Login
Glemt password Opret bruger

Transfer 2018: Vinter —> Sommer 2018

Kategori: Generelt


Lamela
1793 indlæg.
d. 05/01/18 20:01

Buon anno a tutti!!

Roma er i spilmæssig krise for tiden, hvor det især offensiven, der hænger. Rekord indkøbet Schick er småt ved at komme tilbage i omdrejninger.
Monchi har ikke lovet eller sagt ret om nogle nyankomne.

Men der florere naturligvis altid rygter i pressen.

Jeg ridser lige de mest spændende navne op.

Ind:
Alex Vidal Barcelona (Leje + option)
Matteo Darmian Man United (Leje + option)
Lichtsteiner (WTF?)

Milan Badelj Fiorentina (Køb / Bosman)

Matteo Politano Sassuolo (Tilbage køb)
Theo Walcott Arsenal (Leje)
Riyad Mahrez ......

Ud:

Alisson Becker Liverpool (Køb)
Emerson Palmieri (Juventus)
Bruno Peres Benfica (Leje + option)
Radja Nainggolan øhmmm Guangzhou (Køb)
Lorenzo Pellegrini PSG & Juventus (25 mil klausul)
Cengiz Ünder X Lån

Som sagt, der er nok med rygter. Walcott, Badelj & Peres er nok de rygter, der kommer tættest på.


1


De Rossi
37 indlæg.
d. 05. januar 2018

Bliver mere og mere hooked på idéen om Walcott. Måske er Serie A bare mere ham? Sporene skræmmer dog lidt, men han er vel ikke så afdanket som cAshley Cole var. Pellegrini klausulen er irriterende og stupid. Mahrez burde få endnu mere ud af sit talent i Serie A faktisk. Badelj betyder måske Strootman ud? Han er mere defensiv, men den centrale midtbane bliver vel "endnu" mere overbefolket hvis Badelj kommer uden nogen ryger ud og Strottmans løn er høj. Lichtsteiner, åh nej. Vidal eller Darmian, ja tak! Og tilføjer igen: Tror stadig på Schick, men som angriber. Så bænken kalder Dzeko, det vil også tænde ham ;-) Og ellers en duo fremme, tak. Godt nytår!


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 05. januar 2018

Gå all in på federico Chiesa. Fantastisk talent men han er dyr.


Lamela
1793 indlæg.
d. 05. januar 2018

Jeg tror ikke, der er køber til Stroot i denne vindue, så han ryger nok ingen steder.

Endvidere så bliver tegnedrengen nok hellere ikke hevet frem. Maks. nogle låne aftaler.

Desuden, er Badelj en 6’er. Så det er mere DDR, han vil stjæle pladsen fra end Strootman. Hvis EDF fastholder sin 4-3-3 formation, så foretrækker jeg at se Pelle på 3-mands midtbanen end Stroot. Måske kan Stroot omstilles til en 6’er. Han duer bare ikke i den rolle nu.

Theo Walcott skal være så velkommen, han har et VM han skal spille sig til. Det kræver spilletid og maks. præstation i hver kamp. Måske kan nye omgivelser hjælpe lidt på det.

Thorsen:

Den er jeg med på. Han bliver alle penge værd

[Rettet af: Lamela - 05/01/2018 - 22:56]


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 05. januar 2018

Chiesa er fremtidens helt store profil på gli azurri


C. Panucci
12 indlæg.
d. 07. januar 2018

Med Coutinho til Barcelona må der være et stk Gerard Delefou i overskud i Catalonien. Ham - eller mit foretrukne valg - Matteo Politano vil være en kærkommen tilføjelse til holdet. Bruno Peres til Benfica og Matteo Darmian ind, så er jeg faktisk ganske fortrøstningsfuld.



1

Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 07. januar 2018

Savner stadig en 10'er på holdet...
ved ikke hvem men det er det vi savner mest i mine øjne. Vi har rigeligt med defensive midtbanespillere


mexes
1753 indlæg.
d. 08. januar 2018

En brasiliansk journalist hævder, at Alisson kan være på vej til Liverpool. Forhåbentlig og nok bare en and. Han er pt den sidste i truppen, som jeg ser solgt. Helt klart en fremtidens mand!

Ren hypotetisk, hvad burde vi forlange for ham? Ederson kostede City 40 mio €. Jeg tænker i omegn af det samme.


Skytt0
1151 indlæg.
d. 08. januar 2018

Deulofeu er angiveligt på vej væk fra Barca. Er det ikke nu vi skal slå til?


De Rossi
37 indlæg.
d. 08. januar 2018

Indrømmet, ikke set mange kampe med Deulofeu, men er han så god? Synes han virker lidt overvurderet. Han vil vel koste ca. 150 millioner kr.? Politano have været så meget bedre at hente hjem fra Sassuolo end Defrel. Hvis der kan cashes ind på Ederson så gør Monchi det. Så ham ellers også gerne blive. En mystisk handel, i øvrigt, da han skiftede, at betale så (forholdsvis) meget for ham, også lade ham sidde så længe på bænken. Ved godt at Szczesny var god, men en sjov prioritering at have så dyr og god en målmand så længe på bænken. Nu står han endelig og lad ham blive i Romas mål!

[Rettet af: De Rossi - 08/01/2018 - 11:25]


DajeRoma
0 indlæg.
d. 08. januar 2018

I mine øjne er det helt store problem formationen. Sidste sæson scorede vi 90 mål, takket være Spalletti's 4-2-3-1 formation, hvor Nainggolan var rykket op på den offensive midtbane. Det gav jo et meget bedre flow i spillet og ikke mindst flere chancer og mål. Nainggolan blev også kåret til årets spiller, pga den flotte præstation på den offensive midt. Gud hvor jeg savner det.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 08. januar 2018

Strootman rygtes til Liverpool. Der kan vi godt sætte prisen op ift de netop har solgt Coutinho for 1.2 milliarder.
Strootman bliver ikke den klassesoiller han var inden de 2 alvorlige skader.
Ninja og Pellegrini rygtes også til Premier league. Sidstnævnte har en latterlig klausul på blot 24 mill euro. Sløjt.


Lamela
1793 indlæg.
d. 08. januar 2018

Stroot har en klausul på 45. Så Liverpool kan bare matche den. Pellegrini skal lave den kontrakt om. Den klausul på 24 er for latterlig.


De Rossi
37 indlæg.
d. 09. januar 2018

Det overrasker virkeligt at en så snu transferræv som Monchi har accepteret eller ikke fået ændret den klausul i Pellegrinis kontrakt. Så lstterligt hvis denne fine romer skifter og ekstra latterligt for det beløb. Han burde blive en lokal stjerne i Roma.


Lamela
1793 indlæg.
d. 09. januar 2018

Hans indkøb af Karsdorp og & Moreno ødelagde nok vores vindue, da de kom før 30.juni. Hvilket jeg tror er grunden til, Paredes røg afsted og de svære forhandlinger i pellegrini handlen. Suk.


De Rossi
37 indlæg.
d. 09. januar 2018

God pointe Lamela, bestemt ikke utænkeligt. Hælder mest til at Paredes blev "ofret" set i forhold til at Pellegrini heldigvis "skulle" ind og midtbanen så ville blive overbefolket både antalsmæssigt og lønmæssigt. Havde hellere solgt Strootman, men der skal også være købere og en pris der hiver de penge ind der åbenbart manglede selvfølgelig. Og ja, suk. Tåbeligt.


Lamela
1793 indlæg.
d. 09. januar 2018

Som han spiller nu, kan vi sagens undværre Strootman, men hvis EDF af en eller anden åbenbaring får ændret til en 2-mands midtbane, så vil Strootman være en konge på den midtbane. Ligenu er han bare begrænset ad h. til, hvilket ikke klæder ham.

Endnu engang viser Allegri bare sin kæmpe potentiale, når han stiller holdet med de spillere, der er til rådighed. Og så har han altid sin basis opstilling 3-5-2 når tingene ikke fungere. Det er folk som ham EDF skal lære fra, i stedet for at være ligesom Zeaman, Morten Olsen og Garcia, der kun havde et udgangspunkt.

[Rettet af: Lamela - 09/01/2018 - 22:33]


DajeRoma
0 indlæg.
d. 10. januar 2018

Som det ser ud lige nu (ifølge medierne) vil Pellegrini ikke forlade klubben. Dernæst er Monchi på nuværende tidspunkt i gang med at forhandle med Manchester United om et muligvis lån af Matteo Darmian. Derudover har De Francesco for nyligt udtalt at han vil fortsætte med sin 4-3-3 formation.. hvilket jeg er meget skeptisk over for....


Skytt0
1151 indlæg.
d. 11. januar 2018

Godt nok ikke meget respons, da jeg postede tidligere. Men jeg synes det er en skam, at man ser igennem fingrene med, at Napoli er igang med at signe Deulofeu for sølle 15-16 mio. Euro. Jeg frygter og tror han bliver god for dem, og vi vil ærgre os om et års tid, at vi ikke signede ham. Han kommer nok op i omegnen af 40-50 mio næste sæson, og så kan Napoli klappe i deres hænder, og fryde sig over et potentielt godt salg til en storklub.
Hvor er det ærgerligt, at Roma ikke er villige til at se samme veje som andre klubber, og kun købe lige ved og næsten spillere, som ikke bliver bedre, end de er i Roma!


asroma87
790 indlæg.
d. 11. januar 2018

Jeg tror ikke der er nogen penge tilbage? Især ikke med vores rekord køb Schick in mente.

Og plus alle de andre dårlige spillere vi har købt - minus Kolarov.

Men du har ret... Deulofeu kunne sagtens spille den HW hvor vi i den grad mangler en stjerne spiller efter vi solgte Salah for en slik


DajeRoma
0 indlæg.
d. 11. januar 2018

Vi burde have penge tilbage. Salah, Rüdiger og Paredes var en kæmpe sum penge. Men føler ikke Deulofeu er den rette til Roma. Han var på lån i Milan og Everton hvor han heller aldrig slog igennem. Jeg tror på Schick og håber han kan overraske i den sidste halvdel af sæsonen. Vi mangler dog stadig bredte på nogen enkelte positioner.
Nyt i transferverden:
- OFFICIELT Cagliari låner castan frem til sommer
- Galatasaray er nu også inde i kampen om Bruno Peres, men de skal punge ud med omkring €12m.
- Marseille prøver også på Strootman nu, han kunne måske blive genforenet med sin gamle coach Rudi Garcia?
- Crystal Palace skulle også være intereseret i Skorupski, men Roma vil have omkring €9m - €10m for ham.

[Rettet af: DajeRoma - 11/01/2018 - 18:59]


Lamela
1793 indlæg.
d. 12. januar 2018

Pallotta skulle være uenig med EDF i, over Roma ikke er faldet i niveau hen over December. Han kommer os ind på det, somm jeg frygtede vil blive en sove pude, nemlig at det nuværende hold blev nr. 1 i CHL og slog Chelsea, så han kan ikke se, at Roma kræver forstærkninger.


Monchi har sagt, at Roma skal sælge før, der kan købes ind. Det forstår jeg ikke, Roma burde have små 20-25 mio euro tilbage fra sommerens vindue.

FI.net melder Roma, prøver at fornye kontrakten med Pellegrini, for at få klausulen op.

Castan på sendt på leje aftale i Cagliari, samt Bruno Peres afgang ser svært ud. Roma vil have en obligation på 12 mio euro. Som ingen rigtig vil betale.

[Rettet af: Lamela - 12/01/2018 - 19:08]


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 13. januar 2018

Real Madrid, PSG og Liverpool meldes interesseret i Allisson....
håber sgu ikke vi sælger. Han har været en super afløser for Szeszny.

Køb nu den HW !!


Lamela
1793 indlæg.
d. 14. januar 2018

Deulofeu handlen er faldet til jorden mellem Napoli og Barca. Barca vil have tvunget købs option med i lejen på 25-30 euro. Hvilket ikke vil lege med på. Nu snakker han Inter måske med Barca om Deulofeu & Rafinha. Men, de har ligesom os ingen penge, de skal sælge før de kan købe.

[Rettet af: Lamela - 14/01/2018 - 10:51]


mexes
1753 indlæg.
d. 15. januar 2018

Ifølge football-Italia net er Nainggolan tæt på at skifte til kinesiske Guangzhou Evergrande for €50m !


asroma87
790 indlæg.
d. 15. januar 2018

https://mobil.bold.dk/snak/traad/4920156/1

Så det nu Monchi


Montella9
195 indlæg.
d. 15. januar 2018

Hvis han forlader os, ville ikke engang Gandalf kunne redde os.



