Login
Glemt password Opret bruger

Karakterbog: Bologna

Kategori: Referat

Skrevet d. 28/01/13 17:06 af Wør3n

Bologna 3 3 Roma
27/1-13 på Stadio Renato Dall'Ara i Bologna

0-1 Florenzi (9)
1-1 Gilardino (17)
1-2 Osvaldo (18)
2-2 Gabbiadini (26)
3-2 Pasquato (56)
3-3 Tachtsidis (74)

En bitter uafgjort og en for lille sejr. Begge i kampe mod storholdet Inter. På denne tidlige søndag ventede så på papiret en overkommelig opgave mod Bologna. I strålende solskin på et rigtig italiensk stadion med lidt kirketårne og boligblokke i baggrunden. Scenen for en flot fodboldkamp var sat. Og underholdene det må man da så sandelig kalde kampen. To forsvar der gav rigeligt med gaver. Meget kan man sige, men det er sgu sjovt at kigge på – især hvis man er neutral iagttager.
Seks mål, et par stolpeskud og flere dusin mærkelig defensive aktioner og tvivlsomme målmandspræstationer.

Udover de mange mål, vil kampen blive husket for at være Torosidis' Serie A-debut. Undertegnede var på forhånd stor fan af den signing og de 20 minutter han fik, var rigeligt til at vise at han skal spille den højreback fra nu af.

Spillet var som tidligere underholdene, men det betyder ikke at der var mange gode præstationer. Jeg må indrømme at jeg virkelig har svært ved at finde en spiller der stak mere ud end de andre. Kampens oplevelse, synes jeg var Diamanti. En mærkelig frisure – inspireret af kvindernes kønsbehåring – men for satan et fremragende venstreben. 2 styk på stangen. Det ene et bragende skud og det andet et flot frispark. Jeg nævnte for folket på Krølben af han kunne være en super signing. Hvad siger I til det?

Så også for lige at vende målmandssituationen. Det ser sgu ikke for godt ud. Stekelenburg er tydeligt utilfreds og han skal skippes afsted. Der må være en Bundesliga- eller Premier League-klub, der står og mangler en målmand. Vi kunne så bruge nogen af de penge på en ny keeper. Gerne en, der ligesom Goichoechea er god med fødderne – sådan at vi har to målmænd af samme type.


Goichoechea: Igen en kritisabel indsats. Ser ikke godt ud på det første mål. Ja, der er ikke meget pres på Bologna-spilleren, men den kommer i det korte hjørne og den skal bare nappes. Ved tredje mål, ser han altså heller ikke godt ud. Jeg har i tidligere karaktergivninger talt positivt om ham, men her efter nytår har han floppet fuldstændigt. Det er på tide med et målmandsskifte.
Karakter: 2

Piris: Ivan kan sammenlignes med en flue i et glas. Han ved godt at han skal forsøge at komme ud af glasset, men han er simpelthen for forvirret oveni hovedet til at komme ud. Han har sine momenter, bevares. Men der er desværre langt imellem dem. Hørte at han havde lagt to assist i midtugens pokalkamp? WOW! Det niveau, så vi desværre ikke denne søndag formiddag. Noget anonym indsats fra Ivans side. Torosidis kom ind og gjorde det super fint – ligner en tur på bænken for Ivan.
Karaktrer: 3

Burdisso: Hold nu op, Sabatini bør få travlt her de sidste dage af transfervinduet. For vi behøver backup til de to Brasser-drenge i midterforsvaret. Burdisso er simpelthen ikke god nok længere. Yderst kritisabelt forsvarsspil ved især det første mål. Du må da aldrig nogensinde være så afventende i sådan en sutuation. Igen krydrer han indsatsen med en elendig boldomgang.
Karakter: 2

Castan: Ikke nogen super kamp, men i det mindste bedre end makkeren Burdisso. Men der lukkes stadig tre æsker ind og derfor kan karakteren ikke snige sig meget højere op.
Karakter: 4

Balzaretti: Meget udskældt og med rette. Igen ser vi ikke meget til ham. Pludselig lå han og tog sig til låret. Dodô kom ind og gjorde med det samme venstresiden mere dynamisk og offensiv. Jeg ved ikke hvor alvorligt Balzaretti er skadet, men lad os nu lige se Dodô i et par kampe, for han virker til at have masser at byde på.
Karakter: 3

Tachtsidis: Puha. Hadeoffer nummer 1. Og det har været med rette. Viser dog i glimt at der er potentiale i ham. Tåkrummende første 70 minutter fra hans side, men så da landsmanden Torisidis kom ind forvandlede han sig til en klassespiller. Strøede pludselig om sig med super afleveringer og kom i vejen for massere den anden vej. Scorer (!) sgu det udlignende mål på et flot, flot hovedstød. Rigtig fin kamp af den kæmpestore dieselmotor på den defensive midtbane.
Karakter: 7

Bradley: Offensivt er han uskarp og ikke særlig imponerende. Hans defensive evner er i høj klasse. Og jeg kan sgu godt lide ham. Der er brug for sådanne spillere. Firmaets mand. Fint. Mangler dog desværre selvtillid, efter alle de afbrændere og det virker som om han er bange for at afslutte, selvom han egentlig har tiden og pladsen til det.
Karakter: 6

