi er rygtet med. Det er klasse! Håber og tror stadig på at Radja bliver, da jeg stadig ser ham ha en kæmpe rolle på holdet. Plus han også har prøvet bærer anførerbindet! Tror også han er dedikeret til klubben, da han også har lige har startet butikker Rom :)

Forza Roma!


mexes
1753 indlæg.
d. 19. juni 2018

Vil også hellere Ziyech end Pastore.
Men hvad vil man helst, at Ziyech hentes for 40 mio eller Pastore for 15 mio. Synes Ziyech umiddelbart bliver for dyr for klubben, og synes heller ikke, at vi skal betale så meget. Pastore handlen er fin, da prisen er fair. Han er stadig en kvalitetsspiller og en kreativ indslag til vores midtbane, som jeg byder meget velkommen, trods Ziyech havde været en større signing. Men med udsigt til at vi potentielt beholder Alisson, så er jeg fint tilfreds.

Pastore skulle ifølge flere kilder lande i Rom imorgen og gennem lægetjek torsdag.

Så er spørgmålet tilbage af vinduet om hvem som ryger ud, samt om vi henter en højre wing og højre back. Sidst nævnte kunne jeg kun forestille mig.


mexes
1753 indlæg.
d. 19. juni 2018

Nainggolan til Inter allmost done.
€20-22 million plus Nicolò Zaniolo samt en yderligere ungdomsspiller, som skulle blive bestemt imorgen.


Lund
227 indlæg.
d. 20. juni 2018

Puha €24 millioner for Pastore og "kun" €20-22 + en spiller for Nainggolan. Jeg synes, vores historik med dårligt købmandsskab ser ud til at gentage sig selv her. Pastore er et fint køb til €15-18 - €24 er et sats. €20-22 for Nainggolan er meget under markedsværdi - €30 + en spiller havde jeg bedre kunne se mig selv i. Vi snakker immervæk om en klassespiller her.


Manne
0 indlæg.
d. 20. juni 2018

Bare mærkeligt at Ninja selv afviser rygterne, men medierne sender ham stadig videre?? Og så til den pris?? Godt nok får vi 2 talenter med den anden vej, men alligevel... Har lige læst at forhandlingerne med Pastore ikke behøver at være direkte knyttet til at Ninja så smutter.


mexes
1753 indlæg.
d. 20. juni 2018

Jeg har læst det modsatte; at Ninja har erkendt at han forhandler med Inter. Han har været ude og afvise, at han for et par dage siden skulle have sagt “ses i Milano” til fans.

Radja ryger 100 p.
Prisen og destinationen er jeg ikke fan af, men stoler på Monchi og co. at dette var det bedste.


Lamela
1793 indlæg.
d. 20. juni 2018

Jeg ved ikke om, det er klubben eller Monchi, der er galt med. Det er jo set før, vi forstærker rivalerne til peanuts.

Siden Scudetto, har vi sendt bl.a. Emerson, Cafu, Chivu, Mancini, Vucinic, Pjanic, Romagnoli afsted til næsten ingen penge i forhold til kvalitet og potentiale.

De er altid blevet erstatter fint, men der skulle gå et par år, før de nye kom op i niveau.

Roma var endda flinke og udleje den kære Batistutta til Inter en årgang.

Jeg kender Intet til Pinamonti og Zaniolo, men glædelig er det da, Inter fansne ikke er 100% begejstret over at miste Zaniolo.


Manne
0 indlæg.
d. 20. juni 2018

Følger sådan noget “Roma online news” Der siger de at der kun har været et enkelt tilbud, som er blevet afvist med det samme. Resten er bare rygter. Siger de... Håber for alt i verden at han ikke skifter dertil, er så træt af det.. Det er jo ikke fordi at inter er et skridt op tværtimod syntes jeg. Syntes stadig Ninja har en kæmpe rolle at spille på holdet!


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 20. juni 2018

Inter har budt 24 mill euro + Zanioli og Santon!
Pastore skulle lande i Fiumicino torsdag eller fredag.
Mirante erstatter Skorupski


Lamela
1793 indlæg.
d. 20. juni 2018

Give me a break man. Santon? Hold kæft, Monchi stinker til at sælge nu. Hvorfor fanden vil de hjælpe Inter med FFP kravene?

Inter vil sælge Zaniolo (6m) og Santon
(10) til Roma for 16 mio euro & betale 40 mio euro for Radja pr 1. Juli. Inter er ude og skide, gid Roma have juves Balls nogle gange, det der fatter jeg ikke.

Og hvad fanden skal vi med Santon? OG HVORDAN kan de prissætte Santon til 10 m euro?

[Rettet af: Lamela - 20/06/2018 - 22:20]


Denner
432 indlæg.
d. 20. juni 2018

lyder ret pinligt det her...


Manne
0 indlæg.
d. 21. juni 2018

Må æde mine ord.. Den bliver sgu nok en realitet.. Fuck hvor er det trist! Det for klamt syntes jeg. Endelig når man håber på en go kommende sæson, så sker der sådan noget her! Det er bare typisk.


Lamela
1793 indlæg.
d. 21. juni 2018

Udtrykket "ingen over klubben" har Roma tydeligvis ikke fattet. Naturligvis skal Radja rette sig ind under klubbens reglementer, men derfor behøves vi jo ikke skubbe ud af klubben til peanuts og nul niks. Så endda til en træner, han har det godt med. Så får Ninja sku da sin vilje. Hvis beklager sig, smid ham på bænken til han lære det.