1

Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 15. januar 2018

Ja lad os sælge vores bedste spiller
Lyder særdeles fornuftigt


Lamela
1793 indlæg.
d. 15. januar 2018

Er det så skidt en deal med Ninja? Han kan spille i Roma frem til sommer. Han bliver næppe den spiller, han har været de sidste 2 år. Med hans vaner & spillestil, så er der maks. 1-2 år i ham. Spørgsmålet er så om, de 1-2 år er 50 mio euro værd.


Montella9
195 indlæg.
d. 15. januar 2018

Ja men kommer vi i Chl uden ham næste år? Og de penge vil vi heller ikke undvære.
Roma vinder aldrig hvis de bliver ved med at sælge de bedst spillere for at tjene penge.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 15. januar 2018

Naingollan er helt klart min favorit spiller på dagens Roma hold og det vil være en katastrofe i mine øjne at sælge ham.
Sælg Strootman hvis vi absolut skal sælge en af de centrale midtbanespillere!!
Naingollan er vores MOM i næsten alle kampene.



1

mexes
1753 indlæg.
d. 15. januar 2018

Overall ønsker jeg ikke at sælge ham. Men ser dog nogle plusser ved dette rygte:
- Han skippes ikke til en konkurrent
- Høj pris. Gør det muligt at få ny kvalitet ind her i Januar
- Hans alder.

Men selvfølgelig, så skal han da helst blive.


napstah
136 indlæg.
d. 15. januar 2018

Tror simpelthen ikke på at Ninja smutter til Kina... Må være en kæmpe and det der.


Lamela
1793 indlæg.
d. 16. januar 2018

Ansasport satte rygterne igsng, Roma har afvist den.


Skytt0
1151 indlæg.
d. 16. januar 2018

Det vil da indiskutabelt være intet mindre end katastrofalt, hvis Nainggolan ryger (lige gyldig om det er til Real, United, Bayern, PSG, Kina, Qataer, osv.). Han skal da for hver en pris blive i Roma. Han er langt fra færdig... Ikke nemt at performe når man bliver brugt forkert (det er også set med andre spillere i Roma, alt for mange bliver fejlplaceret). Hvis vi sælger ham, er det en falliterklæring af de helt store, og så er vi tilbage til sæson 10/11. Vi har allerede solgt profiler som Lamela, Marquinhos, Salah, Benatia... Spillere som disse kan simpelthen ikke forlade Roma, hvis vi vil noget seriøst ift. mesterskab og CHL, og derfor skal Nainggolan ingen steder!

Og da slet ikke for 50 mio!!!

[Rettet af: Skytt0 - 16/01/2018 - 14:37]


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 16. januar 2018

Inter og Napoli opruster..
Hvad gør Roma? Sælger....


Lamela
1793 indlæg.
d. 16. januar 2018

Det er super dumt, hvis Roma skulle have købt & solgt en spiller, så skulle det være sket i pausen. Nu kan det sku være ligemeget, når ligaen starter op igen.

Man bliver så træt, på den anden side, så virker det os bare en anelse dumt, at være så træt af Roma pga. hvad der sker i klubben nu. For en måned siden, jublede vi over en vanvittig god start på sæsonen og nr. 1 i en svær chl gruppe osv. Nu står man en følelse af en sæsonen allerede er gone.

[Rettet af: Lamela - 16/01/2018 - 22:20]


asroma87
790 indlæg.
d. 17. januar 2018

Nu er der også vedvarende rygter om et salg af Emerson...

Nøj hvor er jeg træt af alle de rygter om spillere vi vil sælge osv.

Radja til Kina er der også stadig rygter om.

Hvorfor er der kun rygter om spiller salg og ikke om potentielle spiller køb!!!


DajeRoma
0 indlæg.
d. 17. januar 2018

Ja, Emerson skulle angiveligt være på vej mod PL eller Juve for omegnen af 20 millioner pund, hvilket jeg slet ikke synes er nok med de priser der forekommer i dag.
Dernæst går der rygter på at Guilherme Siqueira skulle afløse Emerson??? Mit eneste spørgsmål er: Hvorfor dog købe ham? Han har pt ingen klub, han er 31 år, kan slet ikke se hvad han skulle bruges til... Skuffende i mine øjne


De Rossi
37 indlæg.
d. 17. januar 2018

Lamela: På en måde enig mht. trænere du nævnte længere oppe og fastlåst taktik osv. osv. Hehe, det er vel lidt et spørgsmål om en praktisk tilgang til tingene eller en mere ideologisk tilgang? Begge har fordele og ulemper selvfølgelig. Men i Romas nuværende situationen ville en mere praktisk tilgang af Di Francesco være højt på ønskelisten. Zeman, Olsen osv. er meget ideologiske. Det kan have fordele f.eks. på lang sigt. Allegri osv. mere praktiske, som du nævner. Også er der dem som er begge dele. Men dem der er det har som regel også bedre forudsætninger (oliepenge eller lignende) for at være det end Roma. Og/eller også er der bare tale om de få trænergenier ;-) Forstår heller ikke midtbane-problematikken under Di Francesco. Han må kigge på hvad der er til rådighed og gøre plads til så meget kvalitet som muligt fremfor at gøre systemet/talkombinationen hellig. Giv spillerne de roller der passer dem bedst. Midtbanen er uhyggelig stærk, det har de spillere vist før. Det niveau skal frem igen så kan sæsonen stadig blive rigtig sjov.

Utroligt hvis der ikke er penge, når de salg er foretaget. Skuffende. Forstår også godt følelsen af at sæsonen nærmest er ovre. Men der er MEGET at spille for. Med nyt stadion osv. er CL endnu vigtigere. Og lige nu ligger Lazio på den plads, utroligt vigtigt de ikke tager den. Og man ved jo aldrig hvad der kan ske i knald-eller-fald-kampe heller ;-)


De Rossi
37 indlæg.
d. 17. januar 2018

Heller ikke afvisende overfor et salg af den bedste spiller (selvom det virker paradoksalt) men fordelen ved et salg af vores yndlings Ninja, er nævnt af flere, men selvfølgelig: Beholder ham helst. Måske disse evt. salg (Strootman også?) plus åbenbart et par stykker mere, enten er for at gøre plads til Di Francescos stil? Lade ham forme truppen til det system han vil spille efter? Så det passer ebdre sammen? Men det er risikabelt. INgen garanti for at nye spillere kan hentes med samme niveau som Ninja og Strootman har vist. Og stadig spørgsmålsten ved Di Francesco på det højere niveau Roma er end Sassuolo. Udover at der selvfølgelig bare laves penge, som så forsvinder hvorhen? Det er en gåde at der skal sælges i dette vindue for at købe, med de salg der blev lavet.

I øvrigt: Mht. trænere: Monchi er vel ikke en der i Sevilla var en tilhænger af en ideologisk træner type? Følger ikke Sevilla, men fik det indtryk at de ikke SKULLE spille 4-3-3 f.eks. og at de købte og solgt sig dygtigt frem, også tilpassede lidt spillestil derefter?


De Rossi
37 indlæg.
d. 17. januar 2018

Hov, glemte lige Deulofeu, til de priser der tales om og med den situation at der bizart nok åbenbart skal sælges før der kan købes så nej tak herfra. Talentfuld er han, men store spørgsmålstegn ved ham. Hellere Lucas Moura, også dyr, men mindre i tvivl om at han med fast spilletid og tillid kunne blive en stjerne. Men Monchi må vise sin magi og finde noget billigere som samtidig er bedre ;-)


DajeRoma
0 indlæg.
d. 17. januar 2018

Perotti kom ikke til træning i dag, på grund af en muskelskade - Håber han er klar til på søndag, ellers er det måske på tide at prøve noget nyt op front? :)


asroma87
790 indlæg.
d. 17. januar 2018

Det tror jeg ikke kommer til at ske! EDF stiller med sin sædvanlige 4-3-3. Nu hvor Perotti er skadet bliver det nok Sharawy-Dzeko-Gerson og kampen ender 1-1.

EDF har jo udtalt at han ikke vil skifte formation...

Emerson tæt på Chelsea forresten - pris 20-25 mio euro. Hvad tænker vi dog på?? Han har potentialet til at blive Italiens landsholds back de næste 6-8 år. Inden han blev skadet var han top 3, hvis ikke den bedste VB i ligaen. Lorte Monchi er igang med at ødelægge holdet fuldstændigt


Lamela
1793 indlæg.
d. 17. januar 2018

På trods af Roma sælger profiler år efter år. Så er klubben forsat elendig til at få de høje priser for dem. Det er fu King PRL klubber. De skal bare op med kassen.

Og, så sælger man ikke en talent, der allerede har bevist sig på det højeste niveau. Lad ham være i lære under Kolarov i resten af sæsonen.


DajeRoma
0 indlæg.
d. 17. januar 2018

I følge spanske og italienske medier har Monchi kigget nærmere på Fabián Ruiz fra Real Betis. 21-årige midtbane fra eget akademi, som også er jagtet af blandt andet Barcelona og Tottenham. Han har en frikøbsklausul på €15m


asroma87
790 indlæg.
d. 18. januar 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-115803&menu=news-all


mexes
1753 indlæg.
d. 18. januar 2018

Kommer lige med endnu en and.

Sky Sport journalisten, Di Marzio, skriver, at Chelsea skulle være ude efter både Dzeko og Emerso og forhandlingerne skulle være 'on-going'.
Chelsea skulle have budt €50m + Batshuayi som lån. Roma skulle efterfølgende ønske €15m mere.

Er jeg den eneste der tænker, at det er en alt for god pris alene uden de €15m ekstra? Jeg solgte gerne de to for 50m - ennda med en erstatning for Dzeko i Batshuayi.


DajeRoma
0 indlæg.
d. 19. januar 2018

100 procent! Send endelig ham afsted for den sum penge. Dernæst er Batshuayi en yderst god og interessant spiller

[Rettet af: DajeRoma - 19/01/2018 - 09:24]


59971Cools
471 indlæg.
d. 19. januar 2018

Enig i at det kan blive spændende, men nok desværre urealistisk...
Men Batshuayi vil være rigtig fin, men helst ikke på leje, så gerne det i så fald var med en fornuftig klausul.


asroma87
790 indlæg.
d. 19. januar 2018

Hvor er det dog trist hvis vi sælger Emerson... Italiens fremtidige VB!

Alle vores gode spillere er snart væk. Med de spillere klubben har solgt og måske sælger (Emerson handlen er trods alt ikke officiel endnu) Så kunne jeg godt frygte et salg af Radja, Manolas, Fazio osv. til sommer.

Man beholder 32 årige Kolarov og sælger nok Emerson (23 år), der har så meget potentiale - Det er da dybt godnat.

Og så kun for 25 mio. euro - Sølle små 190 mio. kr. Det ender med at Chelsea har halvdelen af vores gamle forsvarskæde, købt for en slik, i forhold til andre transfers der bliver lavet nu til dags.

Man kan sammenligne det lidt med Luke Shaw - han har også været skadet og lige kommet tilbage. Han er så længere frem rent form mæssigt og kamp mæssigt end Emerson. Men hvis Chelsea skulle købe ham, ville han koste + 300 mio. kr.


DajeRoma
0 indlæg.
d. 19. januar 2018

Gode nyheder (synes jeg selv) hvis man lige skal tage fokus væk fra det sløje transfervindue. EDF sagde i dag på sit pressemøde, at han snart kunne ændre formationen til 4-2-3-1. Vi ved alle, at EDF elsker sin 4-3-3, men han har nu fået øjnene op for 4-2-3-1, og det kan være han allerede nu begynder at arbejde med den.


mexes
1753 indlæg.
d. 19. januar 2018

Hvis Chelsea vil bruge over 50m på en 32-årige Dzeko og Emerson, med et ødelagt knæ og med kun et halv-års præstationer på bagen, så er det altså med at slå til inden, at Chelsea vågne op fra dette vanvids rus.
Kolarov er vores klare første valg og kan holde et par år endnu. Dzekos præstationer i år bliver heller ikke svære at erstatte.

Men jeg kan rigitg godt lide dem begge to.


asromadk
3083 indlæg.
d. 19. januar 2018

Ante Coric tæt på at skrive med Roma. 12 mio EURO. Tiltrædelse til sommer.

Kreativ offensiv midtbanespillere - kunne være spændende, hvis han kunne hæve niveauet i Rom, hvor Pjanic aldrig er blevet erstattet.


Montella9
195 indlæg.
d. 19. januar 2018

Skidt hvis vi sælger Emerson. Kolarov er der ikke meget fremtid i.


mexes
1753 indlæg.
d. 19. januar 2018

Emerson til Chelsea lyder som en done Deal.
Angiveligt skulle vi arbejde på Darmian som erstatning.
Hvis dette blicer tilfældet så synes jeg det er godt. Vil hellere have Darmian end Emerson, som - hvem ved - aldrig kommer til at nå sit fulde potentiale qua sin knæskade ?


