Glemt password Opret bruger

Roma v Chelsea

Kategori: Optakt

Skrevet d. 31/10/17 20:25 af Tottithorsen

3-3 for 14 dage siden på Stamford Bridge i et fantastisk underholdende opgør hvor kampen især vil blive husket for et sindssygt mål af Dzeko som helflugtede Fazios flotte dybe aflevering.

Det kræver en sejr af Roma i aften for at være rimelig sikker på avancement i ChL med tanke på næste opgør er ude mod Atletico Madrid som jagter Roma og 2 pladsen i gruppen

d. 31/10/17 20:48

JAJAJAJAJAJAJAJA!!!! HUTLIHUT!!! SIKKE EN START!!!

Lamela
2782 indlæg.
d. 31/10/17 20:54

Vi er sådan set kommet lidt i gang med kampen vist.

Men, Chelsea har haft 2 friløbere allerede. Hvilket er lidt skræmmende.

JonasS
204 indlæg.
d. 31/10/17 20:55

Fabelagtigt!! Men hold nu op, vi står skidt nede i bagkæden. Tror desværre ikke Chelsea går derfra uden et par mål...:-(

Tottithorsen
4284 indlæg.
d. 31/10/17 21:08

Hvorfor er vi så passive?

Skytt0
d. 31/10/17 21:10

Hold nu lige op. Synes vi står fint nede bag i, taget i betragtning at vi står over for en spiller som Hazard. Også klart ham som har været Chelseas farligste mand.
Vi skal nok køre den her hjem.

Skytt0
d. 31/10/17 21:11

Det er altså ikke Crotone eller Spal vi spiller imod, men sidste sæsons Premier league mestre, husk det!

d. 31/10/17 22:08

6 mål i 2 kampe mod Contes engelske mestre.... Godt at se, at vi kan rigtig meget andet end 1-0 :D

d. 31/10/17 22:36

Var det Chelsea vi spillede imod eller et eller andet serie 3 hold?

Jeg kunne sgu ikke kende forskel!

FORZA Roma!

Lund
466 indlæg.
d. 31/10/17 22:50

Man skal også huske at skrive, når vi er gode, og kæft hvor var vi gode hertil aften!

Med undtagelse af 15 minutter i første halvleg var vi jo i total kontrol. Føj en spiller som Jesus er blevet meget bedre under EDF. Ham og Fazio var jo ustyrlige i dag. Jeg er KÆMPE fan af Fazio - han gør så mange ting rigtigt. Derudover nyder jeg De Rossi for tiden. Han skaber så meget stabilitet på den midtbane.

Dejligt at vi endelig fik begge fløje i gang. SES skal altså ind i den bedste start-11.

Stor ros til EDF. Folk kæmper bragt og det virker som om, at der en plan med alt, vi foretager os fra målmand til angreb - fedt!

[Rettet af: Lund - 31/10/2017 - 22:52]

Lamela
d. 31/10/17 22:51

Det er genialt der. Puha, jeg bliver nødt til st se kampen igen imorgen. Mit adrenalin var på sit højeste i aften, så jeg fangede ikke meget af kampen.

Lamela
d. 31/10/17 22:54

Det er simpelthen et helt andet Roma hold, end det vi normalt er vant til.
Forhåbentligt kan vi forstærke os på nogle nøgle posistioner til vinter, så holdet har dybde nok til Pokal, CHL og ligaen på samme tid.

d. 01/11/17 19:08

Mærkeligt at se 2 halvleg UDEN at være nervøs for om vi kunne holde Chelsea fra fadet. Egentlig en rar oplevelse at kunne nyde en kamp uden at være stresset.
Hvem havde troet det når modstanderen hed Chelsea??