Nøj, jeg magter ikke mere af det her pis. Undskyld mit udbrud, det her er dråben. Roma vil aldrig nogensinde kunne få 10 m euro af en anden klub. Inter har haft svært ved at afskibbe ham i flere omgange, ligesom vi havde det med Iturbe og Doumbia.

I øvrigt, ankom Santon til Inter for 3,7 m euro, nu, uden at have spille godt eller fast, er hans værdi åbenbart steget til 10? Vaffanculo...


C. Panucci
12 indlæg.
d. 21. juni 2018

Lad os nu lige se, hvad millionerne ender i. 20, syne sjeg godt nok lyder i underkanten. 25+Zaniolo og Santon synes jeg dog lyder ok realistisk. Jeg kan sagtens se Santon i Roma. En god gardering til hele forsvaret og faktisk, kan han jo vikariere på kanterne også, skulle det blive aktuelt. Jeg har altid haft rimelig god fidus til ham og jeg tror at Di Fransesco måske lige netop der den trænertype, som kan løfte Santons niveau igen. Samtidig, så har han altså en god alder.
Zaniolo er et af de absolut største midtbanetalenter i Italien. At kunne sende ham på en toårs udlejning eller lign til fx. Sassuolo, Atalanta, Genoa eller lign, synes jeg virkelig der er nogle perspektiver i.

Når jeg kigger på midtbanen, især hvis Pastore kommer til, så synes jeg altså ikke vi virker svækket.
Hader jeg at sende Ninja til Inter? Ja, men ikke ligeså meget, som hvis han var taget til Lazio eller Juve. Manden vil gerne blive i Italien - så er Inter måske i virkeligheden det mest "tålelige" sted, han kunne tage hen, når vi tager realistiske klubber i betragtning.


matti92
108 indlæg.
for 11 timer siden

Ninja til Inter + Manolas til Chelsea Av!

Jeg er enig i at midtbane ikke er specielt svækket i forhold til sidste år, desværre mister Roma en masse indforståelse med hinanden.

Alisson (måske ny mand) /Skorupski

Florenzi/Karsdorp (næsten en ny mand)
(ny mand) /Capradossi
Fazio/Marcano (ny mand)
Kolarov/L. Pellegrini

De Rossi/Pellegrini
Strootman/Gonalons
Pastore/Cristante (begge ny mand)

Ûnder/Coric (ny mand)
Dzeko/Schick
Perotti/Kluivert. (ny mand)

Der skal virkelig ligges noget arbejde i holdet hvis det allerede skal fungere næste år.
EDF har virkelig noget af en opgave foran sig igen i næste sæson, Roma gør ikke hans arbejdsbetingelser specielt nemme.
Jeg håber inderligt at EDF kan få holdet sammentømret inden sæson start + at Allison bliver, ellers synes jeg det ser meget svært ud næste år.


Denner
432 indlæg.
for 9 timer siden

For fanden... Supermarked Roma... Profiler til spotpriser.


Romaswag
78 indlæg.
for 8 timer siden

Det her må være verdens mest negative forum. I skælder ud på alt hvad klubben foretager sig.

Manolas har desværre en frikøbsklausul som ikke blev sat ind af Monchi, men Sabatini.

Ja det surt at miste Ninja, men ærligt han passede ikke ind i systemet og han var ikke særlig kreativ sidste sæson.

Kald det supermarked så meget i vil. Jeg vil støtte holdet henover sommeren, og vente med at være negativ hvis vi ligger uden for top 4 til vinter. For mig at se er vi en opbygningsfase med Monchi og EDF, og det vil jeg tro på!

Pastore, kluivert, coric, ziyech (tror jeg stadig på) Crystante. Eller en Emil Forsberg, som også bliver nævnt! Der er håb for fremtiden. Manolas kan også erstattes, det har vi vist før!

I kan være enige eller uenige. Men op med humøret, der er VM ;)

Forza Roma


Manne
0 indlæg.
for 5 timer siden

Den gør fucking ondt! Men Ninja eller ej, så er han ikke hele Roma! Med Pastore, Cristante, muligvis Zyiech og måske en Emil forsbeg som også er rygtet til, så har vi altså en giftig kreativ midtbane i mine øjne. Mht. Manolas skal han også selv ville det, selvom de udløser klausulen. Chelsea er ikke med i chl, og Roma er på vej op! Vil først se det før jeg tror på det! Jeg har svært ved at tro på det, da han virker til at ha det godt i Roma!

Roma i medgang og modgang!


Denner
432 indlæg.
for 2 timer siden

Er bare træt af at se mine yndlings spillere blive solgt for peanuts.

Det virker ikke til klubben er villig til at at gøre nok for at holde på dem.

Savner en lidt arrogant italiensk tilgang til tingene, som den gang man gav De Rossi en konge kontrakt og skubbede de mange bejlere væk.
Ved godt det er en ny tid nu, og FFP har os "by the balls" men denne klub jeg følger i dag, er langt fra den klub jeg startede med at holde af.

Jeg ved bare at klubben ikke vinder trofæer, hvis den bliver ved med at skille sig af med de bedste spillere sæson efter sæson.

Op i r**** med de 2. Og 3. Pladser, jeg vil have noget guld på bordet, bare en copa.. men ikke en gang der ligner vi et hold der er i stand til at vinde noget!

Men ja, fede navne der bliver sat i forbindelse med Roma. Det er da en smule fortrøstningsfuldt. Så har vi noget at sælge ud af om en sæson eller to ;)


Kontakt | Copyright 2003-2018 | Credits | Retningslinier | Roma Club Danimarca