Montella9
195 indlæg.
d. 19. januar 2018

Darmian er ringe på venstre. Klart bedst på højre side


Lamela
1793 indlæg.
d. 20. januar 2018

Well, Dzeko er væk. Det lyder til Monchi & Co Casher 50 mil plus 10 mio euro i bonus for Bosnieren. Salget alene er super flot men timingen er elendig.

Tak for alt Dzeko. Vil huske dine mål mod. Chelsea, Wien og din 1.mål i Roma trøjen mod Juve.

Rome er ikke bygget på en dag, men kan sagten blive ødelagt på få dage.

Når, men så må vi håbe Badelj, Moura/anden kant kommer ind nu. SES, Perotti, Ünder & Florenzi er nok ikke kvalitet i.

Darmin kommer nok os nu, jeg må indrømme, jeg har aldrig set det store i ham.


[Rettet af: Lamela - 20/01/2018 - 00:54]


AS-Roma-Italien
1419 indlæg.
d. 20. januar 2018

Hvorfor smider vi ikke også Bruno Peres afsted nu hvor vi er i gang?

Jeg mener stadig vores træner er et stort spørgsmålstegn.
Hvis vi ikke ender i top 4 i år, bør da få fat på Ancelotti.

Derudover er det til maj måned 10 år siden at Roma sidst vandt et trofæ.

Det er simpelthen ikke godt nok. Synes faktisk det er uacceptabelt.

På den tid har Lazio vundet 2 Coppa Italia & 2 Super Cups.
Og det med et langt mindre budget end vores.


Lund
227 indlæg.
d. 20. januar 2018

Jeg kan ikke finde ud af, om Dzeko er en and. Hvis det virkelig passer, at Chelsea vil have ham, så skal han da bare afsted. Han har været en central del af det, der har været meget skidt siden oktober. Lad os skyde ham afsted, mens han stadig har værdi. Emerson er jeg mere lunken ved, om end jeg ikke synes, at han hører til i start XI lige nu. Darmain ville være en fin erstatning, som kan spille på begge sider. Sælg de to og lad os så kigge på Mahrez igen. Så ville det begynde at se giftigt ud. Shichk skal nok erstatte Dzeko. Manden har et åbentlyst talent - god højde og teknik. Det er et spørgsmål om tid, før han etablerer sig. Lad os lave generationsskiftet i front, hvis vi har muligheden for det.

[Rettet af: Lund - 20/01/2018 - 11:43]


De Rossi
37 indlæg.
d. 20. januar 2018

Synes også det er fint at sælge Dzeko. Tmingen er ikke den bedste, men han har lignet en der vil videre alligevel. De dovne perioder er længere. Emerson, som flere har været inde på er vel også ok at sælge. Men ja, skal love for der skiftes ud. Men det er vel Monchi stilen? Også massivt med køb og salg i Sevilla da han var der. Nærmest halve hold der blev solgt og købt fra sæson til sæson. Nu skal han stå sin prøve for første gang i Roma. Ville meget gerne have Batshuayi med på lån i den handel med Dzeko, med forkøbsret selvfølgelig. Han var impnerende i Marseille og ha r ikke fået mange chancer hos den blå olieklub. Tror slet ikke på at Mahrez skifter. Han bliver i PL og når det er PL-priser kan Roma ikke (eller ret mange andre) være med. Men med mange udskiftninger midt i en sæson sidder man også med fornemmelsen af at der gambles. På den anden side er det måske ikke så dumt som det ser ud til? Det hele virker til at være gået i stå. Dette kan måske ruske op i det hele så CL-pladsen sikres? Også begejstret for Schick og måske derfor ikke så skeptisk til et Dzeko salg.


Lamela
1793 indlæg.
d. 20. januar 2018

ASR-Italien

Når.. Roma ender på 2/3/4 pladsen igen næste år med Anchelotti, så skal han fyres og Roma skal dernæst hente Conte til klubben. Eller hvad?

Tro mig, jeg er ligeså frustreret som du er, hvis Roma bliver ved med at udskifte trænere hvert år, så kommer vi ikke langt... medmindre, klubben bliver købt af rige arabere, der smider mia. efter verdensstjerner.

Napoli har satset på Sarri som et long-term projekt, nu bærer det frugt.

Jeg er 100% sikker på, hvis Spaletti ikke var blevet tvunget ud af klubben (tak Ultras), så havde vi ligget klart nr. 1 nu, også uden Salah, Paredes & Rudiger. Schick havde passet perfekt i 2-mands angreb med Dzeko i 3-4-1-2 opstilling. Der var mekanismer, der fungerede, spillerne fandt hinanden i blinde, og så scorede vi tonsvis af mål.

Sket er sket, Edf&Monchi skal have tid (2-3 år) til at bygge deres hold op.


Glem Mahrez, jeg vil gerne have Quincy Promes til klubben. Knægten er vild.

[Rettet af: Lamela - 20/01/2018 - 14:27]


DajeRoma
0 indlæg.
d. 20. januar 2018

Monchi har på dagens pressemøde udtalt, er der slet ikke er tale om en svækkelse af holdet. Han sigter derimod efter at øge holdets kvalitet. Han sagde ikke direkte noget om Dzeko & Emerson's rygter på pressemødet, trods mediernes interesse.


Lamela
1793 indlæg.
d. 20. januar 2018

If concrete offers arrive, it will be my duty as director of sport to evaluate them, just as my proposals are evaluated when I contact other directors of sport. We are not sleeping. I have made three times as many calls as I received.

Fortrøstningsfuld....


asroma87
790 indlæg.
d. 20. januar 2018

Sagde Monchi ikke også at Rudiger ikke ville blive solgt... og 1-2 uger efter solgte han ham.

Jeg synes stadig Monchi er et fjols! Det er kun Kolarov der har været et godt køb. Resten har været mega dårlige og 2 af spillerne var skadet da han købte dem: Schick og Karsdorp.

Jeg tilgiver ham aldrig for at sælge Salah! Og så til den pris! Så fuck Monchi


C. Panucci
12 indlæg.
d. 20. januar 2018

Hvis der er hold i rygterne om Dzeko og Emerson, så tager jeg altså hatten af for klubben. Dzeko bliver snart 32 og er ikke just på toppen af sin karriere - profit på 15 mio Euro - flot! Emerson har haft en vanvittig god halvsæson (og en sjat) og har smækket korsbåndet - profit på 23 mio Euro - rigtig flot! Vi har Kolarov, Jesus og Pellerini (som er fremtiden).

Hvis vi henter Darmian så mener jeg vi er rigtig godt dækket ind på VB, selvom jeg dog forudser, at Darmian skal tage højebacken, så Florenzi kan skubbes længere frem ad banen og Schick kan få spidsangriberpladsen. Jeg er meget fortrøstningsfuld og optimistisk lige nu. Også for klubbens fremtid.


asroma87
790 indlæg.
d. 20. januar 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-115904&menu=news-all



1

Lamela
1793 indlæg.
d. 21. januar 2018

Det lyder mere og mere som, der er noget om snakken med Dzeko & Chelsea. Bl.a. Videoen ved afgangen til Milano, hvor Totti joker DZeko omkring Chelsea.


asroma87
790 indlæg.
d. 22. januar 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-115981&menu=news-all

Så er det idag Emserson/Dzeko handlen måske går igennem


mexes
1753 indlæg.
d. 22. januar 2018

Jeg synes det er en win-win deal.
Når vi køber Emerson for ca. 2m og sælger ham for 25m - endda lige efter, at han er kommet tilbage fra en korsbåndskade, samt at vi køber Dzeko for 15m og sælger en 32-årig med en 100% fortjeneste på 30m, så er det sgu en flot handel. Det er ikke to spillere, som jeg som udgangspunkt bare ønskede, at vi solgte, men såfremt at pengene bruges på nyt blod, så er jeg ganske tilfreds med handel.

Men hvordan bruger vi så de penge? Mit drømme scenarie er, at vi henter Darmian og Mahrez. Ikke fordi, at jeg tror på at Mahrez nu bliver realistisk, men helt klart mit drømmeønske. Alternativt kunne det være Lucas Moura i stedet for Mahrez. Et frækt bud kunne være Malcolm fra Bordeaux, men ser helt klart hellere de to andre.
Vi skal vel også have en Dzeko erstatning ind. Schick kan vi for min skyld godt satse på som 1. angriber i resten af sæsonen, men selvfølgelig skal han have en at konkurrere med.


DajeRoma
0 indlæg.
d. 22. januar 2018

Billederne fra dagens træning kan nu ses på Romas officielle hjemmeside. Edin Dzeko var til stede, men jeg kunne ikke se Emerson på nogen af billederne. Måske han har fået en flybillet til London?


59971Cools
471 indlæg.
d. 22. januar 2018

Pis... Hellere omvendt.... ;)


DajeRoma
0 indlæg.
d. 22. januar 2018

Ja det er sandt. Men tror faktisk han ryger med. Det er kun få detaljer der mangler og Chelsea ser ud til at ville gå langt. Jeg håber på det.

I følge italienske medier har Roma taget kontakt til Deulofeu. Han kunne selvfølgelig godt passe ind på HW, men jeg er stadig skeptisk over for ham...


mexes
1753 indlæg.
d. 22. januar 2018

Der findes billeder Dzeko i lufthavnen med sin agent (tror jeg det er), så ligner også et snarligt farvel.

Jeg er også lidt skeptisk ift Deulofeu. Men der er rigtig mange andre klubber (Napoli, Inter og Milan) og fans som ønsker ham, så noget må han vel kunne ..


DajeRoma
0 indlæg.
d. 22. januar 2018

Ja det ligner et skifte for både Emerson og Dzeko. Conte skulle også ha' talt i telefon med Dzeko. - Hvis Monchi bruger pengene korrekt, så kan det blive virkelig godt!


Lund
227 indlæg.
d. 22. januar 2018

Et dobbelt-move ser dælme ud til at gå igennem. Tænk vi tjener på en snart 32 årig doven bosnier - flot! Emerson er også et fint salg, men mon ikke Chelsea nok skal tjene på ham på den lange bane. Jeg er yderst tilfreds med det her købmandskab med et væsentlig forbehold - at pengene bliver brugt på at forbedre truppen. Det betyder en ny HW og en back-up til Schick. Lad os få Batshauyi med så er back-up'en på plads, og så kan vi måske finde en billig back-up til Kolarov - gerne Darmian - som tilmed vil kunne rykke Peres længere ud. Og køb så en HW med kvalitet - det udelukker Deulofeu! Det vil simpelthen være så tørt - manden har jo aldrig slået til, hvad end det har heddet Everton, Milan eller Barcelona. Her er lidt bud, som jeg ville foretrække i stedet i prioriteret rækkefølge: Mahrez, Malcom, Pulisic, Gelson Martins, Promes, Pastore, Lucas, Berardi, Leon Bailey eller Inaki Williams.

Skulle der være penge i overskud så køb Hakim Ziyech!

[Rettet af: Lund - 22/01/2018 - 19:20]


asroma87
790 indlæg.
d. 22. januar 2018

Please please please køb Lucas Moura hvis Dzeko og Emerson sælges!


TheGladiator
7 indlæg.
d. 22. januar 2018

Wikipedia skriver dzeko spiller i Chelsea


Lund
227 indlæg.
d. 22. januar 2018

Please! Der står også, at han kom der til fra Man City. Begynd at brug den engelske i stedet.


DajeRoma
0 indlæg.
d. 22. januar 2018

TheGladiator, ved du godt alle kan gå ind og redigere i wikipedia? Vil ikke råde dig til at stole på dem, haha.


Montella9
195 indlæg.
d. 23. januar 2018

Hvad med at kigge på Chicharito?


asroma87
790 indlæg.
d. 23. januar 2018

Roma vil tilsyneladende ikke have Michy Bat... med i Dzeko/Emerson handlen

Det kunne tyde på at vi vil satse alt på Schick

Jeg syntes ellers det var en god ide.

Så kunne Schick og Michy kæmpe om pladsen! Eller vi kunne spille med 2 angribere


DajeRoma
0 indlæg.
d. 23. januar 2018

Der er muligvis et problem, som eksperter har forudset. Grunden til vi sælger kan skyldes Financial Fair Play. Vi har i modsætning til andre store klubber ingen sponsor på trøjen, og det har vi aldrig haft i tiden under Pallotta. Dernæst er han i gang med at bygge et nyt stadion, hvilket også har kæmpe betydning. Så salget af Dzeko og Emerson kan skylles FFP, hvilket er trist, men sandt. Vi har virkelig brug for en hovedsponsor.


asroma87
790 indlæg.
d. 23. januar 2018

Har Pallotta ikke udtalt at de er igang med at skaffe en trøje sponsor/ hoved sponsor


DajeRoma
0 indlæg.
d. 23. januar 2018

Joo, men problemet er at han ikke kan få en aftale i hus. Efter de har annonceret at Stadio Della Roma bliver en realitet, har han fået problemer med en sponsoraftale. Men håber virkelig der sker noget snart! Er virkelig vigtigt i forhold til køb af spillere.


mexes
1753 indlæg.
d. 23. januar 2018

Schick og Defrel kunne meget vel blive vores to angribere (måske Defrel er bedre centralt, som han spillede i sassoulo)
Men ifølge Monchi, så bliver truppen ikke svækket her i vinduet. Så hvis de sælges, så kommer der også noget ind.