Florenzi: Scorer kampens første mål. Endda et flot mål, hvor han tager et fremragende løb. Men han er for nem at læse. Falder derefter fuldstændigt ud af kampen.
Bliver skiftet ud til fordel for Marquinho, der sammen med Dodô virkelig fik skabt noget fart og dynamik i venstresiden.
Lagde I mærke til den ufatteligt lækre larve Florenzi havde anlagt sig? Jeg ved ikke om han er hans movember der endelig har fået farve, men køn, tynd og fin var den. Et kæmpe ”JA TAK!” herfra – den larve skal blive!
Karakter: 4

Pjanic: Var i mangel af både Lamela og Destro blevet smidt op i forreste kæde men, åh altså. Forbandede brokkehoved! Får i kampens start ikke tilkendt et ellers klart frispark, bliver frustreret, brokker sig til dommeren, som ser sig sur på ham og ikke dømmer til hans fordel derefter. Erhverver sig et fortjent gult kort og sidder igen, igen, igen ude med karantæne i næste kamp.
Falder egentlig godt ind i spillet med Torosidis, som virkelig udnyttede hullerne ude i frimærkerne. Får chancen for at sparke et frispark i en god position, men sparker for svagt og lige ind i muren. Pjanic har enormt potentiale og jeg håber det snart folder sig ud!
Karakter: 5

Osvaldo: Det er ikke mange kilometer han når at løbe i løbet af en kamp. Men så står han vel inde i feltet og er farlig? Ikke i denne kamp. Producerne plejer egentlig at være gode til at vise billeder af de søde ål på tilskuerpladserne og jeg har før haft Osvaldo mistænkt for at løbe og kigge på dem. Men denne gang viste produceren ikke nogen kønne hunkønsvæsener. Nej, den eneste tilskuer der blev filmet var en buttet knægt der spiste kiks og ham håber jeg sgu ikke Osvaldo skænkede for mange tanker.
Endnu en anonym kamp fra hans side. Men altid noget han får scoret en pind.
Karakter: 4

Totti: Ikke en kamp man vil huske tilbage på med glæde. Prøver det svære hver gang og hidtil i sæsonen har det jo fungeret for ham, men denne søndag var ikke god. Får en assist på Tachtsidis' udligning og det er vel egentlig også det eneste positive vi kan tage med herfra.
Karakter: 4

Zeman: Hvordan kan du mene at Goicochoea skal stå på æsken?! Det kører ikke for ham. Det vil være sundt med noget nyt dernede. Det virker ikke som om der er kommunikation i defensiven. Bologna udnytter dette perfekt. Og vi er super heldige ikke at tabe denne kamp. For en gangs skyld var stolperne gode ved os. Heldigt.
Jeg håber virkelig Stek eller et nyindkøb står på fredag – samt at Marquinhos afløser Burdisso. Torosidis på højreback.
Marquinho bør også have chancen på midtbanen i stedet for Florenzi.
Karakter: 4


5 kommentarer

Kim89
1171 indlæg.
d. 28/01/13 17:27

God vurdering af spillerne og alle får det de fortjener selv Balzaretti :-)

Dog har jeg lige en kommentar at knytte til Dodo, ja knægten gør det mega godt i offensiven, og han burde blive brugt noget mere MEN han burde bruges i offensiven, fordi han var lige så anonym i forsvaret igår som Balza er i offensiven. Og det er en forsvars position, så det er nu en gang mest vigtigt at være med i forsvaret.

også er der jo Tachtsidis, jeg ser mere og mere potentiale i den mand, men ikke på midtbanen. Den mand burde seriøst prøves som central angriber, og ligge der som tank center forward, han er jo lige tilpas hurtig og lige tilpas tung, så forsvaret ikke ville kunne flytte ham, hvis han først kommer op i fuld fart, også har han jo også en god højde der gør han der gør han ville fylde godt i feltet. Så nu når vores offensive spillere ikke er mere stabile end de er foran målet, kunne det være frækt at forsøge med den tossede grækker der inde foran :-)


Wør3n
306 indlæg.
d. 28/01/13 17:29

Nej, han vil være forfærdelig som angriber, Kim.


Kim89
1171 indlæg.
d. 28/01/13 17:36

han score da på flere af sine chancer end Osvaldo og co gør :D

Men okay så lader vi være med at ekspermentere med ham, men hvem filan skal vi så hente som angriber???? vi er nød til at have en der er go for 25+ mål hver sæson i mange år hvis vi skal kæmpe med juve og de andre.

[Rettet af: Kim89 - 28/01/2013 - 17:37]


AS-Roma-Italien
1419 indlæg.
d. 28/01/13 19:24

Totti lavede to assist i går.

Han lagde op til Florenzi's mål.

Du giver ham 4, når han nu laver to assist.

Really?


Wør3n
306 indlæg.
d. 29/01/13 19:45

Det kan godt være han laver to assist og det ser godt ud på papiret, men synes han spiller en forfærdelig kamp. Mange boldtab og dårlig attitude. Ja, forventningerne til ham er høje, men denne kamp var virkelig under niveau fra hans side, synes jeg.


Seneste Artikler

Hvor ser du kampene henne?
(23/01/19) 2


Roma - Spal
(20/10/18) 31 0


Crotone - Roma
(18/03/18) 11 0


Roma v Sassuolo
(30/12/17) 0


Roma v Chelsea
(31/10/17) 20 0


Optakt: AS Roma - FC Internazionale
(26/08/17) 35 0


EdF: Ninja bliver - mangler 5 spillere
(10/07/17) 0


En moderne menneskehandler
(22/01/17) 1


Castan: Aldrig i Spallettis planer
(07/08/16) 3


Referat af RCD Generalforsamling 2016
(31/07/16) 0


Kontakt | Copyright 2003-2019 | Credits | Retningslinier | Roma Club Danimarca