DajeRoma
0 indlæg.
d. 23. januar 2018

EDF har på et pressemøde i dag, udtalt af Roma vil gå efter en Højre winger eller en angriber, hvis salget bliver aktuelt. Disse ord sagde han, som stammer fra Monchi's mund: "The future choices could come down to both a winger and one for the centre."


Sofus
1910 indlæg.
d. 23. januar 2018

Syntes virkelig vi skal købe en højre wing såfremt Dzeko bliver solgt (også MEGET gerne hvis han bliver). Schick er blevet købt for så mange penge og fortjener chancen, og jeg ser også et stort lys i ham. Så kan Defrel spille backup og forhåbentlig være bedre på sin vante position end på højrekanten.


asroma87
790 indlæg.
d. 24. januar 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-116071&menu=news-all

Så er den ifølge rygterne så godt som lukket med Dzeko/Emerson

Nogle andre rygter er Aleix Vidal til klubben, lån med option på 10 mio euro

Håber fandme vi også bruger pengene på Lucas Moura - Emery har udtalt at han godt kan se at finde en ny klub! Det ville for mig være drømme transferen til HW.

Moura, Vidal og Darmian ind
Dzeko, Emerson og Peres ud. Så er jeg tilfreds


DajeRoma
0 indlæg.
d. 24. januar 2018

Aleix Vidal's agent bekræfter forhandlinger med Roma. De vil tage alle bud seriøst og de vil overveje dem nøje! Kunne virkelig godt se ham i Roma. Han kan dække både HB/HW, kunne være fantastisk i mine øjne

Yannick Carrasco er også på rygtebørsen med Roma. Simeone har sagt go for at han kan forlade klubben og han vil selv afsted. Roma prøvede at få ham i 2015 og han kunne nemt komme her. I mine øjne er Carrasco meget bedre end Lucas Moura, deulofeu osv... Kunne være fedt!

[Rettet af: DajeRoma - 24/01/2018 - 12:00]


mexes
1753 indlæg.
d. 24. januar 2018

Hvad siger folk til Vidal som vores HB herinde?
Jeg tænker lidt samme problem som med Peres (ikke at han er på samme niveau) men at han mangler kvaliteter defensivt, og hans force mest er i det offensive spil.

Øvrigt er jeg helt enig med asroma87.
Darmian, Vidal og en kvalitets HW er mit drømmescenarie form vinduet her.



1

Sofus
1910 indlæg.
d. 24. januar 2018

Lucas Moura eller Carrasco vil være for sindssygt, men jeg tror bare ikke Roma kan hente unge spillere ind af den kaliber.


De Rossi
37 indlæg.
d. 24. januar 2018

@Sofus: Hvorfor egentlig ikke? Hvis de spillede mere i Atleti og PSG så enig, men de er ikke i nærheden af andet end reserver. De er i en alder hvor de skal spille fast nu. Og der er VM ;-) Med de penge der kommer ind fra salg burde de da være realistiske? Meget mere end spiller fra Premier League som Mahrez f.eks. Forresten enig, begge ville være langt mere interessante end Deulofeu.

Synes Vidal var spændende i Sevilla, men har ikke spillet længe så fornuftigt med en låneaftale med købsoption.

Hvis det bliver Moura eller Carrasco ind sammen med Darmian og Vidal så er det helt i orden. Ville dog også gerne have en bedre backup/makker til til Schick og forstår ikke hvis det er Roma der har været afvisende overfor Michy Batshuayi i Dzeko-handlen.

[Rettet af: De Rossi - 24/01/2018 - 18:14]


De Rossi
37 indlæg.
d. 24. januar 2018

@DajeRoma: Forstår ikke helt det med at efter det nye stadion er annonceret er der kommet problemer med en sponsoraftale? Har du link eller kan du uddybe det? :-) Burde det ikke bare gøre Roma mere interessante? Med nyt stadion?

[Rettet af: De Rossi - 24/01/2018 - 18:17]


Lamela
1793 indlæg.
d. 24. januar 2018

Ang. Stadion:


Jeg ved ikke, hvor jeg læste det, men uenigheden skulle være ved værdiansættelsen af brandet Roma. Roma ser sig selv i samme pris kategori som Inter-Milan klubberne, hvor de gerne vil have 13-15 mio euro årligt for hovedsponsor aftalen, hvor Turkish Airlines bl.a. Ikke var villige til at give mere end 7-8 mio euro.


Transfer:

Roma uheldige helts mareridt ser ud til at forsætte. Den kære Juan Iturbe har nu fået sig en ACL (what else), hvilket gør han ikke når at kriterierne til hans klausul bliver excessed.



1

[Rettet af: Lamela - 24/01/2018 - 18:32]


De Rossi
37 indlæg.
d. 24. januar 2018

Tak Lamela, havde ikke lige luret den, det giver god mening. Synes faktisk det er fedt, at der stilles høje krav. Selvom det koster lidt i starten og på kort sigt måske. Og fedt med trøjer uden sponsorlogoer ;-)

Mht. ny træner, kaos, Ancelotti osv. længere oppe. På en måde enig, det skal undgåes, at de store udskiftninger og omvæltninger fortsætter, men er i tvivl om Di Francesco er manden. Ancelotti og Roma vil være ret vildt. Og han har flere gange i sin karriere sagt, at han vil elske at vende hjem til Roma, hvor han jo spillede over 150 kampe. Det er en stor kapacitet at afvise. Spørgsmålet er selvfølgelig om han har toppet? Selvom han ikke er sååå gammel. Han vil nok også gerne træne Italiens landshold selvfølgelig.

God pointe med Napoli og Sarri, men spørgsmålet er om Di Francesco er så dygtig som Sarri? Eller kan blive det? Og kan han blive det i Roma? Må indrømme, at min tvivl er stor og kan faktisk ellers godt li' ham og siger bestemt ikke at han skal fyres her og nu. Bare meget i tvivl om Di Francesco er en "Sarri"/kan lave noget lignende som Sarri. Mit gæt er, at den næste "Sarri" er at finde hos aftenens modstander Sampdoria, deres træner Marco Giampaolo er jeg meget mere sikker på bliver en stor træner. Og hehe, i øvrigt som Sarri var han i Empoli.

[Rettet af: De Rossi - 24/01/2018 - 18:47]


DajeRoma
0 indlæg.
d. 25. januar 2018

As Roma skulle angiveligt være interreset i Celtic's Moussa Dembele. Fremragende 21-årig angriber, hvis i spørger mig. Kunne virkelig godt se ham i Roma.
Tottenham er ifølge en række medier også villig til at lade Lamela komme tilbage til Roma. Hvad siger i til det?



1

[Rettet af: DajeRoma - 25/01/2018 - 17:51]


De Rossi
37 indlæg.
d. 25. januar 2018

Enig, Celtics Dembele er fremragende og ville gerne have ham til Roma, men vil blive overrasket hvis ikke han tager tilbage til England og Premier League, han var vist i Fulham i 1. division, inden Celtic og det var egentlig overraskende at Celtic købte ham dengang. Gættede på Premier League allerede der. Men den skal da prøves.

Lamela, de sælger vel næppe nu hvor han lige er kommet tilbage efter ca. 1 års skadespause, så mon ikke det vil være på lån? Så skal der en fair købsoption med, gider ikke han "spiller sig i form" for Roma i en halvsæson eller hel sæson, også tager tilbage til Tottenham.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 25. januar 2018

Football-Italia skriver det nu ser ud til at Dzeko og Emerson bliver i Roma
Vi skulle være interesseret i at bytte Defrel for Sansone i Villarreal
Jeg vil elske at se Lamela i Roma trøjen igen men er nervøs for hans skadeshistorik

[Rettet af: Tottithorsen - 25/01/2018 - 22:36]


Montella9
195 indlæg.
d. 26. januar 2018

Lamela kæmpe ja tak


Denner
432 indlæg.
d. 26. januar 2018

Lamela ville jeg også elske, og jeg er ret sikker på vi kommer til at se ham igen en dag ;)

Faktisk også et sats der er ok, selv med hans skades historik i mente!


Lamela
1793 indlæg.
d. 26. januar 2018

Jeg har opgivet mercato’en. Jeg kan ikke finde ud af, hvad der foregår i Roma. Romas karantæne vinduer virker som vand ved siden af dette.


mexes
1753 indlæg.
d. 27. januar 2018

Synes også, at vinduet er et stort kaos. Heller ikke hjulpet af problemerne på banen.
Jeg skriger på ingen måde efter, at Emerson-Dzeko handlen skal gå igennem. Det er to spillere, som jeg også gerne vil beholde, selvom prisen selvfølgelig havde været fremragende.

Alt andet lige, så håber jeg stadig, at vi får som min. en HB ind. Vidal lyder som den eneste klubben arbejder på. Mest af alt, så så jeg gerne en HW ind - selvom jeg på ingen måde tror det kommer til at ske.

Lamela vil jeg også elske, men med hans skadehistorik i mente, så synes jeg ikke det er det rigtige sats på nuværende tidspunkt. Så skulle det være et dry loan og evt. med en option i aftalen.


mexes
1753 indlæg.
d. 27. januar 2018

Sky sport skriver angiveligt idag, at Chelsea skulle være klar på at møde Romas krav på 26m £, men sådan som jeg forstår det, så er problemet, at Chelsea kun vil give ham 1,5 år, mens Dzeko (Selvfølgelig) vil have en længere kontrakt.


Lund
227 indlæg.
d. 28. januar 2018

Forstår simpelthen ikke folk, der ikke ville takke ja og neje pænt, hvis nogen ønskede at betale 30 millioner euro for Dzeko. Endnu en kamp hvor han simpelthen bare ikke er tilstede. Der var mange andre, der brændte store chancer i dag, men Dzeko kom ikke til nogen. Lad os sælge og agere hurtigt på markedet.

[Rettet af: Lund - 28/01/2018 - 22:59]


ClausA
227 indlæg.
d. 29. januar 2018

Vi mangler virkelig en offensiv spilfordeler. Har manglet det fra dag 1 af efter pjanic skred. Hent nu bare ante coric som rygterne lyder. Pellegrini er ikke så elendig som folk siger!!


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 29. januar 2018

Ser ud til vi ikke mister vores bosniske bomber alligevel


Lamela
1793 indlæg.
d. 29. januar 2018

Jeg har godt nok været på Dzekos hold længe, har stadig stor tiltro til ham. Men, hold nu fast, Holger havde været lettere at få øje på end Dzeko i aftes.

Det er længe siden, en Roma kamp har holdt mig vågen, men nederlaget i aftes gjorde ondt. Specielt fordi, holdet var rædderligt i det meste af kampen.

Nu, hvor Shick viser sig, som jeg frygtede, forfulgt af skader, så synes jeg helt bestemt, at Roma skal gå efter endnu en angriber.
(Ja ja, vi har Defrel i truppen...)
Min stemme går til balotelli. Han er gratis til sommer, der er ikke de store vilde bude efter ham. Hans bro til Inter er brændt, han er ikke så glad for Lazio og har kontroverser med Juventus og Totti. Det efterlader ham med Milan og Fiorentina i Italien af topklubberne. Milan er pænt besat, selvom han er bedre end de nuværende. Fiorentina er også godt besat med Simeone, Babacar og Thereau.

Men...Han har før omtalt pænt om Roma, og også om Totti her de senere år. Jeg mener bestemt, Roma burde glemme de gamle episoder og komme videre, og så få hentet ham. Han kan måske erhverves for maks. 10 mio euro. Så er han en Proven målscorer i Italien. Det mangler vi ligenu.

Pastore burde være på Monchis liste, jeg fatter ikke, han ser passivt til, mens Inter flirter med ham.


Kelevra
1091 indlæg.
d. 29. januar 2018

Det kunne måske ikke være meget dårligere. Vi mister Emerson for €20, og beholder Dzeko der skal bruge ufattelig mange chancer på at lave 1 mål. Han er ikke en spiller man forventer kan skabe et mål.

Synes folk at Pellegrini er dårlig?
Jeg synes han har været et lyspunkt på et ellers dårligt kørende hold. Han har lang vej, men knokler da for holdet og kommer til chancer osv.

Mht. Balotelli så er jeg ikke begejstret. Hvordan hans forhold til diverse personer og hold er, er jeg ligeglad med. Men han skaber selv rigtigt mange problemer, og det er der ingen grund til at tilføje Roma.



1

[Rettet af: Kelevra - 29/01/2018 - 18:58]


asromadk
3083 indlæg.
d. 29. januar 2018

Standard, hvis man sælger Emerson for 20 mio euro, samtidig med at Ghoulam ryger til United for 60 mio euro, som de angiveligr skulle have budt...


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 29. januar 2018

Jeg er fan af pelligrini. Synes han var en af de bedre igår. Han bliver en stjerne for os om nogle år, medmindre vi sælger ham inden :((



1

asroma87
790 indlæg.
d. 29. januar 2018

Emerson sælges højst sandsynligt nu!

Vi må desværre nok indrømme at vores elskede klub er totalt fucked i øjeblikket, resultat mæssigt, transfer mæssigt, ledelses mæssigt, spille mæssigt osv osv

Jeg vil gerne vædde med at der ikke bliver hentet en erstatning! Som mange har nævnt burde vi have et overskud via spillere ud/ind - jeg tror dog at Pallotta har hyret Monchi til at sælge spillere/profiler hvis fortjenesten er høj nok, således at pengene kan bruges til det nye stadion. Køb ukendte spillere, udvikl dem, sælg dem med fortjeneste. Dette tror jeg desværre er Monchis hovedopgave.

Mener Arsenal var i en lignende situation da de rykkede fra Highbury til Emirates. Så kunne de heller ikke købe spillere for kæmpe summer på grund af omkostningerne til det nye stadion.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 29. januar 2018

Stadio Della Roma bliver det smukkeste stadion i serie B


Arsi
505 indlæg.
d. 29. januar 2018

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/medie-tottenham-koeber-lucas-moura-i-psg/

Så ryger Lucas Moura da også til Spurs :)

Vi er simpelthen så passive. Det er jo så tydeligt at vores kanter bare ikke er stærke nok!


asromadk
3083 indlæg.
d. 29. januar 2018

Sky Italia melder, at Dzeko til Chelsea var lukket lørdag - underskrifterne skulle bare sættes. Så bliver Schick skadet, og så sætter man det på hold.

Flot. Og så sender man Dzeko ud for at redde 3 point i hus. Genialt..

Nu vil man bytte Bruno Peres til Laxalt. Det kan alle jo sagtens se vil bringe Roma ud af krisen...


Lamela
1793 indlæg.
d. 30. januar 2018

Hi asroma87

Jeg vil gerne vædde med at der ikke bliver hentet en erstatning! Som mange har nævnt burde vi have et overskud via spillere ud/ind - jeg tror dog at Pallotta har hyret Monchi til at sælge spillere/profiler hvis fortjenesten er høj nok, således at pengene kan bruges til det nye stadion. Køb ukendte spillere, udvikl dem, sælg dem med fortjeneste. Dette tror jeg desværre er Monchis hovedopgave.

Jeg tager gerne væddemålet op, og det er ikke for at forsvare Monchi, men derimod for at modbevise din påstand om at, Monchi var hyret til at sælge vores profiler med høj profit for at hente ukendte profiler.

Monchi købte i sommers:
Karsdorp 14
Cengiz 13,4
Shick 5+35+2 bonus
Moreno 5.7
Gonalon 5
Kolarov 5
I alt: 47,8 mio. euro (60 mio. euro inkl. Fulde beløb)

Det er vel kun fair at sige, at Gonalon har været den eneste flop indtil videre. Kolarov har været kæmpe scoop, mens Cengiz er ved at komme i gang. Karsdorp og Shick har været for skadet til de kan få en vurdering, men begge har vist stor potentiale de få minutter, de spillede. Moreno har knap fået chancen. Tiltroen fra mister, er der tydeligvis ikke.
Roma havde et problem på HB, det blev afløst af Karsdorp, der har vist sig at være skrøbelig fra dag. 1 af.

Betaling af spillere på leje, fra Sabatini dagene:
Bruno Peres 12,5
Mario Rui 6
Juan Jesus 8
Fazio 3.2
I alt: 29,7 mio euro

Hvor, kun Fazio har vist at være et godt køb, mens for restens skyld, kunne vi have smidt pengene direkte ud i havet. Altså køb som, Monchi ikke kunne gøre noget ved, da de var forhånds aftalt.

Til sidst:
Lorenzo Pellegrini 10
Defrel 5+15
I alt: 15+15 mio.

Lorenzo behøver ingen uddybelse, mens Defrel formentlig har været et krav, sat af EDF for at skrive under med Roma.
Defrels stats for Sassuolo retfærdiggør hans pris i dagens marked, at han ikke har levet op til det, skyldes bl.a. han har været anvendt som kant og ikke som forward, hvor han er bedst. Ellers, har han ikke niveauet til Roma.
Roma solgte spillere for små 118 mio. euro. Med et samlet forbrug på omkring 92. mio euro, hvor 24 mio. euro formentlig er øremærket til Defrel og Shick (9.mio betales til sommer), så er der kun 2 mio euro tilbage fra sommerens handler.
Hvis, vi inkludere Emersons palmieri, har Roma 22 mio euro at arbejde med. Det er ret svære vilkår, arbejde med, når ikke alle klubber uden for Italien, vil være med på en Salah/Dzeko deal Roma lavede med Chelsea og City. (lån+ obligation/option).

Bottomline, der er ikke ret mange penge tilbage til at finansiere #StadioDellaRoma ud fra transfer indtægterne.

Sommerens vindue var i øvrigt, det 3.dyreste siden Pallotta & Co. Overtog Roma, samt 4.dyrest siden mesterskabs sæsonen.

En ting, jeg kan være enig med dig i, at kvaliteten på de indkøbte spiller ikke er godt nok. Spillere som Shick og Defrel var unødvendige, da de penge kunne have været blevet brugt på en MahreZ. To spillere, der ikke passer ind i truppen, når vi har Dzeko på toppen. Cengiz viste en masse potentiale i aftenens kamp mod Samp, men han var ikke spiller, Roma havde akut brug for.

Flopper, Gonalon og Moreno kan jeg godt leve med, da de ikke koster alverden heldigvis. De kan nok sælges for det samme beløb igen.

Priserne er hentet fra transfermarkt



[Rettet af: Lamela - 30/01/2018 - 01:39]


Lamela
1793 indlæg.
d. 30. januar 2018

Jeg er vist alene med Balotelli ønsket :)

asromadk

Laxalt behøver ikke at bringe Roma ud af krisen, men han er primær LB/LWB, så muligvis en back-up til Kolarov. Hvilket efterlader Roma med kun Florenzi, som RB. Dvs. Der måske er en Vidal eller en anden på vej som RB. Desuden, kan han ikke være dårligere end Peres.

I øvrigt, er der varme rygter vedr. Bryan Cristante og Roma lige nu. Roma ønsker at købe ham fra sommer, men vil helst afslutte handlen allerede nu, for at undgå at komme i budkrig og konkurrence mod Juventus.

[Rettet af: Lamela - 30/01/2018 - 00:22]


asroma87
790 indlæg.
d. 30. januar 2018

Hvad skal vi dog bruge ham til? Vi har da masser af midtbane folk

Vi burde hellere købe nogle offensive spillere, vi kan jo ikke lave mål


mexes
1753 indlæg.
d. 30. januar 2018

Jeg er egentlig ikke særlig opgivende omkring vores situation pt., men hold da op, hvor jeg synes dette vindue sejler. Jeg kan slet ikke se en tråd i noget af det vi foretager os.
Emerson til Chelsea er så godt som officielt. Jeg har ikke de store indvendinger omkring det salg. Jeg synes det er en ok handel, især taget hans knæskade i mente. Fin fortjeneste. At Dzeko bliver det kan enten skyldes, at han ikke selv blev enig med Chelsea, eller fordi at Schick blev skadet. Det er også underordnet. Jeg synes det er fint at beholde ham. Han er en vinder, og skal nok score en masse i foråret.

MEN. Hvad er meningen med vores VB situation nu, hvis Emerson sælges? Der er ikke rigtig noget på vej ind. Laxalt tror jeg simpelthen ikke på. Men vi må da have noget ind, eller kører vi videre med Kolarov som vores eneste mulige VB? Selv hvis Laxalt skulle ind i stedet for Peres, så vil vi pludselig kun stå med én HB, så det giver heller ikke mening.

I bund og grund, så forstår jeg ikke meget af det her vindue. Monchi siger at truppen ikke svækkes. Men hvis Emerson ryger, og der ikke hentes ind, så synes jeg nu ikke vi kan være andet end svækket.

Alt i alt skuffende vinduer i denne sæson. At vi ikke hentede Mahrez gør stadig ondt i mig. Men som indledt, så er jeg nu stadig optimistisk omkring vores sæson i den forstand, at jeg absolut mener, at top 3-4 er indenfor rækkevidde.


Lamela
1793 indlæg.
d. 30. januar 2018

David amoyal summer det rimelig godt op Mexes her.

Jeg har fint det med, at Roma til sommer kommer til at sælge ud af profilerne og erstatte dem med spillere med fremtidige perspekter.

Jeg tror, der er store salg og indkøb i vente til sommer. Her håber jeg forsat på, Roma kan snuppe Cristante i Benfica/Atalanta, Torreira & Praet, Lenglet i Sevilla og en VB (emerson salg giver ikke mening). Og så en våd drøm om Chiesa.

Men, derfor skal næste sæsons CHL ikke smides ud i år. Roma mangler stadig mål og backs.

Darmian interessen helt væk?
Hvorfor kigger Roma ikke på en Pastore?
En wing, så Schick og Defrel ikke skal ødelægges der.
En VB er nødvendigt, Kolarov er ikke en ung vårhare længere.

Roma har stadig holdet til top-3, men moralen er så lav for tiden, jeg er bange for, vi fucker op imod Benevento.

For i øvrigt. Hvis Spurs henter Moura, så burde Roma altså lure på Erik Coco...



1

[Rettet af: Lamela - 30/01/2018 - 17:35]


Lamela
1793 indlæg.
d. 30. januar 2018

Sky Sport latestMahrez har (igen) indgivet et transfer request til LCFC


asroma87
790 indlæg.
d. 30. januar 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-116432&menu=news-all

Så røg Emerson!

Italiens fremtidige VB solgt til fordel for en 32 årig serber!

Hader Monchi... først Salah, Rudiger og Paredes og nu Emerson!

Hvad helvede er det der foregår???


TheTotti
410 indlæg.
d. 30. januar 2018

Jeg ved godt han ikke er klar endnu, men har I fuldstændig glemt Luca Pellegrini? Han var virkelig en varm kartoffel i sommerens pre season inden han blev skadet. Jeg ved ikke præcist hvor langt han er i genoptræningsforløbet, men jeg håber meget på at han kommer ind og bliver backup til Kolarov og med tiden overtager pladsen.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 30. januar 2018

Daley Blind er på vej til Roma fra United


kadir58
21 indlæg.
d. 31. januar 2018

Daley Blind er bare piv ringe!
Forstår ikke hvorfor man ikke henter Pastore. Han vil til VM og er nødt til at skifte fra PSG for at få spilletid.
Det er fint at sælge profiler som Salah, men så skal man også købe en god erstatning. Der har klubben virkelig fejlet. Hverken Gerson eller Defrel er gode nok. Det er fantisk Cengiz, som bør spille fast på den plads, hvis han skal være bedre.

Mahrez er dyrere end Salah, så det vil være dumt at hente ham.

Darmian kunne være et godt køb. Han spiller jo både venstre og højreback.


mexes
1753 indlæg.
d. 31. januar 2018

Den simple forklaring er vel, at vores budget er på størrelse med Crotones... Vi har ikke råd til andet end skrald fra de andre klubber. Pastore så jeg også meget gerne i klubben. Men jeg er droppet alle mine forhåbninger. Tror ikke der kommet noget ind, selvom det er lidt håbløst uden en direkte backup til Kolarov...


Lamela
1793 indlæg.
d. 31. januar 2018

Ikke direkte backup, men Monchi kunne være overtale Cengiz, Perotti eller SES til at agere back? Ellers har vi fantastiske Jesus og den mærkelige signing Moreno. Gud, hvor er det synd for en mand, der skal til VM, skal sidde og varme bænk i Roma, fordi han er fuldstændig fejlcastet i forhold til ligaen og trænere..

Mit problem med Monchi er, jeg gentager. Han bruger en hulens masse penge. Men på f*****g kvantitet i stedet for kvalitet.


asromadk
3083 indlæg.
d. 31. januar 2018

Jonathan Silva til lægetjek, 6 mio euro. Godkendt handel


Sofus
1910 indlæg.
d. 31. januar 2018

En spiller som ikke kan komme på holdet i Sporting og har været skadet siden november. Syntes ikke det tegner vildt godt...


59971Cools
471 indlæg.
d. 31. januar 2018

Hmm. ikke en spiller jeg overhovedet kender...
Det er selvfølgelig fint at få lidt bredde ind i klubben, MEN! hvis vi bliver ved med at bruge 5-10mEUR på diverse back-up spillere synes jeg det er forkert. Moreno og nu Jonathan Silva? Hvorfor ikke bruge de 10-15 mEUR på en spiller som faktisk forstærker os, og så hellere for min skyld give nogle unge gutter lidt minutter når der er brug for det.

Jeg havde personligt hellere prioriteret færre og mere sikre gode spillere end en masse små projekter, så må klubben hellere melde ud at de går mere ind på ungdomsspillere der skal have chancen en periode, så er forventningerne også nogle andre fra fans og omverden... Men lad os nu se :-) .. og håbe på det bedste for vores kære klub <3



1

Kasper Hørlyck
163 indlæg.
d. 31. januar 2018

Håber der kommer en "stor" kanin op af hatten ud af det blå.. Det fandme for tyndt det her.


mexes
1753 indlæg.
d. 31. januar 2018

Synes virkelig det vil være oplagt og win-win for alle, hvis vi lånte Lamela sæsonen ud. Om det var et lån med en klausul eller blot et dry loan, så synes jeg det ville være oplagt for begge parter - især hvis Tottenham henter Lucas Moura, som det lyder til.

Lamela rygtes iøvrigt pt til Southampton.


Lamela
1793 indlæg.
d. 31. januar 2018

Med de priser, der nævnes for Mahrez, så er jeg glad for Roma ikke gik all-in på ham i sommers. Føj, markedet er ved at ødelægge fodbolden. I sær fordi, der kun er få klubber, der kan følge med på PL klubbernes investerings niveau.


asroma87
790 indlæg.
d. 31. januar 2018

Så er Monchi modellen på spil igen!

Emerson sælges med fortjeneste 20 mio euro + 9 mio euro i bonusser, og vi henter Jonathan Silva fra Sporting for 6 mio euro

Så hellere bruge Luca Pellegrini som en af de andre herinde skrev.

Mange klubber får købt super spillere:
Chelsea - Giroud / Emerson
Tottenham - Lucas Moura
Arsenal - Mhiki og Pierre A
Dortmund - Lejer Michy B
United - Alexis Sanches
Inter - Rafinha / Lisandro Lopez
Man City - Laporte og Mahrez (måske)

Her kan man virkelig se hvor langt Roma er bagud - vi har bare ikke pengene, størrelsen eller navnet til at hente store spiller. Inter lever højt på deres navn og henter Rafinha og Lisandro Lopez - vi henter en eller anden ukendt skadet back i sporting


59971Cools
471 indlæg.
d. 31. januar 2018

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/roma-henter-emerson-afloeser-i-sporting/

Ja så blev den officiel... Håber han overrasker positivt, kender ikke noget til manden, som i INTET... Men lad mig blive positivt overrasket :-)

@Lamela, ikke nødvendigvis enig, de priser der blev snakket i sommers var jo slet ikke oppe i det leje som City nu lyder til at byde. Så til de priser i sommers og det spil han har vist synes jeg stadig det havde været godt at gå all-in på ham, hvis man kunne finde pengene :)


Lamela
1793 indlæg.
d. 31. januar 2018

Jeg mener, Roma bød næsten, hvad de solgte Salah for, og stadig blev afvist af LCFC. Nu, er han så væk fra klubben, de kan ikke finde ham. (LOL)

FCM’s salg af Sørloth til Palace for 135mil, gør jo prisen på Emerson bliver endnu mere grinagtig.

Desuden, Hvad siger I?: Nasri fri på markedet

Worth a shot eller, skal vi holde fingrene laaangt væk fra sådan en?

[Rettet af: Lamela - 31/01/2018 - 21:47]


P.Totti
953 indlæg.
d. 31. januar 2018

Sørloth var by far superligaens bedste spiller. Han blev også kåret til dette af spillerne selv, med en latterlig stor procentdel. Så 135 mil er vel fair.

Det er da en fin handel med Emerson, manden var først udskældt, så Greb han chancen, i sølle 6 måneder, og derefter været skadet 6+ måneder. Et år tilbage fra dags dato der var han intet værd. Ingen ved om han rammer sit niveau igen, så 30 mil euro er i min verden en super handel.

Ligeså med Dzeko hvis han var skiftet. 32 år og ligner en færdig mand.

Jonathan Silva har for år tilbage været toptalant på venstreback. Problemer med skader gjorde tiden i Sporting svær og derfor vendte han hjem til Boca. Han minder lidt om Kolarov på månogle punkter, så måske et rigtigt fint valg at købe ham for en billig penge.

Emerson ud og kolarov + silva ind = klart bedre end hvis vi i sommer havde købt en latterlig spiller som kunne agere backup for Emerson indtil han blev skadesfri, så ser jeg hellere nuværende situation.

Tror heller ikke vi skal undervudere værdien af den erfaring Kolarov har igennem årene i Lazio og City, han kommer med god enrgi og virker til at være ekstremt vellidt i gruppen. Tror han har større værdi end mange af de andre gamle der agerer rollemodeller.

[Rettet af: P.Totti - 31/01/2018 - 22:37]


Lamela
1793 indlæg.
d. 31. januar 2018

Gode argumenter P.Totti, skønt at læse velbegrunde indlæg, selvom jeg ikke er enig med dig.

Anyway

Moreno er officielt skiftet San Sebastian. Roma skulle angiveligt have dækket deres købspris på ham.


Sofus
1910 indlæg.
d. 31. januar 2018

Officielt: Moreno til Sociedad.

1 time til at offentliggøre end erstatning, eller har de seriøst tænkt sig kun at bruge Manolas, Fazio og Jesus?


Lamela
1793 indlæg.
d. 31. januar 2018

Med Castan udlejet, så har Roma kun 3 decideret CB’s. Jeg ved ikke om, Gonalon og DDR tænkt en rolle der ind “in case of” skader og karantæner. Kolarov har også spillet CB under Guardiola.


asromadk
3083 indlæg.
d. 01. februar 2018

Man har fået Capradossi tilbage, som vel erstatter Moreno 1:1 i truppen.



1

DajeRoma
0 indlæg.
d. 01. februar 2018

Har i læst Baldisonni's interview? Meget godt interview omkring klubbens økonomiske status, det store financial fair play spil osv.. Han afslutter med at Roma muligvis offentliggøre en hovedsponsor snart!!
http://www.asroma.com/en/news/2018/1/baldissoni-sets-record-straight-on-club-s-operating-approach


asromadk
3083 indlæg.
d. 01. februar 2018

Ja, Turkish Airlines bliver hovedsponsor. Tvivler på man har fået så meget som var ønsket.

Man havde nok håbet på en situation hvor man var videre i CHL, lå godt til i toppen af Serie A og spillede god fodbold.

Nu har man nok indset at det pt. bare gælder om at få lukket en handel inden man intet har at understøtte bare noget der minder om den ønsked værdiansættelse..



1

Lamela
1793 indlæg.
d. 01. februar 2018

Jeg må indrømme, vi Roma fans er sku svære at blive klog på. Vi hader når spillere skifter klub og ikke viser kærlighed for klubben (Pjanic), mens vi er rasende over spillere som Dzeko & Peres ikke vil forlade klubben pga. kærligheden til klubben. Jeg ved ikke, hvormeget man skal lægge i det, men jeg er ikke en skid bedre.

[Rettet af: Lamela - 01/02/2018 - 20:57]


AS-Roma-Italien
1419 indlæg.
d. 02. februar 2018

Folk var rassende på Pjanic fordi han skiftede til Juventus.
En direkte konkurrent i den samme liga.

Har ikke hørt at folk skulle være rassende over at Rüdiger, Salah eller Lamela skiftede til engelsk fodbold.

Netop Dzeko og Bruno Peres kærlighed til klubben tvivler jeg stærkt på.
De ser tit dovne, ugudelige og uden engagement i deres spil.
Bruno Peres gider jo ikke løbe tilbage eller dække op det meste af tiden.

Har ingen kommentar for dette transfervindue.
Synes klubben sejler for tiden, desværre.



1

Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 03. februar 2018

Vi skal iflg rygter være klar til at hente Sanabria hjem til sommer.

Forventer Allisson sælges. PSG er interesseret og vil gerne give 50 mill
Vi gav 8 mill i 2016


Lund
227 indlæg.
d. 03. februar 2018

Det ville være det eneste rigtige og få Sanabria tilbage. Det kunne blive rigtig godt også selvom han vidst sidder ude med en knæskade nu her. Kunne vi så ikke få Kovacic med fra Spanien samtidig måske bare på et lån, så er der stadig penge til en HW.

[Rettet af: Lund - 03/02/2018 - 17:49]


Kelevra
1091 indlæg.
d. 04. februar 2018

Mht. Alisson så bekræfter rygterne om de fremtidige buds størrelse bare at de andre klubber tror man kan hente "billige" spillere i Roma. Med tanke på vores transfer historik så kan jeg ikke bebrejde dem.

Hvorfor skulle Roma nogensinde sælge deres 1. målmand med så gode udsigter for fx €50 mio i nutidens marked?

Er Roma virkelig så ramt af FFP at klubberne ved Roma stort set er nødt til at sælge hvis de bare kommer med et nogenlunde bud?

Det system har ikke andet end skadet de klubber der allerede havde svært ved at følge med.

Lamela, angående Pjanic vs Dzeko/Peres -

Jeg tror vi alle var ret glade for Pjanic. Men måden han skiftede på og så til netop Juventus var vel hovedårsagen til at man blev sur. Hvis han havde været ærlig om at han gerne ville skifte og så røg til udlandet for en fornuftig sum penge, så ville folk måske nok være skuffede, men det ville hurtigt være overstået. Selv hvis han skiftede til Juventus på den måde, så havde det været en anden historie.

Når man ikke leverer på banen og nærmest virker apatisk, så burde man ikke udtale sig om sin kærlighed til klubben som årsag til at man ikke skifter.


matti92
108 indlæg.
d. 04. februar 2018

Kæft jeg gad godt se Wilfried Zaha i ROMA!


matti92
108 indlæg.
d. 04. februar 2018

Kæft jeg gad godt se Wilfried Zaha i ROMA!


DajeRoma
0 indlæg.
d. 04. februar 2018

Salah... Nej hvor er han vild. Kampen mellem liverpool og tottenham i dag



1

asromadk
3083 indlæg.
d. 04. februar 2018

Salah...

Må nok være det vildste salg nogensinde. Absurd, hvor elendigt man må have det over det salg. Det er bare uge efter uge, at man sidder og føler sig til grin som Roma-fan.


asromadk
3083 indlæg.
d. 04. februar 2018

I forhold til priserne, som de engelske klubber kaster om sig med, så er det simpelthen bare århundredets joke. Folk rundt omkring må virkelig tænke, at dem nede i Rom er talentløse i forhold til at drive en fodboldklub.



1

Lund
227 indlæg.
d. 04. februar 2018

Nu siger jeg sikkert noget meget upopulært, men jeg er en smule træt af at høre på, at salget af Salah var dårligt eller på anden vis udstiller klubbens talentløshed. Salah blev efter min mening solgt til markedsprisen i sommers. 50 mio euro (42 + bonusser) var i sommers en fair pris for en spiller i serie a, der lavede 19 mål og 15 assist i 41 kampe. At han så har været den bedste spiller i Premier League denne sæson, og at hans markedspris i dag formentlig er dobbelt så høj, havde ingen set komme, og han selv formentlig ikke turde håbe på. Selv havde jeg faktisk troet, at han ville blive et flop i Liverpool. Hvis vi kører jeres argumentation ud, skulle Chelsea så også være talentløse, fordi de solgte ham for 20 mio euro (15 + 5 fra lån) til os i 2016, og dermed heller ikke havde taget ordentlig højde for, at han i 2018 ville være 80 mio. euro værd?

Jeg synes, det er så bagklogt, som noget kan være. Bitcoin var også dobbelt så meget værd i start december, som de er i dag, og de der sælger i dag kan ikke forvente at få decemberprisen for deres bitcoin af den simple grund, at det ikke er dagens markedspris. Markedspriserne ændrer sig, og vi kunne aldrig have fået 80 mio. euro for ham i sommers. Vi fik over dobbelt så meget for ham, som det vi gav - det er da ikke så dårligt købmandsskab?

Kan vi ikke please leve i nuet og kigge mere frem end tilbage.

Beklager det sure opstød - men her må jeg forsvare klubben.



2

[Rettet af: Lund - 04/02/2018 - 23:21]


Sofus
1910 indlæg.
d. 05. februar 2018

Fuldstændig enig, Lund. Jeg var også meget glad for prisen da det skete, han har jo bare overrasket helt vildt, og det har så også været tydeligt hvor meget vi mangler ham, fordi vi ikke har hentet en erstatning.

Det er også vigtigt at bide mærke i at handlen var FØR Neymar og Mbappe handlerne, som jo virkelig har skudt priserne endnu højere i vejret.


asromadk
3083 indlæg.
d. 05. februar 2018

Er lodrer uenig.

Salah der skifter væk fra Chelsea kan ikke sammenlignes her. Det var en Salah, som ikke slog igennem i London.

Heri det talentløse. For Salah var en af de 2-3 vigtigste spillere for AS Roma i sidste sæson, det skal man ikke vær særlig fodboldklog for at kunne se. Han vandt kampe for Roma ene mand, nøjagtig som han gør nu i Liverpool.

Vi snakker jo ikke om et uforløst talent, som man skiber afsted imens der stadig kan hentes penge på ham - vi snakker en af de - måske den - vigtigste spillere i en sæson, som man lader gå til en pris som mildest kun kan få Monchi til at sælge - han tror stadig, at han er i Sevilla, hvor man ikke har ambitionen om at bide skeer med de aller bedste; eller måske var han netop hentet ind for dette: at gøre det han er den bedste til, agere sportsdirektør i en klub i den øvre halvdel af tabellen.

Hvad gør man som topklub i disse tider, når man har en så kampafgørende spiller? I de fleste klubber, der har et selvbillede, som er en topklub værdig, der lader man sig ikke skubbe rundt af ideen om markedsværdi eller ideen om, at det er en OK handel. Sågar i en klub som Southampton forstår man dette..

Jeg ved, at salget af Salah var nædvendigt pga økonomien, men den har man sat sig selv i da man insisterer på at hente spillere som Moreno, Defrel, Under og Patrick Shick. Man insisterer på, at man kan tage en kampafgørende verdensklassespiller fra hylde 1 og finde noget billigere, som endnu ikke har slået igennem.

Man burde have solgt ud af skraldet, hvilket burde have gjort det i forhold il økonomien, siddet på Salah med tålmodighed og suppleret truppen fra egne rækker hvis salget af marginalspillere efterlod huller i truppen - og så kunne Salah skydes afsted, sågar et bud rent faktisk ramte den reelle markedsværdi set i lyset af hvor vigtig Salah var sportsligt.

Har intet med bagklogskab at gøre, hvis man seriøst troede at Salah ville floppe i L’Pool, så mangler man virkelig forståelse for fodbold.



1

asromadk
3083 indlæg.
d. 05. februar 2018

Ligesom nu, hvor en aftale med Real Madrid omkring Alisson til sommer for 50 mio euro allerede skulle være på plads.

Altså, det er jo tåbeligt at lege svingdørsklub på den måde. Alisson er vel serie a’s bedste målmand pt, og så skylder man at stille sig selv spørgsmålet: ville Juventus have solgt ham for 50 mio euro.

Jeg tvivler, og hvis man i klubben gør det samme, så er det en no-brainer, behold ham dog.

Som med Emerson, så er det manglende forståelse for fodbold. På lige præcis venstreback og målmndsposten har man har 10 år kæmpet en hård kamp for at finde noget der fungerer - nu er det der, til og med med gode fremtidsperspektiver, og så er det bare on at lægge sig ned og få skudt dem afsted til en topklub.


59971Cools
471 indlæg.
d. 05. februar 2018

I forhold til Salah var det vel også hele problematikken med FFP og den deadline pr. 30/6 der var sat op som jeg husker det? Så man kunne ikke "bare sælge ud af skraldet", da der var et pres i forhold til FFP.

Vi kan diskutere Salah handlen frem og tilbage, jeg var ikke videre tilfreds med prisen i sommers, men omvendt ville en Salah på det tidspunkt aldrig gå for fx 80 mEUR i markedet tidligt på sommeren.

Sket er sket, vi må håbe de laver gode handler til sommer. Monchi har ikke imponeret, helt klart! Men jeg tror stadig han kan blive god for os.


asromadk
3083 indlæg.
d. 05. februar 2018

Ja, den køber jeg. Der var bestemt en faktor i forhold til tiden. Så sket er selvfølgelig sket, og man må håbe Monchi har lært, at det netop skete pga. Sabatinis evige lån med obligation på køb og de konstante fremskrivninger og de økonomiske probleme heraf.

Hvis bare Monchi får etableret en præmis der hedder at Roma ikke behøver sælge, så er han langt.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 05. februar 2018

Det er ikke kun på banen at Peres er stiv!


59971Cools
471 indlæg.
d. 05. februar 2018

Helt enig asromadk. Vi skal lige præcist væk fra de aftaler hvor vi udskyder alt hvad vi kan, det bider os nogen gange.
Det er fair nok med lån med købsoption hvis det er en lottokupon, det skal bare ikke være udgangspunktet for alle handler.

Hvad mener du Tottithorsen? er der noget link til et eller andet crap han nu har lavet? :)


DanieleTotti
377 indlæg.
d. 05. februar 2018

https://football-italia.net/116768/peres-charged-drink-driving
https://football-italia.net/116753/romas-peres-road-accident

Midt om natten..
Latterlig straf ift. Nainggolans "hændelse" nyårsaften.

Minder om Cicinho i sin tid:
https://www.football-italia.net/20083/cicinho-reveals-alcohol-problem

3 brasilianske højre-backs med tvivlsom moral og engagement inklusiv Maicon. Maicon var god i den periode hvor han ville spille sig op til en slutrundeplads. Skal det dog ikke snart være slut med de brasilianske nulboner. Julio Baptista og der må være flere. Professionalisme og indstilling bliver forhåbentligt en større faktor for fremtiden med Monchi ved roret!


Sofus
1910 indlæg.
d. 05. februar 2018

Midt om natten og for anden gang... altid noget han elsker klubben så meget!

Hold op hvor jeg vil gerne selv betale nogle mønter for at han smutter til Gala eller Benfica.


asromadk
3083 indlæg.
d. 05. februar 2018

Et sjovt indspark er, at se hvad der er skrevet omkring Bruno Peres, jeg er ikke ude på at hænge folk ud, men det BAR' go underholdning..

Jovetic, Bruno Perez og Darmian - så kører det for Roma!

Sælg Pjanic


..

Latterligt! Ville have elsket ham med stort E. Regner virkelig med at vi henter darmian. Og tag bare Bruno peres med deroppe fra!

..

Enig. Synes bestemt heller ikke Bruno Beres er meget dårligere defensivt end Darmian.
De er begge to skræddersyet til wingback positionen og derfor mener jeg heller ikke, at vi bør henten nogen af dem.



-jeg tænker, der må være en bagtanke med at sende 2 af vores kantspillere for slik mod Torino. Jeg håber bagtanken er at hente Bruno Peres til klubben.
Ja Bruno Peres vil selvfølgelig være drømmescenariet - helt enig!

Bruno Peres meldes tæt på. Roma vil eftersigende have ham klar til CHL.

Det vil være en kooonge signing!



igen, ikke for at skabe drama, men fuck det er sjov læsning at gå lidt tilbage!













1

Lamela
1793 indlæg.
d. 05. februar 2018

Ja lidt ligesom nogen var rasende over Iturbe blev udlejet til Bournemouth. For, han var the Real next deal.


Han bliver svær at erstatte, når han er i form og det kører for ham, så kan han udfordre et hvert forsvar i verden! Men 40 mio. euro + 5 mio. euro i bonus er en fair pris, når man nu skal sælge en profil.

Det er også dejligt at man for én gangs skyld er stået fast, med hensyn til prisen.


Man blev desværre nød til at sælge en af profilerne for at overholde FFP! Jeg kunne også rigtig godt lide Salah men når man nu skal sælge synes jeg at prisen er rigtig fin




Jeg var selv kæmpe fan af Doumbia & Ibarbo, men stor skeptiker ved SES & Perotti signings.

Fællesnævneren er, vi alle så håb & potentiale i dem. At de så ikke levede op til det, er noget andet.

[Rettet af: Lamela - 06/02/2018 - 23:53]


Denner
432 indlæg.
d. 06. februar 2018

Salah mere end 840 mio værd Link til indkast.


mexes
1753 indlæg.
d. 06. februar 2018

Enig med Lund ift. Salah handlen.
Salah blev Liverpools dyreste køb nogensinde. Mine tanker dengang var, at vi havde solgt en af vores bedste spillere, men til en ok pris, trods alt.

Jeg synes det er meget vigtigt at slå fast, at markedet som Salah blev solgt i, ikke er det markedet, som er eksisterende i dag. Der er et marked før og efter Neymar handlen, som fuldstændigt har ødelagt hele markedet totalt. Alle priser på de tunge drenge er siden Neymar skiftet jo blev komplet vanvittige.
Deudover han Salah også spillede markant bedre end nogen som helst kunne forestille sig. Jeg havde i hvertfald aldrig forestillet mig, at han ville komme i spil til PL-topscoretitlen. Og en topscore i PL er bare prismæssigt markant mere værd, end hvad vi kan sælge for i Rom. Derfor vil jeg heller ikke klantre klubben noget ift. lige netop den handel.


Lamela
1793 indlæg.
d. 06. februar 2018

Vi kan vende og dreje Salah handlen lige så tosset, vi har lyst til. Men faktum er, Salah var på det tidspunkt Romas dyreste salg, samt Liverpools dyreste indkøb. Roma skulle akut bruge penge, de kunne ikke hæve fra Jim Palotta pga. FFP.

Pellegrini skulle købes før 30.juni, hvis Roma ikke skulle miste ham til Sas eller en anden klub. Derudover, havde Monchi lavet brølere med Moreno og Karsdorp (dvs. købt ind før 30.juni). Samtidig, kunne Roma ikke komme af med Doumbia, Vainquer, Iturbe, og andre lignende for priser, der kan samlet set kunne komme i nærheden af 30 mio euro.

Så var der Peres, JJ, Fazio og Rui handlerne, der automatisk blev realiseret da sæsonen sluttede.

Skal vi se på en hurtig hoved regning.

-30 mio euro FFP krav
- Karsdorp 14
- Moreno 5
- Bruno Peres 12,5
- Mario Rui 6
- Juan Jesus 8
- Fazio 3,2
- Pellegrini 10

- i alt 88 mio euro
..................

For at Roma skulle balancere dette, var de nødt til at sælge dyrt og hurtigt. Hvis Roma havde leget med bigballs og forlangt, 80-100 mio euro for Salah, så ville Liverpool have bakket ud. Så havde de været nødt til at sælge vores bedste spiller i sidste sæson Ninja ud, så ville Monchi have været endnu mindre populær i Rom.

Salah 42+8 bonus
Parede 23+5 bonus
Ricci 3
Frattesi 5
Marchizzia 3.5

I alt 88.5

Så, skal vi ikke lade Salah's salgs beløb ligge nu? Sket er sket, nu har Roma 20+9 for Emerson og 6 for Moreno i banken. Det burde være nok til at efterkomme FFP's krav for denne sæson. Selv, hvis Roma skal af med 6 mio euro for Jonathan Silva, hvis han viser at være en scoop, burde Roma være dækket ind.

Ps. Beløbene er taget fra transfermarkt, så det er self. ikke 100% korrekt, og der har sikkert også været en masse andre faktorer, der har spillet ind, men blot et lille rids af, hvordan sommerens situation formentligt har set inde fra kontor gangen.



EDIT:
Der skal jo betales 12 mio euro for Shick & 15 for Defrel til sommer. Det havde jeg lige glemt i farten.! Så, jo vi kommer nok til at sælge minimum en eller to mere.

[Rettet af: Lamela - 06/02/2018 - 23:34]


mexes
1753 indlæg.
d. 06. februar 2018

Håber virkelig, at vi undgår at være tvunget til at sælge pga. FFP til sommer. Læste tilbage i januar, at Emerson og Dzeko handlerne kunne bruges til FFP, men lad os håbe, at vi ikke skal bruge mere krudt på det til sommer!


VeniVidiVici1927
72 indlæg.
d. 15. februar 2018

Kan dette virkelig passe?

"Real Madrid saw an offer of €35m plus €30m-rated Mateo Kovacic rejected by Zenit St Petersburg for Leandro Paredes. The Argentine midfielder is also being linked with Juventus, Liverpool and Man Utd (Calciomercato" Link


canalseeds
0 indlæg.
d. 27. februar 2018

Acquista passaporti, patente di guida, documenti d'identità (WhatsApp: +447459294174) Visti, USA Carta verde, Diplomi

Siamo un produttore unico di documenti di cittadinanza registrati di alta qualità con le migliori macchine e ologrammi che duplicano come database di database patente di guida, passaporti, passaporti biometrici, permesso di soggiorno, numero di sicurezza sociale SSN, certificati di nascita e di matrimonio, francobolli, diplomi scolastici, IELTS e TOEFL, ESOL, Visa, Business, Studenti e turisti e altri prodotti per un certo numero di paesi come USA, Canada, Germania, Svezia, Norvegia, Danimarca, Austria, Spagna, Repubblica Ceca, Portogallo, Lituania, Russia, Ungheria, Portogallo , Spagna, Australia, Cambogia, Croazia, Paesi africani, Giappone, Cina e così via. Forniamo anche un servizio che ti aiuta ad attraversare i tuoi obiettivi, ti aiutiamo a ottenere un vero e proprio documento d'identità, controllare e proteggere gli account per il tuo nuovo ID, carta di credito, servizi di pullman

Email: diplomaticdocsassistance@yahoo.co.uk
Skype: rollins.wocott
WhatsApp: +447459294174

 Possiamo produrre i seguenti oggetti;

VERO PASSAPORTO UK.

VERO PASSAPORTO CANADESE

VERO PASSAPORTO FRANCESE.

VERO PASSAPORTO AMERICANO.

VERO PASSAPORTO RUSSO.

VERO PASSAPORTO GIAPPONESE.

VERO PASSAPORTO CINESE.

VERO PASSAPORTO AUSTRALIANO

VERO PASSAPORTO TEDESCO

E VERO PASSAPORTO PER I PAESI NELL'UNIONE EUROPEA.


asroma87
790 indlæg.
d. 01. marts 2018

http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-117899&menu=news-all


Skytt0
1151 indlæg.
d. 01. marts 2018

Hvad ligger de individuelle priser på de to spillere på?


mexes
1753 indlæg.
d. 02. marts 2018

Hvad siger folk til en gratis Balotelli?

Raiola hævder at have haft snakke med Roma, Juve og Napoli om Balo. Hvad vil I sige til at vi hentede ham gratis til sommer?
Jeg har egentlig selv altid udelukket det, qua jeg aldrig har brudt mig særlig om ham og hans infight med Totti, men må sige, at jeg synes, at Balo på en fri transfer vil være lidt af et "Bargin". Synes han har modnet i Nice, og er jo stadig i sin bedste alder. Så synes det ville være et frisk sats, som også vil kunne erstatte en Dzeko på sigt.

Tror dog aldrig rigtig det vil komme på tale pga. især Totti-episoden.


Skytt0
1151 indlæg.
d. 02. marts 2018

Det er en svær en.

Uden tvivl har han potentialet til at blive en stjernespiller, og banke en masse kasser ind. Dog kan hans ego vise sig at blive et problem, hvis han falder tilbage i gamle vaner.

Men i og med han er gratis, vil jeg personligt gerne have ham til klubben!


Sofus
1910 indlæg.
d. 03. marts 2018

Kæmpe ja tak til en gratis (dog løntung) Super Mario.


Lamela
1793 indlæg.
d. 03. marts 2018

God spiller, garant for mål og kontroverser. Men, brokker man sig allerede over Dzeko’s arbejds radius i kampene, så får man travlt med Balo. Men, hvis han kan lave 20-25 mål pr. sæson, så kan jeg godt undvære hans pressspil, hvis blot midtbanen og kanterne kan yde det i stedet.


Kelevra
1091 indlæg.
d. 06. marts 2018

Zaza for €5
Kunne dette være interessant? Han startede da meget godt i Valencia, men er faldet ud af start XI siden.


asromadk
3083 indlæg.
d. 06. marts 2018

Zaza er jeg totalt med på. Men det er simpelthen nødt til at være fordi man står med overskydende 5 mio euro (Valencia skal vel også bruge kontant ved kasse 1..) - og ikke noget man smider ind i et minus til FFP fremmadrettet, røverkøb eller ej.

Kunne sagtens se ham ramme formen og slå igennem i EdFs system såfremt man skal ud og erstatte Dzeko.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 06. marts 2018

Vi får jo råd til ham nu hvor vi sælger Allisson til Liverpool til sommer?


C. Panucci
12 indlæg.
d. 07. marts 2018

Det bliver et tak for tilbuddet, men nej tak ift Balotelli. Vi har ikke brug for en ny Cassano. Til gengæld er jeg da helt med på Simone Zaza. Schick og Zaza oppe foran kan blive temmelig giftigt, tror jeg. Et fint makkerpar til at supplere hinanden, når Dzeko om en sæsons tid er på retræte.


Tottithorsen
1262 indlæg.
d. 08. marts 2018

Mahrez rygtes igen til Roma. Iflg nogle italienske medier er han enig med Monchi om et skifte til sommer. Hvem mon vi sælger for at finansiere handlen? Vi har Ünder sol gør det forrygende på højre kanten


Lamela
1793 indlæg.
d. 14. marts 2018

https://www.football-italia.net/118494/ex-roma-talent-commits-armed-robberies

He was already kicked out of the FC Twente youth academy at the age of 12, but impressed sufficiently at Brescia to earn a €3m move to Roma in January 2016.

Det her kan man rolig kalde for spild af penge..

[Rettet af: Lamela - 14/03/2018 - 11:10]


Skytt0
1151 indlæg.
d. 15. marts 2018

Hvad med en David Alaba?

Han har angiveligt ytret, at han vil have en mere fremtrædende rolle, end han har hos Bayern. Mon ikke lidt CHL money, kunne indbringe lidt kapital til at købe ham?

Desuden er han en meget alsidig spiller, der både kan spille venstre back, og defensiv midt


napstah
136 indlæg.
d. 15. marts 2018

Alaba? Urealistisk. Jeg tror der er min. 10 klubber foran os, som han hellere vil spille for og som kan betale langt mere end os. Desværre


AndersRoma
831 indlæg.
d. 16. marts 2018

Fuck fuck fuck


Denner
432 indlæg.
d. 16. marts 2018

Napoli har budt på Alisson? Link til indkast.dk


Skytt0
1151 indlæg.
d. 20. marts 2018

Har lige læst, at hvis FC Köln rykker ned, så har Jonas Hector en frikøbsklausul på sølle 8 mio euro. Juve skulle angiveligt være interesseret, såfremt Alex Sandro skifter klub til sommer.

Jeg mener: En spiller som Hector, der lige mangler at spille for en klub med større succes end Köln, for rigtigt at slå sig igennem som en prominent venstreback.
Jovist har han debuteret på det tyske landshold, og bare af det, gjort sig interessant for de største klubber, men come on, så stor er han vel ikke endnu, så en klub som Roma ikke kan være med?

Den slags handler håber jeg, at Roma bliver bedre til at spotte i fremtiden.

[Rettet af: Skytt0 - 20/03/2018 - 10:43]


mexes
1753 indlæg.
d. 20. marts 2018

Hector burde på alle måder være en realistisk handel. Værdimæssigt, såvel som kvalitet. Det er så et helt andet spørgsmål om vi er interesseret i ham.
Hvis han kan hentes for 8 mio, så synes jeg helt klart også det ville være en god handel - især fordi at fremtidigsperspektiverne til vores VB jo ikke er enorme.


Kelevra
1091 indlæg.
d. 21. marts 2018

Det lyder umiddelbart interessant. Jeg kender desværre ikke nok til ham. Et problem kan selvfølgelig være at en større klub, fx Juve som du nævner Skytt0, er mere attraktiv for en spiller, der mener han kan præstere på et højere niveau eller hvert fald vil prøve.


asromadk
3083 indlæg.
d. 21. marts 2018

Prisen på Hector gør ham interessant.

Men men men. Hvis man sejler rundt de næste 3 år på venstreback, så er AS Roma lige vidt. Man har Luca Pellegrini løbende rundt, som virkelig kan blive et emne på den position, tror jeg. Men det kræver selvfølgelig er klubben tør give ham chancen og får udviklet ham rigtigt de næste 1-2 år.

Han ryger vel i de næste par år ind i vores låne/salg-med-tilbagekøb karussel ligesom alle de andre indtil han pludselig som 26 årig et er emne for Juventus og man igen igen står med en lang næse og et eksempel på et uforløst primavera-talent.

Hector til 8 mio euro er bør kun være interessant hvis man med fuld overblik over sæsonen 2018/19 står med 8 mio euro som man reelt har til rådighed i forhold til FFP. 8 mio euro her og der er grunden til at man hele tiden står og skal indhente underskud ved at sælge.


Skytt0
1151 indlæg.
d. 22. marts 2018

Jovist skal det tages i mente med FFP. Men hvis man virkelig gerne ville, såk kunne man få en Fantastisk alsidig spiller i Hector for ganske få penge. En spiller af hans kaliber fås ikke for samme pris andre steder, hvilket vil være et godt argument for at signe ham. Han er nok heller ikke den mest løntunge spiller kunne jeg forestille mig, så økonomisk vil det i mine øjne være et kæmpe scoop.

Angående Pellegrini, så må jeg ærligt sige, at jeg ikke har set ham spille særlig meget, men jeg mener ikke, at vi bør satse på en ung uprøvet back (ved ikke om han har fået debut for førsteholdet endnu)? Hector har masser af erfaring, og vil kunne gå ind lige her og nu, og starte på venstrebacken. Ihvertfald vil han give Kolarov meget modstand, som heller ikke bliver ved med at holde sig ung, og lige venstrebacken er en position, hvor vi er ret tynde.

Jonathan Silva har jeg ikke tiltro til, før jeg ser ham spille, hvilket det ikke lader til at der er den store udsigt til. Og med en Kolarov skadet, er det altså vigtigt at vi har en spiller, der kan gå ind og spiller lige så godt som ham. Der er en ung back altså ikke holdbar i CHL, eller mod Juve eller Napoli i ligaen. Selvfølgelig kan jeg blive af en anden holdning, hvis han får chancen, og slå igennem, så kan vi snakke om det.

Derudover kan Hector og spille defensiv midt, hvilket også vil gavne holdet, da vi også er ret tynde der. Vi har reelt kun De Rossi og Gonalons som ankermænd. De Rossi svinger meget i spilletid grundet skader og røde kort. Gonalons har ikke imponeret, og udlejes nok til sommer, hvis ikke han sælges.

Derfor vil en spiller som Hector være ideel at hente grundet pris, alder, potentiel markedsværdiforøgelse, og hans alsidighed.

Det er ikke bare Hector jeg refererer til. Det er spillere af sammen type, som er billige, at man kan spotte deres potentiale ift. at se hvilke klubber der er efter spilleren, samt kan dække flere positioner. Det ser man hos de større klubber, eks. Bayern, Barca og for ikke at nævne Juve, hvor mange af deres spillere kan spille flere positioner.

Istedet for at bruge 20+ euro for Schick og Defrel, så jeg hellere, at man hentede spillere som Hecotr


asromadk
3083 indlæg.
d. 22. marts 2018

Jeg husker bare primært Hector fra VM / EM, hvor han var det helt store scoop i forhold til det der EM Manager...

Jeg ser ham ikke som et sikkert kort; så god syntes jeg ganske enkelt ikke han var/er. For mig at se kunne han ligeså godt være en ny Bruno Peres.

Men igen, 8 mio euro er fint, men tåbeligt at skubbe budget i minus pga. det - står man med pengene, har truppen på plads og ønsker man så er spendere lidt på et godt køb som alt-i-alt kan blive en gevinst både sportsligt og økonomisk - så er han da klart et emne.

Men lad os nu se, mon ikke ser skal falde en massiv sign-on fee (som det jo som oftest gør, når prisen på selve spilleren er lav), og så er det jo hurtigt på den anden side af 10-12 mio euro for en spiller er er fyldt 28 år til sommer, og hvor man både har Jonathan Silva og Pellegrini (jeg har set ham, han er god, omend ung og hvad dertil hører).




Denner
432 indlæg.
d. 23. marts 2018

han ryger jo bare til bayern...


Lamela
1793 indlæg.
d. 23. marts 2018

Måske hive Luke Shaw til Roma på en lejeaftale, for at se om, han ikke kun var teenage wonder.

Ismaily Roma mødte i Shakhtar så også spændende ud offensivt. Og defensivt holdet han Ünder i skak på Olimpico.

Men, der sker ikke noget på den indgående transfermarked før 31. Juni. Monchi var ude og sige for nyligt, at de afventer UEFA’s godkendelse før, der bliver skrevet kontrakt med nye spillere.

En af dem, der næsten er Roma spiller er Ante Coric, som skulle have en mundtlig aftale på plads med for 12 mil euro.


Kontakt | Copyright 2003-2018 | Credits | Retningslinier | Roma Club Danimarca